Partyflock
 
Forumonderwerp · 15950
­ Nederland
zijn jullie ook zo bang dat Q-DANCE net zo commercieel gaat worden als ID-T???

IK WEL!!!!! ik wil geen 14 jarige kleuters voor mijn voeten hebben, terwijl ik sta te feesten.
daar kom je gedeeltelijk toch niet onderuit want wat zijn de vette feesten voor ons qlimax enzo. en wat is er de keer erop iedereen wil naar qlimax snap ie. dus heb je ze daar ook weer rondlopen. maar zolang ze niet op tmf komen valt het nog enigzins mee.
 
nou laten we hopen dat het er NOOIT van komt
Gelukkig is de Dance Scene nog niet commercieel.............
Ze organiseren tenminste wel lekkere feesten :D
nou ik hoorde nu al van veel mensen die normaal geen feesten bezoeken dat ze naar qlimax gaan omdat dat een super feest is:S geen verstand van maar ja ach ik maak mij eigen feessie wel, het is jammer maar je ontkomt er niet aan
 
commercieel zijn ze nog lang niet..............................

pfffffffffffffff dat sommige mensen nog steeds denken dat Q-dance niet commercieel is zeg

HET IS EEN DOCHTERONDERNEMING VAN ID&T
Toen Q-dance nog Qlasselite was waren de feesten super! Nu het Q-dance is geworden en er een samenwerkingsverband is met id-t zijn ze veel bekender geworden, en komt er dus meer geld in het laatje. Ik gun ze dat wel, echter vindt ik dat sommige feesten van hun er op achteruit zijn gegaan. Qlimax bijvoorbeeld trekt nu veelste veel mainstream publiek.
 
Wouter en Wilderick zijn de bazen van Q-dance,
ik ken ze zelf niet zo heel goed hooguit 2 of 3 keer gesproken, maar een paar vrienden van me kennen ze al heel lang, al van voor ze feesten gaven!!!
En wat ik van hun weet is dat ze altijd hele goeie gozers zijn gebleven en ze hebben het helemaal niet hoog in hun bol!!!
Ze weten donders goed wat feesten inhoud en doen er ook alles aan om een top feest neer te zetten!!!!
Het gaat hun vooral om de Qualitijd (of hoe je dat ook mag schrijven)
En als ze zo commercieel zouden zijn zouden ze wel namen als Tiesto of Jean boeken en al helemaal niet beginnen aan nieuwe talenten!!!!

En daarbij toen Qlimax nog in de Boelenlaan werd gegeven was het ook nog niet zo heel erg bekend, maar omdat het zo top was ging dat natuurlijk van mond op mond en tja dan trek je op een gegeven moment van alle soorten publiek aan!!!

Kortom geen gezeur over Q-dance want ze geven TOP feesten!!
laatste aanpassing
Ik ben het helemaal met MASTER eens. En misschien is het ook wel zo, dat je er niet aan ontkomt. We zien wel. Eerst ff genieten van de komende feesies in Zaandam.
Commercie betekend niet gelijk dat het ook slecht is, maar de hele dance scene is toch commercieel ? hoe krijg je anders 90.000 (DV) mensen bij elkaaar voor een feest ?.
 
Tja.. kzou t wel kut vinden... maja dan ontstaat er wel weer een andere organisator die nie commercieel is denk ik!

De tijd zal ons allen leren!!
 
als q-dance commercieel is komt er wel weer wat anders :)
 
Artiest Cj Noah
liever 14 jarigen die helemaal uit hun bol gaan
dan smerige hardgaanders die beginnen te schuimen uit hun bek en ruzie zoeken,maar die wel 18+ zijn...
Gelukkig is de Dance Scene nog niet commercieel.............

LoL @ -LX-

Trouwens, Masters, toen Q-dance nog Qlass Elite was was de samenwerking met ID&T nog veel groter, want toen was het een echte dochteronderneming van ID&T (nu niet meer)... Qlass Elite komt weer voort uit de tijd dat ID&T nog de eigenaar was van de Fun in Zaandam (heette toen Mystery World) en de mensen achter Qlass Elite zijn de mensen die toen de Mystery World runden...
wie is er tegenwoordig ,niet commerciel bezig
 
Dit is echt weer een thread going nowhere :S
Dat bedoel ik... iedereen moet het maar accepteren, want de dance scene is al JAREN commercieel... al vanaf het moment dat ID&T shirtjes liet drukken met hun logo erop, of misschien zelfs wel daarvoor :P
sjezus, tuurlijk is qdance commercieel! denk je dat het een liefdadigheids instelling is die gratis feessies geeft en zich dik in de schulden werkt :-s


Sommige mensen zijn echt DOM :frusty:
Artiest ScuL
mag ik even opmerken dat Q-Dance eigendom van ID&T is :D

whehe
ze zijn al net zo commerciëel als ID&T dus :)

[niet dat daar wat mis mee is, je bent waarschijnlijk gewoon bang dat die feestjes massaal overspoeld worden door allerlei opdondertjes van onder de 17/18 :S ?]
 
Waarom steeds over minderjarigen?
Essie maakte net een topic over mensen die op hun 13e kennelijk op een feest stonden,en die mensen lullen hier over dat je dan maar 20 of ouder moet zijn...Neee,martyn snapt het helemaal hoor :s
Dat zal HOOP IK niet gebeuren maaja voor Q-dance moet je gewoon respect hebben
1: ze hebben best aardige feesjes
2: ze hebben altijd wel goede DJ`s
3: ze zijn gewoon erg goed bezig
dus dat is alleen maar goed toch??
Scul: Mag ik jou er even op wijzen dat als je iets niet wéét je beter niets kunt zeggen..?


Q-dance is géén eigendom van ID&T.
enige oplossing tegen de kindertjes, is gewoon een strict deurbeleid.
 
Nee, ID&T is van Q-dance ;):P
Hm ok, Excusez Obi. Ze hebben anders wel een bijzonder nauwe samenwerking.

Ik hoorde gister bij m'n vaste platenzaak (die overigens wegens een of andere ruzie met ID&T geen ID&T tickets meer verkoopt). Dat ze ook geen Q-Dance tickets meer verkochten omdat Q-Dance van ID&T was.

(Ik was dus op zoek naar een Qlimax kaartje, vandaar).

Strict deurbeleid zal er btw denk ik nooit komen, daarmee snijdt een organisatie zichzelf te veel in de vingers. Die kinders hebben namelijk wel knaken (€€€) :)
laatste aanpassing
2Obi: Hoe zit het dan eigenlijk met Q-dance en ID&T hoor hier constant verhalen dan Q-dance van of een dochteronderneming is van ID&T maar dat is dus niet zo, maar hoe zit het nu eigenlijk echt? of is dat bedrijfsgeheim ;)

Verder gewoon doorgaan met feesten geven zoals jullie nu doen en gedaan hebben! Al dat gezeur over comercieel of niet :( Lekker boeiend!!! Zolang ik maar kan :bounce:
2scul: Die kinderen hebben toch al betaald :) of ze er nu in komen of niet.
Maar elke persoon minder binnen, is een persoon minder die drankjes koopt... en al helemaal aangezien de wat jongeren nog wel eens liefhebber zijn van BrEeZaH, wil een organisatie ze ook weer niet zo graag kwijt hoor :)
pfffff, commercieel zijn ze al, gewoon voor t geld, stel jonge gaste die zoveel mogelijk geld wille verdienen. Soms ECHT slecht geregeld!!!

Die hele hype rondom Q-dance alleen al, ik durf te wedden dat 70% van de mense die zogenaamd DIEHARD qdanceers zijn en bang zijn dat er nu mense gaan "meelopen" nog geeneens weten dat Q-dance voorheen Qlasselite heette!!!! TOEN gaven ze pas brute feessies!!! 91 - 92 bijvoorbeeld
2scul: Die kinderen hebben toch al betaald :) of ze er nu in komen of niet.


't gaat om de drankjes..

En als ze eens geweigerd worden zijn ze minder happig om naar een volgend feest van dezelfde organisatie toe te gaan. Dus het kost de organisator gewoon geld om te jonge mensen te weigeren!
iedereen zegt nu wel dat qlimax commercieel geworden is maar naar mijn mening weten ze het nog redelijk exclusief te houden door niet voor een giga-locatie te kiezen. in thialf waren er meer bezoekers dan de komende editie!
de echte liefhebber moet gewoon zorgen dat ie op tijd een kaartje heeft!
2scul: Die kaartjes worden aan de deur toch wel weer doorverkocht zeker als het uitverkocht is.

TeRRöRDieHard: Ga nu zo'n 3 jaar naar feesten dus heb die tijd niet meegemaakt maar ben ik dan gelijk een meeloper? Slaat natuurlijk nergens op!
laatste aanpassing
Drie jaar terug was het nog gewoon Qlass Elite hoor :P Die naam is pas eind 2000 veranderd volgens mij, want ik kan me nog herinneren dat ze rond die tijd het earth-Quake concept nieuw leven in wilden blazen in de USC Boelenlaan (gecancelled met dank aan gemeente Amsterdam), en dat was nog onder de naam Qlass Elite.
Ben begonnen met feesten zoals TE en keek toen nog niet veel verder dan feesten van ID&T dat verklaart denk een hoop :)
laatste aanpassing
Ik ging er ook nooit heen in die tijd hoor... wilde toen naar earth-Quake gaan, maar toen ik kaarten wilden gaan kopen vertelden ze me dat het gecancelled was :(

Sterker nog, het enige Q-dance feest waar ik ooit ben geweest is Q-base Classics afgelopen zaterdag :P
Was lekker warm he :devil:
neehoor, t gaat MIJ erom dat mense van 18 of ouder zegge dat jochies van 14 niet moete gaan, omdat dat triest is!!! Ik was ook heeeeel jong toen ik gabber was, en werd toen ook uitgescholden voor zwabber omdat ik zo jong was.

Typisch dat die mense ondertusse alweer met ik weet niet hoeveel muzieksoorten zijn meegelopen en IK nogsteeds diehard ben!!! Dus leeftijd zegt nix.
 
Ik heb altijd al geroepen dat Q-Dance niet van ID&T is, maar niemand wou me geloven :)

Wie gelooft me nu wel?!?!?! :P
 
Ohja en ik boycot ID&T in me eentje :D

Q-Dance ole :)
 
Werkzaam bij 2-dance Events
Artiest Droenez
Volgens mij word je kaartje afgepakt als je geweigerd worden, anders zou je het natuurlijk bij alle portiers ff kunnen proberen, geheid dat er 1 tussen zit die je wel doorlaat.
 
en NEE! ik spreek niet uit eigen ervaring! :P
Q-dance is al Commerciel en van de 14 jarige stikt het er ook al..
Dus Sterkte! :-)
 
Laten we het hopen van niet.

Maarja 14 jarige zul je overal wel tegenkomen :(
Is het toch al !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2 housepauzinnetje: Als je de dikke van Dale erbij haalt dan zie dat commercieel-->gebaseerd op winst maken betekent. En dat zijn we allemaal ook ID&T en ook Q-Dance! Als jij meer salaris aangeboden krijgt ook al zit je ruim in je centen, daar zeg je toch nooit nee tegen!!
O,ja en betreft de kiddies! Ik baal er ook van dat ik m'n kleine buurt kinderen tegenkom op feesten. Maar alles beter dan gasten die naar feesten komen om te knokken, want dan ben je helemaal niet goed. En trouwens wij zijn toch ook ergens begonnen, of niet soms? Enne... Scul.. jij heb het over kinderen van 17/18... je bent zelf 20 man! Oke, oke... bijna 21. Maar laat die kids toch lekker plezier hebben! Daar komen we in het weekend toch allemaal voor naar feesten?
Groeten van de Lepidus
Ik denk niet dat je kaartje wordt afgepakt als je niet binnenkomt... ik heb een keer gezien dat een meisje niet binnenkwam bij Hardcore 4 Life omdat ze er te jong uitzag, maar toen mocht ze wel haar kaartje verkopen aan iemand die nog geen kaartje had!
 
Wederom weer de eeuwigdurende, tot in den treure besproken discussie..., die wsl. nooit op zal houden :Z

Waar bedrijven zijn, is marktwerking, en commercie...het zijn tenslotte commerciele bedrijven..! Dus ook Q-Dance...ook ID&T,...ook UDC, ..ook Monumental, en ga zo maar door.
Doel blijft uiteindelijk altijd toch om winst te maken..., anders hou je t wel bij een underground feestje.
Nu is t zo dat de doelgroep ZELF (wij dus!) ook steeds meer verwacht?! Tegenwoordig lijkt iedereen wel met een checklist naar een feest te gaan, alle voors en tegens worden afgewogen. Uiteindelijk gaan we allemaal toch naar een feestje voor een ding: de muziek, de gezelligheid? Geniet er dan ook gewoon van. En tuurlijk is t zo dat als je 40 euro neerteld, dat je dan ook zeker recht hebt om bepaalde verwachtingen te hebben...misschien zijn we allemaal gewoon veels te veel verwend.., ja toch?

En als je dan toch vind dat prijs/kwaliteit niet met elkaar in overeenstemming is; dan ga je toch lekker naar een minder commercieel feestje? Of stel gewoon eens geen (of minder) verwachtingen; dan valt t best wel mee..

Over t publiek; tja, dat valt toch niet te sturen, ik loop op een feestje ook liever tussen allemaal lekkere mannen van rond de 25, maar zo werkt t nou eenmaal niet. Bovendien zijn wij ook allemaal zo begonnen..

En heb je er echt zoveel last van; ga in de politiek, en doe er wat aan...of kom gewoon niet, dan hoef je er ook niet mee te dealen.
 
let op....(tromgeroffel):

Q-dance is voor 50% van ID&T. Dus iedereen heeft een beetje gelijk.

Officieel zijn ze dus zelfstandig maar je kan je voorstellen dat ID&T genoeg te zeggen heeft.

Dit is ideaal voor ze omdat ze zo zelf wat softer en commecieler (bah! wat een vies woord zeg....) kunnen zijn; en ondertussen toch beuqmuziek kunnen verzorgen.