Partyflock
 
Forumonderwerp · 16755
­ Nederland
De allerlaatste aflevering van de Britse comedy Absolutely Fabulous lijkt met een speciale kerstaflevering waarheid te worden.

Producer BBC kondigde al vaker het einde van de serie aan, maar vorige week verklaarde de BBC dat het doek nu definitief is gevallen. De opnames voor de aflevering zullen worden gedraaid in New York.

De twee hoofrolspeelsters, Jennifer Saunders (Eddy) en Joanna Lumley (Patsy),zouden elk 200.000 Pond voor de klus hebben gekregen. Ook de andere personages, vertolkt door June Whitfield, Julia Sawalha en Jane Horrocks, zijn in de laatste aflevering nog éénmaal te zien.
******
Dit vind ik echt jammer. Lach me helemaal suf om die gekke alcohlistes. Vooral om Patsy. Ben zelf ook gek op Stolley. Maar ach aan al het goed komt een einde... Weet iemand misschien of je ook ergens banden of DVD's kunt kopen van deze geniale vrouwen?
Zeker jammer. Is echt een te gekke serie.

Me zus heeft ze ooit allemaal op (of in ieder geval de meeste) videoband gekocht dus ik neem aan dat je ze nu ook op DVD kan kopen.

Gewoon ff zoeken.

Die dochter speelt ook ijzersterk btw.
Best wel jammer
Kvond die serie altijd al koel..
volg t al sinds seizoen 1...
Wist ik eigenlijk nog nie dat ze bezig waren met echt de allerlaatste aflevering... want twas al eerder aangekondigd

heb het meest recente seizoen (#?) ook nog gezien toen ik op vakantie was .. @ Comedy Central TV



S@SH@NN@> Kijk ff bij de Fame in Amsterdam (begin van de kalverstraat naast de Rabo) daar hebben ze soms wel veel import... of kijk even bij The American Bookstore ietsie verderop net voorbij Espirit ook in de Kalverstraat... Voorbij t Zebrapad