Partyflock
 
Forumonderwerp · 14994
­ Nederland
pff wat was het gister weer warm zeg :S hartstikke leuk 2 van die ventilatoren op het podium maar je voelde er alleen wat voor als je egt in de baan van dat ding stond..

is het nou egt zo moeilijk om ff een airco of goeie afzuiging aan te leggen?

kbegin egt te twijfelen of ik wel naar Qlubtempo ga 31 augustus want als het dan weer zo warm is,is er eigenlijk weinig aan..
Dan legt er iemand een arm om je heen en dank denk je: neeeee
Naja te laat eigen schuld whehehe (6)

;)
hehehe ben er al heel lang niet meer geweest, voor die tijdelijke sluiting was dat nog
maar daar is dus nog nix aan veranderd :D
ey Bram ben je alweer thuis of zit je nog steeds bij die geit?
de sauna is goedkoper
Tsja, goed temperatuurtje was het wel. Heb me helemaal kapot lopen zweten, zit nu ook onder de uitslag op mn benen van al dat vocht... Mn handen zagen eruit alsof ik 3 dagen in bad gelegen had..

Maar heb me wel vermaakt, ondanks de hitte... En blij dat ze af en toe de zooi open gooiden! Anders waren er idd doden gevallen denk ik.

Trouwens tijdens Luna stond alleen de rechter ventilator aan volgens mij... Hadden ze het koud daarboven ofzo!
't was idd echt veelste warm! Was ook echt helemaal doorweekt toen ik naar buiten ging! Maar na een dagje Mysteryland wen je er wel aan! Je moest daar gewoon naar buiten om een beetje af te koelen (in de volle zon) want in de tenten was het echt niet te houden!
2 DaSIZE: zo'n sauna vindt je nergens hoor!!! Een sauna waar live Hardstyle gedraaid wordt:):):)
Maar t was id wel heel erg warm ja zoals eigenlijk altijd, maar dit keer was t wel heel erg. Maar misschien dat t kwam omdat ze stroomstoring hadden bij de barren???
Ach lekker belangrijk t was wel weer lache:)
 
Ik zit nog steeds bij die geit Oscar. Mooie gast hoor, mag ik op de kamer van zijn broertje liggen, komt daar de zon op %-) Dus ik heb lekker 3 uur geslapen :D
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
ja 1 keer viel al het geluid weg
was echt minder
en warmte gewoon t-shirt uit en stampen maar
 
ik kreeg lauw bier..nou nee, dank u...
To MVA: huh? Sorry maar in welke tent heb jij getsaan op ML? Zeker in die Kjoekots-tent ;-)

In de Progressive en Trancetent was het juist veel koeler als buiten, Techno viel ook wel mee, Trance was idd erg druk en daardoor erg warm. Maar de Soap en Garage vielen ook reuze mee. Denk dat je gewoon moet kijken wara het niet zo druk is, daar was het juist heerlijk uit te houden!!!!
 
die hitte is VERSCHRIKKELIJK en dan die drukte er nog bij!ze gooie VEELS TE VEELS mensen erin.......ik vond de muziek super maar die hitte en drukte viel me wel zwaar tegen!!!
ging ook ns lekker van me stokkie bijna...ik had denk nog nooit zo erg gezweet...
Mensen hoe vaak zijn jullie nou in de HEM geweest, tis altijd zo geweest en ze zullen het echtn iet gaan veranderen hoor, je blijft tenminste door drinken als het goed is :D oftewel drank inkomsten
daar heb je wel gelijk in snackyman, maareee soms was het water wat ik kreeg ook warm.. das toch wel minder, maarjaa, ijs koelt ook wel af wat erbij zit ;)
Khad het WARM!!!!!!!!!!!!! niet gezond...

Teering het zweet rolde als water uit de kraan over me FACE... niet gezond..

Kwas ook zijk nat toen ik thuis kwam en echt alles van sokken tot box...:D
Maar wel lekker geknalt daar...
DANA 5uur was THE BEST...
ook toen ik weg ging ik ging naar buiten en kon mn t-shirt gewoon letterlijk uitwringen.. echt niet normaal meer :)
maar stond wel heeeeerlijk te stampen bij dana :)
het was nog warmer als bij de laatste MoH in de fun
 
Artiest William Tech
ghehehe, mijn shirt was ook zeiknat ja :S
die warmte kan echt je avond verneuken vind ik hoor, je wordt dan gewoon veel sneller moe en je stopt sneller fftjes met stampen gewoon omdat de hitte je dan teveel wordt. En buiten was het veel te krap dus ff relaxed afkoelen kon ook niet goed.
Zo moeilijk is het toch niet om een paar ventilators in het dak te maken die de warme lucht uit de zaal zuigen?
Ik vond het gewoon het enige minpunt van de hele avond, maar wat voor een! Groot genoeg om ervoor te zorgen dat ik er misschien wel niet meer heen ga iig
Waarom niet? Dan drink je meer natuurlijk! Meer omzet voor hun!

Het is al jaren zo in de FUN factory. Inderdaad wel jammer.
DAsize: je moet ook niet naar q-base gaan maar naar HR:D:D
stampuuuuh:bounce:
 
TJezus, wat was het heet inderdaad!!!!!!!!! :s

Ik voelde de stralen langs m'n lijf druipen en m'n haar plakte aan m'n lijf vast; bah! WEl een groot minpunt inderdaad, want het belemmert je wel om door te stampen. Af en toe MOET je gewoon ff stoppen, want anders krijg je geen lucht meer! :S
laatste aanpassing
 
Het is altijd al warm geweest in de hemkade, vorige zomer was het ook zo erg. Bederft inderdaad de pret nogal, maar verwacht niet dat ze er iets aan veranderen.
 
Het is zeker veel te warm in die f*cking Q-base ik gaat er denk ik niet meer heen. Ik trek dat gewoon nie zo warm dan ga ik liever naar een discotheek waar het wat koeler is
 
het was idd erg heet in de fun, maar de sfeer was erg goed en de muziek was geweldig ern ja ach dan heb je het maar warm of heet als je maar lol hebt en je vermaakt want daar gaat het om de rest er om heen is onbelangrijk..
en nee ik denk ook niet dat ze dar iets gaan aan veranderen in de fun aan die hitte.
het is net wat snackyman zegt, je gaat meer drinken, dus meer drank inkosten.
 
en stinken dat me kleren deden :vaag:
 
Ik ben ook zo iemand die totaal niet tegen hitte kan. In de Zillion was de temperatuur altijd perfect, hoe druk of hoe warm het buiten ook was. Kwestie van goede apparatuur aanschaffen lijkt mij, maar ja dat kost geld he :S
Die gasten verdienen dik geld aan ons en ze zijn te beroerd om een knappe airco te plaatsen schale honden :(:(:(:(:(
 
Ach ja, zweten dat doet iedereen daar, dus daar moet je je eigen niet druk om maken. En soms moet je idd ff een pauze inlassen en ook moet er meer gedronken worden. Maar ik ken weinig plekken in Nederland waar je zo relaxed kunt stampen als in de Hemkade!!!
2WackyJacky: Yep heb idd in het begin in de Q-Dance gestaan(smaken verschillen nou helamaal) 't was daar niet uit te houden dus daarna eigenlijk alleen nog maar bij de ingang gestaan. En ook nog een tijdje op het main-stage gestaan, daar draaiden ze soms ook wel erg lekker.
jaaaaah ik trok het echt nie meer ff een paar minutjuhs buiten gezeten en weer verder gestampt :bounce: :)
maar was idd veel te warm!
Was zeker een after'sauna'party :P
Robske: Huh? Hehehhe, ben jij ook op de opening geweest van de Zillion? Dat is dus de ENIGE tent op de aardkloot waar ik maar liefst 2x (!!!) ben flauwgevallen, zonder dat ik drank of drugs ophad! De brandweer kwam zelfs met een slang het publiek afkoelen destijds want ze gingen met bosjes tegen de vlakte, lag op een gegeven moment in een hoekje met drie kerels en een andere meid die allemaal lagen te shaken en kotsen en weet ik t wat van de hitte!!!
 
nou ben echt vaak in de hemkade geweest maar voor zover ik weet is t altijd zo al geweest en zal t ook altijd wel zo blijven k snap ook nie waarom ze daar niks aan doen....maar ag....gaat toch dicht...
2 atlas: dat had ik ook met me hande! erg he egt vies is dat hehe heb ook nog uitslag egt pijnlijk maja gaat wel weer over je moet er wat voor over hebben he :D
 
Jackie: bij de opening niet nee, ben er een keer of 15 geweest, meestal op vrijdag, soms op zaterdag. Eerste keer was op het 2-jarig bestaans feest. Temperatuur was altijd prima. Misschien danste ik toen nog wat minder actief dan nu, of heeft de kilte van het Ice-Weekend (was echt ZEER cool :P ) mijn herinnering vertroebeld. Hoe dan ook: ik had daar nooit last van overdreven zweten ofzo, en ehum, tegenwoordig... weinig foto's waar ik NIET met een knal rooie kop op sta ;)
KISSIONE 18 augustus 2002 20:15
maar ag....gaat toch dicht...
-------------------------------------------

Das knap. weet alleen dat q-base stopt maar de fun blijft gewoon open hoor :)
 
was cker veel te warm heb in het begin niet eens in de zaal gestaan pas de laatste 3 uur ofzo :S verder alleen maar buiten of voor..
 
Ik ging in de rij al dood van de hitte :|

Maar de Hemkade is altijd al doodsbenauwd geweest, maar ik heb het niet zo errug al deze keer meegemaakt!!!
Het was lekker warm inderdaad... had zelfs als een boer mijn shirt uitgetrokken... maar een temperatuur zoals vroeger in Sporthallen Zuid gehaald werd, dat werd niet gehaald.
Het was inderdaad erg warm in de fun, dus ging je ff naar buiten afkoelen en ff lullen met mensen.
Ga je weer naar binnen krijg je toch zo'n gigantische klap van de hitte binnen. Dat was niet goed.
 
Tja als ut focking warm is hoef ik er nie heen!! Dan ken ik om de een of andere reden nooit lekker in me stampritme komen!!
 
2 gRuLeZ> op zich valt de warmte normaal wel mee maar et was zo ongelooflijk druk omdat dana 5 uur draaide :S heb nog nooit met de druppels op me voorhoofd gestaan :S jak :kots:
ik ging ff een jointje draaien, maar de hele tijd vielen er druppels van me gezicht op t vloeitje!!
me tshirt was gewoon helemaal doorweekt toen *
ik in de auto ging zitten!!! ik heb t nog nooit zo heet gehad!!!!!!!!!!
Daar heb ik intussen ook al wat Pb's aan besteed!
Ongelooflijk! Kwam binnen stond ff te kijken en zweet liep langs mn voorhoofd en dan maar te zwijgen over toen ik echt stond te stampen! Ben nauwelijks naar de wc geweest: 2x (normaal moet ik zeker vaker!) om precies te zijn, was niet nodig omdat alle vloeistof door mn porien het op een rennen zetten in de hoop niet te verdampen

Ik vraag me toch af waar het aan ligt dat ze er niks aan doen...Moeten er dan eerst nog meer doden vallen?! Aan het geld zal het niet liggen, omzet maken ze wel...toch?!
Is de brandweer hier wel van op de hoogte en wat vinden ze ervan en wat eraan te doen..
Het is echt niet normaal..:S
Denk in de winter pas :d
 
ik had me waaiertje nog van mysteryland :)
had de dag daarna ontzettende kramp in me hand van het waaieren :s(aangezien ik ook voor de rest van het volk de hele nacht stond te wapperen)