Partyflock
 
Forumonderwerp · 17213
­ Nederland
 
Valt me op dat achter ieder hardstyle nummer wat geremixt is vanuit een supervet origineel, dat daar de naam van Isaac achter staat !

Heeft die beste vent niets beters te doen dan verkrachting toepassen :@ :@ :@ :@
laatste aanpassing
met jou kan ik praten

100% mee eens

lovin you is ook weer zo;n mesterlijk verkracht numer door isaac

vindt ik ...
Artiest {SHOWLIST artist 1438, 1374}
Dat is inderdaad een BOUT nummer, maar bv: loud & proud, the truth, etc vind ik veeeel beter dan het orgineel. K vind dat ie wel eens een andere kickdrum kan nemen want die zijn allemaal hetzelfde. K trouwens ook iederee naltijd heftig uit zijn dak gaan op een Isaac remix !!!!!!!
 
ik word gewoon knettergestoord van al die achterlijke remixen van supervette oldstylenummers :@ :@ snap trouwens ook echt niet hoe een DJ zo'n verneukte remix durft te draaien op 'n feest BLEEEGH :@
Isaac mixen zuigen
 
Je bent creatief of je bent het niet.........


Hij is het blijkbaar niet.......
 
nou alsof het origineel van lovin you zo goed was :s ik vind die vocals maar ruk, die remix vind ik gewoon vet en dat is een kwestie van smaak. Dit is trouwens niet de eerste want er zijn wel 100 remixen gemaakt van lovin' you, alleen deze is niet jouw style blijkbaar...vorig jaar kwam er een plaat uit met een bodyshock remix, een marco v remix, een darkmoon remix en een ratty remix en ook op oude happy hardcore cd's stonden covers van dit nummer

verder is dat zo'n beetje het enige nummer wat gecovered is of zo...the truth, all over the world en loud&proud staan allemaal op de b-kant van het origineel, net als een marco v remix (alsof die niet allemaal hetzelfde klinken) of een dj tiesto remix etc etc...en ik vind ze allemaal wreed, hoewel ik moet toegeven dat z'n sound nu een beetje uitgemolken wordt

daarom hoop ik dat ie weer zelf een nummertje gaat maken wat on the edge ver overtreft

Isaac roelt gewoon (Y)
waar is die rijd gebleven dattie Razzle Dazzle trax maakte????
Artiest Vexer
TeRRöRDieHard!!! 10 september 2002 08:43
waar is die rijd gebleven dattie Razzle Dazzle trax maakte????
--------------------------------------------------
Dat is ook een remix van Isaac :)
Is een remix van een Belgische clubplaat
ik vind lovin you wel wat minder maar de rest van zijn mixen vind ik cker wel vet!!! ik heb er altijd lekker op gestampt!
Nou ik moet toegeven dat ik erug behoorlijk UT me stekekr ben gegaan op een oldskool party waar Isaac draaiende.

Of komt het door de warmte en Holandse Vitamienen?
Was overgens in de Collossos Lloret :P
 
die razzle dazzle trax - rattlebrain was toen ook al isaacs remix, die bekende dan het origineel ken ik niet eens

is btw nu weer een HS remix van gemaakt, lijkt me ook door isaac aangezien hij hem vaak draait ;)
Wat een vaag gelul!
Isaac maakt de meest originele harde stampers. Hier volgt mn lijstje van wat ik weet:

DJ Isaac - On the edge (Zware knaller)
Cosmic Gate - Truth Isaac Remix (Origineel = kut, Isaac Remix VET!)
Brooklyn Bounce - Loud and Proud (Origineel = kut, Isaac Remix da BOMB!)
DJ Isaac - Thriller (Zwaar stampe nummertje!!)

En ja.. Marc en Claud vragen Isaac om een remix te maken voor Loving You.. Dan is het logisch dat die stem erin zit he? En die remix is gewoon vet!
2 Indobert: origineel?????? vind je niet dat Lound n Proud & The Truth iets TEveel op elkaar lijken????
 
juist ja thriller was ik vergeten, dat is dan ook de enige in het rijtje die ik kut vind
2 Warezguy: Er zijn 80000 platen uitgekomen met een juno sound. Mag hij dan niet 2 keer hetzelfde geluidje gebruiken? Voor de rest lijken de nummers totaal niet op elkaar. Ferry Corsten heeft toch ook in 20 tracks hetzelfde geluid gebruikt.. Isaac gebruikt juist altijd andere geluiden dan de meeste producers. Vind dit een ononderbouwde discussie over nederlands meest succesvolle hardstyleproducer! Enne P-Kay.. Ik hoorde die razzle dazzle remix ook laatst. Klonk ook wel weer vetjes! (y)
 
mwaah kon beter, het is dat ik het origineel ken van rattlebrain ;) die blijft supergoed

moet je trouwens eens bossdrum - beat is pumpin [essential dj team rmx] luisteren daarin zit precies dezelfde sample als isaac gebruikt in die remix van the truth, wel volop bruut nummer trouwens van bossdrum

maar nogmaals ik hoop dat Isaac binnenkort met een nieuwe eigen productie komt waaraan echt veel tijd en aandacht is besteed, met een enigszins vernieuwende sound

hij heeft het vorige keer ook gedaan met on the edge namelijk...

kheb echt wel respect voor deze man
Ben ut met P-Kay eens, toen ze eerste plaatjes uitkwamen (Hardstyle) waren ze juist vernieuwend alleen nu moetie weer wat nieuws zoeken anders word het wel uitgemolken inderdaad, maar de synth geluiden uit the truth zijn gewoon vet :).

Nummers als Ard und Jorn - 16 dat is pas on origineel, snap dan ook niet waarom iedereen hem zo superwreed vind, klinkt wel leuk maar niet speciaal......
laatste aanpassing
Wist niet dat die hardcore remix ook van Isaac was eigenlijk.. Zo leer je elke dag wat:) Die Bossdrum vond ik niet zo. Bossie heeft inderdaad die hele break uit Isaac zn remix gesampled van The Truth! Echt vaag.. Ik zit ook echt te wachten op zn nieuwe single. Maar om nog even terug te komen op de topic. Elke producer heeft zn eigen sound (zenith, technoboy, scott project enz.. Doordat Isaac zn remixen nu de grote knallers zijn op parties worden ze helemaal dood gedraaid door de dj's. Denk ook dat daarom deze discussie ontstaat?
laatste aanpassing
 
klopt ja iedere producer heeft zijn eigen sound maar sommigen laten het wel heel veel op elkaar lijken

dan krijg je ook niet echt het gevoel dat er veel aandacht aan is besteed, meer het idee van knip en plat bestaand nummer, verander riedeltje en gooi er andere stemmetjes in...klaar verdienen maar!
de producties van zenith vind ik erg afwisselend, en duidelijk niet op elkaar lijken..
 
Indobert 10 september 2002 13:58
Doordat Isaac zn remixen nu de grote knallers zijn op parties worden ze helemaal dood gedraaid door de dj's. Denk ook dat daarom deze discussie ontstaat?


Nee, absoluut niet.
Discussie is gewoon in me opgekomen omdat ik onderhand moet kotsen van alle oldschool/top40 nummers die ineens in hardstyle versie verschijnen. Niets is meer veilig, alles moet geremixt worden. Dat vind ik jammer.

En omdat ik toevallig achter een heel stel van die remixen de naam van Isaac zag staan, heb dat hier maar ff gemeld.
Warez: Doe me een lol en leg "Im your DJ" en "Scream" naast elkaar.. Is gewoon een kopie.

UK: Van welke plaat die Isaac heeft geremixed, vind jij het origineel beter?
En omdat ik toevallig achter een heel stel van die remixen de naam van Isaac zag staan, heb dat hier maar ff gemeld.

Als jij zegt "heel stel". Bedoel je dan "loving you"? Welke dan nog meer?
UK: je wil toch niet Isaac ze remixen gaan vergelijken met platen als die van john (?) wayne ofzo heh ?

Dat scheurgeluid van Isaac die die in the truth en loud en proud heeft zitten is gewoon ultiem :)
 
mee eens!!

moet je toegeven dat is gewoon een vette sound

on the edge was ook een toppertje
dr is een verschil tussen een scheurgeluid en een scratchgeluid indobert..
Artiest Spoon
Discussie is gewoon in me opgekomen omdat ik onderhand moet kotsen van alle oldschool/top40 nummers die ineens in hardstyle versie verschijnen. Niets is meer veilig, alles moet geremixt worden. Dat vind ik jammer.


Over welk nummer praat je nu precies ? Hij had namelijk de meeste mixen die hierboven besproken zijn al geremixed voordat de meesten het origineel ervan hebben gehoord. En het origineel van 'loving you' komt geloof ik zelfs al uit de jaren '60.

Zijn nummers lijken inderdaad wel allemaal een beetje op elkaar, maar dat is helemaal niet erg. Zo herken je de 'Isaac'-sound. Dat is bij veel producers zo, maar dat was hierboven ook gezegd.

Isaac is op dit moment gewoon "hot" en daarom wordt ie gewoon door veel producers "gevraagd" om een remix voor hun te maken.
 
nou ja, je bent commercieel aangelegd of je bent het niet.......Ik ben niet commercieel aangelegd en maak dus ook niet telkens hetzelfde MAAR je hoort wel overduidelijk mijn stempel in de muziek over de verschillende produktie's, en dat vind ik dus een grotere verdienste en dus echt een eigen sound hebben dan ipv elke keer hetzelfde trackstructuurtje pakken en een paar geluidje's en melodietje's aanpassen zoals zovele commerciele producertje's wel doen en er helaas nog mee binnenlopen ook (zegt wel weer iets over de grote massa die blijkbaar een beetje simpel is)
 
flap...als het goed klinkt, why change it? Ik moet eerlijk toegeven ik vind al zijn remixen (op thriller na) vet...

dat jij er misschien meer tijd/aandacht aan besteed kan ik alleen maar waarderen, maar wie weet vind ik het eindproduct wel minder goed...heeft nix te maken met een simpele massa, iemand met een ontwikkelde muzieksmaak kan isaac namelijk ook goed vinden

ik hoop trouwens niet dat je negatief over hem bent door je ervaringen met CF...als ik het mis heb, forget I said something
Van oldschool classics zoals :

Jones & Stephenson - The First Rebirth
Marshall Masters - Stereo Murder
Razzle Dazzle - Rattlebrain
Sequential One - Dance

Moet gewoon van afgebleven worden!!!!!!
Lekker Origineel laten!!!!

Ik :kots: van al die producers die geen eigen nrs maken.
 
Ik vind het ook wel jammer dat ik samples als tune in, turn on etc. terug hoor. Er word genoeg geld verdiend in de dance dat we toch wel een mannetje of vrouwtje kunnen huren die orginele vocals inspreekt / zingt. Paul Elstak, Panic, Beholder etc.. die hebben iedere keer weer nieuwe vocals (Ruffian).

Check bv. The sound of Hard Bass en Decibel Outdoor tune (komt over 2 weken uit)
jah wist dat rattle brain remix was, originele vinnik ok nie zo!!
de "isaac sound" is inderdaad nu wel een beetje uitgemolken, maar dat wil voor mij niet zeggen dat ik zijn rmxen en eigen producties niet vet vindt... wel vindt ik ook dat er nu zo langzamerhand weer een nieuwe eigen productie moet komen... want hij teert op dit moment teveel op de rmxen en on the edge... naar mijn idee dan!!
maar goed smaken verschillen ik snap best dat er mensen zijn die hem nu zat beginnen te worden!!! (y) ik doe dat alleen niet... :P
 
isaac remixed wel aan de lopende band, maargoed... de meeste peeps vinden m goed...de meeste dj's kopen (krijgen:P) zijn platen... dus hij lacht zich de tering als hij dit leest...hehe...

2 p-keej :: lijkt me idd strak als ie met een eigen line komt... vervolg van on the edge ofzo, maar dan nog... t zal altijd op elkaar blijven lijken, daarom maken zoveel producers muziek steeds onder een andere naam... bv ipv te zeggen : heb je die "nieuwe" van ferry korsten gehoord? zeggen ze: zo die nieuwe gouryella al gehoord... klinkt anders... klinkt "nieuw"

tjah...!
 
Isaac denkt aan een ding en dat is geld !
Geef m is ongelijk
 
2 goldmember :: its all about the money & the fun
 
Ik haat mensen die muziek maken om het geld.........

Hun zijn er debet aan dat veel dingen blijven stilstaan en bij het oude blijven en dat vooruitgang heel moeizaam word geboekt omdat alle grote platenmaatschappijen niet iets nieuws willen introduceren zolang er geld binnenstroomt..

Alleen de independant labels brengen vernieuwende dingen uit tegenwoordig..........
 
werk = werk, dus als jij werkt zou je er in principe geen geld voor willen hebben?
 
commercieel vs niet commercieel is altijd een hele moeilijk discussie...

als iedereen maar gelukkig is met zijn ding
 
Muziek zal ik mijn hele leven lang nooit als 'werk' beschouwen............

En zoals Olaf al zei, dit is een discussie die ik in me korte leven al tevaak heb gevoerd zonder resultaat.......Dus ik ga er nu niet meer op in omdat het toch geen zin heeft, de 1 maakt maar lekker die standaard structuurtje's en de ander bedenkt zichzelf suf om eens iets anders te proberen, het zij zo.......
Nou Euh dude...


Isaac's mix van Thriller is anders wel (Y)
 
En iemand die niet commercieel bezig is, krijgt heus wel centje's hoor voor de platen die hij uitbrengt, alleen in minder grote omvang en vaak worden die spaarzame centje's ook gelijk weer geinvesteerd in de muziek om te groeien, er worden dus meestal geen uitbundige bmw's, dure merkkleding en domme zonnebrillen voor gekocht :-)
Denk niet dat Isaac t het om het geld doet. Anders ging ie wel de hele dag commerciele hitjes zoals Vengaboys maken. Snap ook niet waar iedereen over valt. Zijn tracks zijn totaal niet commercieel maar doordat het door iedereen wordt gedraaid, valt t meteen onder "commercieel". Hij heeft altijd sounds die anderen niet gebruiken.

Flappekke: Die uitspraken van jou klinken nogal gefrustreerd.. Lukt t niet echt met je muziek?;)
 
Elke producer heeft zn eigen sound (zenith, technoboy, scott project enz.. Doordat Isaac zn remixen nu de grote knallers zijn op parties worden ze helemaal dood gedraaid door de dj's. Denk ook dat daarom deze discussie ontstaat?

______________________________________________

helemaal mee eens

je vergeet comic gate btw
3 maanden geleden was (en nu nog steeds is) iedereen ineens gek van scot project.
daarvoor Cosmic gate

ETC ETC ETC

er zitten te veel simpele zielen met superapparatuur en veels te weinig goeie ideeën en variatie!!

niet dat ik het beter kan maar ik zou mezelf niet CONTINU met remixen bezig houden (of zelfs helemaal niet!)

ik vind die "industriële revolutie" op hardcore gebied wel een strak plan net als dat er meer teKno invloeden aan te pas komen :-D
 
THRILLER (y) eg een top nummer...
UK heeft nog geen antwoord gegeven op mijn vraag..

Je zei: En omdat ik toevallig achter een heel stel van die remixen de naam van Isaac zag staan, heb dat hier maar ff gemeld.

Welke bedoel je dan nog meer??
 
Ik en gefrusteerd en het niet willen lukken met de muziek ?!?!?! hahahahaha laat me niet lachen jongen......Gelukkig heb ik genoeg zelfkennis om zonder gene te zeggen dat ik hier momenteel zeer goed bezig ben met de muziek !!! En aangezien ik alleen maar aan lange termijnsplannning doe en weiger meetelopen met alle trends en rages (daarom maak ik bijv. ook geen hardhouse omdat ik van het begin af aan al vond dat het een verkapte vorm van hardcore was en dus niet zinvol om daar energie intestoppen omdat je dan in herhaling valt)dus let jij nog maar eens op in de nabije toekomst en voordat je er erg in heb sta je wellicht op een produktie van mij te dansen...............:-)
Ahaaa.. Nou als je zo goed bent, zet dan maar een linkje op dit forum zodat iedereen even jouw producties kan keuren. En nou jezelf er niet onderuit lullen want ik wed dat je het niet durft. Lange termijnsplanning betekent gewoon dat je nog niet goed genoeg bent dus:)
 
Flap ga er nou niet op in man je hebt deze discussie al vaak genoeg gevoert en vele malen uitgelegd. Doe je eigen dingen en blijf in de anoniemie tijd .. dan lach jij het laatst :)