Uitspraak van verwijderd op dinsdag 2 september 2008 om 03:36:please help
verslaafd ?
opmixen met glorix
is ie nog beter om
blijft ie beter schoon
is ie nog beter om
Uitspraak van permanent verbannen op dinsdag 2 september 2008 om 03:41:door de w.c kan spoelen
blijft ie beter schoon
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 2 september 2008 om 08:32:verslaafd ?
http://partyflock.nl/topic/1026381:Verslaafd
Uitspraak van Midnight Rave Association op dinsdag 2 september 2008 om 19:47:bijna geen enkele hard drugs is echt ''lekker'' om te gebruiken
op miser sosa na dan
jou mening is misschien wel geen feit
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 2 september 2008 om 20:03:jou mening is misschien wel geen feit
kom je gaat me niet wijs maken dat iemand speed , mdma(kristallen), ghb en schijven echt lekker vind!
boh ik ga me eens lekker dikke lijn speed snuiven voor de lekkere smaak in mn mond
laatste aanpassing
Uitspraak van verwijderd op dinsdag 2 september 2008 om 03:36:Wanneer de ghb te zUur ïs., moet je dit dan verwarmen, naoh mengen met wat dwater en pas dan erbij gooien, of kan de naoh er zo bij en roeren, is t trouwens schadelijk om m zout,zurig van smaak te consumeren,.? Want hij werkt goed.+ please help, t staat daar maar in de kkast! Gr
GBL erbij, met kleine beetjes steeds
Ik ben op zoek naar goeie sterke ghb liefst omg amsterdam als je iemand weet hoor ik het graag mvg Ton
laatste aanpassing
thx swim heeft gbl erbij geprobeerd en nu issie lekker zout., dus thx voor de tip messenger of death..
en ja gbl kun je (mits waar verdunt! 200ml bij 2ml gbl!! zo cosumeren.. wel oppassen is 2 tot3x zo sterk als ghb (van hele goede kwaiteit). het duurt langer voordat t werkt en je lichaam zet gbl om i ghb dus als je dit vaak doet zal je lichaam de nodige stoffen uit je bloed halen om de gbl om te zetten naar ghb..,Met daarvan het gevolg bloedverzuring! Ook kun je gbl niet in plastic flessen bewaren en ghb wel.. dus kijk maar wat je doet., ik raad t je in elk geval af.. greetzz
en ja gbl kun je (mits waar verdunt! 200ml bij 2ml gbl!! zo cosumeren.. wel oppassen is 2 tot3x zo sterk als ghb (van hele goede kwaiteit). het duurt langer voordat t werkt en je lichaam zet gbl om i ghb dus als je dit vaak doet zal je lichaam de nodige stoffen uit je bloed halen om de gbl om te zetten naar ghb..,Met daarvan het gevolg bloedverzuring! Ook kun je gbl niet in plastic flessen bewaren en ghb wel.. dus kijk maar wat je doet., ik raad t je in elk geval af.. greetzz
Uitspraak van Midnight Rave Association op dinsdag 2 september 2008 om 20:19:boh ik ga me eens lekker dikke lijn speed snuiven voor de lekkere smaak in mn mond
das lekkerder dan die gore coke-rommel
je hele bek en strot zijn verdoofd
lekker man
Uitspraak van Dr. Struggle op woensdag 10 september 2008 om 16:03:das lekkerder dan die gore coke-rommel
je hele bek en strot zijn verdoofd
lekker man
doe je ding doe je dansje ben ik totaal niet met je eens maar smaken verschillen he
dan is dat mn fot geweest.., o en ph strips zijn bijna nergens meer te krygen... althans nie hiein limburg.., tuincentra met zon buisje en druppels.., ff mixen en kleur vergelijken..,
toch maar n echte halen.,maar ja die kost 265e!
wat kan die zure lucht/smaak zijn dan??
drink er nog maar ff ene weg., ff chill fo real...
toch maar n echte halen.,maar ja die kost 265e!
wat kan die zure lucht/smaak zijn dan??
drink er nog maar ff ene weg., ff chill fo real...
GBL IS N I E T Z U U R!!
Tering leer dat toch is, het gaat een chemische reactie aan met natroonloog wat wel basisch is maar gbl is NIET zuur. Dus je ghb wordt niet zuur van te veel gbl maar wel basisch van te weinig.
my bad, niet echt zuur nee, geen zuur base reachtie, maar hij wordt er wel minder basisch van, mocht ie dat zijn
GHB maken
GHB is super eenvoudig te maken, als je er verstand van hebt
(Dit recept is ter informatie en niet om het GHB maken bij leden te stimuleren)
voor ongeveer 1 liter is nodig:
-520clGamma-butyrolactone.
-520 cl dH20 (gedistilleerd water, om accu mee te vullen)(bouwmarkt, halfords)
-260 gr NaOH (Natrium hydroxide=caustic soda)(bouwmarkt)
-Acetic Acid (geconcentreerde azijnzuur 80(toko)
-pH-strips lakmoespapier)
Glazen 5 liter Laboratorium Beker, RVS pan vodoet ook (wel een hoge) RVS garde, passende deksel.
1. doe de lactone in de beker/pan, voeg hierbij de NaOh, even doorroeren met de garde.
2. Voeg dH2O toe even doorroeren(pas op nu!!), de reaktie zal nu eerst 'blind' worden en opwarmen, binnen enkele seconden zal de reaktie plaatsvinden (aan de kook komen) deze methode heeft 2 voordelen, het afdrijven van wat je kan missen, en de noodzakelijke ring openen, 2 vliegen in 1 klap dus!!). Zodra de reaktie omhoog komt, goed opletten, zodra je ziet dat hij niet hoger komt doe je de deksel erop, en laat hem zelf rustig uitreageren, dit duurt geen minuten.
Test nu met een pH strip, en voeg evt. als hij te laag staat (zuur is) nog wat NaOH toe maar met mate, je ziet het reageren als er nog nodig is, doe dit tot hij BASIS is ph12.
3. Voeg nu70 ml dH20 toe, en zet op vuur met deksel, breng aan de kook, als kookt vuur laag zetten, en een half uurtje zachtjes laten doorborrelen met de deksel erop. (refluxen).
4. Nu kan je hem gaan 'stellen' (juiste pH voor consumptie), vuur uit, en pH meten. Als de pH te hoog is een beetje gbl toevoegen. En wanneer het te laag is een BEETJE NaOH.
Aflaten koelen, duurt best wel lang, maar je hebt wel wat, dosering 3 tot max. 4,5 ml.
En dan vooral niet teveel ineens nemen
GHB is super eenvoudig te maken, als je er verstand van hebt
(Dit recept is ter informatie en niet om het GHB maken bij leden te stimuleren)
voor ongeveer 1 liter is nodig:
-520clGamma-butyrolactone.
-520 cl dH20 (gedistilleerd water, om accu mee te vullen)(bouwmarkt, halfords)
-260 gr NaOH (Natrium hydroxide=caustic soda)(bouwmarkt)
-Acetic Acid (geconcentreerde azijnzuur 80(toko)
-pH-strips lakmoespapier)
Glazen 5 liter Laboratorium Beker, RVS pan vodoet ook (wel een hoge) RVS garde, passende deksel.
1. doe de lactone in de beker/pan, voeg hierbij de NaOh, even doorroeren met de garde.
2. Voeg dH2O toe even doorroeren(pas op nu!!), de reaktie zal nu eerst 'blind' worden en opwarmen, binnen enkele seconden zal de reaktie plaatsvinden (aan de kook komen) deze methode heeft 2 voordelen, het afdrijven van wat je kan missen, en de noodzakelijke ring openen, 2 vliegen in 1 klap dus!!). Zodra de reaktie omhoog komt, goed opletten, zodra je ziet dat hij niet hoger komt doe je de deksel erop, en laat hem zelf rustig uitreageren, dit duurt geen minuten.
Test nu met een pH strip, en voeg evt. als hij te laag staat (zuur is) nog wat NaOH toe maar met mate, je ziet het reageren als er nog nodig is, doe dit tot hij BASIS is ph12.
3. Voeg nu70 ml dH20 toe, en zet op vuur met deksel, breng aan de kook, als kookt vuur laag zetten, en een half uurtje zachtjes laten doorborrelen met de deksel erop. (refluxen).
4. Nu kan je hem gaan 'stellen' (juiste pH voor consumptie), vuur uit, en pH meten. Als de pH te hoog is een beetje gbl toevoegen. En wanneer het te laag is een BEETJE NaOH.
Aflaten koelen, duurt best wel lang, maar je hebt wel wat, dosering 3 tot max. 4,5 ml.
En dan vooral niet teveel ineens nemen
Uitspraak van verwijderd op vrijdag 12 september 2008 om 17:53:my bad, niet echt zuur nee, geen zuur base reachtie, maar hij wordt er wel minder basisch van, mocht
hydrolyse reactie
Uitspraak van verwijderd op zaterdag 13 september 2008 om 03:05:Test nu met een pH strip, en voeg evt. als hij te laag staat (zuur is) nog wat NaOH toe maar met mate, je ziet het reageren als er nog nodig is, doe dit tot hij BASIS is ph12.
als je nou bij pH 7,5 - 8.0 stopt met NaOH toevoegen hoef je em ook niet te stellen daarna
thx voor de tips jongens..
heb nu ook een digitale ph meter gekocht en daarmee zijn alle problemen mee verdwenen!
mn g ruikt naar gbl en is niet zuur van smaak.. de geur van de gbl deed dat.
maar wat ik wil weten is dat als de ph 7of8 is de g dan automatisch zout smaakt of kun je dat beinvloeden??? en wanneer er teveel gbl bijgedaan is kan dat kwaad??/
o en amfetamini en dr struggle thx voor t advies., jullie zijn al langer bezig dat heb ik wel gezien!
ik ben benieuwd naar jullie reactie., want swim wil dit goed en veilig aanpakken!
greetz
heb nu ook een digitale ph meter gekocht en daarmee zijn alle problemen mee verdwenen!
mn g ruikt naar gbl en is niet zuur van smaak.. de geur van de gbl deed dat.
maar wat ik wil weten is dat als de ph 7of8 is de g dan automatisch zout smaakt of kun je dat beinvloeden??? en wanneer er teveel gbl bijgedaan is kan dat kwaad??/
o en amfetamini en dr struggle thx voor t advies., jullie zijn al langer bezig dat heb ik wel gezien!
ik ben benieuwd naar jullie reactie., want swim wil dit goed en veilig aanpakken!
greetz
GHB ruikt erg en chemisch. Misschien ruikt het wel wat naar GBl dat zou kunnen.
Je kunt de handel opwarmen en een beetje NaOH toevoegen dan laten afkoelen en kijken of je ph nog hetzelfde is. PH moet je wel meten als ie koud is anders is je meting niet goed.
Is na het toevoegen je ph wel hoger dan de hele mik weer opwarmen en gbl toevoegen.
Maar persoonlijk zou ik het gewoon zo laten en je volgende batch nauwkeurig volgens recept maken. Een overmaat aan gbl is opzig geen ramp, er zijn zat mensen die gbl puur slikken, je lichaam zet het zelf om in ghb. werking is bijna hetzelfde.
GHB hoort zout te smaken idd. Met vruchtensap is het goed te doen
Je kunt de handel opwarmen en een beetje NaOH toevoegen dan laten afkoelen en kijken of je ph nog hetzelfde is. PH moet je wel meten als ie koud is anders is je meting niet goed.
Is na het toevoegen je ph wel hoger dan de hele mik weer opwarmen en gbl toevoegen.
Maar persoonlijk zou ik het gewoon zo laten en je volgende batch nauwkeurig volgens recept maken. Een overmaat aan gbl is opzig geen ramp, er zijn zat mensen die gbl puur slikken, je lichaam zet het zelf om in ghb. werking is bijna hetzelfde.
GHB hoort zout te smaken idd. Met vruchtensap is het goed te doen