Partyflock
 
Forumonderwerp · 16711
­ Nederland
 
Hoewel het eerste houseqlassicsfeest in de Hemkade werd gehouden (en later nog eens in september 2000), is dit feest al drie keer in de Vechtsebanen en eveneens twee keer in de HMH gehouden. Volgende week vind alweer de achtste editie van dit geweldige feest plaats in de HMH. Wie vind er net als ik dat dit feest 'gewoon' weer terug moet naar Vechtsebanen? Of toch liever in de HMH? Ik hoop in ieder geval dat volgend jaar maart dit feest weer in Vechtsebanen wordt gehouden.
Vechtsebanen!!!!!!!!!
Super lokatie gewoon!!!
Ik moet zeggen dat het geluid van de HMH wel super is. Alleen de Vechtsebanen hebben toch wel een historie van goede feesten!!!

Greetz
 
ik wil graag weer de Vechtsebanen bezoeken en HQ is een mooi feest daarvoor...
 
Vechtsebanen lijkt me he. Maar HMH is ook niet veel mis mee hoor, alleen een fuckin' gladde vloer :s.
terug naar de fun :D
Zet nog maar een vinkje bij Vechtse banen voor mij :)
vechtsebannen is ook super lokatie, maar amsterdam is voormij thuis wedstrijd duszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz HmH hehe
Vechtsebanen!!!:D
 
Vechtse ... daar hoort het, en nergens anders!
Vechtsebanen en dan mag Hardcore Resurrection daar ook weer heen.
Als het geluid zo ouderwets hard is in de vechtsebanen, dan daar! Anders lekker in HMH!
Jaah 1 van mijn beste feesten ooit was Houseqlassics in de Vechtsebanen. Ik heb toendertijd gehoord dat Q-dance graag terugwilde naar de Vechtsebanen, zodra die weer 'partyklaar' zou zijn. Volgens mij is er binnenkort weer een feest in de Vechtsebanen, maar misschien is de HMH toch een betere optie gebleken voor Q-dance?
Obi??
 
Vechtsebanen!!
 
niks Fun, er is al genoeg in de fun en iedere keer fun heb ik ook het idee dat ik in de Fun ben en niet op HQ, of QT of MOH zoals ze daar gegeven worden. Al is een feest in een hal, dan is de decoratie, sfeer en entourage iedere keer anders.
het geluid van de hmh kan geen enkele lokatie overtreffen. :D
 
Alsof een feest alleen om geluid gaat. Ik vind een duister sfeertje ook wel tof, dat ad je vroeger wel n de Vechtsebanen.
niks Fun, er is al genoeg in de fun en iedere keer fun heb ik ook het idee dat ik in de Fun ben en niet op HQ, of QT of MOH zoals ze daar gegeven worden. Al is een feest in een hal, dan is de decoratie, sfeer en entourage iedere keer anders.


Idd, nix aan toe te voegen.
laatste aanpassing
 
HQ in de vechtsebanen ben 2 x in de vechtsebanen geweest op HQ en 1 x HQ in HMH

maar ik vind gewoon HQ in de vechtsebanen top locatie..de hmh is een sfeer loos krankenhuis...
Vechtsebanen natuurlijk.
ok vechtsebannuh hehe zijn genoeg party's in amsterdam, gun jullie ook wat :-))
het geluid wel degelijk een van de belangrijke factoren, want als dat zacht staat wordt de sfeer er ook minder op en dus is het feest ook niks. iedereen zeiken, en dus gedrukte sfeer!
Anders kan je wel naar de koeg gaan!
 
VECHTSEBANEN!!!! En dan om een reden die ik verwonderend nog niet eens heb gezien of gehoord: SFEER!!!! De Heineken Music Hal is nieuwer, mooier, heeft betere voorzieningen en kan leuk aangekleedt worden maar blijft een SFEERLOZE bak. (zou het dan tóch komen omdat 'ie, zeg maar, naast een andere sfeerloze vissekom staat??).

Met plezier denk ik accuut terug aan de leuke gesprekken die ik met de meest uiteenlopende heel spontaan ben aangegaan op die tribunes in de Vechtsebanen :xtc:
 
Artiest LanZ^
Heb de meeste feesten in de vechtsebanen gehad maar toch heb ik het liever in de HMH, puur om het geluid, er is geen plek waar je zo uit je dak kan gaan als de HMH!!
 
Vechtsebanen :D
 
Lansie 5 september 2002 18:49
er is geen plek waar je zo uit je dak kan gaan als de HMH!!


Op je bek kunt gaan bedoel je. GVD laatste HQ een witte broek aan, na drie keer plat op me muil te hebben gelegen was die rijp voor de prullenbak. Kutzooi.
laatste aanpassing
 
Er staat naast de HMH idd nog een sfeerloze VISSENKOM ;d;d;d;d;d
 
Ja, die vloer van de Heineken Music Hal is op een bepaalde manier ook net zo dramatisch als de grasmat van @j@X !!!
laatste aanpassing
 
Vechtse Banen is als het ware één grote geluidskast, met de juiste speakers en de juiste setup. (en die is haalbaar) ... laat je de ramen trillen alsof ze er ieder moment uit kunnen klappen. Bij 114dB klappen de bovenste ruiten flink, en als je buiten staat weet je niet wat je meemaakt. T'is gewoon bijna de perfecte locatie, zeker na de afbouw van de Energiehal, blijft dit toch over als Best Nummer 2..... Daarnaast ligt het lekker centraal in Nederland, weinig overlast, goede parkeergelegenheid, en je zit zo weer op de snelweg.......

Vechtse rules.


Mar.
Het begint eentonig te worden ;-) maar geef mij ook de Vechtsebanen maar!!! Weet nog goed dat Dj Rob lekker opgepitched Domination van The Prophet draaide en Darkraver Stereo Murder :P Alles trilde in dat gebouw, vooral als je aan de rechterkant de trap op liep.. Het vage is dat Rob en mc Joe nergens terug zijn te vinden op een line-up van PF.. volgens mij was het The Rave Edition...?
laatste aanpassing
 
Ilove hardhouse 13:00 "het geluid van de hmh kan geen enkele lokatie overtreffen."
ik was vorige week nog in de HMH en die keer vond ik het geluid zwaar tegenvallen. Het is nog lang niet zo goed als het geluid dat er vroeger in de energiehal was. Maar daar ben jij nooit geweest.
 
trouwens hier de tussenstand:
1. VECHTSEBANEN, veel stemmen
2. HMH, 2 stemmen
3. Fun, 1 stem
 
2 Hurricane --> DJ Rob is wél weer een tijdje geleden hoor!! Maar inderdaad, dat was een goed feessie. Ik had die avond in een vage bui een heroïne-pil gekocht welke ik (gelukkig) ergens midden in de hal heb uitgekotst (mét de nodige etensresten uiteraard :kots: ). Toen begon The Darkraver net die uitermate goede set te draaien...Damn, wat ging ik op een gegeven moment hard daar :bounce: Ik geloof dat ze aan het einde van die set héél langzaam de lichten aan deden zodat het net leek alsof het ochtend werd..
HouseQlassics wordt ook weer in de vechtsebanen gegeven als het goed is (na de aankomende) want de banen werden verbouwd...er is binnenkort alweer een gaar feestje daar, maarja hq gaat er vast ook heen...veel plezier iig :P
Danielito: Volgens mij was dat in 2001, het was met een donkerblauwe flyer dacht ik. Maar het kan ook best zijn dat ik 2 feesies doorelkaar haal nu, het was ook niet zo'n duur feesie voor mij want ik had een gratis promo-ticket ;-) Phat was het zeker weten, zo weet ik nog dat ik aan 't pissen was en opeens daarmee stopte toen ik Stereo Murder hoorde hehe :P, ik had mijn bomber al aan toen...
laatste aanpassing
Was maart 2001
to ccr ray: tuurlijk gaat het om het geluid. als je kut geluid hebt is het toch ook niet leuk.
 
UTREG UTREG UTREG :d:vaag:
 
Kutreg ik haat die stad. ik haat mijn school :(
 
Utereg me stadsie, daar gebeurt van allerhand
Ut bruist aan alle kant, in het hartsie van het land!!
 
Vechtse banaan!!! HMH is heel goed, maar Vechtsebanaan regeert!!!!
 
Das moeilijk.
Ik vind HMH echt wel een wrede lokatie.
Maar Vechtsebanen is ook GU-WEL-DIG!!

Maakt me niet zoveel uit denk, er zijn nog zat andere feesten in de HMH, dus van mij mag HQ dan best wel terug naar vechtsebanen!!

(k)
Reloader, don't mess with Utreg!! ;)

en 2 danielito, mijn hartsjie sprink ook opuh :)
 
:-) Als ik boven án de Dom staat,
kijk ik even naar benée,
Dan zie ik het ouwe grachie,
het vreeburg en wijk C,

Ja dan springt me hartsie over,
ik ben trots..wat dacht 'ie wat??

Er is geen mooier plehekkie,
als Utereg me stad,
als Utereg me stad!