Partyflock
 
Forumonderwerp · 16282
­ Nederland
Ik heb dadelijk een bruiloft van een vriendin van me.

Ik heb dr op dit moment helemaal geen zin in ben net wakker, zit met een grote stempel van gister nog op mn handen en moet dadelijk op de foto :s

Mara goed, ze is dus 21 jaar.

Wat vinden jullie van trouwen, willen jullie ooit trouwen. Of zou je het liefst nu al willen trouwen met je partner als je die hebt maar wil hij/zij niet of heb je zoiets van hmmz doe mij maar over 10 jaar of wil je helemaal niet trouwen ?

Ik ga nooit trouwen :) Vind het nutteloos. Wat is jullie mening hierover ?
Ik wil ook niet trouwen, vind het nutteloos.

Ga voor hetzelfde geld wat zo'n grapje kost liever met de persoon in kwestie ergens op een romantisch eiland een dineetje bij kaarslicht houden en dan zeggen "Ik hou van jou, voor altijd" ofzo.....
 
21 vind ik best wel jong om te gaat trouwen inderdeed...


uiteindelijk zal ik er ook vast wel aan moeten geloven, maar voorlopig nog echt niet :)
Uh.. als ik 30 ben gaan we daar eens over nadenken.. 21 vind ik de te jong (als ik naar mijzelf kijk) maar bij iedereen kan dat verschillen
Ik vind het gedoe erom heen zo :kots:
Naar het stadhuis cq kerk, receptie jak!

Ik vind het wel iets romantisch tussen twee mensen, daarom als ik ooit ga trouwen doe ik dat op een exotisch eiland ergens ver weg, lekker van elkaar genieten. Geef ik liever geld aan uit dan een peperdure trouwjurk en een stom feest.
laatste aanpassing
wil wel trouwen vraag me nie waarom maar ben denk ik gewoon een burgertrutje:D
Ooit zou ik wel willen trouwen denk ik....maar zie het mezelf nou niet zo snel doen !

Van trouwen komt scheiden denk ik altijd maar :d

Lekker positief toch ;)
Ik wil wel ooit trouwen :D

Al is het alleen maar om het feest en natuurlijk de jurk!! ;)
laatste aanpassing
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
mwah, nu niet, whehe, maar je weet nooit hoe de toekomst eruit ziet en hoe je er dan over denkt. veel mensen die nu getrouwd zijn wilden dat ook niet toen ze een jaar of 20 waren.
laatste aanpassing door een beheerder
Ik deel Krank's mening hierover... nu zou ik zeggen 'nee, ik wil nooit trouwen', maar je weet niet wat er nog komt...
ik wil oooooooooooooooooooooooooooookk
 
Trouwen??? Mmmm, ligt eraan met wie...
Ik denk dat ik wel ga trouwen :) Waarom ook nie, zou 't wel leuk vinden om een maatje te hebben voor de rest van mn leven. Maar hoef nu ook weer nie direct te trouwen. Als ik 30 ben ist nog vroeg genoeg om te trouwen! :) :) Vind 21 ook wel ietwat aan de jonge kant! Maar ieder voor zich, respect!
Artiest ScuL
Ik twijfel. Aan de ene kant 'hoort' het, is het mooi en een speciale gebeurtenis. Aan de andere kant, tegenwoordig is iedereen zoveel vrijer in zijn levensstijl dat de behoefte om echt te trouwen er niet is. Meer voor de sier dus.. 21 vind ik wel vrij jong btw, leeftijd van tegen de 30 vind ik wat geschikter.
laatste aanpassing
ben het wel met de meeste mensen eens hier, trouwen is voor na de dertig! pffff zou er niet aan moeten denken om op mn 21 te trouwen, das over drie jaar!!!! maar iedereen moet dat natuurlijk zelf weten.
ik zie het zeker niet als iets burgelijks maar meer als een verklaring van eeuwige liefde!
het gaat er niet om wat 'hoort' of wat iedereen doet.
Het gaat erom wat jij wil
Artiest {SHOWLIST artist 48346, 59806}
Precies Esther!
ik vind trouwen nutteloos! Tegenwoordig gaan de meeste huwelijken toch na een paar jaar naar de klote, ken je net zo goed niet trouwen! bespaard een hoop geld en een hoop juridisch gekut.
 
Me broer gaat binnenkort trouwen. Die is 26 en dat vind ik al heel apart. Apart in de zin van "Wooow, niets voor mij !"

Ben wel getuige, lijkt me wel blits :)
 
Artiest Cj Noah
Martyn zingt: *trouw niet voor je 40 bent*
Als trouwen "ieder voor zich"
nix meer betekend, is het inderdaad nutteloos ja..
Ehhhh, ik (P) was ook 21 toen ik met m'n M-tje trouwde. Ondertussen zijn we 11 jaar verder en nog steeds happy en feestend!!!! Dus het KAN best hééél leuk zijn hoor!!
 
ik zou willen best trouwen, nutteloos vind ik t absoluut niet! als je tenminste echt voor elkaar 'geschapen' ( beh beh :) )bent, kun je best trouwen!!
maar nu zou ik nog niet willen trouwen, ben nu 20 beetje vroeg of een jaar of 5 a 10 ongeveer misschien???
 
Mijn Opvatting is

Trouwen Is Liegen Dat Je Bij Elkaar Blijft

zo dat is eruit
trouwen is iets van vroeger
kortom niks voor mij
 
Mjah, als ik er aan toe ben dan wil ik wel trouwen, maar nu nog niet.
de datum van fred en mij staat al vast dus ja ik wil wel trouwen, niet om het feest niet omdat het hoort niet vanwege de familie of om wat voor een rede dan ook wat met anderen te maken hebben maar puur voor elkaar, we wonen al 4 jaar samen, zijn al 8 jaar bij elkaar en gaan over 2 jaar trouwen, waarom, omdat we gewoon van elkaar houden en ALLES in het leven willen delen en dat is dus ook zijn achternaam, misschien klinkt dit burgerlijk maar voor ons is dit gewoon weer een stukje verder en dieper in onze relatie gaan.
:) , kheb net afgelopen weekend bruiloft van me broer gehad.. was errug gezellig..

ik heb dus inderdaad altijd geroepen dat ik niet wil trouwen enzo (dat zeg ik vooral naar ietwat saaie/gewone bruiloften), maar hunnie hadden het dus totaal anders gedaan. en op zon manier wil ik ook nog wel trouwen:

ze trouwen in 2 dagen:
dag 1: trouwen in museumpje (knus, met ouders en broers/(geen zussen, n/a), daarna overheerlijk diner in chinees/japans restaurant (7 gangen!)
dag 2: diner/buffet in nederlands/japans restaurant met 60 man, daarna tuinfeest (tuin = bosje) voor 110 man met catering, tap, muziek, etc. etc.

GEEN trouwauto, trouwjurk, kerk, geen zaaltje (!!), geen band, etc. etc.... was echt retegezellig, want het voordeel is dus inderdaad dat je niet om 1.00 uit de zaal gekickt wordt maar tot 5.00 door kunt gaan :)

misschien trouw ik dus wel, maar eerst moet ik nog iemand vinden die gestoord genoeg is om met mij verkering te willen hebben :P
bij de weg: ik was ook getuige :D

ff weer de krabbel kunnen oefenen ;)
Mja nu zeg ik ook dat ik niet wil trouwen. Maar ik weet nooit hoe ik er later over denk. Voor mij hoeft t allemaal niet hoor. Ik kan ook wel zonder papiertje bij me geliefde blijven. En dan is het even leuk allemaal.
Vind t ook stom om te zeggen : dit is mijn Man!
Zeg veel liever vriend.

Ik zie het allemaal wel.
Toch wil ik wel ooit een trouwjurk aan.
Wij (P-tje en ik) zijn 4 maanden geleden getrouwd! En ik zit nog steeds een beetje op m'n roze wolk!! Ik had een 'echte' trouwjurk met een hoed, en hij had een fantastisch pak aan! Daarna zijn we 4 weken op huwelijksreis geweest naar Florida!

Ik ben ook zo'n 'burgertrutje' dat wilde trouwen voor ze aan kinderen begon, en trouwens sowieso wilde trouwen....Maar dat is inderdaad een besluit dat je voor jezelf moet nemen....Sta je er niet achter? Dan hoeft/moet niets...Maar ik vind het gewoon een erg goed en bijzonder gevoel dat we op deze manier tegenover de hele wereld laten zien dat we elkaar de leukste en liefste van de hele wereld vinden!! En ja, natuurlijk kan dat ook op andere manieren, maar dit was onze manier...

Ennuh, Kaalgedrocht: Natuurlijk hebben wij elkaar beloofd dat we voor altijd bij elkaar blijven, en dat is ook hoe we het nu willen, maar we zijn ook realistisch genoeg om te weten dat dat niet altijd zo hoeft te zijn!! Maar hiermee hebben we elkaar wel beloofd om daar in ieder geval hard voor te werken als het eens wat minder goed gaat!

Zoals jullie zien kan ik hier nog wel een A4-tje mee vullen, maar dat zal ik jullie niet aandoen! :D

(K) voor m'n vent!!
En natuurlijk ook voor de rest!!
laatste aanpassing
 
ik wil ook gewoon trouwen, noem het burgelijk maar denk dat (bijna) iedereen dan burgelijk is... alleen trouwen wij niet in nederland maar heel relaxed op Jamaica... uiteraard wel terug in nederland een heel groot feest voor iedereen...
iedereen moet het gewoon zelf weten of ze willen trouwen... denk dat het bij veel vrouwen toch ook wel een meisjes droom is.. die ene dag in die mooie jurk je beloftes aan elkaar uitspreken... ik heb het wel althans...

(k)
ik heb het niet zo op trouwen, een belofte maken waarvan je niet weet of dat je um kunt houden, ik zal ws wel nooit trouwen maar vind het ook zeker niet noodzakelijk.
Tuurlijk is trouwen niet verplicht. Maar sorry dat ik het moet zeggen; iedereen hier die zei dat ze niet willen trouwen..... daar geloof ik niets van. Dat weet je toch niet? Dat moet toch gewoon blijken in de toekomst?

Laten we over 20 jaar hier verder over praten. :)
Trouwen doe je niet zomaar.....Ik denk dat ik het wel wil maar wel als ik heeel zeker ben van een goede basis in mijn relatie.. De dag lijkt me super om te beleven maar ja je moet wel een vriendje hebben die wil trouwen he!! (he Den?)

Kus juul
zeker ben van de basis????????? ben je dat nog niet dan??? nou lekker weer dan :-) nu trouw ik helemaal niet meer met je ;-)
hihi heus wel zeker van de basis.....maarre ik bedoel maar dat veel mensen dat niet zijn en gewoon klakkeloos trouwen...

wilde je dan toch wel trouwen???

kus juul
met jou elke dag van de week liefie ;-)
 
noem me ouderwets, maar ik wil absoluut trouwen.
Gewoon het idee! voor altijd samen met de liefde van je leven :lief: elkaar de eeuwige trouw beloven.. lijkt me echt het meest fantastische dat er is. Wil er idd nog ff mee wachten, want 21 is wel erg jong.. maar over 10 jaar ofzo.
jaaaaaaaa! ik wil :-)
 
Trouwen? hmm tja, waarom zou je moeten trouwen om elkaar te "bewijzen" dat je van elkaar houdt, het kost vet veel geld en je kunt zonder te trouwen net zoveel van elkaar houden. Ik zeg niet dat ik nooit ga trouwen maar zoals ik er nu over denk ga ik waarschijnlijk niet trouwen.
 
trouwen (Y)ik ga denk ik wel trouwen lijkt me mooi en een bekroning op je liefde maar zeker niet voor ik 27 ben wil eerst alles op een rails hebben en doen wat ik wil en dan wil ik trouwen en waarom haast hebben als iets al mooi is (F)(L)
 
Ik trouw voor de jurk en als ik kinders neem, verwek ik ze bij een jongen waarvan ik denk "jij kan wel mooie kindjes maken" enne dan zie ik hem nie meer trug, en de kindjes blijven bij mij! :D Geen gezeur nix!
laatste aanpassing
 
jaaaa ik wil wel trouwen, zo'n dag is gewoon mooi.

Maar eer dat dat gebeurd,....mwaahhhh nog lang niet, heb echt geen zin om zo vroeg te trouwen horrr.
ow gelukkig maar.....nou ja het is zeker niet het belangrijkste maar wel een leuk kroontje op je relatie en een mooi moment om het te vieren!!!

Maar ja effe paar jaartjes wachten he
Kusie
vind trouwen ook ouderwets
trouwen lijkt mijn leuk en het verbind je vast met elkaar, voor m'n idee.Je leg vast dat je echt van elkaar hou. Ook al weten we dat nu ook al. Ja ik hoop dat ik ooit nog eens met mijn lieve Partygangster/partybig voor t altaar zal staan. Maar hij????................
(K)jes me