Partyflock
 
Forumonderwerp · 15758
­ Nederland
Zette MTV er vanavond iets voor tien uur op en ging spontaan glimlachen.

Wat was dat? :$
euhmmm the osbornes??
 
waren 2 kale hamsters rondjes aan het rennen met een gele pet en een witte dokters jas...
laatste aanpassing
en en hele stoere strontvlieg met een stoere doek om zijn hoofd. Heb je hem ook gezien??

Wat was dat?
 
was famileie van die kakatoe op die step die telkens je popcorn pikte als je het liet vallen kwam die voorbij sjezen op ze step en pikte zo je gevallen popcorn..
 
hebben jullie trouwens op kreta die kleine pepsi automaatjes gezien in de zee?? voor die vissen, dat water is daar zo zout daarom heeft de gemeente daar kleine pepsi automaatjes geplaatst dat ze niet uit drogen..
kwam ik daar met me snorkel stonden er allemaal haringen in de rij te w88 op hun beurt, was wel bout, die kleine kut blikjes waren zo op..
hey ikke ,

je bent wel irritant met je vage gelul , mn fretje las het en ging er spontaan van klapperen met de vleugels die die niet heeft , zn vader heeft zo ooit weggebracht met de reiger omdat die de hamsters had gepest toen ze zwanger wag van de paling die de vorige eeuw was gevangen door een kerel met een groene adidas-pet van het merk nike.

mzzls
en nu nog antwoord op mijn vraag plies? :$
 
geen mtv gezien, en trippa, als jij het irritant vind waarom reageer je er dan op en probeer je zelf ook wat vaags te verzinnen, als je het irritant vind moet je er zelf niet op doorgaan..
Jongens, dit valt toch echt onder feesten hoor!! :cry:
was dat niet ook z'n parade??
heb daar op de duitse zender wat van gezien!!
Klonk wel lekker!!:bounce: