Partyflock
 
­ Nederland
Ja of Nee.
kheb al in et gabbers topic gezegt dat ik et niet vind passen. op aanraden van into_change een topic over geopend want vraag et me toch af
 
ach soms spring ik er zelf ook wel eens tussen :)

maar ik vind het nie leuk als ik ineens een duw krijg dat ik 3 meter door de zaal vlieg zoals op rebound toen kwam het zo onverwachts schrok me kapot

ennuh als die mensen willen pogoen laat ze lekker dat doen die hardrockers ook dus...

ik snap het probleem niet
Even mijn mening spuien: Mensen die pogoën kan en mag van mij best, maar zoek dan even een ruimte op waar het kan (dus niet teveel mensen in de buurt). En als je iemand per ongeluk raakt die niet meedoet, ga dan niet zwaar aggressief lopen kijken, want dat slaat nergens op.

Bij The Final D2E in 98 was het pogoën wel zwaar klote want dit was duidelijk een groep mensen die op ruzie uit was. Ze hadden dan ook het een en ander aan kleding aan wat nu niet meer mag op de meeste (gabber)feesten. Er werden ook wat aantrekkelijke dames minder beleefd aangesproken om hun huidskleur en dat haat ik helemaal, maar dat is een ander topicje denk ik.
Vroeger ging ik wel vaker naar concerten van bijvoorbeeld de OsdorpPosse en Pinkpop en Ska-concerten. Daar werd ook altijd gepogo'd en ik vond het wel lachen. Lekker springen en lomp doen en al je energie kwijt kunnen.

Voor mij is ondertussen de lol er weer een beetje af, maar ik kan me best voorstellen dat mensen dat ook leuk vinden om te doen bij Housemuziek. Als je een beetje voorzichtig bent hoef je geen omstanders aan te stoten en heeft niemand er last van.

Pogo'en om ruzie te zoeken is idd vrij jammer.
 
mjah ik heb het nou een paar keer voor me neus gezien dat pogoen maar ik heb eigelijk nog nooit gezien dat er ruzie van kwam ofzo dus jah van mij mogen ze hoor :)
Pogo-en gabbers tegenwoordig???
Waar gaat het naar toe met de wereld, ik kan me nog goed herrineren dat ik als Punkertje vroeger nogal eens de benen moest nemen voor van die achterlijke gabbers (lees: respectloze kale mensen) En nu gaan die gabbers die eerst alle andere stijlen van muziek vervloekten en dan vooral de alternatieve muziek zelf een beetje staan pogo-en????!!!!!! Hoe triest kan je zijn!
Vuile kakkers zijn het met hun spencertjes!
Ja als we toch aan het vooroordelen zijn!
 
ik doe er in ieder geval niet aan mee op feesten!!
Ik wil alleeeeen maar STAMPUUUH :bounce: :bounce: :bounce: en verder nix :P

Kweenie als ik naar 'n concert ga, dan doe ik wel mee, ga dan ook lekker gewoon vooraan in het midden staan....vind dat dan gewoon bij die gitarenshit passen...heb ook al heel wat blauwe plekken opgelopen op concerten....maarja dat vinnik gewoon relaxed...je dondert 'n paar keer op je flikker en iedereen raapt je weer op en je gaat weer vrolijk verder :P

Maar op een feest heb ik alleen maar stampbehoeftes en ik blijf dan ook ver uit de buurt van het pogogeweld...op de 1 of andere manier voelt pogo-en op een feest heeeel anders aan als bij 'n concert!!
Nee, ik ook niet. Meestal gaat het er heel vriendschappelijk aan toe. Mensen vallen, en helpen elkaar weer overeind en geven elkaar vriendelijk een schoudeklop.

Maar misschien dat het er op gabberfeesten, daar ben ik namelijk nooit geweest.
 
vrijdag mogen we weer spacebeessie :)

:bounce::bounce::bounce:
Zeph: lekker bezig hoor, generaliseer de boel maar weer.

Er zijn ook gabbers die niet in spencers rondlopen en andere mensen in mekaar slaan of uitschelden en ik denk zelfs dat die groep groter is dan dat groepje wat jij bedoelt.

Trouwens, er wordt al weer een jaartje of 4 aan pogoën gedaan. Volgens mij komt dit doordat de gabberfeesten op een gegeven momment minder leuk werden en er steeds langzamer werd gedraaid. Sommige mensen zijn toen ook naar hardrock en metal concerten gegaan omdat hier wel snelheid in zit. Hier zijn ze waarschijnlijk met het begrip pogo in aanraking gekomen.
Tja ik mag nou eenmaal graag generaliseren!
Het is gewoon opvallend dat juist in bepaalde 'scenes' meer narigheid voorkomt dan in de andere. Maar dit terzijde, het lijkt er gewoon op dat de het hele gabber gebeuren niet echt zoden aan de dijk zet. Die continue verandering van uiterlijk en gedragcodes zijn gewoon vaag!
En dan ben ik maar bevooroordeeld of generaliseer ik, maar het lijkt er gewoon op dat de wat 'moeilijkere' jongeren hun toevlucht zoeken in gabber.
Uitzonderingen daargelaten!
:-)
Ik moet toegeven dat de boel snel veranderd, maar stilstand is achteruitgang hoor ik wel eens.
Op gabberfeesten zijn de meeste mensen die ik spreek vaak al aan het werk of doen een van de lagere opleidingen (populatie is meestal tussen 16 en 30 jaar). Ik ben pas een paar keer andere universiteit student tegengekomen (o.a. Terrorhead).
Maar goed. Ik ga om de hele avond te stampen en al die heisa eromheen trekt me niet zo. Dus ik kom gewoon in mijn t-shirtje en spijkerbroek en maak er een mooie avond van.
wat een bulshit zeg zeph op trancefeeste loopt nog veel meer tuig rond op trancefeeste wordt er nog wel ff wat meer drugz gebruikt en dan spreke ze over dooie in de gabberscene sja...dan hep je die kutmedia weer he want as dat op een trancefeest gebeurt hoor je der niks over
Eh Amsterduivel dat hoor je mij helemaal niet zeggen! Drugsgebruik mijn reet, dat gebeurt overal evenveel. En als er een drugs dode valt is dat op elk feest even erg en en wordt altijd evenveel aandacht in de media aan geschonken ongeacht het genre!.
Lees even de reply van walter!
Gabbers zelf zijn vaak moeilijke mensen, liggen vaak niet lekker in de maatschappij, maakt wederom niet uit, ik stel het alleen maat vast!
Uitzonderingen wederom altijd daar gelaten!
beetje slecht opmerking ja van die drugs, daz op een trancefeest niet meer of minder
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik ben NIET degen die met getalen komt whehehehe, maar persoonlijk dnek ik dat er op een groot trance/hardhouse........feest veel meer coke en xtc en ghb word gebruikt dan op een gabber feest. ik trek deze conclussie alleen van wat ik heb gezien op doe feesten en wat ik hoor van mensen die er naar toe gaan.
op HARDCORE RESSURUCTION deden ze het ook de hele tijd in de grote zaal...

wat een zielige vertoning!!!!!!!!!

Ik zeg het je: de nieuwe generatie gabbers SNAPPEN HET NIET!!!!
mja, das ook een ondoordachte opmerking. dat ji er niet van houd betekent niet dat de nieuwe generatie het niet snapt. als ji het zo goed wete, doe het dan eens voor op een gabber feest, zoals het wel zou moeten. ik ben werken, mzzl
Zeph 3 maart 2002 21:13
Tja ik mag nou eenmaal graag generaliseren!
Het is gewoon opvallend dat juist in bepaalde 'scenes' meer narigheid voorkomt dan in de andere. Maar dit terzijde, het lijkt er gewoon op dat de het hele gabber gebeuren niet echt zoden aan de dijk zet. Die continue verandering van uiterlijk en gedragcodes zijn gewoon vaag!
En dan ben ik maar bevooroordeeld of generaliseer ik, maar het lijkt er gewoon op dat de wat 'moeilijkere' jongeren hun toevlucht zoeken in gabber.
Uitzonderingen daargelaten!

--------------

owjah, en als we nogsteeds in aussies liepen zouden we achterblijven.

HET IS WEL GOED MET JULLIE!

zit nu eens niet zo op ons te zeiken, en laat ons lekker feesten hoe wij willen, bevalt je het niet? ga dan maar rondlopen op een trance feestje.

en over die agressie, jah die is er, maar weet je?, jullie komen haast nooit op feestjes, en onder die agressiefe gezichten zitten vaak wel vet aardige en realxte mensen. ik ben opgevoed mensen nooit op hun uiterlijk te veroordelen, anders dan jou duz

en wat als de hardcore zou ophouden, of we niet meer zouden mogen feesten hoe wij willen, en die SOMMIGE mensen toch die agressie kwijt moeten, en dat maar op andere mensen doen .. wat dan? wat dan? ...
Sum jullie mogen feesten hoe jullie willen!
Echt waar, ieder zijn ding. Ik geef alleen mijn mening hierover. En onder elk stuk zet ik ook elke keer: uitzonderingen daar gelaten!
En wat die aussies betreft heb je wel gelijk!
Het enige wat mij stoort is dat de dingen die zij vroeger vervloekten nu wel interessant zijn, en dat vinnnik slap!
En dat agressieve kijken in toch nergens voor nodig, creert een nare sfeer! Oook al zijn ze heel aaardig!
Zeph!
ik vin t heerlijk om een beetje rond te springe
ben meestal nie stabiel genoeg drvoor, maja da bedenk ik pas achteraf whehe
weet je hoe vet t is om zwaar uit je naad te gaan rammen met zon stelletje mafkezen en elkaar zo hard beuken dat je de hele dansvloer over vliegt!!!!!!!

dat is echt gruwelijk!!!!

agressie raak je juist kwijt en je wordt er ook nog s doodmoe van dus tis alleen maar kickuh!

ik vind alleen dat vaak mensen die er niet aan mee doen wel de dupe worden omdat t er nogal ruig aan toe kan gaan...

das wel minder

ik vind dus ook dat als er gepogoed wordt de deelnemers t beste ff op een plek kunne gaan staan waar niemand lastvan ze heeft.
Ik vin pogo'en eg wel vet..
En sjah zoveel gebeurt het niet, de security let tenslotte ook goed op wat er allemaal gebeurt, en als hun zien dat het te erg is of mensen er last van hebben grijpen ze vanzelf wel in...
Kijk mense kunne er wel om gaan zeiken, maar het is tog altijd maar een klein groepje...dus je kan ook gewoon even ergens anders gaan staan als het aan de gang is...
Gewoon super gek doen ruleerd boven alles!!!!
Ik heb helemaal niets tegen pogoon.. Maar ik ben wel altijd een slachtoffer wat niet mee doet maar de klappen vangt.. Ik ben niet zo groot.. 1.61 om precies te zijn en daarom kijken de meeste pogoers over mij heen en zien me niet en beuken dus vrolijk in het rond zonder dat ze door hebben dat er ook nog ergens onder hun elleboog een klein meisje staat.. Op The Dominator liep ik iets te dicht langs de pogoende menigte en mijn telefoon werd uit mijn handen gepogod en ik kreeg vervolgens wat ellebogen tegen mijn hoofd en een recht in mijn oog.. Beetje matig.. Maarjah.. Dat is het lot van de kleinste denk ik? Ze kijken gewoon over je heen..
dus iedereen hier onder de 1m65 meld je aan bij de
BPKM
(Bond voor Pogoënde Kleine Mensjes)
Ik meld me aan..
En wat krijg je dan bij je aanmelding.. Zon oranje vlaggetje die je vroeger achter op je fiets moest doen zodat de automobilisten je goed zagen maar dan voor achter in je broek zodat de pogoers je goed zien.. ;) Achjah het went wel denk ik..
Ja en je ken tenslotte zelf ook beetje oplette dat je er niet midden in gaat staan, het is een kleine moeite om 2 stappen opzij te gaan, en sjah ongelukjes gebeuren er altijd wel, ik wor zovaak omver gekegold..ben immers ook maar een klein ventje :)
Als ik een helm ophad zou het wel wat zijn om even los te kunnen. Vind het alleen een beetje eng al die ellebogen en andere ledematen op oog en mond hoogte. Ik wil mijn zicht en eetlust graag behouden!
pogoen is leuk zolang het maar niet uitloopt op een vechtparij. bij H4L kreeg een gozer gewoon een vette beuk in z'n smoel omdat ie te hard tegen iemand aankwam. maar zolang het gewoon voor de lol is doe ik er lekker aan mee hoor!! gewoon lekker gek doen!!
ik ben ook beswel klein maar ik pogo lekker mee
ik vind t kicke om gasten die veel groter als mij zijn op een onverwachts moment te beuken zodat ze de halve zaal door vliegen...

dat geeft echt een vette KICK
Ja ik doe ook altijd gewoon mee,
en ja je pleur wel es hard op je bek maar ja...dan word je toch gelijk door 5 man omhoog geholpe...
Pogo'en is gewoon DE manier om los te gaan...
ukkie pukkie!
juis omdak sown kelin meissie ben kijke dr ook nog heel veel mense uit
heb me pas helemaal te pletter gelache
was op UC 15 febr. spring ik tege iedereen an en elke keer ginge se weer sorry tege mij segge was ech wel lief! :)
 
neej slaat nergers op
hakkuh heb je nie meer tis nu meer rondspringen
en juist of deze manier is het nie erg als je tegen elkaar aanspringt
je blijft dan gewoon vriendjes en heb nie meteen ruzie zoals op clubtempo ofsowww

maar goed ikdoe d'r nie aan meej ofsow
Hehhe nee jij van mij nog soow zwaar irri op nature one vorig jaar ;)
hehehe heb ik dat tegen je gezegd dan?

nou toen wel maar dat kwam omdat die bunker klein was....en je dan niet ergens aan de kant kon staan anders totuh je je harses tegen een leiding ofsow

haha
En door wie doe je zo gek Thundergirl?
Je weet wel wat ik bedoel
 
nou mensuh sorry hoor maar het slaat echt helemaal nergens op dat pogoen voor hardrockers is . als er word gepogoot ben ik ook altijd we van de partij hoor lekker los gaan op die dikke bass en snelle beat!zolang er maar normaal gedaan word geen vachpartijen dus . enne hakkuh doe ik ook nog steeds hoor.!!!
ik vind dat gepoogoow vet onzin...
hou er oowk nie van oowk...ten 2de is het een dom gezicht....neej ik zie liever mensen stampend uit hun dak gaan dan dat maffige gepoogoow.....
en het lokt agressie uit...dus poogoowuh.....AFSCHAFFUH!!!!!!
het ligt er ook aan wat je aan heb netuurlijk...
als dat je niks uitmaakt doe je ook makkelijker mee
ik ga eg nie met een versacci blouse gaan staan beuke ofzo
(ik zou zowieso nie beuke daar nie van)
allemaal van die zweterige lichamen tegen elkaar aan..kans op misplaatste vuisten of elleboge...
nehh..ik dans liever in me eigen 'space' :)
waar slaat dat op laurens
Ik kan me echt doodirriteren aan die vervelende mensen die tegen elkaar aan het springen zijn.
Maar jaaaaa

t kan wel leuk zijn.
Jezus San doe niet zo opgefokt.
Het is toch gewoon zo, maar ik zeg niet dat ik me
eraan stoor.
Ik vind het juist leuk dat je steeds meer los komt op een feest.
Joh als je er nie van houdt ga je lekker ergens anders staan...nie zo zeuren gewoon feesten!!
Inderdaad gewoon lekker mee pogoen en stampen maar.
Soms is het wel grappig en doe ik er ook aan mee, maar het kan ook superirritant zijn zoals laatst bij Club Hell. Daar viel in de main area op een gegevend moment gewoon niet meer te dansen, omdat er alleen maar wordt gepogood. Gelukkig gebeurt het pogoen op gabberfeesten altijd redelijk rustig in vergelijking met punkfeesten ofzo. Het blijft bij een beetje duwen. Vervelend is het alleen als er tegen mensen wordt aangeduwd die zelf niet mee (willen) doen en daardoor ruzie ontstaat.
ja lau doe dan niet alsof het door jou komt ofzo. ik ben altijd degene die staat te stampen en dat kunnen we van jou nie zeggen.....sorry hoor
Nee de laatste tijd niet nee, maar in het begin was ik altijd de gene.
Maar daar wil ik geen discussie over hebben, want dat is eigenlijk een beetje triest.
Ik weet het ik begon erover en dat had ik ook niet moeten doen.