Partyflock
 
Forumonderwerp · 15979
­ Nederland
Ik ben met een vriendin aan het praten over vakantieliefdes.. die van ons wonen 1,5 uur van ons vandaan.. ik weet wel dat als je er echt voor wilt gaan 1,5 niet te ver is maar ik denk dat zo'n relatie nooit lang stand houdt.. wie heeft er nog steeds een relatie met iemand die ver weg woont? en hoe hou je dan contact.. want niet alleen dat is belangrijk het reizen kost ook veel geld en als je echt verliefd bent maakt dat niet uit maar het zijn wel allemaal dingen die meespelen..
Hhmmmzzz.... volgens mij gaat dit o.a. over mij :). Ik hóóp dat het stand kan houden.. Al ben ik er bang voor dat dat niet gaat lukken... Maar geniet ervan zolang het kan! We gaan er gewoon voor! HET MOET :D:D :P

En ik heb mazzel dat ik OV heb, alleen is het jammer dat hij dat dan weer niet heeft, zodat ik meer daar heen reis dan andersom, maar dat moeten we er dan maar even voor over hebben.. Chica, we gaan het zo doen... ene week naar de jouwe en de andere week naar de mijne... Zijn we ook weer van de straat! ;) Liefs..
Hoe ver weg van je, woont jouw vriendin dan?????
 
Ik woon in de buurt van arnhem en me vriend eerst in delft...Hij is nu pas geleden na Den Haag verhuisd.
maar ik doe er dus ongeveer 2,5 uur in het totaal over!
En het gaat nog steeds goed :D We zijn nu al 3 jaar bij elkaar.
Ik zie hem eigenlijk alleen in het weekend en doordeweeks bellen we veel.
Aan de ene kant is het ook wel lekker dat je de hele week voor jezelf heb :) aan de andere kant kan het vervelend zijn als je bepaalde dingen wilt bespreken, die je liever niet wil bespreken over de telefoon... maja dat heb ik er wel voor over :)
Heb jij dan tijd om er élk weekend naar toe te gaan lonsdalegirl???
daan waar woont je vriendin dan.. en juutje elk weekend zit ik zeker het ene weeken bij * en het andere weekend bij *... tja dat gaat ook nie echt werken he..
 
meestal maak ik er wel tijd voor ja :) anders zie ik hem helemaal niet :(
En als we elkaar een weekendje niet zien dan komt hij doordeweeks een x na mij toe! we zitten allebei nog op school dus dat scheelt :)
ja, als ik je goed begrijp chica... ook dat nog.. mn vrienden spreek ik het meest toch wel in het weekend.. en op zaterdag moet ik altijd werken.. dus dan heb je alleen de zondag.. :S DIT IS ECHT SLECHT :S!! Nou boeiu, ik ga ervoor.. (hopen dat hij dat ook doet :P) En idd, door de weeks een avondje langs moet ook kunnen.. ik kan dan toch gratis reizen :P maar heb je nooit zoiets gehad, dat de afstand je in de weg ging zitten, lonsdalegirl??
zou t nie weten want heb geen vakantie liefde gehad die ver weg woonde ofzo maar ik zou gewoon kijken hoe t gaat en loopt t niet jammer maar je hebt t geprobeerd:D

suc6 ermee(K)
ja ik zat het me net af te vragen ik zie in hetg weekend altijd me vrienden die zou ik dan echt gaan missen denk ik.. op een gegeven moment ga je toch bij elkaar slapen denk ik.. dus dan zie je ze helemaal niet meer.. of zie k dat verkeerd?? ja zie je er idd nooit tegenop om weer dat eind te reizen.. of zie je bijvoorbeeld nooit is een andere leuke jongen die wel in de buurt woont..
 
ehm nee eigenlijk nooit gehad! ik vind het wel best zo! Elkaar te vaak zien is ook niet goed...misschien houden we het wel juist zo lang vol omdat we elkaar maar weinig zien... des te leuker is het dan om elkaar na een week weer te zien :)
En doodeweeks bellen we elkaar dagelijks. Soms wel 2 uur per dag! ook nu na 3 jaar nog :)
Vond 1,5 uur niet te ver hoor. Maar ik bleef er dan wel het hele weekend plakken. Het was niet zo dat ik ff een avondje heen en weer ging (ook met ook op veiligheid).

En liefde overleeft alles.........dus ook afstand
(k0
 
Het reizen vind ik ook nog niet zo erg! voor je het weet ben je er al :)
En hier in de buurt zijn geen leuke jongens hehe :)
ja dat zo voor mij wel ideaal zijn elkaar niet te vaak zien.. zo als je elke avond zoveel belt zul je wel een beste rekening hebben zeg..
Haha, hier in de buurt zijn ze ook al errug schaars...
En SHINY heeft ook gelijk... stel dat ik n avondje ff heen en weer reis moet ik wel savonds laat overstappen op A'dam... ook niet echt lekker.. Maar ja... goed rechtop lopen en niemand die mij nog wat durft te doen!! :)
Ach we zien wel.. we proberen het gewoon en de tijd zal het leren...
Kan trouwens ook idd een voordeel zijn, elkaar niet te veel zien.. En Chica, elke dag veel smsen en msnen is ook niet al te goedkoop hoor ;)
 
Het bellen van een vast nummer na een ander vast nummer, en dan na 7 uur s'avonds, is best goedkoop...
Me ouders betalen meestal de telefoonrekening. En als het echt te erg wordt dan betaal ik gewoon wat mee.
Dat is wel beter ja! En als ik er zo over nadenk, misschien dat mn ouders dat ook nog wel zouden doen... Als de mobiele rekening maar niet te erg wordt...
ik. Ze woont in AMERIKA! 24 uur vliegen waar zij woont. Maar ik zie haar snel weer en/of ik ga daar weer werken of zij komt hierheen als ik daar niet ga werken!

Maar vakantieliefde is ze niet dus dat is wel een verschil.
Maar wat maakt het uit, je bent 17 dus gaan zolang het kan, geniet ervan!
 
chica> Kijk maar in me profiel :)
Heb een relatie gehad met een jongen die drie en een half uur van me af woont. ( Met de trein)

Het is heel moeilijk en lastig en ik zou het niet weer doen, omdat ik er zoveel verdriet van gehad heb toen het uitging. En niet alleen omdat ik hem miste en ook de stad en alles gewoon wat ik daar had en hier niet heb.

Je krijgt twee werelden. Eentje bij hem en je eigen. Das heel moeilijk en je zal altijd wat moeten opgeven.

Maar goed, 1,5 uur valt mee vind ik.

Het is het proberen waard, maar kijk uit waar je mee begint.
Ik heb ook iets gehad met een meisje die ongeveer 1,5 uur reizen van mij vandaan woonde en ik heb echt een leuke tijd gehad en net wat para Noide zeg als het uitgaat is het echt kut :S
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
1 1/2uur wat is dat nou zeg
heb relatie gehad met een meiske dat 3 uur verder woonde (en dat met de trein)
en het ging gewoon heel goed.
en het is niet uitgegaan door de afstand
 
tjah, meestal ben je niet gewilt als je ver weg woont. Want meiden hebben het heel erg dat ze naar je toe willen als er iets is, ik woon zelf in Enschede en je leert een meid kennen op een feest en dan vraagt ze waar woon je, zeg ik Enschede en dan kan je merken dat ze dat niet echt leuk vind, zo gaat ut altijd. Maja ik vind me meisje vast wel een keer ik doe niet moeilijk over de afstand want echte liefde overwint alles!!!
 
Heb ook verre liefdes gehad. Vond maar nix.
Altijd dat gereis en je ziet je eigen vrienden ook minder (groot nadeel)
Vandaar nu maar eens dichtbij :D
Mijn Zus heeft een vriend die in de buurt van Utrecht woont en wij in Deventer!!
Is ook niet echt in de buurt!!
Hij komt af en toe door de weeks eens een avondje langs en in het weekend is zij bij hem of andersom!!Als je maar genoeg om elkaar geeft!!:D:D
Maar ik ken ook gevallen waar het ook al wonen ze niet eens zo heel ver uit mekaar, niet kan!!

Maar ik zou zeggen, ga ervoor!!
En je ziet vanzelf of het goed gaat of niet!!
Succes!!
Liefde kent geen afstand !!!!!!!!

Maar kan er wel aan kapot gaan ja.. zonde he :(
Als jij zelf een auto hebt wordt alles al heel wat makkelijker.
relaties op lange afstand gingen bij mij nooit zo geslaagd,
omdat je niet altijd daar kan zijn,
wanneer het echt nodig is..
gelukkig ben ik er nou na 15min. rijden..
laatste aanpassing
haha, wil een relatie met een vrouwtje dat in duitsland woont ong. 450 km hier vandaan. als het kon had ik het meteen gedaan. laat ik nou net pech hebben en is ze al 8 jaar verloofd :cry:

maar ze komt wel lekker hier heen waarschijnlijk!! over 3 weken.

kut man zo lang wachten..sja zo lang wachten ja.

pe@ce

btw...lijk wel schizophreen
pfff k hoor het al.. het valt niet echt mee.. ben er vandaag wel achter gekomen dat het een 1 en een kwartier is met de trein dus dat scheelt alweer een kwartier.. moet je nog wel met de bus maar dat doet er niet toe.. ah het is nu meer een sms en chat relatie.. k weet het allemaal ook niet hoor..
 
ik had het vorig jaar na vakantie 1 uur en 40 min met de trein, ik trok het niet (zij ook niet) en vooral ik was erg verliefd, nou das echt klote dan.
Daarom heb ik dit jaar ook op vakantie alles echt voor vakantie gehouden :D
Ik heb nu een nieuwe vriend die 1,5 uur van me vandaan woont.. precies 1,5 uur met de trein. En daarbij moet hij af en toe in 't weekend werken.. Maar tot nu toe is het nog goed te doen. Tuurlijk mis je elkaar en is 't fijner/makkelijker als hij een stuk dichterbij zou wonen. Maar als je echt om em geeft, stelt die 1,5 weinig voor.
Ik heb een vriendinnetje die woont op 3.5 uur vliegen van hier :( dat is echt klote mis haar heel erg maarja mischien komt ze van de winter naar Nederland
Een uur heen en een uur terug naar school, houdt dat stand?!

Dacht het wel. Denk dat dat ook wel voor relaties geld....
ok pierre met jou ben k het wel eens... goed argument.. heb alleen wel vandaag met um afgesproken dat het niks serieus tussen ons zal worden dus dit forum sluit k dan maar bij deze!
:'( :'( :'( jah....
 
Ik heb zelf een relatie van 3 maanden gehad met een jongen uit rotterdam. ik woon in hoorn. In totaal was het 3 uur reizen. we zagen elkaar ieder weekend en belde iedere dag.

Een relatie op afstand kan makkelijk stand houden als je het echt wil. Het is maar net hoe je er zelf tegenover staat.

En ik had een voordeelurenkaart gekocht...kost je wel ff 45 euro ofzo maar je krijgt 40% korting en ik had die 45 euro er in 5 keer al uit....:D
laatste aanpassing
Afstand is er in mijn ogen om te overbruggen !

So why not ? Als je gek op elkaar bent !
moi is t met Crazy-C eens ....
 
ik vind dat echt een kleine moeite :-/
je krijgt er zoveel voor trug
Nou, dat vraag ik me op dit moment errug sterk af skitzoid...
als je het voor die persoon over heb en alles gaat voor de rest goed wat maakt die 1,5 uur nouw uit.. als je dan maar gniet van de momenten die je bij elkaar bent..
Denk dat mensen die zeggen, echte liefde overwint alles, of het nog nooit meegemaakt hebben of nu op dit moment in zon relatie zitten.

En ja er zijn mensen die het lukt en die het halen, maar vergeet niet dat het oh zo moeilijk is.

Ik kan het weten, en het is zwaar kut.

Als er momenten zijn dat je naar hem toe wilt, dan kan het niet even zomaar even snel. Of je moet bellen of smsen enz das tog anders.

En als het uitgaat mis je zoveel, niet alleen je ex dan maar ook alles wat je daar hebt opgebouwd.

En als je die relatie hebt zul je ook dingen in je eigen woonplaatst moeten opgeven

Dus je kan wel heel makkelijk zeggen, ga ervoor! Mar zo simpel ligt het allemaal niet.

Ik heb een relatie gehad met een jongen in Dordrecht. Zelf woon ik in Emmen. Ik heb vaak genoeg drie uur in de trein gezeten om naar hem toe te gaan. Toen ging het uit en soms heb ik nog steeds heimwee naar alles wat ik daar had en nu moet missen :s

Het is kut, en ik wil het niet nog een keer.

Mocht ik ooit iemand ontmoeten die zo ver weg woont denk ik er in ieder geval nog 6 keer langer oerna voordat ik aan zoiets begin, want het heeft me echt zoveel verdriet gedaan en dat was niet gebeurt als we allebei hier hadden gewoont .
 
echte liefde zit nooit te ver weg....boeie zo'n vakantie liefde ff op zoeken en wippen met die hap daar heb je toch wel anderhalf uur reizen voor over whahahahahaha :bounce:
 
ik zou t gewoon proberen
als je zo erg verliefd bent dan moet je t maar doen...
lekker boeiend dan toch... die 1,5 uur lijken dan net 3 minuten ofzo... als je dan toch steeds aan je lover denkt :D!

ik had met een girl die woonde ook 1 a 2 uur bij me vandaan (geen vakantie liefde maargoed)... ik vond t de moeite wel waard, ik d8 alleenmaar aan de tijd dat ik daar was... :D

ik denk ook, dat het beter is om elkaar zeg maar 4x in de week te zien ofzo ipv elke dag... (tenzij je dat type bent dat je elkaar liefst elke sec. ziet :S, ik dus niet) sommige LDR's houden daarom langer stand :D

ik had t toen maar uitgemaakt omdat ze me maar 3x wilde zuigen... en ik wilde 4x :D:D whuahaa :O
laatste aanpassing
2 para-noide: heb het zelf ook meegemaakt....en ik denk maar zo...why not ?

je ziet vanzelf wel waar het schip strand !
Hahahaha ieder zn mening. Ik kijk voortaan wel beter uit.
K denk dat k het wel met para-noide eens ben!!