Partyflock
 
Forumonderwerp · 15886
­ Nederland
Ik heb in topic gelezen, weet niet meer welke maar der werd gezegd Salou werd qua muziek helemaal afgekraakt, Snoopys enzo werden afgezeken als tweede rangs discotheken met baggermuziek(apres ski,r&b en commerciele trance) Dit is helemaal niet waar, want ik heb 4 avonden hardstyle gehoord met de beste hardstyle nr;s waarvan de meesten nieuw en natuurlek de klassiekers(first rebirth) en 1 keiharde technoavond en een stevige clubavond, ik heb de hele week geen een apres ski nr gehoord, dus ik weet niet wie deze onzin geschreven heeft en hoe die er bij komt!!!
dat zei ik toch ook al!!! goed lezen :)

Lees maares terug....alleen toen in pacha met holland party was kut maarja dat kon je ook weten van te voren :D
 
als ik eerlijk moet zijn ik ben 7 keer in snoepy,s geweest maar het was echt geen keiharde hardstyle hoor af en toe een enkel nummertje meer niet hhor ik weet niet wat bij jouw harde hardstyle is maar snoepy,s in ieder geval niet
laatste aanpassing
ik ben vorig jaar in Salou geweest maar ik heb toen egt geen 1 hardstyle plaat gehoord volgens mij, in snoepy's werd ook alleen maar trance gedraaid
je moet Salou niet met je eigen huis vergelijk chemistry :P
nou ik ben er een week geweest , en nu was het tijdens de holland party in Snoopys en tijdens de costa party alleen maar beuqen!!!
 
jij beuqt zeker al op kinderen voor kinderen of niet i love hardstyle
laatste aanpassing door een beheerder
Jaaaaaaaaaaa ik vind die muziek die jij produceert met je vriendjes heerlijk :P
 
Salou zuigt volle touren! Echt geen ruk aan

(sorry :P)
 
Eivissa Rulezzz!!! Salou zuigt!!!
kzou t niet weten..kben naar chersonissos gewees..dat was iig wel lachuh...

maar jah iedereen ervaart het op zn eige manier..
lloret is pas the bomb. echt snoeihard beuken met vette dj's. was er vorige week en dj isaac en dj panic waren echt super. dus ik raad de nederlanders aan. volgend jaar: lorret de mar discotheek.: colossos.
Spanje. Ik wil er nog niet dood gevonden worden.

Vakantie zuigt trouwens toch. Geef mij maar me eigen landje. Dit jaar op vakantie geweest en heb weer genoeg gehad voor de komende jaren. Alleen Hawai wil ik nog heen.
 
Artiest Cj Noah
zeker paupere hardstyle ala becaus the night :kots: :Z

:P
 
Ik werk al 2 jaar in Lloret en dat kan je qua uitgaan niet vergelijken met Salou..alleen al 22 discotheken! Colossos is de hardhouse tent en de tent voor de Nederlanders, lady dana, isaac, panic, rob en gigi d'augostino(in real draait hij echt hard)...! The Cave is voor de echte gabbers onderons en revolution voor de meer zweverige Trancy types...Ik vind lloret qua uitgaan dan ook de plek in Europa...! Het strand in Salou is misschien beter, maar zeg zelf je komt denk nie alleen voor het strand..misschien tot volgend jaar...?!
laatste aanpassing
paupere hardstyle. paupere hardstyle bestaat niet....
 
en die club avond was zeker met moony,tim deluxe en JCA

:P

sowwy,maar als iets een apres ski bar is,of bekend omstaat,dan lijkt het mij stug dat daar techno,club,en hardstyle vertegenwoordigt is...
In salou heb je wel een hele coole hardcore tent (tenminste, vorig jaar)

Was echt bruut, in slammers street, 4e barretje rechts
martyn, welke tent bedoel je als ski-hut tent?
 
Waar schrijven PFérs nou geen onzin over..?
ik ga 5 okt naar salou in de herfst vakantie
en wil weten waar die hardcore tent is...
veel tenten zijn wel dicht daar buiten het hoogseizoen. maar ik kan je trouwens sowieso niet helpen..
Waarom gaan jullie eigenlijk allemaal op vakantie??? :S
Als je toch ALLEEN maar vewacht dat het precies zoals Nederland is, maar dan met iets meer zon.
Blijf dan lekker thuis en neem een maand-abbo Zonnebank.
laatste aanpassing
PS: Deze topic zou eigenlijk in forum vakantie thuishoren.

Heatwave inzake nosy-dontwannebee-admin. :9
Bestaat de revulution nog in lloret? weet iemand dat? SUPERKICKUH tent was/is dat..ga volgend jaar weer in spanje werken om er regelmatig heen te kunnen gaan!! KEIHARD..en vette lasershows...(wel je eigen drugs regelen buiten spanje, want daar is het rommel) STAMPENDE SPANJAARDEN!! ECHT COOL!!!(en wat zijn die spaanse vrouwen mooi....)
 
2 tha master, kom en keer een kijkje nemen in Ibiza, ik heb ook een jaartje in lloret gewerkt 3 jaar geleden, het uitgaan is er beter dan in Salou 10x beter, gewoon coole discotheken, maar Ibiza daar kan niks tegen op!!!
 
ik ben dit jaar naar SALOU geweest hier ff een rijtje nummers die ik vrijwel elke avond hoorde in Snoepy's

Ard un Jorn - 16
Cosmic gate - The truth
dj isaac - on the edge
walt vs zero-g - exciter

...en nog wat hardstyle/house nummers
er was zelfs nog een avond dat ze een nummer draaide, nou ik weet niet wat of hoe... maar het leek op hardcore... en t klonk gewoon te gruwelijk! zwaar anti-commercieel iig! whuahahah!

maar verder... werd er meer hardtrance en techno gedraaid.

In flashback was het wel zuig! dat was bijna altijd groove & RnB.. zwaar zuigend dus...

de Pacha...was wel leuk, Johan Gielen had wel een harde set met oa. showtek, trance&acid, die plaatjes...
op de Jean avond ben ik nieteens geweest... hahahah... enne op de Holland party;s... tjah wat zal k zeggen... heeeeeee hooooooo suck nummers... oftewel (N)... conlusie: snoepys(Y) de rest (N)!
 
2 i love hardstyle:
zal je waarschijnlijk wel van mij gehoord hebben.

begrijp me niet verkeerd: we hebben veel lol gehad in spanje maar hardstyle...nee sorry dat kenden ze niet daar. ik denk dat je hardhouse os wat hardere trance bedoeld.
en holland party in de Pacha??
heb nog nooit zoveel boeren bij elkaar gezien.
 
2 aafje :: in snoepys was elke avond hardstyle, natuurlijk niet heel de avond, maar cker wel de helft v/d avond... ook op de Costa party's whuahah!
2 Damien>

haha lachen, ik zat vorig jaar ook steeds in dat barretje. ik noemde het de hakkuh-terrorbar. weet eigenlijk niet of hij ook echt zo heette. was alleen vet klein helaas.
verder was het utigaan daar echt kut. Pacha was alleen wel cool. mooie discotheek, alleen muziek kon wat harder
 
de Jean avond ben ik nieteens geweest

----------------

Jean draaide ook eg wel lekker in de pacha

en snoepy s was eg niets aan alleen al dat kut geluid :S wat een kut boxen blehh je hoorde alleen maar hoge tonen enige boeiende daaro waren die teevees met de film costa ;P
laatste aanpassing
 
Artiest William Tech
ik heb de discotheken absoluut niet afgekraakt, ik vond het supervet daar!
ik vond alleen in tegenstelling tot HeN jean JUIST heel slecht draaien, tering ik heb nog nooit zo'n bekende dj zo slecht horen draaien... Scratchen en de naald schiet weg, heel stoer in een break de bass wegdraaien en'm vergeten terug te draaien, etc. :frusty:
 
mmmischien was ik er ook niet helemaal meer bij ;P met mijn hoofd dan
laatste aanpassing
 
psies willempie heeft m door (Y) :D...

enne Hen... het geluid was idd wel aardig schel jah...maareh dat kan ook aan de dj liggen... hoe hij/zei aan de knopjes draaid...of aan de plaat (misschien is spaans vinyl anders:S? hehe)
echt een brute bass heb k geloof k nergens gehoord in Salou...
ga gewoon naar lloret de mar!!! dik beuken daarzo!!!
 
Vond Benny rodriguez in de flashback (tent zelf een beetje jammer) vet goed benny draaide vrij veel techno en erg lekker hard

michel de hey in de flashback was eg zwaar nul michel vin ik 1 van de beste dj van dit moment maar hij zette zijn kompjoetertje aan en speelde een paar nummertjes achterelkaar af en dat was geen gemix of plaatjes door elkaar heen hij had er duidelijk nie veel zin in maar wel lullig want er waren best veel nederlanders op af gekomen. Mischien kwam het ook omdat ie zaterdag daarna door carl cox was uitgenodigt in ibiza en intereseerde dat salou em niets
 
sorry maar nee...
 
jaaaaaaaahaaaa...ok, de muziek was wel lekker
af en toe,maar die jonge mensen en dronken boeren
dan??? heeeeeeehooooooo..? jezus,toen ik dat hoorde was t voor mij echt gebeurd!!
trieste bende en daarmee uit:p
snoepy's was wel vet, alleen echte hardstyle heb ik er niet gehoord. t bleef een beetje bij Isaac producties en remixes.
 
ILoveHardStyle 26 augustus 2002 22:33

ik heb 4 avonden hardstyle gehoord met de beste hardstyle nr;s waarvan de meesten nieuw en natuurlek de klassiekers(first rebirth)

--------------------------------------------


First Rebirth een hardstyle klassieker:S:S:S

Shame on you! Vervang style maar door core!
Werkzaam bij AleXandrium
Als er iemand hier nog naar salou wil, niet doen, salou zuigt namelijk wel ( behalve pacha is ok) ga dan naar lloret ik ben dit jaar er voor de tweede keer geweest en als je ergens dik kunt stampen is het daar. ik noem maar de naam collosos. met als dj's Rob, isaac etc. lloret is dus da place in spanje
Hardstyle is nu commercieel ;-)
Vorrig jaar nog niet..
Love2Party 27 augustus 2002 15:47
2 Damien>

haha lachen, ik zat vorig jaar ook steeds in dat barretje. ik noemde het de hakkuh-terrorbar. weet eigenlijk niet of hij ook echt zo heette. was alleen vet klein helaas.

-------------

Ja, echt gruwelijk daar

En wij hadden beetje dealtje gemaakt met die propper die daar werkte. Die vond ons wel humor ofzo en ze wou dat wij steeds elke avond kwamen, dus kregen we altijd voor vet weinig een liter mixdrankje. (geloof 11 gulden ofzo)

Dan begint je avond wel goed
Ben vorig jaar in Salou geweest ok niet meer te vergelijken met dit jaar maar vond snoepy's toen tegen vallen flashback ook niet veel en Pacha alleen Marco V was ok

Conclusie dit jaar was beter meer party's in nederland afgeweest.

Zoek nu een hardstyle wintervakantie iemand enig idee ???????
 
jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeezus


wat sneu
Ik was 9 aug. dit jaar naar Salou gegaan voor de 2e keer... en in Snoopy's werd dus zekers niet commercieel gedraaid... was flink beuken... HardStyle en Techno all night long... ja een enkele keer Sensation theme song maar that was it :)
 
Oplossing ga gewoon naar lloret, veel mooiere en betere tenten en veel meer tenten....Colossos is de hardhouse tent van Lloret!
Ik vind lloret er zwaar a-relax uitzien... de sfeer die Salou heeft zal Lloret nooit krijgen... lijkt wel Las vegas... en de gem. leeftijd in Lloret ligt echt rond de 15-16. Niets voor mij

Salou ziet er mooi uit is groot is veel te doen ook buiten stappen, goede sfeer en leeftijdsvariatie is Ontezettend groot
 
2 Damien>
2 Love2party>

Ik was er ook vorig jaar. Enne die toko heette "El Mescalino".
Toptentje ja, 1 liter bier en 2 shots 9 piek ofzo toen omgerekend. :bounce: