Partyflock
 
Forumonderwerp · 15760
­ Nederland
Heeeeeeeeeee,

We zijn net terug van een zeeer leuk feestje :-)

Zometeen nog ffe afteren bij bekende mensen.. :-)

Het weer was opzich wel ok, 3x een klein buitje gehad ofzo... %-)

Mensjes bedankt weer voor de gezelligheid, en till next party!!!!

:bounce:
 
Ik ben moe(zegt genoeg), leuk feestje!!!!!
 
't Was lollig :D
 
2 goede sets van Woods & Francois :)
 
Heb geen vechten gezien, maar ja ik was ook errug vaaaaaaag. Heb me zeker wel goed vermaakt, heb alleen wel een zwaaaaare kater van die klote breezers. :D
 
frequence was te gek vond ik ik heb me daar ook zwaar (wazig) vermaakt ;)

de after was ook toppie trouwens (y) zwaar gezellig

Dakey jointje vouwen????
 
Was echt weer een lekker feesje!!!

Vooral het laatste half uurtje dat Dana draaide was echt SUPER...

Bonzai Classic was trouwens ook lekker feesten:-)

Volgend jaar weer!!!!
dragon was wel echt hard sochtes:), en hij maakte ook een hele mooie mix met brain ovulation.
Verder vond ik ook bonzai classics erg goed.
Minpunt was dat dana te laat was, maar JP vulde de tijd wel goed op (jp had zeker goed gedraaid)

grtz
 
Ik was er rond een uur of 12 al. Meteen naar de hardstyletent gegaan en er werd echt hard gedraaid al! Maar daarna kwam Tall2xlc en die draaide echt alleen maar trance....Toen kwam Tom Craft, nou die bakte er al helemaal niks van ook alleen maar trance met af en toe techno platen er doorheen maar hij kon dus voor geen meter mixen. Hij gooide elke keer de plaat uit en gooit de volgende plaat meteen erin pfff zo kan ik ook wel achter de draaitafels staan. Nou ja ik snapte eigenlijk al niet waarom die tent Hardstyle area werd genoemt???? Ik heb echt geen hardstyle gehoord daar, behalve toen we net binnekwamen de eerste kwartier en op het einde. Ik vond verder overdag echt zeer matig feest, helemaal geen sfeer behalve in de Atmoz tent daar was het wel lekker feest!!! dat we daar niet meteen naartoe waren gegaan zeg. Verder is een maat van me helemaal in elkaar geslagen, zal denk ik wel de vechtpartij zijn geweest die jullie hebben gezien. Ik stond toen binnen ergens dus had het pas later meegepikt, maar toen was ie al onderweg naar het ziekenhuis. Tjonge stelletje sfeer verpesters...Maar goed tegen de avond rond een uur of 7 begon het dan eindelijk pas vet te worden met dank aan Marcel Woods!! Hij draaide echt top! En Bonzai Classix, lekker ouwe plaatjes! Rond 9 uur dacht ik ff een half uur van Dana mee te pikken, maar ja om half 10 was ze er nog niet en het was veels te druk in die klote tent. Ik ben dus naar Wouter en Sjoerd (Showtek) gaan kijken en zij sloten het feest lekker hard af!! Ik had ook niet anders verwacht :-) Van een zeer matig feestje overdag werd het gelukkig toch nog vet 's avonds :-)
 
Viel idd tegen overdag..kutweer..vechten..tja en veel kutmuziek :S:S
maar idd hoe later, hoe beter :D
en de kermisattractie die was VETTTT :P
showtek draaide idd goed (y)

(K)
afgezien van een paar dipjes qua weer en muziek heb ik me op en top vermaakt.

snackyman is right, dragon kreeg ons meteen in de juiste stemming, waardoor ik de mindere sets maar voor lief nam.

laatste 3 uur waren super.

tot de volgende keer maar weer.
Was wel een leuk feesie:D overdag vond ik het inderdaad ook iets minder maar rond 20:00/21:00 werd het echt een top feest!
 
Zeer zeker geslaagd...
Die jointjes waren inderdaad lekker op de after, alleen kwam er het laatste uur geen zinnig woord meer uit... :S:S:S :-D

Maar gezellig was het wel! :-)
voor mij was het zeker ook zo vet geweest..
althans wat ik er dan nog van weet :S
1 ding weet ik wel die kermisattractie was echt NIE gaaf tering he wat werd je daar gek in zeg..

maar tegen het eind het werd het pas echt beeste:D
:D Zooo het was weer een goei feestje gisteren!! :D

De Atmoz tent was SUPER!!! Goeie muziek en dito sfeer!!

Om 18.30 snel naar mainstage gegaan om MArcel aan te moedigen en ben daar niet meer weg geweest..:D ( op een half uurtje na dan..showtek)

En Roel>> Waren inderdaad 2 Vette sets van Francois & Marcel

BTW WALT! Knalde er echt in man!! :D
Keep up the good work!! :P
Vond het ook wel geslaagd! Jammer dat er overdag een beetje een dood sfeertje hing, maar ja kwam door het weer denk ik.. en misschien omdat ikzelf maar 1 uurtje geslapen had en net terug kwam na megarave! Dus overdag nog een beetje té nuchter!

maar 's avonds was het echt super!! :D:D
 
Feesje was super.
Ook overdag, maar dat komt ook wel omdat ik er ontzettend veel bekenden tegen ben gekomen.

heb niks gemerkt van knokpartijen of n agressief sfeertje.

ben daarna nog wezen feesten in de atmoz, was ook erug gezellig weer zoals altijd.
was om 7uur vanmorgen thuis.....heb geen pootjes meer over ........

en Jossa???????
was je goed opgeknapt na mijn hulp actie?????...je weet wel........;-)
Artiest {SHOWLIST artist 3776, 21722, 33370}
Zeer gaaf feest, s'avonds wel beter als overdag ja, vond de muziek bij kickstart goed, zeker toen pascal feliz,daan en yessy en devia draaide, en showtek natuurlijk, zwaar stampen. Jp heeft super gedraaid en dana was ok zeer vet.
 
yeppa buzzzzzzzzz :| ;)
Ik snapte ook niet zo goed waarom die 'hardstyle' tent zo genoemd werd. Heb er maar weinig hardstyle vanaf horen komen, alleen heeeeele vage techno en trance. Savonds werd er vooral bij die buitenarea naast de 'hardstyle' lekker gedraaid en bonzai classics was SUPER :D. Wouter + broertje ------> Vet gedraaid!!!
vonden jullie het fouilleeren ook zo verschrikkelijk slecht:)?
 
Ja, dat was echt janken met de pet op :D. Maar ja, op een paar stackers na was er bij mij toch nix te vinden geweest.
Euhh.....ik ben geloof ik nog steeds aan het feesten op mn after-Frequence Private Party!!!

Met een kusje erbij van CreAtive en een knuffeltje van MDMAarten!
 
zo jacky nog steeds wakker, fris en fruitig de after was toppie (y) ik heb me dan ook zwaar vermaakt dit weekend (K) voor jacky
Vrienden van mij hadden een stukje stuff bij. Kijkt die gast bij de ingang heel vreemd naar het stukje stuff en vraagt aan die maat van me of dat mee naar binnen mag. Hij dacht dat het ik weet niet wat voor drugs was. Na overleg met collega mochten ze gewoon doorlopen met hun stuff.

Maar het feit dat een man van de security die ook nog de boel moet foullieren niet weet waar hij op moet letten, en wat er legaal/illegaal is, vind ik toch apart. (Niet dat het een probleem was, dat ze er makkelijk in waren :P)
Een maat van mij vertelde mij bijna zo'n zelfde verhaal. ( zal wel dezelfde uitsmijter geweest zijn ) Hij had een leeg weed zakje met shag erin, een hele buil meenemen is natuurlijk overdreven. Toen vroeg ie ook aan zijn collega was 't was en of 't meemocht. Hetzelfde voor z'n fotorolletje:
"wat is dit?"
> uuh, een fotorolletje! <
"en wat zit erin?"
> foto's natuurlijk <
"ow, loop dan maar door!"

volgens mij was dit 't eerste feest waar die moest werken of zo....
 
ik had mijn digicam in mijn onderbroek gedaan om hem mee naar binnen te krijgen dus die uitsmijter zag natuurlijk een bobbel zitten waar je u tegen zeg dus hij kijkt er zo naar en ik zeg heel droog
"ja sorry ik ben nou eenmaal groot geschapen"

zegt ie loop maar door dan 8)8)8)
 
dr stonden wel wat oudere portiers, maar t merendeel had daar de 20 nog niet gehaald.
En moeten die gaan foullieren?????? Whahaha, lachtertje, maar ja,wel lekker makkelijk natuurlijk.

Ik had n broek aan met 8 zakken......kheb dr 2 leeg moeten halen.....de rest geloofde ie wel......(en die zakken waren groot genoeg om n gun mee naar binnen te nemen......)
Nou, het was een geslaagd feestje, maar die Bonzai mogen ze er van mij echt uitlaten. Echt een trieste bedoeling. Een beetje plaatjes aan elkaar lullen en de nummers die ze draaiden pasten helemaal niet in het geheel, terwijl ik daar normaal wel van houd. Nee, die mogen ze van mij part terugsturen naar waar ze vandaan komen.

Woods draaide lekker en Francois of course ook. Jammer van de zachte muziek in de hardstyle, dat later gelukkig harder werd.

Ook de gebroeders van Showtek waren erg lekker bezig en ik vind het echt 2 superlekkere gozers om te zien. Petje af op die leeftijd.
BRABANT DE BESTE. Ha, ha, en ze hebben die dikke van de tattoostand een paar klappen gegeven! HIj zal het wel uitgelokt hebben.
 
Frequence was inderdaad leuk, jammer van de regen, maar goed.

Nou die vechtpartij liep behoorlijk uit de hand, kom ik gezellig de tent uitlopen, zie ik twee meiden elkaar slaan, wil die ene griet weglopen, komt er een megabrede gast naar haar toe die haar in 1 klap op de grond slaat, en daarna nog even lekker terwijl ze op de grond ligt op haar inschopt. Vraag me af hoe het met dat meisje is nu, zag er echt verschrikkelijk uit :(
 
Wat een feestje zeg, super! Dat veelmensen overdag saai waren (door het weer) heeft me niks geboeid, wij hebben vanaf de eerste tonen van Dragon (superset) gefeest tot we niet meer konden (en toen zaten we inmiddels in ZINO).
's middags gebruikt om lekker rond te wandelen, vooral bij de Atmoz tent, waar de sfeer top was.
's Avonds waren het toch K-Cee, Devia, Marcel Woods en Bonzai voor mij die het hem deden.
De afsluiter voor mij was een heen en weer geren tussen Francois en Showtek, met Showtek als uiteindelijke winnaar!! Lekker veel gedronken enzo...., me niks aangetrokken van die vechtpartij, nog wat bekenden en onbekenden ;) gezien, en nog wat gedronken. En veeel gek gedanst. Volgend jaar zeker weer!
 
Ja zeker veel gedronken :bier:, smaakte errug lekker!
 
2 Mr. Hat>Jou heb ik niet gezien volgens mij. Was jij later ook nog in Zino of niet?
 
Nee, dat trok ik echt nie meer. Kom er niet zo heel vaak meer de laatste tijd, gaat echter wel verandering in komen :D
 
Zo die gasten van showtek zijn inderdaad echt tering lekker!

(L) u boys!
 
Geloof dat het wel weer vet was.......
Olaf >> Wist niet dat je op jongens viel, eindelijk er voor uitgekomen? hehe

Het was trouwens echt heel anders dan vorige jaar toen nog superklein was, nu was er ook veel meer aandacht aan besteed en de regen en de modder heeft wel iets.

We hebben ook nog een aantal foto's lopen schieten dus als je intresse heb, dan staan ze op www.tw-magazine.com ook komt er begin deze week een verslag van één van onze reporters.
 
TW Mag.. hehe je weet toch.. ben dj geil
hebben jullie het ook gehoort of naderand gezien??

en is een meid gestorven
onder een auto gekomen is naar het ziekenhuis gebracht in Tilburg maar ze had te veel druk op haar hersens en is overleden

misschien heb je haar wel een gezien??
http://www.pdx.nl/pic/femke.jpg
het is de meid zonder krullen

R.I.P. meisie

het had niet gemoeten :'(
Wowly shit.. is dat echt zo ja?

Damn das zwaar klote...

Misschien beter voor de nabestaande als je je linkje ffe weghaalt....
Euhmmm....,maar heeft dat iets met frequence te maken? Ik las op de kabelkrant dat het een stuk verderop in Best zelf is gebeurd en het is toch helemaal niet uduidelijk dat ze is aangereden doorn eimand die van het feest afkwam?

Haal die link maar effe weg ja is wel zo netjes! (k)
 
Artiest Tom Datema
Ik vond het niet echt geweldig!!
de sfeer was niet echt super door dat gekut de hele tijd en echt super werd er ook niet gedraaid.
De afterparty in nightlife maastricht met Dana en Pavo was 10x beter.
Ik ga volgend jaar niet meer naar frequence of ze moeten wel met een hele speciale line-up komen
 
Ja, een hele speciale line-up: alleen DJ's uit Brabant en Belgie: lopen zat goeie rond!!! En weer de helft van het aantal kaarten verkopen zodat het feest niet meer van die bepaalde types aantrekt :s
:D Ik ben het geheel met MR HAT eens!! :bounce:
ik heb die meid nog zien liggen!!
:'(
 
Maar er was dus vechten?
ik hoorde namelijk 15 van die wouten wagens
die richting uitrijden
d8 al dat ers groots aan de hand was
 
wouter maakte alles weer goed :):)
gelukkig heb k r nie voor betaald want t was ronduit n bagger feest
 
wouter en zn broer!

zonder hun was t bagger ja. heb gelukkig ook niet betaald.
ik heb blauwe plekken als herinnering overgehouden :)
Ik vond Frequence wel een geslaagd feestje. Alleen pech met ut weer, maar das ut risico met open air's. Van vechtpartijen heb ik niets gezien, gelukkig. Daarvoor was ik veel te druk in de weer me te ammuseren. Tja , van dat meisje is triest. Was dat niet na afloop gebeurd, vlakbij de oprit v.d autosnelweg?? Daar zag ik een hoop mensen, waaronder iemand op straat lag. Sterkte voor nabestaanden.