Partyflock
 
Forumonderwerp · 15709
­ Nederland
 
A.S zondag 16.15 uur; Ajax heeft zojuist voor de 6de! keer op rij verloren in het gelredome. Het Arnhemse stadion blijkt sinds de opening een onneembare vesting voor de ploeg uit Amsterdam. Na eindstanden van 2-0 (97-98), 3-2(98-99), 3-0(99-00)3-2(00-01) en 3-1(01-02) werd het vandaag weer 2-0. De afgelopen jaren heeft Ajax dus al 18 punten achter gelaten in het Gelredome.

Ook in deze wedstrijd kwam ajax er niet aan de pas. Ze werden op alle fronten voorbij gestreeft door de jonge ploeg van trainer Mike Snoei.

:):):):):):):)
laatste aanpassing
zullen we morgen hier over verder lullen? NA de wedstrijd.... Kijken wie er gelijk heeft...
Ok ;P
morgen? die wedstrijd is toch vandaag?
Tsja
 
Ok, ok, voor 1 keer in 6! jaar had ik het mis.... Toch is 15 uit 18 niet heel slecht hoor.... Maar verder hou ik mijn mond en ga in een hoekje zitten balen....
 
AM*DAM DE GEKSTE

F-SIDE 4 EVER
Hehe Marijn, niet getreurd ;P
 
f side de gekste? Doe eens normaal. Dat is een normaal topic over een voetbal wedstrijd. Niet over sides. niet wie het stoerst is, gewoon over een potje voetbal dat deze middag in Arnhem gespeeld is een waar vitesse (helaas) heeft verloren! Jammer volgend jaar weer een kans.

Of heeft de f side weer iets heldhaftigs gedaan zoals een familie tribune bestormen zoals vorig jaar?
laatste aanpassing
 
Die families op de familietribune konden anders wel aardig stoeltjes gooien....
Hehe Jay :devil:
Ja Ajax pakt eindelijk de volle winst met een schitterende goal van Christian Chivu.... hoezo heerlijk in de winkel haak.... en die keeper van Vitesse ja wat moet we daarover nog zeggen... tijd voor een nieuwe misschien haha...
:bounce: :bounce:
:D
Hele soepele overwinning.
ajax kampioen!!!

GREETZ!!
F(rot) side forever!! Denk na man... Weer zo'n Teletekst supporter die zijn bek opentrekt!!:bah:

Ja want als je een Echte was..en dat ben je niet.. zat je nu zelf in het Vitesse stadion..:P

Dus...

2 marijn>> Lafbekken zijn het!! :bah:

PS: laten we het verder gezellig houden en hier GEEN voetbalfetes uitvechten!! daar is PF niet voor!!!! :D
Ik kom net terug van de wedstrijd. De supporters aan beide kanten hebben zich goed gedragen dit keer. Eerste helft was vitesse beter maar in de tweede helft kwam Ajax goed terug. En haalde naar een wereldgoal van chivu de overwinning binnen :D

En vitesse kan zeker wel een nieuwe keeper gebruiken.
JOOOOOOOOOOODUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHH
 
JODUH!!!

AJAX AMSTERDAM OLE OLE :D:D:D

Heb de wedstrijd gevolgd op Radio 1 op me werk :)
2--> marijn je schreef dit..:
A.S zondag 16.15 uur; Ajax heeft zojuist voor de 6de! keer op rij verloren in het gelredome. Het Arnhemse stadion blijkt sinds de opening een onneembare vesting voor de ploeg uit Amsterdam. Na eindstanden van 2-0 (97-9 , 3-2(98-99), 3-0(99-00)3-2(00-01) en 3-1(01-02) werd het vandaag weer 2-0. De afgelopen jaren heeft Ajax dus al 18 punten achter gelaten in het Gelredome.

Volgens mij kan je dat beter na een wedstrijd neerzetten je heb je zelf nou wel lekker voor LUL gezet wehhehehe... ooh oooh oooh..

maar je zegt ook al nix meer dus... :D:D:D
AJAX 4-EVERRRRRRRR F-SIDE
Chivu :d Chivu :d Chivu :d Chivu :d


Ooowwww wat een schoonheid van een vrije trap zeg!!! Daar kan "theo" nog van dromen :p
Wat zei ik nou...:(
Hhehe idd.Als vitesse had gewonnen was ie volgens mij als 1ste hier geweest om hier te reageren.
AJAX!!!!!!!!!!!

GREETZ!!
 
tjees, was zeker een hele lekkere goal van Chivu, maar het was me wel weer een lucky Ajax....Maareh, zat iedereen hier met een laptop in het stadion ofzow??
 
Joduh!! Joduh!!
Ik ben zeg maar net terug uit AmsterdaM/Arnhem, na vanochtend 1 uurtje te hebben geslapen om snel weer de bus naar Amsterdam te pakken, ben ik nu zeg maar vet brak. Maar oke ff over de wedstrijd,

Ajax was gewoon te nep, het lijkt wel alsof ze denken dat ze de beste zijn, omdat we ff een oefen wedstrijdje hebben gewonnen van barca&man.u
We speelden te laf, heel slap en een scherper vitesse.Toch had ik de goal van vitesse niet zo snel verw8.Ajax speelde de 1e helft bedroefend slecht met passes die vaak niet aankwamen, en bijna geen kans te hebben gehad.

De 2e helft was iets beter, ik vondt het wel lijken of vitesse wat vermoeid was geraakt. Ze lieten zich ver terugzakken. Nou de goal van Ajax was een echte Feyemoord Goal ;), omdat Feyemoord vaak met dit soort goals tegen ons scoort vindt ik ;). En de 2e was een schitterende goal van chivu.

Sfeerbeeld:
Begin werdt er over en weer gezongen, vitesse veel minder als ons.Na de goal vielen wij wat weg, wat natuurlijk logisch is.En het spel was ook niet echt om voor te juichen.Toen de 2e helft begon, was de sfeer wat grimmiger geworden door de actie's in het veld, vooral meneer GAY Theo Janssen was de lul.

"THEO LAAT JE TIETEN ZIEN"
"EN STEEK DIE VLAG IN THEO'S HOL"
etc etc.

Nou nadat de 1-1 viel heb ik bijna geen vitesse meer gehoord, goed voorbeeld van "You Only Sing When You Winning", en natuurlijk werdt "Ajax Publiek, Ajax Publiek" ingezet.

Nadat we waren uitgezwaaid door 100-en vitesse supporters gingen we weer richting amsterdam.
Ik wil het toch nog ff over die scheids hebben...
Heb me vreselijk aan die lul geirriteerd! Een handsbal is toch dat men de bal met handen cq armen aan raakt? En dat mag toch niet???
Heb het een paar keer zien gebeuren dat een paar luitjes van ajax toch echt de bal met hun armen aanraakte, maar er werd geen fuck mee gedaan! Beetje vreemd al zeg ik het zelf.

Verder was dit dus mijn eerste voetbal wedstrijd die ik live mee heb gemaakt en ik moet zeggen dat ik het ondanks de nederlaag van vitesse super vond. Ga zeker nog een keer, maar dan het liefst naar mijn cluppie.....
Ja Ajax heeft vandaag wel mazzel gehad.... ze mochten blij zijn dat ze met 1-0 aan hun bakkie thee mochten.... en volgens mij hadden die spelers van vitesse iets van kamille thee want de agressie was er niet echt in de 2e helft.... en nog een grote fout van de keeper van vitesse en flink wat hotse knotse begonia voetbal frommelde paseanen de bal er wat gelukkig in... en ja Wesz een typische feyenoord goal.... de vlam sloeg daarna goed in de pan... om de stomste dingen maar de wedstrijd kwam eindelijk echt tot leven... en een schiiterende goal van chivu... en op het eind mocht ajax blij zijn dat ze geen gola meer tegen kregen ondaks de schitterende knal van van der vaert tegen de paal (verder deze wedstrijd ook niet veel gezien).... maar ja Lucky Ajax... we hebben mooi 6 punten!!!!!!
 
Tralalala :)

Ajax heeft gewoon gewonnen en Vitesse niet, punt uit en wij 3 punten erbij :D
Marijn ->"Of heeft de f side weer iets heldhaftigs gedaan zoals een familie tribune bestormen zoals vorig jaar?"


Marijn, met alle respect, maar pas praten over dingen als je weet wat er gebeurd is. Een familievak bestormen? Hebben wij nog NOOIT gedaan... zomaar iets lezen in de krant is wel heel gemakkelijk hè?!

En we hebben het hier over laf. Ga mij maar eens verklaren in hoeverre het niet laf is wat er vanmiddag gebeurd is... Vanmiddag zijn namelijk 5 maten van me in hun rug aangevallen door circa 25 fietstassen supporters. Een van die maten zit zelfs in het gips, dus die kon helemaal niets doen.... desondanks zijn ze goed geslagen.
De kakkerlakken gisteren... dat verhaal zal ik je zelfs maar besparen, want die hebben echt weer de lafste actie in jaren gemaakt.

Jef, waarom niet met ons mee? Wij waren uiteraard los aanwezig.. Korenmarktje gepakt e.d....;)
 
Joden in Arnhem ;D



voor meer foto's: http://www.vak410.nl/fotos/0203/vitesseajax.html
:bah:

Beetje schijtziek word ik hier van de namaak supporters die niks anders kunnen zeggen dan joduh joduh..:bah: En niet eens weten welke 11 er in het team spelen... Laat staan dat een bal rond is..:bah:

Ga lekker buiten spelen jongens..:D
laatste aanpassing
Lees dan niet mee als je er :kots: van wordt



:p
 
vind beetje jammer
dit zet gewoon ajax supporters in slecht daglicht
 


Het uitzwaaicommitte :)
 
:)

Staan op F-Side.nl ajaxfotoside.nl en vak410.nl

Hier het bewijs dat niet alleen supporters rellen :)


 
Hier aantal supporters die met losse kaartverkoop naar de wedstrijd waren :)

 
Ik snap niet dat een topic over voetbal opgezierd wordt met foto's van supporters. Had er mooie foto's van de wedstrijd neergezet. En dat ik niet meer reageer na de nederlaag is ook onzin. Heb gezegd dat er jammer genoeg een einde is gekomen aan een mooie reeks maar dat 15 uit 18 net heel slecht is voor vitesse tegen ajax....
 
Oke, wat jij wilt :)

SPECIAAL VOOR (ZEIKENDE :P) Marijn79 FOTO'S VAN DE WEDSTRIJD :)









Guus Hiddink is niet in Arnhem, maar in Eindhoven :S












DUIDELIJK :)
laatste aanpassing
 
LoL
Ik vond Vitesse over de hele wedstrijd genomen beter. Vooral voor de rust werd Ajax weggetikt. Jammer dat de kansen er niet ingingen. Ajax heeft onverdiend gewonnen.
Zo blijven we doorgaan over onverdiend winnen
als mensen zo blijven praten had (rkc bijv) wel landskampioen kunnen worden...

Altijd de grotere ploegen winnen meestal onverdiend als ze wat slechter spelen dan normaal
kap daar is mee
gewoon gewonnen klaar uit
En toch klopt het niet!!!!!
Het was echt een spannende wedstrijd!!en natuurlijk heeft Vitès weer veeeeeeeel beter gespeelt als die "amsterdammertje'" die weer onwijs veel geluk hadden :(

Theo bedankt! voor die snoeiharde uithaal ghehehe
 
Ajax weet gewoon tot scoren te komen en Vitesse niet...
Ajax zijn gewoon van die mazzelkontjes, vreselijk arrogant zijn ze ook nog :bah:
Ze hebben gewoon de scheidsrechter omgekocht!!!
 
Wupske, zeg alleen wat als het nuttig is en je weet waar je het over hebt, want dat weet je dus schijnbaar niet...
 
ik snap niet....
dat gezeur altijd
okeej je bent voor een club of niet
maar meteen dat zeiken op de supporters van hoe slecht ze wel niet zijn of hoe slecht de club is omdat ze hebben omgekocht
ik ben zelf ook 100 % voor ajax..maar ik zeik toch ook niet over andere clubs ofzo
en ajax omkopen? de scheidsrechter?
kijk ajax speelde niet goed okeej..maar winnen wel..dat is eerder teken van verder zijn dan vitesse..terwijl vitesse hele goede 1e helft had maar daarna niet de motivatie had om 2e helft zo doorgegaan
klaar
bleooooo
en bassie & adriaan zijn goed
Het is gewoon mijn mening.... En ik heb ook nooit gezegd dat verstand van voetballen had, maar ik heb mijn ogen niet in mijn zak!
We speelden heel slecht, kunnen beter en hadden eigenlijk niet verdiend om te winnen. En inderdaad, Ajacieden gaat het niet alleen om het winnen, maar vooral om mooi voetbal... anders zou je niet voor Ajax kiezen uiteraard.... al spelen we toto met het mooiste voetbal.. boeie!
 
Prhyme> Ajacied ben je in je hart :)

ik zag je trouwens op forum van F-Side.nl staan :)