Partyflock
 
Forumonderwerp · 17057
­ Nederland
Ben voor het eerst op een zaterdag in Zwolle wezen stappen en er was geen ene donder aan.

Hoe denken jullie hierover? ligt het aan mij of is het echt zo?
 
In Zwolle moet echt niet komen om uitgebreidt te stappen , tot 4 jaar geleden woonde ik nog in Tilburg dacht toen nog dat het daar saai was maar vergeleken bij Zwolle is Tilburg een stapparadijs.
Welgeteld 1 kut disco telt Zwolle rest cafe,s maar daar geef ik al helemaal niets om!Het gemeente bestuur van Zwolle wil dat Zwolle een echte stad wordt ,maar op de 1 of andere manier lukt het ze niet of willen ze dat niet ,bedoel als stad moet men zeker ook aan de jeugd denken , begin eerst maar eens met het de sluitingstijd tot 4 uur op te heffen,en daarna makkelijker worden in vergunningen af te geven , ik geef zelf hardcore revival feesten in het wapen de enigste locatie in zwolle waar nog hardcore gegeven mag worden , maar daar zijn we ook uitgegroeid gaan nu naar steenwijk een boerrendorp ,maar wel een dorp met meer mogelijkheden dan zwolle ,kent tenminste geen sluitingstijden en het heeft een discotheek met een eigenaar die wel open staat voor hardcore en opestaat voor vernieuwende dingen ,kunnen ze daar in Zwolle nog iets van leren.
Ben er 1x "uitgeweest". Wat een saaie bende daar zeg. Nooit meer
Nouja ik was gister ook met Gertje mee, het was echt klote daar. Er was totaal geen sfeer in de cafe's. Al was het shoarma wel lekker, na flink wat :bier: gedronken te hebben :D
 
In Zwolle moet je denk ik alleen op donderdag gaan, dan is het wel geinig, maar this alleen maar cafe's idd.. Moet je ook maar van houden..:s
Juist ! of op vrijdagmiddag.

Geeft mij maar een BEUQ feessie:)
 
Jaaah doosie, was wel jammer van gister, maarja. Maken we volgende week en over 2 weken wel weer goed :D.

En je gaat vanavond wel mee heh?
 
2 maradoosie je bent zekerz nog nooit in the q geweest want de eerst vrijdag van de maand organiseren ze daar hardknox:hardstyle
met veel bekende dj,s volgende maand draaidt dj technoboy daar en die buekt zekerz wel
greetz.
2 Bart : nee daar ben ik nog nooit geweest :'(

Maar goed ik bedoel de sfeer in de stad enzo en sjah geef toe voor de rest is er ook helemaal nix behalve the Q dan mayB !
 
FF wat correcties ;)

De Q is een hele hele bizarre tent, ziet er stylevol uit, goed personeel, en een goed soundsystem. Enige nadeel is die sluitingstijd daar :( De Q is op vrijdagen altijd "outsourcing", verschillende organisaties laten zien waar ze voor staan, The Sessions .. Hardknox, I love Hollywood, zit allemaal erg goed in elkaar! (see'ing is believing)

Hedon zit ook in Zwolle, is iets meer underground, en wordt vaak gehuurd door een groep gasten die hun vak verstaan! Meestal een tikkie harder, hebben grote namen gestaan in die tent.

Al met al is er genoeg te doen met die twee tenten, je moet alleen ff de juiste datum pakken, en zorgen dat je je style vind. (www.q-radio.com / www.the-q.nl)

Ciao

Mar
The Q is echt een vette tent hoor, zoals iemand hierboven al zei: Hardknox :-)
Op zaterdagavond moet je daar ook alleen niet zijn, tenminste mij zul je daar dan niet zien, niet echt mijn stijl dan.

Verder is Zwolle best gezellig hoor, mijn studententijd heb ik daar uitgezeten, maar je moet van kroegen en cafe's houden :-)
 
zwolle is niet leuk..
ik woon in zwolle :S .. kan kruipend naar huis vanaf de stad maar ga nooit hier uit. afgelopen vrijdag naar hardknox heen geweest dat was wel gezellig en de volgende keer ben ik er denk ik wel weer.

de cafe's is echt hopeloos k ben 1x bij de timeless binnen geweest voor 5 min.
terassjes zijn wel weer ok .. maar die zijn overal ok :)

ik zou zeggen rij een uurtje en je zit in veel leukere delen van nl :)
 
Ik kom alleen maar voor the Q naar zwolle,

als je van progressive en/of tech-house houd dan is dat zo'n beetje de enigste plek in het oosten waar je je goed kan vermaken :D

alleen jammer van de sluitingstijd.

The sessions zit n niet meer op vrijdag maar op zaterdag met op 21 september james holden (guess where i will be :D)
OWkee dan Mar!

Mar heeft gelijk, met the Q en Hedon is er voor bijna iedere house liefhebber wel een avond.
Alleen die datum he..;)

Maar ja, het gras is altijd groener bij de buuren.

14 Sept - Lemon 8
21 Sept - James Holden
28 Sept - Lucien Foort
26 okt - Cross & Emjay
(Guess where I will be, ik kan niet kiezen) :D
Voordat ik 6 jaar geleden voor mijn studie naar Enschede verhuisde heb ik jarenlang in Zwolle gewoond.

The Q heette in die tijd nog X-Ray en was een ordinaire stinktent. Ik heb begrepen dat het er nu wél tof is daar, maar ik ben er helaas zelf nog niet geweest. Ligt wel in de planning.

Waar ik me altijd erg goed heb vermaakt is de Hedon. Dat is een poppodium dat gerunt wordt door vrijwilligers. Het is alleen wel één van de mooiste die ik ken van dat soort, veel mooier dan bijvoorbeeld de Atak die we hier in Enschede hebben. In Hedon komen heel regelmatig DJ's draaien en daar zitten hele aardige tussen. Een paar maanden geleden ben ik bijvoorbeeld nog bij de Acid Junkies geweest. Verder weet je er zeker dat je niet teveel betaalt voor de entree en je drinken.

Verder had je 5 jaar geleden ook nog het kraakpant Eureka in de wijk Assendorp. Daar je tussen de hippies nog wat afteren op wat vagere house-muziek. Eureka wat als enige nog open na 4 uur. Of dat pand en hun feesten nog steeds bestaat weet ik niet.

Het grootste deel heb ik mij vermaakt bij mensen thuis, op hockeyfeesten en in de cafees waar andere scholieren kwamen als Traffic, de Bommel en de Kastelijn.
laatste aanpassing
ZWOLLE RULEERT!!! en ga maar eens naar the Q!!! daar is het pas relaxed!! en ik geef eerlijk toe dat die cafe's daar echt 10 x niks zijn...maar daarom is the Q uitgevonden!!

dus ZWOLLE RULEERT!!!
Misschien moet je ook een gaan kijken in The Roots. Dat is een tent waar wat oudere mensen komen en waar alleen maar disco classics worden gedraaid. De laatste tijd draaien ze ook wel wat van die moderne disco, zoals Daft Punk enzo, en dat is best lekker. Je moet er van houden (ik wel)
eh ja en daar me ouders tegen komen??? denk ut nie...
 
Echt stampe in de regio wil nie, alleen The Q maar dat hebbe me voorgangers al gezegd. De donderdagavond en vrijdagavond vroeger veel geweest in Zwolle, maar allen om te zuipen met m'n maat.
Nu alleen om nog af en toe met de oude vrienden groep, effe bij kletsen en tanken. Dom zuipe dus.
The Q nog nooit geweest maar goede verhalen over gehoord en staat zeker op de aganda, mischien wel na Qlimax, effe de Afther van TE mee pikken. DJ Astrid is wel releaxd!!
 
Hmmm, ben 2x in Zwolle geweest, eerste keer café bezoeken. 2e keer naar the Sessions....en dat viel tegen. Geluid was goed, personeel goed, en aankleding goed. Maar er was gewoon geen kip! :( :(
Er waren die avond maar 120 mensen ofzo, en ze stonden allemaal te kijken. Zo van: Hmmm, wat zullen gaan doen, volgende café of blijven we???
We hebben na sluitingstijd gewoon 3 uur op de trein zitten w8! Dat was gewoon nie leuk meer. Duzz we komen nie meer naar Zwolle!
die sessions was zeker een paar maand geleden... mei ofzo... klopt! daar was ook geen kip... ja ikke dan...ghehehe maar die daarna was wel vet druk... dus je kan gerust nog een keer komen hoor.... zal c-jay leuk vinden..
 
Ben een paar keer naar de Timeless geweest vanwege een ex die er woonde. En naar de Papillon. Maar dat zijn nou niet echt café's om over naar huis te schrijven :kots: