Partyflock
 
Forumonderwerp · 15149
­ Nederland
 
Was net ff naar het nieuws aan het kijken
en zag daar verschrikkelijke beelden, waar ik echt om kan zitten huilen!

Het waren beelden over dat verkankerde netwerk van Bin laden...
Ze gingen expirimenten doen met een gas en dat deden ze op een vet lief en schattig hondje.
Dan zie je dat beessie gewoon op teevee doodgaan, echt verschrikkelijk!

Ik hoop echt dat die bin landen zo'n pijnlijke en vreselijke dood gaat krijgen!
Al quada ook al lid van pf?

damn gaat de slechte kant op hiero :D
 
maar ben het wel met jewwy eens. echt niet alle mansen in die landen zijn terroristen. als je alles platbombardeerd maak je heel veel onschuldige slachtoffers. maar bin laden mag wel een pijnlijke dood krijgen ja. ben laatst op ground zero geweest. echt heel erg. krijg je echt een brok in je keel.
Het waren beelden over dat verkankerde netwerk van Bin laden...
Ze gingen expirimenten doen met een gas en dat deden ze op een vet lief en schattig hondje.
Dan zie je dat beessie gewoon op teevee doodgaan, echt verschrikkelijk!


Hier kan ik als dierenliefhebber ook zo onbeschrijfelijk woedend op worden... maar precies hetzelfde voel ik ook als het gaat om vivisectie, wat op hetzelfde neerkomt, en gewoon hier in Rijswijk gebeurt... waar ligt voor jullie het verschil tussen vivisectie en deze experimenten?
hmmm bin laden VS Volkert vd G. zou een rel worden dan hee
Kep t ook net gezien.


BIZAR!!!!!!
hmm Volkert vd G vrij laten na het laten zien van2 uur van dat filmpje met die honden en geef hem een enkeltje afghanistan
Al gaf je mij persoonlijk 100 euro, dan zou ik nog geen 2 uur naar dat filmpje willen kijken... ik zou er nachten niet van kunnen slapen
laatste aanpassing
kijk er nog geen minuut naar brrrr
 
Hoofddoekjes brrrrrrrrrrrrrrrrrrrr bah bah bah
Het valt mij wel op dat er relatief veel gure figuren uit die regio komen, er zullen vast wel "normale" mensen zijn voor zover die normaal kunnen zijn door al die propaganda en weet ik veel wat nog meer...
Belachelijk dat ze dat op het 6 uur journaal laten zien...

We weten toch wel wat er gaat gebeuren, en okay ik sluit me er niet voor af omdat ik het zielig voor het hondje vind, maar moeten ze het nu helemaal uitzenden?

Dit gebeurd al jaren. Nu worden er alleen maar emoties uitgelokt... het is opeens ONWIJS erg als er een hond dood gaat... bah.

Net zoiets dat mensen pas op Pim gingen stemmen nadat ie dood was. Stemmen gewonnen door de vleugels van de emotie...
 
2 confuzer >> het is niet opeens erg, omdat er nu een hond dood gaat... (het is altijd vreselijk als dit gebeurd)
Ik weet zelf ook wel dat dit jaren gebeurd, en ben zelf ook zwaar tegen dierproefen enz!

Maar ik vind het gewoon vreselijk dat dit uitgezonden wordt en ook nog eens de reden waarom bin landen dit laat zien!
laatste aanpassing
Nouja het is ideale propaganda.. ik zelf zou er persoonlijk niet zo erg mee zitten als ze die hele taliban en aanhang uitroeien... scum...
Het is net zo goed propaganda als het laten zien van uitgemergelde negerkindjes in Zimbabwe om geld los te krijgen voor 'het bestrijden van de hongernood'. Zonder dat we het zien, is het allemaal ver van ons bed. Nu krijg je zo verschrikkelijk mogelijke beelden te zien van uitgemergelde mensen (of een stervend hondje) zodat je geschokt raakt.

Grappig is dat we steeds meer 'gewend' raken aan dit soort beelden. Dus over 10 jaar in het 6 uur nieuws: live executies en afgehakte ledematen. Anders zijn we niet meer te porren voor actie.
Confuzer> Dus jij zou er niet meezitten als ze de hele Taliban uitroeien omdat ze hondjes afmartelen... zit jij er wel of niet mee als iemand Pim Fortuyn afschiet omdat hij het goedkeurt dat nertsen worden afgemarteld? Dit is niet als aanval bedoelt, maar snap je waar ik heenwil?

En voor degenen die nu gaan zeggen dat ik de Taliban, Volkert van der G of Pim Fortuyn goedkeur... ik ben het met alledrie niet eens (en met de Taliban nog wel het minst, want de andere twee hadden beiden zowel goede als slechte standpunten) ...
Bweh... die discussie kun je niet voeren, omdat je het standpunt nog steeds niet kent ;)
Heel triest maar geloof mij maar westerse wetenschappers zijn ook niet onschuldig en gebruiken ook dieren.. Dit is gewoon positieve propeganda voor Amerika
je kan hier alleen maar uit opmaken dat ze nog veel grotere dingen van plan zijn want die gasten zijn echt niet dom.
ze zullen t nu misschien niet op dezelfde manier doen als 11 sept maar misschien straks als t een beetje in de vergetelheid is geraakt......:S

en dat hondje het is echt te ziek voor woorden ben blij dat ik het niet gezien heb:@
TiJn®> Welk standpunt ken ik nog steeds niet?
Het officiele standpunt van Volkert... je kunt niet zeggen dat hij Pim heeft omgelegd omdat hij nertsjes wilde laten martelen.

Maar het is wel duidelijk. ALS (hypothetisch) het zo is, heb je gelijk.
Confuzer> Dus jij zou er niet meezitten als ze de hele Taliban uitroeien omdat ze hondjes afmartelen... zit jij er wel of niet mee als iemand Pim Fortuyn afschiet omdat hij het goedkeurt dat nertsen worden afgemarteld? Dit is niet als aanval bedoelt, maar snap je waar ik heenwil?

Niet OMDAT ze hondjes martelen, ik mag AL hun standpunten totaal niet. Ze willen ons uitroeien!

Niet mijn zin uit z'n verband rukken Goldie ;)
Ok het is misschien zo dat ze daar niet allemaal zo gek zijn, maar alleen het id al dat er zulke wapens etc in dat land gemaakt worden...echt zoooo ziek!!! Maar niet alleen bin laden is zo die andere klootviool......saddam...die kan dr ook wat van :s
Laten we vooral George W. ook niet vergeten ;)
Was echt ziek dat filmpje jah :( Echt zo'n lief page reclame hondje. Je zag toch ook in dat filmpje hoe een paar mensen werden neergeknald (van die brommer) of heb ik het nu mis?! Zieke gasten
 
ja klopt heb ik ook gezien :S
 
2 Danie: nee dat doen ze ckur nie meer, maar tog hadden de amerikanen nie verwacht dat ze over zulke middelen zouden beschikken! Heb gister een reportage gezien van 2 uur ofsow op Belgie en daarin vertelden ze echt alles hoe ut er nu mee staat... en hoe ze tora bora in hebben genomen etc.!!
Zeg doe eens allemaal niet zo hypocriet!!
Wat denken jullie dat er allemaal in die onderzoekslabs van ons gebeurt met dieren.

Honden, apen schapen, katjes, kanaries en weet ik veel wat worden hier jaarlijks vermoord teneinde de wetenschap te dienen. Wat is dus het verschil tussen wat wij doen en Bin L doet??

Tuurlijk zijn zulke dingen niet leuk maar kijk dan ook eens naar jezelf en eigen land.
R-man> Helemaal mee eens, kijk maar naar een paar eerdere posts van me in dit topic!
Het spijt me maar sommige lezertjes hier zijn wel erg kortzichtig en wereldvreemd.
DaSIZE 19 augustus 2002 18:46
ksnap niet dat ze dan zoiets in het 6 uur nieuws doen.. kijken ook allemaal kindjes naar nl.
---------------------------------------------
Hierom zetten ze het op het 6 uut nieuws, juist dat iedereen het ziet en zijn meningen gaat vormen.
laatste aanpassing
R-man, ik ben het eigenlijk wel met je eens maar er is één verschil en dat is dat wij dat niet open en bloot voor alle kijkbuiskindertjes laten zien en hier gaat het wel om mogelijke gifstoffen voor een aanval wat er ook duidelijk bij gezegd wordt.
"t slaat gewoon nergens op ik kreeg het er gewoon koud van en een beetje misselijk ook nog wel. Ondanks dat het ook hier gebeurd ik vindt het ziekelijk.
x-babe>

Wie heeft die beelden dan uitgezonden, bin laden network association %-)
Volgens mij was het gewoon de NOS.

Die beelden zijn waarschijnlijk puur gefilmd voor de taliban zelf en niet om wereldkundig gemaakt te worden.
 
r man >> tuurlijk weet ik dat het in dit land ook gebeurd en ik zal dus ook geen producten kopen wat getest is... www.proefdiervrij.nl
hier krijg je een catalogus met alle producten die niet getest zijn!
bronco
klopt je hebt gelijk maar als je verder denkt... waarom zouden ze die beelden maken het taliban en daarbij heb ik niet om 18.00 uur gezien hoe het pagepuppie vergast werd maar wel om 22.30 als ik me niet vergis.
ze lieten wel zien dat ze plannnen daarmee hadden om 18.00 uur en om 22.30 daadwerkelijk wat er gebeurde.
Ook het ned. journaal zou hier in ieder geval bij moeten zeggen dat er schokkende beelden bij zitten.

Dat er uberhoupt zulke beelden gemaakt worden vindt ik ziekelijk of dat nu slechts voor het taliban bestemd is of niet gewoon ZIEK ja

no offence bronco, ik maakte me niet duidelijk genoeg over mijn standpunt.

hoe komt het dan dat wij nu die beelden krijgen, het is echt wel de bedoeling geweest om dit ook buiten de taliban te verspreiden om zo duidelijk te maken waar ze mee bezig zijn.
ok, no offence taken hoor :D
Je punt is duidelijk :-)
X-bave> Weet je, eigenlijk zouden wij dat ook eens open en bloot op TV moeten laten zien... of open en bloot laten zien hoe de bio-industrie in z'n werk gaat... ik denk dat dat best wel positieve veranderingen en gevolgen teweeg zou kunnen brengen!
Nee,

dat is het leuke in dit land. Iedereen vindt dat de varkentjes en koetjes die hij ziet erbij moeten lopen alsof ze vrij zijn. Ze moeten dus vrolijk door de wei kunnen dartelen, dan hebben ze tenminste een humaan leven.
Tot de consument in de supermarkt staat en een stuk vlees moet kopen. Dan wordt weer gewoon de bio-industrie gespekt, want die maken goedkoper vlees :)
positieve veranderingen nee kan ik me niet voorstellen, misschien is het in sommige gevallen noodzakelijk maar ik kan het zeker niet aanzien, ik ben een reuze dierenliefhebber dus al het leed wat die beestjes moeten ondergaan kan ik dus niet tegen.
laatste aanpassing
Ik heb hiet gewoon geen woorden voor.

Hoe vaker zoiets in het nieuws komt hoe vaker ik denk dat het steeds verder uit de hand gaat lopen. Een van de redenen waarom ik het moeilijk vind om kinderen op deze wereld te zetten. In 50 jaar kan er zoveel gebeuren. Het is een grote tijdbom aan het worden! En dan wil bush even oorlog gaan voeren tegen Sadam. Dat is toch ook uitlokkerij??

Overal scheelt er iets en er zijn zoveel dingen die zonder ons medeweten gebeurt. De mensheid is verknipt.
OBL is geniaal,die krijgen ze nooit.

En helaas is het stukje tussen geniaal en gestoord maar een klein stukkie:(
die al qaida sukkels leggen gewoon hun eigen archief aan en nu hebben ze er een deel van gevonden 64 tapes dat is echt veel, ik denk dat we nog van geluk mogen spreken (*afkloppen*) dat ze die gassen enzo nog niet gebruikt hebben bij ons, denk maar uns na hoe makkelijk het zou zijn om hier in NL un aanslag te plegen met bijv. gas
X-babe> Ik ook, maar ik hoopte dat het mensen tot nadenken zou brengen...

TiJn®> En dat is precies waar onze fijne overheid de fout ingaat... zij weten dondersgoed dat de consument zo denkt en zal blijven denken... dus moeten ze subsisie op het 'groene' vlees geven, zodat het in ieder geval even duur is of misschien zelfs wel goedkoper. Dan stappen consumenten (en boeren!) vanzelf over!
Gold >> definitie bij velen van nadenken in topposities :
"eerst doen dan pas denken"


dus dat zal wel niet gebeuren
Ik vind dat ook niet een verantwoordelijkheid van de overheid, maar van de consument zelf.

Plus dat je daarmee je stelling van eerder tegenspreekt. Je zei: de beelden op zichzelf zullen iets veranderen en dat is dus niet waar.
Daar heb je gelijk in TiJn, mijn eerdere stelling klopt inderdaad niet helemaal, want beelden zullen misschien inderdaad niet zoveel veranderen...

En het zou een verantwoordelijkheid van de consument moeten zijn, maar als die die verantwoordelijkheid blijkbaar niet aankan, kan een zetje in de rug van de overheid toch geen kwaad?
Ik zag het ook JLady..echt naar om te zien gewoon!! :S
 
ik vind het te krankzinnig voor woorden die lui verdienen een zeer pijnlijke maar zeer langzame dood.
afschieten die lui.
of laat wilde honden op ze los hahaha kijken of die zieke lui dan nog plezier hebben..
 
TIs allemaal propaganda! Je moet niet vergeten dat de Amerikaanse CIA veel extremere en gruwelijker dingen doet en heeft gedaan met onschuldige dieren, dan al die andere landen bijelkaar!

Ze kunnen beter Bush, die Cowboy wat Zenuwgas geven. Zou het eens stuk vreedzamer zijn op Aarde!
laatste aanpassing