Partyflock
 
Forumonderwerp · 15229
­ Nederland
 
Elke week staat ze wel ergens te draaien en vaak meerdere feestjes per dag maar hoe rijk moeten we haar nou inschatten??

Ze zal het vast niet slecht hebben maar zou ze miljonair zijn????

Wie weet hier iets over???
Ik heb een aantal jaar geleden gelezen iets van 4000-8000 gulden per uur/2uur. Als ik het mij goed herinner. Hiermee was zei een van de minst verdienende. Teon was ze alleen nog Hardcore trouwens. Maar ja nu zal dat ook wel meer zijn.
laatste aanpassing
zoveel als Tiesto en Jeanzal ze niet verdienen. Die worden ook in het buitenland veel (meer) gevraagd en daar zi meer geld in (Gatecrasher, Ibiza etc.) Ze zal wel daar een stuk onder zitten.
 
Kijk dat zijn tenminste nuttige replies!

Meer info iemand?
Dana krijgt voor een twee tot drie uur durende set 3500 euro, valt mee zou ik zeggen. Carl Coxx heeft vorige maand een set gedraaid op Hawaii en daar heeft hij 75000 euro voor gekregen voor 2uurtjes!!!!! en dat vindt ik wel een beetje achterlijk
inderdaad niet zo zeiken iedereen... als je het oninteressant vind, reageer dan niet!!!

om ff terug te komen op je vraag...
ik heb laatst ook iets van E 4000,- voor voor 3 uurtjes gehoort, maar weet nie of dat klopt.
Ik ben ook wel benieuwd eigenlijk... ik weet wel dat hardcore DJ's niet al te duur zijn, zelfs de bekenden als Dark Raver, Neophyte, etc... (heb ik van iemand gehoord die zelf feesten organiseert)... maar wat een hardstyle DJ nou betaald krijgt?
het is in iedergeval aso hoeveel sommige djs krijgen voor 1 of 2 uurtjes draaien, ik bedoel, meestal draaien ze nog zwaar nonchalant ook, hebbe ze echt zo een instelling van : Nou, t moet maar weer, ik krijg me centen toch wel.

Ik zie persoonlijk liever een upcoming talent die er helemaal voor gaat!!!
2 TeRRöRDieHard!!! -->

Inderdaad vaak is dat het geval, erg jammer. Onbekende zijn vaak beter!
ik voeg mijn mening toe aan de laatste 2 comments, alhoewel er natuurlijk ook uitzonderingen zijn, maar bijv. dave clarke staat gewoon zwaar chagrijnig 8er die tafels. das nou weer een beetje jammer
 
Als ze bereikt heeft in haar leven wat ze wil en ze verder ontzettend gelukkig is dan mag je haar heel rijk rekenen. Geld is bijzaak...
Paul van Dyk stat ook als een dooie achter de draaitafels, dat iemand niet als Tom Harding als een gek staat te springen/schreeuwen, hoeft niet te betekenen dat ie geniet. Je kan ook in stile genieten.
wat ga je met de info doen???

;D
 
Bel het boekingsburo en je weet het.

*Zucht* Mensen, zo moeilijk is het toch allemaal niet :S
 
Dave Clarke geniet echt wel van zijn werk hoor, dat straalt hij alleen niet echt uit nee. Zo is tie nou eenmaal. Op Shockers stak hij toch zeker 3 keer zijn hand juichend in de lucht, voor zijn doen al heel wat ;)
Ik heb gehoord (uit betrouwebare bronnen :P) dat Carl Cox op Dancevalley 2001 2 ton heeft verdient (in guldens that is).
 
Ik doe helemaal niks met de info verder! Was gewoon pure belangstelling!

Dana draait echter ook vaak in kleine cafeetjes voor maar hoogstens 150 man. Kan me niet voorstellen dat ze dan ook die 3500 Euro voor 2 uur krijgt?
denk tot het bedrag wat ze rekent verschilt van locatie en groote...

bedoel id€t heb meer geld enzo dan een klein cafetjuh!

maar meeste dj`s voelen zich trots en rijk als ze een grote boeking krijgen of in het buitenland!
voor de meeste dj`s is het uit de hand gelopen hobby en vinden geld bijzaak en je hebt ook dj`s die het geld belangrijker vinden dan het draaien...
heb keertje ergens gelezen weet nie meer welk blad dat was maar tot tiesto iets van 100.000 + prive jet op oud en nieuw kreeg enzo om van hot naar her te draaien die nacht
LADY Dana doet ook veel als vrienden dienst soms. Ze draait ook vaak op kleine hardcore feesten nog steeds en dat vind ik zeer tof :)

Maar vergeet niet, platen, vervoer en alles wat het leven kost is ook veel. En je werkt meestal alleen maar in het weekend. Dus om van Dj-en je beroept te maken is al zwaar moeilijk dus als iemand het lukt heeft diegene het ook meer dan dik verdient vind ik :)
laatste aanpassing
ik heb wel respect voor der want ze draait al vet lang!
hoe rijk ze is weet ik nie maar ik geloof weet het ook niet zeker heb het ergens een keer gehoort dat ze die van 7.000 tot 12.000 GULDEN voor een setje krijg... maar weet ht ook niet zeker hoor..

2 The Whistler: Dat weet ik wel zeker: ze werkt niet alleen als DJ hoor in het weekend, door de weeks heeft ze geloof ik nog steeds haar baan bij ID-T.
 
Tuurlijk Beckham weet weer wat ze verdiend.
ach ja hij heeft haar zelf een keer geboekt, vandaar!!
Artiest Dummy
Om ff terug te gaan naar de topic...
Rijk.. tja wat is rijk.. iemand die net z'n studiefinaciering binnen heeft voelt zich rijk..
iemand die z'n opties net heeft verkocht met dikke winst voelt zich rijk.. enz.
En ik denk dat dana zichzelf aardig rijk voelt. ;)

maar ze rijdt gewoon een 206 dus tja.. wat is rijk?
 
shockwave: hangt er vanaf waar ze draait he, reken maar dat Dana een ander bedrag vraagt als ze op Qlimax moet draaien dan wanneer ze in de plaatselijke boerenschuur draait
 
ik weet dat tiesto voor 2 uur in the matrixx €10.000 vraagt, en gielen en marco V €2.000.
dus denk dat Dana ook wel flink wat verdient. al helemaal op grote party's
ik hoop voor djs wel dat ze iets met de belastingdienst geregeld hebben, anders kan tijsje mooi 6000 pleuro aan de belastingdienst aftikken na een avondje werken.... hehe, ze zullen wel de rooie loper voor um uitrollen als ie z'n belastingcenten komt betalen :P

overigens zal ie waarschijnlijk wel een bv ofzow hebben, zodat het allemaal meevalt :)
 
emilio.. jij golddiggah! :)
 
ow vandaar.
hij gaat zich rukken op het geld wat ze krijgt ofzo :devil:

niveau van topics ligt weer erg hoog tegenwoordig. zoals al eerder is gezegd LEKKER BELANGRIJK!!!!! waar maak je je druk om zeg....
P-Kay- dat zal zonder meer het geval zijn nogal logisch lijkt mij...en in een boerenschuur is de sfeer vaak gezelliger
 
HardhouseFreak, IK maak me nergens druk om. Jij bent degene die zich druk maakt dat er weer volgens jou een topic is met een laag niveau.
Als het je niet interesseert lees of reply iig dan niet!. Kennelijk vinden best een aantal mensen het ook wel interessant gezien het aantal serieuze replies!

Als je eens even goed had gelezen had je mn hele fucking motivatie voor dit topic al kunnen lezen, kom dus niet met die bullshit dat ik me zou gaan rukken op het geld van Dana. Dat zou alleen het geval zijn als er elke maand een vast Percentage van dr inkomen naar mij zou worden overgemaakt.

Jouw opmerking is zelf van een heel laag niveau.
laatste aanpassing
 
Ik heb een tijd samengewerkt met de vriendin van Tiesto en kwam zo wel eens wat dingetjes te weten. Hij vroeg een jaar geleden ongeveer (schrik nie) 35000 gulden voor 2 uur draaien.
Ik denk nu die is uitgeroepen tot beste DJ van de wereld ut nog wel wat meer is!!
whatever :)
gheghe, DIES RAAK (applaus voor emilio) ;)
 
@ your Service! (6) , Wat zeg ik, @ My OWN service :)
laatste aanpassing
die whatever was omdat het me echt niks interreseerd wat ie neergezet heeft. ga jij nou maar achter davina aanlopen ofzo :P:P

sorry lig een beetje te bitchen, maar het boeit me gewoon totaal geen ene ruk of ze nou €10000 of €5000000 krijgt voor een optreden. lekker belangrijk toch??

nou OP jou service dan :S
laatste aanpassing
 
Als het jou niks boeit wat Dana verdient waarom kijk je dan uberhaupt in dit Topic???

Ik vraag of mensen weten hoeveel ze ongeveer verdient en niet of een of andere HardhouseFreak het boeit hoeveel ze verdient!

En Waarom de Naam van Davina hier genoemd moet worden snap ik niet echt maar dat zullen je eigen frustraties wel wezen.....
dat bepaal ik altijd zelf nog wel waar ik kijk en niet kijk ok mister wiseguy..

enneh nee geen frustraties hoor, viel me alleen beetje op......

einde discussie.....
 
Zeg toch niet dat je niet mag kijken? vraag me af waarom je kijkt als het je toch niks boeit!

Wat viel je op???
laatste aanpassing
 
als mieltje een topic wil openen

DAN OPENT IE EEN TOPIC, JA? BEGREPEN?????????!!!!


:P

stelletje ostrich-en
zei toch EINDE DISCUSSIE

KLAAR :)

op naar t volgende topic....

enneh sorry davina, zal t nooit meer doen.
Ik weet wat dana per feest verdient, maar er gaat een hele hoop vanaf. Om te beginnen verliest ze de helft van wat ze verdient aan de belasting. En ze moet een buffer hebben voor slechtere tijden. Mensen onderschatten dat vaak, en zien een veel geboekte dj en denken dat ie rijk is. Tuurlijk lopen ze erbij, maar er zijn genoeg voorbeelden die elke week vol zaten en die nu geen cent over hebben. En wat maakt het trouwens uit, zolang ze maar blijft presteren toch ???
 
Discussie closed HHF! :)

2 2h2h, Zolang Dana dr werk goed doet achter de draaitafels is er niks aan de hand. Ze heeft et gerust goed want ze was ook de hele zomer op Kreta te vinden voor allerlei feestjes en dan dr baan bij de Radio nog!

Thanx for the replies mensen, ik denk dat we samen wel een kleine indicatie kunnen krijgen wat ze ongeveer verdient per optreden!

Ik gooi het topic op slot!

HEY WTF het kan niet meer?????????
Bij de radio zal ze echt niet tonnen verdienen hoor. Die paar uurtjes dat ze daar werkt zal ze denk ik een "gewoon" salaris voor krijgen.
 
hehe de discussie was nog nie over rob :D

kom hier krijg je met de zweep
jullie zitten mijn inziens allemaal veel te hoog.
Ik zou uitgaan van een bedrag rond de 1500 euro per optreden van 1,5 uur.
Veel meer zal het echt niet zien.
Ik zie hier bedragen van 8000 per optreden %-) Misschien op een feest als sensation maar op de kleinere en middelgrote dingen echt niet.
 
Artiest William Tech
ik moet zeggen dat het mij niet bar veel interesseert wat ze verdient, zolang ze het geld maar waard is :)
Helemaal mee eens Willumpie!
 
Artiest {SHOWLIST artist 70974, 33}
Bronco snapt 't...!