Partyflock
 
Forumonderwerp · 16374
­ Nederland
Ik ben dus gister naar HR geweest, wat een ontzettend gaaf feestje was. Maar goed toen ik bij dat internet gedoe was was er iemand die dus foto's aan het maken was die voor partyflock waren. Kan iemand mij vertellen wanneer of waar ik die foto's kan bekijken.

Thanks..
 
Volgens mij moet id&t ze eerst bekijken en goedkeuren voordat ze bij pf online komen...
aha dus dat kan nog even duren voordat die er op komen te staan?
Als je al foto's wil zien van Hardcore Ressurection moet je ff kijken op tw-magazine.com ;-) daar staan ze inmiddels al!!!

Greetzz
 
Volgens mij duurde het met Sensation een week maar misschien dat ze nu sneller online komen omdat het een kleiner feest is
 
Maar jij mag nog helemaal niet naar feesten!!

;p
 
www.housem.nl staan dr ook al foto's..
 
ze staan er op!!
En sta ik allemaal niet op. Er zijn 2 foto's van mij gemaakt en die staan daar niet bij helaas. Ik zou ze heel erg graag willen zien.
 
Hier op pf!
FF hard doorgewerkt vandaag, en alle fotos staan nu online op Planet Hardcore. Het was top !!!!!!!!! Laat ff weten wat je van de foto's vind!
laatste aanpassing
ja sorry hoor ik zie het al he er overheen gekeken.
 
Tering, wat een K**TE foto's op TW-Magazine en op Housem.nl zijn ze op zich wel mooi maar allemaal vanaf één plek genomen; het VIP balkon als ik me niet vergis...Ben benieuwd naar de PartyFlock foto's..
Aha net zo vaag. Ze hebben foto's gemaakt van mij en nog iemand en ze staan er niet op. UUUMMM best wel vaag. Ik heb aan diegen gevraagt of die voor partyflock waren en hij zei ja dus ja dan neem ik aan dat dat ook zo is. Maar ik sta er niet bij. :-(
2 FeMaLe-EroTiCs: ja die foto's komen binnen kort op PF hierzo. moet eerst ff PF gasten contacten hierzo. maar ze komen er als het goed is op.
/me staat op 6 foto's ofzo van partyflock, maar ik zie er nog maar 2 staan :'( hopen dat de rest er ook op komt...
ik mis mijn adult fotow:S
she >> ik ook wel eigenlijk ;)
Ik baal wel weer, er is een foto van me genomen, maar die staat er gewoon weer niet op!
Van vet veel mensen zijn er nog geen foto's dus, misschien dat iemand anders ze genomen had dan die er al op staan :) (Flowdamaster?)
tot nu toe staan de mooiste foto's nog op
http://www.planethardcore.nl
vind ik dan
laatste aanpassing
 
mee eens, en DJ-the Bandit heeft hier op PartyFlock ook een stel kewle foto's staan..
tot nu toe staan de mooiste foto's nog op
http://www.planethardcore.nl
vind ik dan

Slijmbal!! gheghe :D kwor maar fulltime fotograaf denk ik en kap met mn werk :p
Jullie hebben hier zowat allemaal wel een adres neergezet waar allemaal foto's op staan en nergens sta ik bij op. Ze willen mij vast niet op internet hebben staan. :-( maar goed ik hoop dat die van mij er toch nog op komen en anders ik is boos *lol* whehe maar goed ik zie het vanzelf wel hoop ik.