Partyflock
 
Forumonderwerp · 15542
­ Nederland
Artiest Dummy
Helemaal hype de hardstyle!! Geen probleem voor mij (ik vermaak me prima) maar wanneer zal dit ophouden.. want alles wat ooit zo "in" geweest is is daarna enorm afgezwakt qua populariteit... dit zal wel erg jammer zijn want dan verdwijnen ook de meeste feesten.. Denk zelf dat hierna de techno helemaal "in" raakt.. maar ja..

maar ja.. wie zal het zeggen?
Techno inraken??? Dat denk ik trouwens zoiezo niet

Techno bestaat al zo fucking lang, en is nooit de grootste stroming geweest> komt omdat de meeste techno niet snappen en nooit zullen snappen
Tja.. hardstyle bestaat toch ook al een tijdje en nu is iedereen er aan.. trance bestond nog veel langer voor dat het megapopulair werd en dat hebben we ook gehad...
 
trance werd pas populair toen de technoklanken er een beetje vanaf waren


ik geef hardstyle tot april volgend jaar, zo niet korter
 
zo snel mogelijk graag en dan doel ik vooral op het nutteloze overkopieeren van oude hardcore nummers, zinloos mongolengebeuk MET EEN Q WEETJUH en de strakstaande speedbekkies die de sfeer echt altijd weten te verneuken!
laatste aanpassing
Laat de hardcore tijd van vroeger maar weer terugkomen. Toen zat ik een stuk beter in mijn vel dan vandaag.
Hardstyle bestaat al een tijdje????

Hardstyle bestaat nu ehh, 1,5 jaar gok ik (sinds begin van QlubTempo's)

Voor de tijd was die Hardhouse helemaal in, maar toen werd de hardere duitse variant van hardhouse populair en toen was der hardstyle)
Zat net liveset van Jean te luisteren. Ja, toen ie nog lekker draaiden. Op TE2000 Thialf. Daar draaide hij ook al wat hardstyle invloeden. Ja, je leest het goed onze Jan en hardstyle ;)
Hardhouse en Hardstyle vind ik wel hetzelfde.. en tracid traxx released al vanaf 1998 dus 4 jaar vind ik wel een tijdje.. wilde eigenlijk alleen maar jullie meningen over de levensduur van hardstyle (hardhouse) weten ;)
Hardhouse en Hardstyle hetzelfde???

Hardhouse is blij en meer trancy

hardstyle is meer richting hardcore

Hardhouse is tom harding en JP

Hardstyle is dana/pavo
De hardstyle is inderdaad helemaal verneukt, slappe beats met ellenlange breaks yegh
Een jaar geleden was het nog wel vet...maar nu echt niet meer
misschien zal hardhouse/hardstyle ooit ook worden geboycot door een of andere hardhousebar die ons voor lul zet net zoals hakkuhbar ,,you will never know... enne techno helemaal in?? Ik denk niet dat dat ooit zal gebeuren, techno trekt in het algemeen niet echt jong volk, daar is het muziek veels te "duister" voor, en trekt meestal ouder volk.. Moeilijk uit te leggen, ik denk dat je daar beter een ander topic over kan beginnen...
 
Artiest William Tech
ik denk dat de hype nog ongeveer een jaar zal duren, zo niet korter

wat er daarna "in" is heb ik geen id, techno zal sowieso wel niet, dat is al een van de oudste stijlen en is nooit populair geworden (populair in de zin van hype). Techno is een echte liefhebbers-stijl, dus tenzij er een commerciele kutvariant komt zal het nooit een hype worden.

Enneeeh, hardstyle is echt niet hetzelfde als hardhouse hoor! Ik vind hardstyle relaxed maar hardhouse is toch echt mijn smaak niet, veel te blij :kots:
 
voor mij nu al
Willumpie! 22 augustus 2002 20:18
Techno is een echte liefhebbers-stijl, dus tenzij er een commerciele kutvariant komt zal het nooit een hype worden.
------------------------------------------------
IDD
het valt me alleen erg op dat de "jongelui" allemaal techno "leuk" beginnen te vinden... dj's zoals chris liebing, dj rush en sven vath beginnen aardig bekend te worden on het mainstream publiek.. in duitsland bijvoorbeeld is techno nu helemaal in.. daar hadden ze eerst ook alleen maar dj bobo en captain jack (beetje erg overtrokken maar om een voorbeeld te stellen)
 
Dummy---->het valt me alleen erg op dat de "jongelui" allemaal techno "leuk" beginnen te vinden

Juist niet :S jongelui willen juist veel toegankelijkere muziek zoals hardhouse en trance en hip hop dat word toch ook meer in de jongeere cafees gedraait ??? In jongeren caffees hoor je eg geen techno??? tenminste niet waar ik kom ;P
De techno scene groeit wel daarintegen maar niet veel met jongeren denk ik
laatste aanpassing
Ik denk dat als je een half uur techno zo draaien in een cafe dat je platen op de grond worden fijngestampt, teminste, dat ligt eraan in welk cafe
 
De techno scene groeit wel daarintegen maar niet veel met jongeren denk ik
------------------------------------------
Voornamelijk groeit het door mensen die eerst van hardcore hielden en nu meer naar techno luisteren.

Denk niet dat 18 jarige snel naar techno gaan luisteren, ikzelf overigens ook niet :P
 
Voornamelijk groeit het door mensen die eerst van hardcore hielden en nu meer naar techno luisteren.

Bedoel ik

ik ben echter een uitzondering van 17 jaar technoverslaafd :P
 
snel, want de hardstyle van vorig jaar is nu alweer oldschool heb ik gemerkt, duzzz zal niet lang meer duren. Binnenkort is hardstyle helemaal history. En 't wordt ook steeds moeilijker om 'n origineel nr te maken. En er zijn niet zoveel hardstyle dj's, die zullen 't snel ook wel weer gezien hebben, want er is natuurlijk geen lol meer aan om 2 uren te moeten vullen met plaatjes die allemaal hetzelfde klinken :D En dan ook nog 's al die gejatte en zwaar verkrachte oldstyle nrs :kots:
En dan ook nog 's hardstyle op tmf (sensation black theme), ik weet 't niet hoor, denk dat 't niet lang meer gaat duren, HARDSTYLE GAAT TEN ONDER :D Mja van de andere kant zie ik 't somber in....heb je gezien hoe de Q-dance tent uitpuilde op ML??!?! :S Die tent was sowieso weet ik veel hoe veel groter dan vorig jaar, 6 x groter ofzo en gewoon heeelemaal tot aan de nok gevuld, ik keek echt mijn ogen uit!!!
 
denk dat de technoscene groeit door mensen die op zoek zijn naar iets anders omdat hun huidige muzieksmaak ze begint te vervelen...en dan....ontdekken ze ineens techno!!!
hmzzz ik HOOP dat het nog wel ff zal blijven bestaan. Ik voel me er wel lekker bij, bij die muziek. Ik volgede had al een poosje met Duitse cd's als DJ Networx en Tunnel trance. Mocht het ooit minder worden, dan denk ik dat het altijd zal blijven bestaan. Het zal dan iets worden in de vorm wat Hardcore nu is ongeveer. een paar feestjes per jaar en meer ook niet...
Steeds meer mensen hebben het helemaal gehad met hardstyle. Tenminste ik zelf wel, en hoor dat van veel mensen om me heen ook. Misschien zal het nog ff erg populair worden bij main stream tmf publiek. Maar denk dat dat ms een jaartje duurt en dan is hardstyle history.

Over 5 jaar zullen we ons vast wel weer een x vermaken op een oldskool hardstyle feest :-)
 
ik denk dat het net als hardcore gaat, eerst vet commercieel zoals met de party animals en dan komt het echt in de onderwereld terecht en lijkt het voor de buitenstaanders alsof het dood is. de echte hardstylers zullen overblijven, net zoals je nu nog echte gabbers heb.....
Artiest ScuL
Mwa wat stijlen betreft ben ik nogal koppig. Ik laat me zelf niet zo snel iets afnemen of overhalen naar een andere stijl..

Wat trouwens opvallend is is dat o.a. ID&T heel erg probeert de techno erin te 'pushen' bijv. door Innercity (wat van oorsprong een trancefeest was), Shockers en Sensation Black... Het slaat dan wel aan, maar het heeft nog niet die revolutie teweeg gebracht zoals bij Trance Energy een paar jaar geleden. Ligt gewoon aan de toegankelijkheid van de muziek, een partyganger staat voor meer open dan iemand die alleen commerciële deuntjes luistert.

Tot nu toe zie ik trouwens nog weinig effecten van een echte commerciële hardstyle scene. Er worden bar weinig CD's (lees: albums) geproduceerd, er zijn geen happy-hardstyle clips op TMF/MTV/Box te zien, het wordt niet op de radio gedraaid (muv ID&T), en de feesten zijn tamelijk kleinschalig itt tot de hardcorescene van een paar jaar terug. Bovendien is er geen bepaalde 'kledingstijl' waarop afgegeven kan worden. Da's een significant verschil. Kortom ik denk dat het nog lang niet op z'n retour is.
laatste aanpassing
 
Kan me geen moer schelen of het uit of in is, ik blijf er toch heen gaan, ik kan er gewoon intens van genieten :)
Hoop dat het nog wel ff blijf!

Hardstyle op feesten(vooral tegen het eind) is voor mij de manier om ff goed uit mijn dak te gaan! Vind trance zeker ook wel relaxte muziek maar dat vind ik meer wat voor in een dicotheek, auto, thuis of zoals op Mysterland buiten! Techno vind ik op de aan of andere manier wat minder.

Maar ja das mijn mening.........
 
ik vind hardstyle wel leuk...zolang ik ook maar naar andere stijlen kan gaan. Denk dat er wel snel een innovatieve producer zal moeten komen om het geheel een nieuw en ander leven in te blazen, want het wordt erg eentonig. Bovendien zie je nu al wat soort van Hakkuhbars in hardstylevorm verschijnen. Denk aan o.a. Jan Wayne en die vorige 2/3 commerciele "hardstyle" tracks. Niet echt veelbelovend voor de scene, daardoor komt juist het jonge grut op die feesten. Op Qlimax, Qlubtempo en vooral in Q-base zie je alleen maar maar hele jonge mensen. Hun goed recht hoor, alleen niet altijd even leuk voor de wat oudere/ervaren feesters.
laatste aanpassing
 
hardstyle is rukstyle

en wat mij betreft is het al uit
Artiest {SHOWLIST artist 1438, 1374}
Ik denk dat het nog wel ff duurt voordat het over is, maar dat gaat zeker komen. Hardstyle is in zeer korte tijd enorm groot geworden, en je wordt dood gegooid met hardstyle feesten en nieuwe hardstyle DJ's. Ik ben zelf meer een UK man. Laatste tijd komt er weinig uit kwa UK hardhouse, vandaar dat ik steeds meer hardstyle krijg in me platen collectie. De hardstyle die ik draai ligt gelijk aan het tempo van Yoji en dus ook aan de UK hardhouse. Naar mijn idee zal UK langer doorgaan/blijven bestaan dan hardstyle.
 
nou ik hoop dat het voorlopig lkkr aan houdt
Ik hoop dat het nog wel een tijd doorgaat, ik vind hardstyle gewoon zoooo lekker, maar gelukkig verschilt ieders mening :)
 
ben bang dat hardcore weer als popie stroming tevoorschijn zal komen, en beetje zoals vroeger maar nooit meer zo groot natuurlijk. DAt zou wel minder zijn iig.

De scene is precies groot genoeg zo.
laatste aanpassing
precies, de party animals komen nu ook weer met een album en charly lownoise en mental theo laten weer van zich horen :X
laatste aanpassing door een beheerder
 
bravo daan!
ben ik t helemaal mee eens
hardstyle it is :bounce:
Ik zag Mental Theo net nog platen draaien bij de Freaky in Eindhoven.

Volgens mij was ie de laatste HKV aan het checken ;)
 
Ik hoop dat het snel uit is.
Ik denk trouwens dat drum n bass nog wel een keer in kan raken...
 
Cker
als er na de zomer niet snel een heleboel nieuwe hardstyle platen uitkomen vergaat het net als de hardcore na zijn gloriejaren het zal dus altijd wel blijven bestaan al zal het lang niet meer zo masaal zijn.
voorlopig wacht ik de herfst af en wacht met spanning af
momenteeel komt er vrijwel geen enkele goede/vernieuwende hardstyle plaat uit.. t is al langzaam aan t afsterven. ik denk dat Gekhous er niet zover naast zit met april volgend jaar.
 
Het is gewoon gruwelijk om af en toe eens helemaal los te gaan op die muziek! Niet elke week want dan gaat het speciale eraf.

Maar ik vind het prachtig als er een BASS komt die wel zo ontiegelijk zwaar en donker klinkt! Vooral het langzame tempo vind ik heel cool!

Hardcore is veel harder maar dat vind ik weer te snel.
je moet het gewoon heel simpel bekijken. De scene waarin je op dit moment zit leeft gewoon volgens jou.

- Voor mij leeft de techno scene, en heb niet het gevoel dat het uit is.
- Voor mij leeft de Hardstyle scene ook wel. Alleen moeten ze wel vernieuwend blijven, anders vrees ik het ergste.
- Voor mij leeft de housescene nog steeds. In de clubs, aan het strand, noem maar op. Ook steeds weer vernieuwend met platen.
- Voor mij leeft de trance scene niet. Dit komt omdat het mij gewoon simpelweg niet intereseert.
- Ondanks dat ik niet naar hardcore feesten ga, weet ik wel dat deze scene leeft. Je hoort het toch wel van mensen hier en daar....
heej ritzi-lee je hebt gelijk afgelopen zomer is er bijna geen goede hardstyle uitgekomen en ze moeten nodig hun studio's ingaan anders want die nummers die je nou hoort die ken ik nou wel.
maar goed ik ben blij dat ik techno ook kan waarderen dus ik kan met een blij gezicht feesten zonder dat ik mij ga ergeren aan de muziek
Ik probeer m'n steentje bij te dragen door ook wat hardstyle te maken maarja ik ben aangewezen op een eenvoudig PCtje.... Wou dat ik de loterij won dan kon ik ook eens wat leuke platen maken :S
Artiest Tuned
Ik geef t nog tot begin 2003. Als iedereen Dana en Pavo eindelijk eens een keer uitkotsten...
laatste aanpassing
Er zit gewoon TE weinig variatie in dat hardstyle.

Bass.....melodie erbij.....break.....bass + melodie.....bass.....nieuwe plaat erin.
En zo gaat het de hele tijd door.

Vet saai dus.En alle hardstyle djs draaien hetzelfde.Er is er geeneen die er (qua techniek dan) bovenuit springt.Misschien qua platenkeuze wel,maar dat is gewoon kwestie van smaak.De 1 vindt de platenkeus van X leuker dan die van Y.

Bij techno heb je dat dus wel. Daar wordt zogoed als nooit alleen plaatjes "geplakt".Dan wordt er echt gemixed.truukje hier,truukje daar.Dat maakt techno al veel leuker. En techno is niet alleen maar knallen.Techno heeft tig catagorieen. Daarom zal techno altijd blijven bestaan.

GREETZ!!
laatste aanpassing
 
Hardstyle is bij mij al sinds begin dit jaar uit. Ben nog een paar keer naar een hardstyel feest geweest dit jaar, maar was allemaal bagger:S. Geef mij maar hardstyle zoals dana en pavo van qlimax 8 december!