Partyflock
 
Forumonderwerp · 15808
­ Nederland
 
make love, not war. zal mijn boodschap zijn aan alle party animals onder ons. laat allen stampen en niet stompen.
 
pcies ben het helemaal met je eens! vechten is voor.... ja voor wie/wat eigenlijk? het is stom slaat nergends op
Geil profielplaatje hoor :)

Doet me denken aan Sven Vath @ Sensation 2000
laatste aanpassing
 
ja vondt ik ook :D:D
 
Kijk dit topic slaat tenminste nog ergens op!
Ik vind dat je helemaal gelijk heb.
Vechten op een feest verpest een heleboel.
;)
 
ik ben ook onder de indruk
 
Als je gaat lopen stompen op een feest ben je gewoon een onwijze triesteling.. Als ik tegen mensen perongeluk aan stoot zeg ik gewoon "sorry ouwe", en dan is ut altijd weer voorbij! Mensen doen dat ook altijd bij mij.. en zo hoort het ook vind ik!!
 
je bent er ook om te feesten, je kan je helemaal uitleven d.m.v. dansen en springen. als je wil hakkuh moet je naar het bos, kan je je helemaal uitleven.
zolang je dan wel nieuwe aanplant terug zet he!:)
 
KOM OP MENSEN, IK WIL VAN JULLIE ALLEMAAL EEN REACTIE OVER HOE WE HET FEESTEN AGRESSIE-VRIJ KUNNEN MAKEN, EN DE VREDES BOODSCHAP KUNNEN VERSPREIDEN.
en toch stuur je me van die trieste prive berichten :S zielig mannetje!!!
 
Ik vind het een heel leuk initiatief en ben zelf ook enorm VOOR jouw standpunt, maar op de een of andere manier sluipen er op feesten toch altijd weer net die paar figuren binnen die het gaan verpesten!!! Ik wil trouwens nog wel een stapje verder gaan door niet alleen met z'n allen alleen die agressie uit te bannen, maar ook elkaar op zo'n feest beter te leren kennen...Vaak ga je met een paar matti's naar een feest en bemoei je je amper met al het andere party-publiek terwijl we hier op P.F wel met elkaar over alles en nog wat lullen...

Maar die agressie verhelpen we denk ik deels ook met hulp van de organisaties, die mijns inzien nog te weinig toezicht houden op feesten en anderzijds met behulp van DJ's, die veel meer de boodschap moeten laten horen....
Danielito: heb je de film vandeweek gezien over de Stones? Die traden op in San Francisco, en daar werd geknokt (ze hadden de Hell's Angels als security, dan vraag je er natuurlijk ook om)
De Stones maanden de mensen tot kalmte, maar nee hoor, uiteindelijk is er dus iemand vermoord...

Ik denk inderdaad dat een organisatie veel kan doen, TOT een bepaalde hoogte. Zodra je feest te groot wordt, verlies je het overzicht, en heb je te maken met het inschattingsvermogen van anderen.

Hoe meer mensen, hoe groter de kans is dat er een onverlaat bij zit. Die hou je niet buiten, want zo'n iemand heeft geen sticker op zijn hoofd met 'ik ben een eikel'.
 
haha!! Zulke stickers zouden er eigenlijk wel moeten zijn. Ben ik benieuwd of ik er zelf ooit eentje op m'n voorhoofd geplakt krijg!!

We hebben inderdaad ook zulke GROTE feesten, welke soms echt tot in de puntjes zijn geregeld, dat gewoon niet elk risico is uit te sluiten.
 
nogmaals ": MAKE LOVE NOT WAR !!!
Die stickers zijn wel te maken, dat is het probleem niet. Ik denk eerder dat het een probleem is om ze op iemand's voorhoofd te krijgen. :D

Wat ze op grote feesten zouden kunnen doen, is met camera's toezicht houden. Vervolgens, als er iets aan de hand is, de vechtende personen op supergroot scherm vertonen met zo'n 'verboden' bordje (rood rondje met schuine streep) erdoor gooien met onderschrift LOSERS.
Misschien dat dat helpt. Ik zou me in ieder geval rot schrikken als me dat zou overkomen...
laatste aanpassing
ik vindt ook iedereen wel aardig en stompen doe ik niet aan
 
Kijk, zo komen we nog eens ergens, EYE....
Het moet sowieso een stelregel worden/ zijn dat als je agressief bent op een feest je meteen door iedereen uitgekotst wordt en weggekeken wordt. Maar ja, aan de andere kant zijn we allemaal weleens op z'n minst ergens geiritteerd over. Vechtpartijen moeten we allereerst tegengaan en tevens de oorzaken van die vechtpartijen (volgens mij toch voetbal of racisme). Ik heb trouwens weinig last van agressie op feesten, hoor.....!
kwestie van naar de juiste feesten gaan :D
 
we moeten niet voetbal de schuld geven, ik vind ook dat er op een bepaalde manier naar agressiviteit moet worden gekeken, het moet zodanig worden bekritiseerd dat niemand zich er schuldig aan zal willen maken.
ja ik weet het, het is een cliche, maar een betere wereld begint bij jezelf.

dus laten we met z'n allen er aan werken.
we kunnen dat met die camera nog een stapje verder laten gaan: grote zoeklichten erop zetten, en via de speakers een sample van lachende smurfen ofzo laten horen :D
 
kijk zo komen we ergens, samen.


samen van A. naar Beter
 
Hahaha!!! :-) en dat er dan pek en veren over die figuren heen vallen en ze echt als de uilskuikens van het feest via de achteruitgang weg moeten....

Maar goed, ik zal zelf in ieder geval NOOIT ruzie zoeken of maken, zo zit ik niet echt in elkaar geloof ik. Ik wil er ook niet meteen een liefhebbend hippiefeest van maken, maar wederzijds respect voor elkaar is gewoon vereiste nummer 1. Dus ook ik zal respect moeten opbrengen voor afzichtelijk lelijke gasten met zo'n gruwelijk lekkere vriendin die ik dan in principe met rust moet laten (die vriendin dus!)....

Die smurfensample kan jij wel regelen, Eye??!!
 
ben het zoon beetje met iedereen eens.:D:D
ja hoor ;)
en anders gooien we Bert en Ernie met de Kerstbal er wel doorheen... wie dan nog niet lief wordt, snapt het echt niet... :D
Normaal vecht ik bijna nooit, maar voor feesten maak ik graag een uitzondering. Er lopen op feesten zulke irritante mensen rond dat ik me vaak gewoon even niet in kan houden. En ja, dan gaat er weer iemand met een blauw oog of een tand minder naar huis. Zo laat ik het merken als mensen me op het eerste gezicht niet aanstaan.

Mocht je me een keer op een feest tegenkomen en je bent bang ruzie met me te krijgen, dan moet je gewoon even zeggen dat je ook van Partyflock bent. Dan laat ik je wel met rust.
 
Hé Koenie, je maakt me toch wel een beetje benieuwd....Wat zijn voor JOU irritante figuren op feesten?? (nieuwe TOPIC!!)
ben 't helemaal met jullie eens.
Agressie is iets wat niet hoort tijdens 't uitgaan,
maar of er iets tegen te doen valt.....???
2 Koenie:
wahaha, ik neem aan dat dat sarcastisch bedoeld was he?
heb je geen foto van jezelf? kun je die niet even posten
2 Danielito: Open het topic maar of haal een oude boven (er zijn al meer van dat soort topics geweest).

2 Eye: Kijk maar in mijn profiel, daar vind je twee redelijk duidelijke foto's.
 
Ik heb net je foto's bekeken maar de reacties waren niet echt aardig, over agressie gesproken!!!
 
he koen kappuh nah met die grootspraak van, anti agressie, weet je nog ?
 
Kijk, ik wordt altijd heel erg aardig van biertjes...Mijn vrienden juist niet, die worden een beetje baldadig en maken iet snel vrienden in benevelde toestand. Wat ik wil zeggen is dat, hoe sneu ook, de oorzaak van agressie veelal met alcohol heeft te maken. Alcohol is niet de echte oorzaak, maar versterkt 'em wel....
2 Danielito: Haha dat klopt ja:D Ik heb zelf ook wel mijn best gedaan om die reacties te ontlokken.

2 de liquidizer: anti agressie? Ik weet van niks%)
2 Danilieto: Dat is inderdaad een waarheid zo oud als de mensheid.
 
mensen ik ga jullie verlaten, voor vandaag dan. let peace be among your side




allen gegroet
 
mzzl.....
Welterusten jongeman:)