Partyflock
 
Forumonderwerp · 15588
­ Nederland
 
en dat schijnt nogal bizar te zijn gezien de magere bewijzen tegen hem. Hij schijnt nogal door het lint gegaan te zijn na de uitspraak, stond een foto van in de krant. Hij beweert namelijk nog steeds onschuldig te zijn.
 
tsja ik heb het een beetje gevolgd, en ik kan niet anders concluderen (voor mezelf dan) dat dit de zoveelste blunder is in de nl rechtspraak
Ze moeten is de gemeente Enschede onderhanden nemen!!!!
 
hij heeft gezegd dat op vakantie was op dat moment
maar ze hebben hem die dag gezien!!!! in nederland
dus hij heeft zich zelf al aardig in de knoop geluld
er zat bye the way ook vuurwerk kruid op zijn kleding (nog een bewijs)
 
Terecht. Wat is gister hoorde op ut nieuws kwam er ook wel dom uit!!

"Verdachte krijgt 15 jaar voor het aansteken van een brandje"!!

Damnzz.. brandje.. halve woonwijk is weggevaagd!!
tss das idd echt triest. gewoon 20 doden en honderden gewonden!
Hij vroeg volgens mij ook mensen om een alibi.
Daarnaast bekentenissen tegen agenten en medegevangenen

De vele bekentenissen van de verdachte tegen twee undercover agenten en twee medegevangenen - 'Ja, ik heb het gedaan maar dat zeg ik nooit. Ik houd gewoon vol dat ik op het zwembad was' - kwalificeerde de rechtbank als 'betrouwbaar en consistent'. Hiermee werden verklaringen van kennissen van De V. dat hij een fantast zou zijn, terzijde geschoven.
Volkskrant: 20 doden honderden gewonden
NRC: 22 doden duizend gewond

Vind ik niet hetzelfde
 
en toch is de strafmaat niet goed. de heren directeuren komen eraf met een half jaartje, deze man met 15 jaar! het is allemaal zo krom als een hoepel, lang leve nederland en de meest achhterlijke rechtspraak op de wereld
 
Een man moet boeten voor de blunders van velen. Dat hij gestraft wordt is natuurlijk terecht, maar hij is niet alleen schuldig geweest aan deze enorme ramp!
Ik vind het ook behoorlijk krom.

Hij is niet schuldig aan het vuurwerk dat daar lag opgeslagen midden in een woonwijk. Hij is inderdaad schuldig aan brandstichting, maar ik vind de doden die op zijn conto worden bijgeschreven zeer twijfelachtig.
Stel....he STEL....dat ie het niet gedaan heeft.

Ik bedoel ze hebben altijd een zondenbok nodig.

Ik vind het nogal raar dat ze undercover agenten gaan gebruiken als het bewijs dat ie het gedaan heeft. Volgens mij waren die gesprekken niet eens opgenomen, dus het valt niet eens te checken dat het daadwerkelijk gebeurd is.
Lady Xenon, op 1 januari kan er ook weleens kruid op mijn kleding zijn hoor.. en daarvoor hoef ik nog geen vuurwerk af te steken ook.

Oh jah MC, je moet nooit alles geloven wat gezegd wordt. Er wordt m.b.t. belangen gerust wel gelogen... al helemaal bij justitie. Je weet toch wel hoe het gaat? Man zit in de bak en verteld een verhaaltje om een beetje op te scheppen... wil nog niet zeggen dat het echt zo is. Slim is anders, dat wel... en wie zegt dat hij het daadwerkelijk gezegd heeft? Heb jij beelden gezien? IK niet en die hebben ze dus ook niet!
 
ja ik het het gezien de kerel werd helemaal gek :D:D maar waarom zou hij dat aan zijn mede gevangene vertellen dat is toch het domste wat er is en volgens mij had iedereen in enschede wel wat vuurwerk resten op zijn kleren is het geen roet dan wel een paar brokstukken:D
 
kijk in mijn ogen veroordelen ze hem zo zwaar, om goodwill te kweken bij slachtoffers (zo van, we hebben toch iemand gepakt), dus zoals bla al stelt, een zondebok.
hahaha je had idd de beelden ff moeten zien, maar hallo of hij het nou gedaan heeft of niet als je te horen krijgt dat de eerste volgende 15 jaar van je leven er niet bepaald kleurrijk uit zullen gaan zien, zal iedereen gaan trippen.
Nee man, ze straffen hem zo zwaar, zodat hij gaat praten.

Ze denken nl. dat hij in elk geval meer weet. Stel dat hij het niet gedaan heeft, dan zou uit zijn bekentenissen zijn gebleken dat hij er meer van wist. En nu beroept hij zich constant op zijn zwijgrecht, om maar niks doms te zeggen ;)
 
Oh ja, ff btw mensen: kruit zoals ze bij deze persoon hebben aangetroffen schrijf je met een T. kruid met een d is heel wat anders.
Boeiend, je kan het allebei roken (6)
dit zaakje stinkt aan alle kanten.... en niet alleen naar kruit
Mr. Hat, hoe snel schrijf jij? ;) Ben geen opstel aan het schrijven o.i.d....;)
Hij gaat in bezwaar...........
 
Mr. Hat schrijft bij voorkeur niet, Mr. Hat spreekt liever. Maar toch wel vrij snel en zonder veel taalfouten.