Partyflock
 
Forumonderwerp · 16354
­ Nederland
Van de week zijn mijn nicht en haar vriend getrouwd, toen zij terug kwamen van een drukke dag en lekker wilden slapen, vonden ze thuis echt een ravage aan!!! T hele huis zat onder de hagelslag, convetti, en andere troep.

Toen ze de slaapkamer in kwame, hadde ze met gore poten over t bed heen gelopen, en toen ze t bed open gooide lag deze vol met bakmeel!!! Er lag oook een briefje bij waar op stond: namens de hele flat!!!

Wat blijkt nou, de onderburen wat echt een stel lowlife moederneukers zijn, die geen werk hebben, de hele dag zitten te zuipen en ook een kind moeten opvoeden, zijn zwaar jaloers op mn nicht en haar man!!! Dus hebbe ze zo een lullig geintje geflikt!!!!

Maar nu t ergste!!! De politie doet hier helemaal geen ene reet aan!! Ze zien dit gewoon als verassing!!! Ik vind dat dus ECHT belachelijk en zie dit als een schending van privacy en inbraak!!! Ze zijn namelijk via t balkon naar binne geklomme.

Wat vinden jullie hiervan??? Ik werd ECHT pissed dak dit hoorde.
Ten eerste: gefeliciteerd met je neef en nicht.

Echt een naaistreek, maar toch vind ik het wel humor ;P Zo zullen zij er over een tijd ook over denken, denk ik.
laatste aanpassing
 
in hoger beroep gaan, heel makkelijk
en owjah, ook lekker bij de hand, mijn nicht stond beneden dus te janken in dr bruidsjurk. Keken die teringlijers over t balkon naar beneden en die lachte dr gewoon uit, toen zei me nicht: hebben jullie nou je zin??? Krijgt ze te horen dat ze dr bek moet houden en word ze uitgescholden!!! Ik zou ze graag een keer helemaal de tyfus in wille trappe ofzo!!
 
Wat een *******************geintje Het is helemaal geen geintje eigenlijk, gewoon triest!

Als je ze gaat pakken TeRRoR : Mag ik meedoen? :p
 
Inderdaad aangeven voor huisvredebreuk en poging tot inbraak.

Zo gedaan hoor,met een beetje rechtbijstand is er nog genoeg aan te doen en terug te halen aan de schade.
Veel foto`s nemen en bonnen bewaren,voor mij part van een schoonmaakbedrijf!!
jahoor, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Tis ook zeker geen geintje!!! T is schending van privacy!!! Dat de politie hier zo nuchter over doet (ze wilden eerst geeneens komen) vind ik nog belachelijker!!! Zo krijg je nou dat t van kwaad tot erger gaat!!! Want de man van me nicht wilde ze ECHT afmaken hoor, tis dat me oom m tege kon houwe!!! Ik zou ook helemaal gek worde!!!
jah das t mindere, dr is NIX kapot!!! Dus de politie zegt dat er nix aan de hand is!! NOU, dat hele huis heeft mentale schade nou!!! Ik zou niet meer in dat bed wille slape hoor!!!
 
mja, wat Gabber Mama zegt... (damn, ze heeft gewoon een x gelijk ;D)

ist trouwens in Beverwijk?? of beter, Heemskerk?? kunnen we volgende week wel langs gaan ;)
 
zijn echt geen grappen zulke dingen! een geintje is leuk tot op een bepaalde hoogte.

Mn achterbuurjongen gaat a.s. vrijdag trouwen. Gisteren was zijn vrijgezellen feestje. Is ie kaalgeschoren (helemaal, heeft alleen zn wenkbrauwen nog :vaag: ) en hij zit onder de blauwe plekken omdat ze met paintballen op zn hoofd gingen mikken. En hij vind het nog cool ook :S

Bij mij zouden ze dat echt niet moeten flikken
laatste aanpassing
 
dit is echt een scheitstreek zeg......naw staaf ik kom je wel helpen hoor...ik moet toch weer es jouw kant op komme..:D
Artiest {SHOWLIST artist 1438, 1374}
Als iemand dat bij mij geflikt had, had ik hun huis met hun erin verbouwd. Dan maar een tijdje zitten. Als je er nix aan doet wordt het alleen maar erger !!!!!!!!!!!!!!!!!
Gekhous en ik hebben bedacht dat je het beste Pieter Storms erbij kan halen :D
jah idd, of willibrord whehehe!!! Maar tis al niet meer goed te maken dit, de huwelijks nacht is al zwaar verpest, ze zitte nu in een hotel ergens (was al geplanned) maar de ECHYTE huwelijks nacht hebbe ze doorgebracht op een luchtbed beneje bij me oom en tante thuis!!!

Mijn id, hun huis binne dringe, en met STroop allus onder gooie, maar dan ook ECHT allus!!! en dan watten erop. en DAN een hele dikke drol op de tafel legge met een briefje erbij: namens de gehele flat en de PF gang whehehe
 
hahaha, willibrord had ik ook al genoemd :)
 
gewoon een paar eieren naar binnen is ook leuk :D
 
Artiest Cj Noah
Je nicht gaat verhuizen,
als ze eruit zijn ga je naar de flat,blokkeer je alle ramen en deuren,kit ze vast,spijker of las ze vas,en steek de hele tering zooi in de fik
jah, maar kijk, zoiets gelijks terug doen is natuurlijk heel leuk, maar wedde dat de polietie DAN wel iets ertegen doet (echt belachelijk hoor).

BEter achtervolg je ze, en knuppol je ze helemaal kreupel ergens in een afgelegen steeg!!! Maar niet meteen, gewoon over half jaartje ofzo!!! Echt misselijk. Die mense moete zichzelf wel ZOOOO kut voele om tot zo een laag niveau te dalen!! die mense kome zichzelf nog wel eens tegen!!
Nou, ik kom wel helpen :devil:
 
ik kom ook uit de buurt, ik doe ook mee! ;D
Is toch erg dat de politie daar niet eens wat aan doet. Mijn buren hebben tijdens mn vakantie ook mn tuin verbouwd. Heb wel aangifte gedaan maar daar doen ze dus verder nix mee. Dus als je een hekel hebt aan je buren, kan je gewoon hun bomen gaan kappen :-)
Ik komt ook wel ff handtie helluhpuh, doen wij helemaal niej moeiluk ofur.

Stelletje achterl**ke ****************************************************************************************

En aan de politie heb ook gewoon geen ruk, blijkt maar weer. Goh, toch altijd de juiste mening over de blauwhemden gehad.

Kspreek je lep,
DUH M@ZZOL$$
gheghe!!! lijers die agente!!! Echt hoor, hebbe t veel te druk met scootertjes aanhouwe en alcoholcontroles!!! En parkeerbonne uit dele!!!
zoowww wat een ***** geintje zeg

scootertjes aanhouden is zo dus veel belangerijker als privecyschending
Gewoon een vuurwerk bij de buren naar binnen gooien.. (wel doen als niemand het ziet:-P)
doe als ze weg zijn effe een beetje secondenlijm op dat slot van die buuren je ziet het niet maar je kan echt niet meer naar binnen nog een tip doe het als ze op zaterdag avond weg zijn een slotenmaker is niet zo makkelijk te vinden midden in de nacht
TeRRöRDieHard!!!> wanneer is dat wraak feestje? kom ik ook wel helpen
ik ga geen wraak neme< moet me in houwe, heb daar alleen me nicht maar mee, want die krijgt dan de schuld, en de fik erin? dan gaat hun flat ook de kaput, want die zit erboven.
 
Al eens eraan gedacht om de sloten vol te spuiten met lijm ;-) over n week of 3 zijn ze wel weer eens buiten
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Mijn neefje had ook problemen met zijn buren. En die heeft vervolgens een stuk dynamiet door de brievenbus gegooid.

Maar toen kwam de politie wel en kon hij 2 jaar ofzo zitten.....

Ging trouwens over geluidsoverlast! :P

Maar hij had zijn buurman gewaarschuwd hiervoor dat als hij nog 1x zou klagen dat hij wat leuks zou meemaken! :P

En dat is gebeurd.

Maar misschien iets leuk voor jou?
 
Hahahahaha klinkt wel grapsig maar ja, maak het zelf maar es mee... dat pas kut. gewoon terug pakkuh!!! WRAAAAAAAAKKKKKKKKK :@!!!!!! hahahaha
feessie daar dus, kan hier heel pissed om worden... tsk
Not cool....

In Brabant is het btw wel een gewoonte om het huis van het bruidspaar onder handen te nemen.
Maar dat gaat niet verder als flauwe grapjes van de vriendengroep zoals etiketten van blikjes of potjes eten te halen, beschuitkruimels in bed te leggen of balonnen in de kledingkast te proppen...

Dat van dat kaalscheren is ook echt not amusing! Ik zou als ik de bruid was echt megapissed zijn, en eisen dat de mannen allemaal hun kop kaal zouden scheren :(
gheghe, met dat kaalschere heb IK geen probleme persoonlijk!! gheghe
 
nah daar had ik diezelfde dag toch gelijk voor de deur gestaan om die gozer helemaal de tyfus te slaan
 
Sow hee wat errug....ik zou ook heel kwaad worden, en als de politie niks doet? gwoon die kop van die verrekte politie agent volsmeren met de meest ranzige troep..of het plaatselijke politie bureau.. het is echt te triest voor woorden dat dit soort dingen nog gebeuren bij volwassen mensen..oh ja en die opmerking van : in brabant is het een gewoonte?? nah sorry hoor ik woon hier nu al 16 jaar maar als dat zo is dan ga ik niet trouwen, in ieder geval niet hier! zoiets achterlijks heb ik nog nooit gehoord....