Partyflock
 
Forumonderwerp · 15725
­ Nederland
 
over 2 weekies ga ik hem halen...wat een beauty :P



iemand al ervaring met dit dingetje?
 
nokia zuigt man...gaan snel kapot en half (jong) nederland loopt ermee

dees heeft een full color scherm en polyphonic geluid :D
Denk dat met die 2 niet lukt, zullen vrij prijzig zijn en hebben ook die functies die jij opnoemd. Ik ga voor de 7210 in september. Alleen afwachten wat ie gaat kosten. Maar gelukkig werkt die gozer die met mij op ML was bij een elektrozaak :D

Kan hem weleens vragen wat ie van de Samsung T100 vind. Hoor je het morgen
laatste aanpassing
 
ben benieuwd!
 
leuk toestel, alleen ik haat klepjes. heb er al behoorlijk veel mee gespeeld en er zijn een hoop mogelijkheden! alleen 7210 is een veel uigebreider toestel dan de t100! dus ik zou daar op wachten!
ik zou voor de S-100 gaan, die is

1. veel mooier
2. kan GPRS-en
3. gewoon beter dan dat lompe T-100:p
 
tss ga maar weer afzeiken sjineesj :@

whehe maar ff serieus waarom is die s100 volgens jou beter? de t100 is toch een nieuwer model?
neej, want de S-100 is net een weekje uit en de T-100 al een kleine 3/4 maanden:D

voorts is hij mooier qua vorm. De T-100 lijkt qua vorm net iemand met een bierbuik, de S-100 is mooier rond. Ff een plaatje erbij:)



miniplaatje T-100

Als ie opengeklapt is, is de T-100 een stukje mooier, alleen als ie dicht is, snap je wat ik bedoel, dan ziet hij er echt lomp uit
laatste aanpassing
 
kvind ze allebei wel mooi...

maar ja die S100 is sowieso nog niet echt verkrijgbaar en wordt dus knetterduur...dan ga ik liever voor de t100...vraag me af of die nu goedkoper wordt nu de S100 uit is dan
De S-100 is al te krijgen hoor. Moet je gewoon naar bijv in Rdam die Chinese teleshops lopen, die hebben ze wel. En hier in Den Haag zag ik ergesn een actie waar je de S-100 kon krijgen voor ik meen €99 en dan voor een 2-jarig contract. Nog wel een redelijke prijs vind ik:)


check deze btw: geen kleurenscherm, maar wel mooier qua vorm dan de A300 die ik heb:)
laatste aanpassing
 
hmmz..ik ga toch voor de T100 nog steeds...chinese teleshops vertrouw ik niet ;) teveel chinese maffia gezien in afleveringen van the a-team :P:P whehee
je kan beter bij die chinese shops hoor, neem nou maar van mij aan, daar kan je dik onderhandelen (headset erbij, lagere prijs etc), ben je echt wel beter af.
 
mooi telefoontje, alleen ik vind die dure dingen echt zonde. Die extra functies zoals dat internet of zo kost toch allemaal meer of niet? En op zekers, bij mij gaan alle dure spullen snel stuk of zoek...
juist raytje, kunnen ze niet mooie telefoons maken zonder al die irritante extras, zouden ze ook goedkoper moeten worden lijkt me, ik gebruik em alleen om mee te bellen, te sms'en en als wekker. Al die anderew functies zijn irritant!
laatste aanpassing
 
Persoonlijk vind ik toch dat je die Nokia 8310 moet nemen, en nu niet zeggen dat het zuigt, want een Nokia is echt (Y)
ik vind hem lelijk, maar ja ik hou niet van klepjes telefoons. Ik weet ook dat ik het binnen 3 dagen voor elkaar heb om ze te breken.
 
nokia zuigt ;)
Ik zweer bij mijn T68!!:-p
Nokia zuigt idd, pas na 1 jaar is een dergelijk toestel betrouwbaar omdat dan de sofware eindelijk is aangepast/verbeterd. En de 8310 is een beetje een wijventoestel (vind ik), dan kan je beter de 6510 nemen;)
de T68 zuigt ook, het toestel reageert zóóóó sloom, als je iets indrukt, gebeurt het pas 2 seconden later ofzo. Wel een supermooi toestel met veel megelijkheden.
 
2 P-kay: Jij zuigt :P

2 SS: vrouwentoestel bedoel je ;)



de tweede nokia, geel/roze, is het geen dotje?
 
je t68 kan je gratis laten updaten naar een t68i, dan is het toestel sneller, en er komen meer mogelijkheden op!

ik wacht mooi op mijn nieuwe toestel! nog 1 week dan krijg ik de nokia 8910!
ach, wijventoestel, vrouwentoestel, een pot nat:p

enne, de T68i is net zo sloom hoor:S
ik heb ook een Nokia 8310, wel een leuk telefoontje :)... alleen ben er al een beetje op uitgekeken, het probleem met Nokia's is dat het klepje achterop vaak los zit en Nokia's zijn gewoon onwijs traag met alles, en daarbij komt nog dat er gewoon vaak gezeik mee is, dan is dit weer kapot dan dat weer dan dit weer..

een vriend van mij heeft een 8890 waar ie maar 5x mee terug is gegaan, en 4x daarvan een nieuwe heeft gehad.. en elke keer hetzelfde gezeik, klepje los, display verrot.. dat soort kut onzin
ik ga voor de rechter

Het is een mooie foontje P-Kay maaruh dan wordt je dus ook een KLEPPERKWORK?????????
whehehehehe :P
t100 heeft iets van 4000 kleuren s100 65000 kleuren
 
ik ga voor mijn nokia 8910! nog 1 week wachten
 
een Kleppercork halloe!!! :P
 
Ik heb zelf nokia 8310 sinds 2 weken ofsow.. egt top ding!!

Heb ook heel ffies t100 mogen lenen van vriend.. groot bagger ding!! Sorry ouwe.. kvind ut nix!!
 
weer wat nieuws, telefoonsnelheden:S... jongens ik wil niet veel zeggen hoor, maar in mijn Samsung zit gewoon een intel pentium 4 processor, 256 MB memory (DDR) ,DVD-rom speler (16 speed), CD-rewriter (40x 10x 40x), 1,5 inch beeldscherm, Soundmax III AC97, GeForce4 MX420, 64MB, 4xAGP, JBL luidsprekers en Windows XP

Kortom: een mastah-foontje
tssss... heb je niet eens een DVD-brander erin...?:D
ook hier zouden kleptelefoontjes binnen drie dagen onder de zoden liggen. Daarnaast vind ik ze ook nog eens lelijk. Iedereen mag er dan mee lopen, dat doen ze dan ook niet voor niets. :lief: Nokia :lief:

Mijn contract loopt bijna af en ik mag dus lekker een nieuwe kopen. Spannend :P
Als je Ben hebt, dan kan je ook bij Ben een toestel krijgen/kopen. Dat is misschien wat goedkoper (afhankelijk van hoeveel je belt) dan in een winkel verlengen:)
 
2 gRuLeZ: Eindelijk iemand die het volledig met me eens is! :)
 
supersjinees, via ben is het idd goedkoper! alleen zit er dan een ben simlock op!
 
Trouwens.. je ken betur ffies wachten! Want die Samsung heeft iets van 4500 kleurenbeeldscherm, maar binnenkort komt er een Panasonic uit met dezelfde vorm als die t100 maar dan met een 76000 kleurenbeeldscherm. En daar zit dan ook weer een digi cam in verwerkt!!
 
En o ja nog wat. Kweet dat jouw gurl ook een Nokia heeft en dan is ut tog wel relayer om ook een Nokia te nemen!! Ken je tenminste beeld sms-jes sturen ensow!! ja tog..??
 
Juist ja, zijn we tenminste goed op elkaar afgestemd :P
 
Zijn jullie ook nog eens via de mobilofoon met elkaar verbonden! Dat creeert tog meer samenhorigheidsgevoel, of nie..?? ;-)
 
P-KAY 24 augustus 2002 16:49
nokia zuigt man...gaan snel kapot en half (jong) nederland loopt ermee

-------------------------


Whahaha, ik had nooit verwacht dat wij het ooit samen ergens over eens konden zijn:D.
 
ik ook niet ;)

gRulez: ik moet geen nokia meer!! de enige reden dat ik nu een nokia heb, was destijds dat er spelletjes op zaten (ja echt) en dat ie er mooi uit zag

deze samsung ziet er beter uit dan nokia's vind ik...daarnaast boeien die spelletjes me geen fuck meer, plus dat nokia's vaak wat hebben, heb ik zelf ook ondervonden...
en ja half jong nederland loopt ermee daar knap ik dan ook al gauw op af, maar tis niet de hoofdreden.

En ja als ik steeds moet wachten dat 'over een x aantal maanden/weken' de nieuwe ... uit komt dan blijf ik bezig..plus dat ze dan vaak nog eens onbetaalbaar zijn

dus zodoende :D
76000 kleuren zal niet gaan... Het is een 16-bits scherm en dat staat gelijk aan 65536 kleuren. Verder schijnt het dat de T100 een bug heeft: de spelletjes lopen met een rate van 1 beweging per seconde. De S100 is ook uitgerust met Java en de spelletjes die Samsung al heeft voorgeladen in de telefoon hebben daar geen last van.
 
die Samsung S100 heeft toch echt 76.000 kleuren hurricane...althans dat zeggen ze zelf en ik denk dat de consumentenbond het niet zo leuk vind als ze daar over liegen ;)
 
Nokia Rulsssssssssssss
 
Tja Nokia is gewoon top!!
 
we'll see if samsung is better ;)
 
geef mij maar pindakaas
 
met hagelslag?
 
ik zeg toch pindakaas
laatste aanpassing
 
ja maar alleen pindakaas is zo kaal he


:vaag:
check www.samsung.nl/cgi-bin/samsung/0/Producten/detailpagina?id=17pmXe-2pA-0 ;-) Ja sorry consumentenbond.. volgende keer beter je huiswerk doen :-)