Partyflock
 
Forumonderwerp · 15576
­ Nederland
Wat ik nou toch weer zag...op een of andere scholierensite zit een griet al weken te doen alsof ze mij is. Ze gebruikt mijn foto's en ik heb al 3x gemaild naar de forumbeheerders dat ik wil dat ze mijn foto verwijderen. Heb vandaag twee topics hierover geopend en die zijn gewoon verwijderd...Dit is toch niet normaal? Ik hoorde van MDMAarten dat hem ook zoiets is gebeurd op Cu2, en toen hij daarheen mailde is de account van die faker onmiddelijk verwijderd.

Ik heb me helemaal aan moeten melden op die kutsite en er is nix veranderd...Ja, die troela had dus al eerder mn foto's gebruikt, een stuk of 8 had ze erop gezet, ook een nogal pikante. Allemaal van PF afgejat!

Check deze link http://forum.scholieren.com/showthread.php?s=&threadid=193539

Ziek toch, gewoon hier op PF mn foto's gejat...Niet liev!!!
 
hahah leuk dit
nieuwe......

onzin/irritaties
hahaha kan nergens meer een reply doen:D:D:D:D:D
WTF kan echt nergens meer replies doen:)

Effe een nieuwe naampje bedenken whehehe:devil:
 
a natural born killah :P
Nieuwe nick:

Born to kill

thx Ray:D
ik doe ook mee:devil:

Spleetoog is me nick:devil:
Ben er maar ff mee gekapt. :P
flora en fauna ;)
Whahahaha LOL! Heel ernstig dit...vraag me af wie er nou geen leven hebben. We zitten met z'n allen dat forum te verneuken...ik ga ook maar eens wat neerkalken daar geloof ik!Haha
volgens mij is het nu weg toch?
Ik zit tenminste niks van WJ in de link die ze heeft gegeven
 
ik ben werken mensenpeople

laterZzz
 
Nee hoor Bronco, WJ d´r foto is nog steeds op de site.
TOXICWASTE is ook online bij scholiertjesforum....
En deze dan?

http://forum.scholieren.com/showthread.php?s=&threadid=194574
okee ben dr ook ff klaar mee.....

heb me sexuele frustraties er ff flink uitgegooid:D


ps wil gezogen worden door ikheetfroukje;);)
 
Damn onze topics worden steeds gesloten!!!

Hoe zou dat toch komen ;D
tja.. ben gebanned... hehe..
Jajaja heb me tweede ban te pakken:devil:

Hoe bedoel je Terroriseren whahahaha....
nou, echt wel terreur...

ten eerste worden al je berichtjes hoogstwaarschijnlijk daar verwijderd omdat ze niet willen dat de betreffende persoon weet dat jij er achter komt dat jij weet dat ze faked. Anders kan ze de boel gaan verwijderen of jou gaan beschuldigen of wat ook. Dat je dat zo hog opvat is je eigen probleem.

Verder is het best amusant met jullie daaro :o

en verder zei wackyjacky:
---
nog een belediging ook dat ik er schijnbaar zo jong uitzie!!!
---
AAAARGH!!!!! die wijven weten ook niet wat ze willen! Je mag ze niet te oud en ok niet te jong inschatten!!!!
Ik heet Sugar Lee Hoope op dat forum :D
laatste aanpassing
Zeg incongnito, hoe voel jij jezelf? Ik ben geen WIJF!

Je hoeft me niet over een kam te scheren met de rest van vrouwelijk Nederland. Bovendien ervaar ik de laatste tijd dat het me moeite kost om ergens binnen te komen zonder me te identificeren, terwijl ik op mn 16e vrolijk overal binneliep. Ik ben een vrouw met enige levenseravring en wijsheid, dus wordt liever gezien als zo dergelijk ipv een WIJF van 18!!!

Enne typisch dat al die topics en replies verwijderd worden he? Ook typisch dat die "essiestelle" in dr signature heeft staan "Tofke je bent geweldig"... en laat ik nu net een mail terug hebben gekregen vanochtend van die forumbaas (zo noemen ze dat daar!), en die gast heet Tofke...

Allemaal erg toevallig...

Maar goed, dat rellen heeft weinig nut, echt een site voor duffe lui waar een keertje Poep zeggen al voor een ban zorgt (maar het gebrukken van iemands foto's? Neeeee, dat kan gewoon!).
je bent geen wijf... je bent een kerel :rolleyes:. sorry jongen.

jij zegt verwijderd, ik zeg onzichtbaar genaakt. Je hebt duidelijk niet helemaal gelezen wat daar staat he? Mja kan ik me wel voorstellen, je kwam al niet bijster goed op me over. En als je je niet wilt identificeren dan ga je toch lekker niet uit? Blijkbaar vind je het zo'n ramp om je te moeten identificeren dat ik niet snap dat je dan lol overhoudt aan een avond uitgan...

je hebt mail teruggekregen van tofke en dat vind je typisch en toevallig????? Wat had je dan verwacht? Dat hij je een slagroomtaart zou sturen???

en als iemand tofke geweldig vindt dan is dat, naar mijn mening, die persoons goedrecht. Ik kan ook in mijn sig zetten dat ik je een tof wijf vind... Niemand zou het erg vinden...

het is een site voor duffe lui, want rellen heeft weinig nut en je wordt verbannen als je poep zeggen ????????????? Kun je daar iets meer uitleg over geven?

en het gebruiken van iemands foto's is niet echt aan te tonen. Ik kan ook wel zeggen dat iemand hier foto's van mij loopt te gebruiken.
Sjezus waar heb jij last van kerel, beetje slecht geslapen ofzo? Knap dat jij nu al een oordeel over me klaar hebt terwijl je me niet eens kent, laat staan ontmoet hebt. Denk dat mijn intelligentieqoutiënt op zn minste het driedubbele is van wat jij in je hoofd hebt zitten, want anders zou je niet van die achterlijke opmerkingen maken. Dat moet je maar fijn op scholieren.com doen, hier krijg je gegarandeerd mensen over je heen die wel weten wie ik ben, en damn' right dat ik 100% vrouw ben!!!
laatste aanpassing
Anyway, ik heb verder niks met die site temaken, dat wil ik graag zo houden, was een jaartje of 10 geleden wel leuk geweest maar ik amuseer me hier prima. Dat iemand mijn foto's gebruikt is wel degelijk aan te tonen, er zijn al 3 mensne geweest die me vroegen wat ik in hemelsnaam op die site deed, me voordoend als meisje van 18...Lekker voor lul sta je dan. Jij mag eens terug gaan lezen in al deze replies of er 1 iemand is die het ook doodnormaal lijkt te vinden dat je gewoon maar foto's van een ander neerzet en doet alsof jij diegene bent.

Ik ben helemaal niet uit op ruzie, ik vraag al een maand om een nette afhandeling van deze zaak. Als ik niets terughoor, en vervolgens zie dat de betreffende dame weer foto's van me heeft gebruikt, ik niet weet waar ik terecht moet, een topic open en dat "onzichtbaar gemaakt wordt" (=verargentijnd, of begrijp je er nu helemaal nix meer van?), ik daardoor een beetje pissig wordt...

Hallo, even goede vrienden meneer Incognito, doe jij lekker jou ding, doe ik het mijne. Ik vraag alleen of mn foto's verwijderd kunne worden...is dat nou echt zo vreemd???

O ja, een cursus begrijpend lezen zou je goed doen...

Ik vind het typisch en toevallig dat ik een mail terugkrijg van iemand die het normaal lijkt te vinden wat die Essiestelle doet, en haar niet wil bannen, en dat juist die Essiestelle onder haar profiel heeft staan dat Tofke geweldig is...

En ik ga al 8 jaar uit snotaap, toen lag jij nog in de poepluiers, wil gewoon niet vergeleken worden met een puisterig zielig pubertje die te lelijk is om zichzelf in de spiegel te bekijken!!!

Ga jij nou weer fijn op je eigen forum spelen, als je beter had gelezen had je gezien dat ik al veel eerder aangaf dat ik gene zin had dat PF daar gaat spammen of wat dan ook, omdat ik me niet tot datzelfde niveau wil verlagen! Even goede vrienden!
laatste aanpassing
ík begin niet over IQ, dat is namelijk toch alleen maar arrogante interessantdoenerij. (een IQ gedeeld door drie geeft altijd het IQ van een plant)Dus jij oordeelt over mijn IQ, maar ik mag niet oordelen over jou. In mijn land (Nederland) heet dat hypocrisie...

je bent wel vrouw, maar niet wijf... Dat is wel héééééél bijzonder.

bovendien wil jij dat iedereen denkt dat je 86 bent...

Je bent een bijzondre meid
dus als mensen zeggen dat jij daar foto's zet is het aangetoond dat het jouw foto is (het gaat hier om het princiepe, ik betwijfel geenszins dat je gelijk hebt).

Dat je pissig wordt is we lok, maar reageer het dan niet op deze manier af... probeer vriendelijk te blijven en te ademen :)
 
hehehe humor dit
Incognito, mag ik je wat vragen? Hoe oud ben je eigenlijk?

Ga gewoon lekker terug spelen op je eigen forumpje, de enige reden dat ik daar was aangemeld was omdat ik zo een topic kon openen en er wellicht wel geluisterd werd naar wat ik te vertellen had. Val ons hier op PF niet meer lastig, want als je dat teveel doet, krijg je hier nl. WEL een ban! Het is de bedoeling dat dit een gezellige site blijft, met zichzelf respecterende mensen erop, die allen hun eigen foto's gebruiken!

Dan mannetje, doe ze de groetn op scholieren.com, denk jij maar wat je wilt!!!
Whaha kvind cu'tjes en openbare profieltjuhhsss xowieso xekrs xielig, whahaha:p dan gebeuren die dingen he!:)
Kan d'r wel om :D eigenlijk! Sorry...:D
Whahah vooral het hele zwart/wit aspect van deze algehele conversatie:p doet mij glimlachen!:D
laatste aanpassing
oja... ik heb direct een oordeel over jou.,.. blij dat "Hoe oud ben je eigenlijk" en "Ga gewoon lekker terug spelen op je eigen forumpje" geen oordeelvellende zinnen zijn... Ook blij dat je niet meer verder argumenteert en het maar speelt op het hopeloost blèren van verwensingen :). Ik ga sowieso even niet meer terugkomen want ik ga eten dusssss...

PS hoe oud ik ben doet er niet toe en is ook totaal niet belangrijk voor de discussie.
Verandering in de situatie!

Kreeg net deze mail:

Beste Jacqueline,

Goed dat je ons hierover mailt. Ik begrijp dat er in de tussentijd
alweer het een en ander is gebeurd, maar hier alsnog een reactie van de
(beleids)-beheerder van het forum van scholieren.com.
Dat je geen reactie kreeg na een mailtje te hebben gestuurd naar
info@scholieren.com is niet zo raar: Jon is op vakantie. Verklaart een
boel, niet?

Ik ben het met je eens dat wat Essiestelle doet niet door de beugel kan
en kan je verzekeren dat er iets mee gaat gebeuren. Wat precies is ook
voor mij nog onduidelijk, we hebben met een soortgelijke situatie voor
zover ik weet namelijk nog nooit te maken gehad.

Ik hoop je hierbij enigszins tot rust gesteld te hebben en vraag je
vriendelijk wat geduld te hebben met ons, zeker in de vakantie. Ook heb
ik begrepen dat er van het PartyFlock-forum een groep leden flink loopt
te spammen op ons forum en dat, moet je begrijpen, is niet iets waar ik
en mijn collega's veel blijer van worden.

Als ik je beloof dat Essiestelle aangepakt wordt, hou jij je
medeforummers dan in toom?
Ten slotte wil ik je er op wijzen dat ik in het weekend niet werk en je
dan terecht kan bij de forumbazen+ Koen, Tofke_H en dystopia.

Groeten,
Simon Steenhuis


Kijk, en dat vind ik nou een nette afhandeling van de zaken. Kunnen jullie weer gewoon hier op PF komen rellen moppies, en kan ieder weer gewoon zn ding doen!

Dus Ingognito, het was me een waar genoegen, alles wordt opgelost. Lijkt me dat we jou hier niet meer terug zien, PF blijft hier en jij gaat lekker terug naar waar je vandaan komt. Iedereen gelukkig!

Eet smakelijk!
Hahaha dit heet nou gerechtheid WJ:D

(k) voor jou!!


ps We hebben ons echt als kleine kindjes gedragen daaro... whehehe Moet kunnen ja togggggg doen we graag voor WJ;)
Whahaha xuune qwe pf nie veranderen in Pl?!:D...
Pousylounge:P

Vond et een beeetje one way traffic trouwens...:D
All you've got?!
Beetje stil hiero ineens...:p
 
jah, behoorlijk stil... zou de o-zo-ontzettend-slimme-en-interessante-incognito niets meer te vertellen hebben?
Ehhh whahaha het was geen monoloog, 'k mis de ander eigenlijk ook nogh een beetje...:P vond het wel amusant enne incognito is szlimmer dan wij denken whahahaha :D
 
Hehehe :)
Ik heb toch een beetje het gevoel dat onze actie aan bijgedragen heeft dat ze tot inkeer zijn gekomen op softe scholieren-site.
Ik zal me vanaf rustig houden, maar als er iemand het nog eens durft aan Jackie te komen....
You better watch out ;)

(K) voor Jackie
Ohhh?! :bounce:
 
nouw :( ik had net een mooi profieltje aangemaakt maar ik ben weer eens te laat zie ik

ik had ook al een leuke sig bedacht: !~!iK bEn Un MoNgOwL, dUs AlLeS wAt Ik DoE iZz ToG wEl LeUk!~!

;)

there is only one P-KAY :P
Beter dat je foto eraf is gehaald !

Ik heb het ook al meerdere malen meegemaakt !
Diverse foto's van een vriendin en mij samen werden gebruikt onder andere namen....

Hoe onzeker ben je als je je voor iemand anders voordoet :o ?
ben net terug van werk, ben geband:D

al me mooie topics weg:(

en nu pas doen ze wat eraan, ze zullen dat meisje Essieblala wel gewoon gezegd hebben dat ze een andere foto ergens moet pikken ofzo. Lame hoor, dat ze nu pas er wat aan doen als er PF'ers gaan kutten.

Xal maar es nog een keer registreren ghehehe:devil:
 
hoe weten ze nou in godsnaam dat wij van PF zijn...we hebben een judas in de groep!
 
kut zeg, ik heb nog geen ban...ban te vroeg gaan werken denk ik...:(
misschien omdat ze hebben gekeken naar de URL van het plaatje wat gepikt was..? of misschien omdat wackyjacky het zelf had gezegd...? Spleetoog is niet meer:( Vooral mijn topic over pillen was goed!!:p