Partyflock
 
Forumonderwerp · 16335
­ Nederland
Wel oke zeg ik.

Wat ik al had verwacht gebeurde, M. Acardipane. Waardeloos. Mijn hele feest naar de klote. Begin alles ok. Stunned guys, echt de beste, daarna Nosferatu en promo. Voor de rest erg matig. Al hoe wel Buzz Fuzz kon er ook wat van, boven!!!!! Lekker ouderwets, stampen!

Maar over het algemeen gebeurde hetgeen waar ik bang voor was, die duitser verneukte mijn feestje en dus was ik super vroeg thuis.

JAMMER!
 


tweede poging. Ik ben dus degene in het midden van deze toch wel wat te intieme groepsfoto..
laatste aanpassing
2 Bacobass :
Ik had het over de grote zaal. Daar stond het geluid idd harder dan boven.
Zelf ga ik trouwens ook sinds 1994 naar feesten, juist DAAROM draag ik wel eens oordoppen ;-)
het was vet!
en heb nog steeds nie geslapuh

:S
 
HET WAS ZO ENORM VET,
WAT EEN MUZIEK ZEG, ECHT ZO GEWELDIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MIJN NR 1 FEESTJE VAN DIT JAAR!!!!
Naahhh mensuh mensuh, wat een TOP feest. Niet normaal, ik was voriga jaar op TH in HMH en moet zeggen dat het geluid niet zo hard stond als nu, het geluid was echt TE BRUUT gewoon.
Blij dat ik me herrie stoppers in had, ik kan teminste nog horen nu.

en natuurlijk weer een posterje gepikt, mooie van Thunderdome, hij hangt voor me raam!

jammer dat ik de meeting vegeten was, was zoooo aan het stampuh boven in de kleine zaal. vergat gewoon te tijd door de goude oude hardcore,

echt een super feest om nooit meer te vergeten

foto's komen misschien hierzo op PF, moet ff kijken

C YA @ Thunderdome a decade!!!!
 
...Ut was zeker wel een vet feessie!! kheb daar geen rel gezien..maar op duivendrecht relden een aantal gabbers wel een neger..dat zag er naar uit...

die stapten dus bij ons in de metro, er stond politie met honden op perron :S
maar ik was eigenlijk te stoned om nog iets van hun gerel in de metro mee te krijgen
laatste aanpassing
Mooi dat er toch nog politie kwam dan. Dat van die neger gebeurde voor onze ogen. En dat waren geen gabber inderdaad, dat was gewoon een zooitje nep-nazi's. Ik zie ineens die jongen de hoek om komen gerend, met een zooi van die kaalkoppen achter hem aan, en die schreeuwden dingen als: Je gaat dood, kankeraap! Toen ze hem hadden ingehaald, begonnen ze ineens allemaal op hem in te trappen, tot ie op de grond lag, en toen gingen ze nog door. Ik heb toen ze terug liepen, meteen de coppers opgebeld, dat het een beetje uit de hand liep op Duivendrecht. Toen werd het weer rustig, en kwam onze trein, en toen werd er in de trein weer gereld. 3 x raden door wie? Inderdaad, weer van dat nep-nazi volk. Er zat een groep "normale" luitjes, en die nazi's, en vlak voor we in Amersfoort waren kregen die onderling ineens ruzie. En toen ging zo'n nazi-big over de rooie tegen zo'n gast, en toen liep het toen ze uitstapten ook helemaal uit de hand, jongen werd geslagen, en die viel op een klein kind. Voor de rest zag ik allemaal luitjes ineens op mekaar hoeken, en achter mekaar aan rennen, en weer eens geen politie te zien :(

Maar die schijtlui hebben me avond niet kunnen vernaaien, over het geheel genomen heb ik een superfeest gehad. Lekker kunnen chillen op dat vip-balkon rechts van het podium, veel bekenden gezien, en een geluid wat op een gegeven moment zeer deed :D

Maar een beetje vage regeling van Q-Dance, er moest bijvoorbeeld een gozer zijn witte veters uit zijn Timberlands(!!!!) halen?? En een kameraad van mij hadden we al gewaarschuwd dat ie geen rood-wit-blauw op zijn polo mocht hebben, en die moest ie dus ook lozen in de garderobe, en wat zien we binnen, allemaal luitjes met hetzelfde shirtje als wat hij moest uittrekken. Beetje vaag...
 
Ag dat rellen....tja..ieder zijn meug....k heb t 2x gezien binnen op Hr zelf...maar ok
Conclusie wat vond ik van HR:

GLAD!!! ben 5x op me muil gegaan....wieowie heeft me gezien hihihi .:D:D:D:D
 
2 G-A-U-Z-Y --> Weet je toevallig waar die Nazi's zelf heen gingen of waar ze vandaan kwamen?? Van dat verhaal begint mijn bloed dus echt te koken en je moet niet gek opkijken als ik die lui zelf eens ga opzoeken, met aanhang uiteraard...

..ik vraag me altijd af uit welke achtergestelde dorpen deze lui vandaan moeten komen want hier in de geciviliseerde wereld kom je ze normaal echt nooit tegen. Wat voor werk doen ze, hoe veel (of eigenlijk hoe weinig) school moeten deze gasten genoten hebben en kunnen ze überhaupt wel nederlands PRATEN???!!!

Sorry hoor, ik kreeg effe zin om me van m'n F-side te laten zien :-)
Danielito-->

Weet al wie jij bent! Dacht ik al dat jij dat was, wij staan nog op foto met aantal andere!
 
jaah! vond t wel leuk! alleen alles was goed! maar musiek jah vonk ietsie minder en jah DE VLOER.... veeeeel te glad j kon niet écht los gaan:( want dan ging j op je ****.
 
Ik was er nie..... :'(. Volgende keer beter. ik heb wel wat gemist volg. mij.... boeie!!!!
 
Ik zou eerst naar decibel gaan, maar mijn vrienden hadden het af laten weten (bij deze ff... LOOSERS!!!!!!).
Gelukkig belde een maatjuh van me die naar HR ging. Gelijk kaartje gehaald.
Het was echt een wreed feessie.
Alhoewel ik wel 2 uur met muh maatjuh heb rondgelopen (nou ja lopen). Die was gvd zo van de wereld dat ie overal ging liggen etc. Die snapte er helemaal niets meer van. Zat gewoon zwaar te eilen en zag ie me steeds weer voor iemand anders aan.... dan was ik weer de vriendin van die.. en toen weer die haha. Leuk entertainment!!
Boven zeker toppertje, lekkere goeie oldies gehoord.
Nog met paar vage gasten zitten ouwehoeren. Was ook wel lachen hoor.
Ah, en 1 partyflocker gezien.. TerrorJap... kon niet missen!!
Ik heb zelf 1 vechtpartij gezien... nou ja gezien.. iedereen stormde er op af.. ik hoorde alleen dat er goeie rake klappen gegeven werden en een paar leuzen als IK MAAK JE KAPOTTTT!!
Whehe... toen werden ze afgevoerd door de uitsmijters (was boven voor de ingang van de tribune)
Er liepen wel een paar wijsneuzen rond die uit waren op ruzie.. vooral doodgelachen om die gozer met dat slabbertje om zijn nek. Eerst krijgt ie ruzie en zagen we hem nog net niet wegrennen voor diegene..
Komt ie terug met zijn vriendjes.. beetje wijs staan.. zoeken naar die gasten.. schreeuwen naar iedereen...:bah: trieste zaak die jongen..;)
Maar goed.. sommigen moeten zich gewoon stoer voordoen... maar van mij mogen ze dat ook wel thuis voor de spiegel doen.. dan hebben wij er geen last van!!

Verder was het een topavond!!

(k)
whaha was net zo,n mooi feesje en het geluid ging op het laatst super hard als je vooraan stond iniedergeval. me longen waren aan het trillen net zo raar gevoel.
 
2 Bandit--> ga je die foto's nog ergens op internet zetten, ik ben wel benieuwd!!

We spreken wel weer af voor een meeting op Thunderdome in ieder geval hé?!
2 Danielito--> ? Staan toch hier al online of niet?

Ik "jat" deze foto's en zet ze op mijn eigen site?

Http://members.lycos.nl/anti703

Meer niet
die nepnazies hebben ook flinke beuke gehad der was der 1 zen ogen dicht geslage die zat te janke op de grond whahaha goed voor die debiel die kankerwannebenazies zoude mij eens tege moete kome daaro trieste figure allemaal en lafaards ook en en.. ze kunne dus egt totaal niet vechte
Ik vond het feest echt megavet. Een van mijn mooiste feesten en ik heb er heel wat gehad. Zeer veel bekenden en superhard en zuiver geluid.
ECHT TOP!!!!!
Goed feest, dat zeer zeker. Lekker geluid, lekker bier alleen was het glad maar dat wist iedereen denk ik al wel.

2 Betty> "geef jij mij borstvoeding?"

Dat stond er toch op of niet?
Bazzzer >> De temperatuur was inderdaad ook errug lekker :)
 
hehehe cker een VET feest.
nosferatu, promo en outblast waren cker ut best.
oja the masochist was ook lachuh (ej man, draai nog es een plaat man, does nie zo flauw man hehehe) hij had b.t.w. wel een onwijs lekkeruh vriendin.
marc blah blah blah von ik echt NIX die had liever op qlimax gestaan, denk ik. met zu'n hardstyle hitjes.
2 betty: die gozer met dat slabbertjuh heb ik ook zien lope keb me kapot gelachuh om die kerel.whahwhahwa.

Al met al een zeer geslaagt feest.
oja dat laatste nr waz ECHT WREED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

greetz
Stond er iets van "geef mij maar borstvoeding" op dat slabbetje ofzo, die had hier toch ook iemand als icon?
 
klopt, wat een pannekoek was da, hahahahaha
Maar het was zeker wel dapper om met dat slabbetje te lopen, iedereen weet nu wel wie hij was.
G-A-U-Z-Y : Dat wat jij gezien hebt staat ook op 't forum van ID&T en een 'maat' van de dader schreef het volgende:

Die "nazi's" waar je het over heb zijn vrienden van mij, en het zijn geen nazi's, de voorhistorie was dat die antilliaan een vriendin van hun een schop gaf die op de grond zat. Toen sprak 1 van die jongens die antilliaan er op aan dat hij dat meisje schopte, hij haalde zijn schouders op en bleef staan en kijken naar hun. Die jongen die de antilliaan aansprak vroeg een verontschuldiging tegenover het meisje, en hij zei "stoer" iets terug wat niet te verstaan was maar waar de woorden "oprotten" en "kneus" in voor kwamen. Toen liep de antilliaan weg met "wacht maar".
Ik kan het weten want ik stond boven vlak bij hun, de rest heb ik later gehoord toen die jongens achter die antilliaan gingen.

EN:

Nee maar persoonlijk dacht ik toen die gasten erachteraan gingen dat er een groep met gasten hun zouden opwachten waar die antilliaan heenrende, maar mijn observatie was het pure uitlokkerij van die antilliaan, en ja als je zoiets op zo'n manier uitlokt kan je agressie verwachten, want zo stelde hij zichzelf ook op, maar ja...

Zijn mail adres staat bij zn profile (als je een mailbom wil sturen ;-) )
 
Ik zou naar db-outdoor gaan, maar dat ging helaas niet door, dus toch maar naar HR geweest. Het was een chaos maar wel heftag! Ben blij dat ik geweest ben.
 
Jaaaaaaaaah ik heb die gozer met dat slabbbetje ook zien lopen..Muwahaha...
Ik vond het een Zeer geslaagd feesie... de muntjes voor de drank waren niet te duur, alle bekenden zelfs van de eeuwen ouwe garde waren aanwezig. Alleen inderdaad een beetjuh erg GLAd, wat net gezegd is.Maar vergeleken met de Houseqlassix van vorig jaar..waas je kisten tot aan de top aan nat waren, viel het reuze mee. En gelukkig niet alle plees zijn overstroomd. Verder de service, pizzas en kraampjes- ook een schot in de roos... Zeker de murchendise kraam...waar je ook gouwe ouwe cdtjuhs kon kopen voor een eurotje of 5. Ik bedoel da's kwalitiet.Dat zijn de beste cd's die hoor je eigenlijk al te hebben... maar voor t geval dat je ooit eens eentje niet hebt kunen kopen: Tadaaaaaa het kraampje! Ik heb t feesie als Uiterst rielexd ervaren... Zekah tjillieeee... Laters...
was zeker wel een goed feessie:D:D
Jaaaa zekers wel!Kep ook een gozer aan het einde van de nacht gezien bij de boxen vooraan! En die dansde zow geweldig! mmmmm tja :p
helemaal los, WEL vet
veel bekende gezien, ook veel van me vakantie, dat vond ik ook wel vet
maar helaas waren er ook van die zielige mensen, maar gelukkig niet onwijs veel last van

op naar THUNDERDOME
ik heb gewoon 2 x mijn kaartje moeten betalen omdat ik zow stom ben om me kaartje te vergeten :S :@

feestje was wel ok :)
 
ag kijk die relle...ik weet ook wel wie t zijn...je houd t toch wel altijd...

maarja...nie negatief mensen!!!!!!!!
t was wel leuk!!
Summy >> laat me raden, je kleur haar is.... blonT ;)
 
Zo summy, vet minder meis, beter heb je je vermaakt!!!

Ik in iedergeval wel.
Hurricane>> Wij hebben alleen die jongen gewoon met doodsangst in zijn ogen weg zien rennen, met allemaal lui achter hem aan, met woorden als: Kankeraap! Sorry, ook al heb die pik een meisje geschopt, dan schop je hem 1 tegen 1 in mekaar en niet met een groep. Maar dat is mijn visie, ik vond het gewoon triest...

En ik terwijl ik de politie zat te bellen, liepen kameraden van mij erheen, om te kijken wat er aan de hand was, want ik mocht van hun niet gaan kijken, omdat ik nogal gek in me kop kan worden van nazi's. Die vertelden dat ze toen naar boven gingen rellen. Maar voordat dat het met die jongen gebeurde waren "ze" (het was een grote groep) al wat aan het afbreken bij het spoor. En in de trein kregen dus die andere groep nazi's ook ruzie, en die waren zelf aan het uitlokken, want het ging om een ruzie tussen een gozer en een meisje, springt die big er tussen krijgt ze per ongeluk een mep tegen haar kop, en toen ging ze staan krijsen als een kip zonder kop.

Die lui mogen van mij weg blijven, als ze alleen maar trammelant zitten te schoppen...
 
Daarom wil ik héél graag weten waar deze gasten wonen.....verder niets, hoor...ik wil alleen gewoon heel GRAAG weten waar dit soort gasten wonen...
Één groepje kwam in ieder geval uit Amersfoort, lekker a-relaxed voor zo'n mooie stad, dat er van die landverraders wonen met hun zieke arische gedachtengangen...:kots:

Maar ik ga maffen, heb de hele avond gewerkt, en moet morgenvroeg weer naar school.

Groetzels!
lalala t was wel cool!
Alleen me feestje was een beetje verpest door te veel ghb in t begin waardoor ik de rest van t feest erg moe was en nie veel zin meer had.
Eigenlijk weet ik ook niet of ik wel kan zeggen of ik t leuk vond of niet... mja op naar thunderdome!
ARG, en laat ik nu net in amersfoort gaan wonen :S lekker ... :S


takkewijf: ik heb me wel vermaakt hoor :) als je door zo iets je feest laat verpesten hmpz, had je net zo goed niet je 2de kaarjte kunnen kopen :)
Hehehe Girl, jij met je handen in je broekzakken :-| Erg gezellig zag dat uit :P

Maak je het wel weer goed op TD? ;)
 
het was er behoorlijk stampuh jah
vet vet vet!!
was echt een para feestje!!
:bounce:
G-A-U-Z-Y, het zijn inderdaad zeer trieste lui en jammergenoeg ook vet domme lui. Nadenken kunnen ze niet, ze reageren alleen op hun directe omgeving en in groepsverband. Gelukkig zijn ze in de minderheid maar ze verzieken het zwaar voor de echte feestvierders :-( Dat ze niet slim zijn blijkt wel uit het feit dat ze de muziek waarvan ze zeggen te houden naar de knoppen helpen zonder het te snappen.

Nogmaals, gelukkig is het de minderheid en heeft eigenlijk iedereen aan Hardcore Resurrection een goed gevoel overgehouden ;-)
laatste aanpassing
 
A-M-E-N :-) T O :-) T H A T !!!!!!!!
laatste aanpassing
Superfeessie!! Heb me prima vermaakt...lekker sfeertje, viel me alles mee :)
Stunned guys waren top, en nosferatu roeleerd gewoon :D

Geen rel gezien verder, jammer dat zowel nazi's als reljoden en andere verziekers toch nie gewoon normaal kunne doen :(
Ik vind dat die mensen in een vat met pepperspray moeten worden gekeild, en verder wil ik er geen woorden meer over vuil maken! Was superfeest! :D
Vette userpic trouwenz... :P