Partyflock
 
Forumonderwerp · 15448
­ Nederland
Alleen de baas (ben zijn naam ff kwijt) stopt ermee. De story continues :D

Was net op hart van Nederland!
 
klopt , 3 maanden verbouwen en maybe komt er dan wel een enorme stamptent!!! :)
 
oh, gelukkig, ik ben er nog nooit geweest en ik zou er graag een keertje naar toe gaan, hihihihi
hoorde net dat er een hoere tent in kwam?!
wordt een luxe bordeel
Ik zeg,

Alle pf-fers erin.
Deur op slot.
Een bom het vuile werk laten opknappen.
laatste aanpassing
vuil werk?
bordeel?

ben ik de enige die daar een positieve link legt :D
ow dan voelt anja zich vast thuis in dat hoerenhok, als het weer open is :-p
 
een prachtig voorbeeld van gratis publiciteit!

je doet net of die tent dicht gaat.....iedereen heeft het er weer over, terwijl het tijden rustig is geweest in de media, en hoppa!

iedereen lult weer over de iT.

Het zal best een hele toffe tent zijn maar dit is gewoon een beetje goedkoop....
 
Ja dat stond vanochtend in de spits, ze wilde er een snelle sex tent van maken ofzo....
 
Nou als ut een snelle sextent wordt is ut tog geen It meer!!
Een snelle tent, of een tent voor snelle sex?? ;)
laatste aanpassing
 
snelle sex
Daar hou ik niet van.

Geen iT meer voor mij dus :(
 
Fast food ------> McDonalds
Fast Sex ------> It

Sim-pel:D:D
 
laatste aanpassing
Werkzaam bij Partyflock
de eigenaar van de iT stopt er alleen mee, er is nog niet bekend wat er met de tent gaat gebeuren, of het gewoon de iT blijft ofdat er iets anders in komt!
dat stond in het persbericht wat hij gisteren uit heeft gegeven!

AMSTERDAM - De eigenaar van de iT stapt desnoods naar de rechter om uitbater Edwin van Kollenburg te dwingen de discotheek aan de Amstelstraat voort te zetten. Van een huurverhoging is geen sprake, zegt advocaat P. Twaalfhoven van de eigenaar, de Nedstede Groep. Van Kollenburg heeft nog een huurcontract dat 'nog maanden doorloopt'.


Van Kollenburg kondigde gisteren aan dat hij de iT sluit vanwege een huurverhoging en een 'gebrek aan extravagante mensen'. Komende zaterdag zou hij voor het laatst een Hollywoodparty organiseren.

Voor Nedsteds kwam het besluit om te stoppen als een verrassing. ''Van Kollenburg heeft als huurder de verplichting het pand in gebruik te hebben. Hij kan niet zomaar zeggen: ik stop ermee. De eigenaar heeft een belang: de beleggingswaarde moet in stand blijven. Bij leegstand dreigt kraakgevaar.''

Mocht Van Kollenburg volharden in sluiting, dan stapt de eigenaar naar de rechter voor een 'vordering ingebruikname'. Twaalfhoven wil niets zeggen over onderhandelingen met nieuwe huurders.

Horecaondernemer Carlo Pitzalis en televsiepresentator Evert Santegoeds zouden een doorstart willen onder dezelfde naam, maar met een nieuw management. De zaak dan zaterdag 21 december feestelijk worden heropend, aldus Pitzalis.

''Financieel is alles rond,'' zegt Pitzalis. ''Alleen moeten de contracten nog definitief worden getekend.'' De nieuwe opzet voor de discotheek, waar ruim 1400 bezoekers in kunnen, ligt momenteel op de tekentafels. Pitzalis en Santegoeds willen de ruimte ook gaan gebruiken als televisiestudio voor hun eigen televisieproducties. Daarnaast willen ze megasterren naar de iT halen om er miniconcerten te geven.

Ooit was de iT Nederlands meest spraakmakende discotheek, waar internationale beroemdheden niet zelden het beeld bepaalden. Na de dood van oprichter Manfred Langer ging het bergafwaarts.


bron: het parool
laatste aanpassing
 
Artiest William Tech
prfff, dat hele gebeuren om de iT zal me een worst wezen...
Soort van MC SLET DRIVE IN ofzow ?
De iT is vergane glorie. Ze moeten er wel een totaal ander concept van maken wil die toko weer een bruisend iets in A´dam worden zoals in begin jaren ´90 het geval was..