Partyflock
 
­ Nederland
ik ben dus een ajaxcied zeg maar en nou wil t zo zijn dat ik een lonsdaletrui an hep afentoe nou krijg ik vooral in ajaxkringen veel commentaar op van het is een nazimerk blabla sja..eigelek is het van oorsprong ook wel zo maja dan vint ik t met een licht huidskleurtje juist ironie as ik zon ding an hep
Maar is lonsdale een nazimerk of niet?
Nah wat ik dus eigenlijk de vorige keren probeerde uit te leggen en wat toen niet gelukt is, maar wat nu vast wel gaat lukken :) is dat er volgens mij 2 groepen zijn, 1 groep die Lonsdale dragen gewoon voor de fun, leuke kleren, geen bijbedoelingen, enz. En dat er een andere groep is die loNSDAle draagt omdat ze racistische ideeën hebben en vinden dat lonsdale daarbij past.
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
'bernd, nou maak je tog weer onderscheid in een groep, over londsdale, al zoijn er 2 groepen die londsdale dragen, tog maak je WEEr onderscheid. je snapt het nogsteeds niet heh. JIJ discrimineert nu ook.de grootste nazis dragen geneens londsdale,serieus.
 
jongens kijk maar eens op de longdale website daar zie je gewoon lekker ook negers londsdale dragen het is een boksmerk en geen nazie merk.

Punt uit.
presies. laat het dan ook ophouden bij jouw punt whehehe, altijd dat onzinnige gedoe. krijgen gabbers of londsdale-dragers dan nooit eens rust :-P

(uitspraak van de week: Hannibal, ik wil 2 eieren van je kopen.
 
ik weet een nieuwe: als je een londsdale-tuinbroek draagt, ben je dan een neo-nazistische pot?

:D:D:D:D
 
Ik maak onderscheid in 2 groepen mensen met Witte Sportsokken

De ene groep is Neo-Nazi en draagt ze omdat ze wit zijn

En de andere groep vind het gewoon fijne sokken
 
:D psies!
haha, wat n onderwerp ook weer... :S
ja, whehehe, idd, er komt ook maar geen einde aan aan dat onzinnige gedoe.
Ik zie tegenwoordig ook veel van die schapenanussen met stropdassen op feesten.
Damn, wat lopen er tegenwoordig dan veel nazi's rond in de zakenwereld :D
Ooh, jeeh, me pa heeft er ook eentje in de kast hangen!
hey ESG...hoe ging het tentamen?
Dit is het verhaal van het ontstaat van de Nazi kleding. Op de tennisbaan otmoette mr. Australian mr. Fred Perry, die weer dikke vrienden was met Mr. Lonsdale. Lonsdale had weer op de mode academie bij Tommy Hilfiger gezeten. Mr. Australian was zwaar nazi en heeft Fred P overgehaald. Deze heeft zijn vrienden Lonsdale en TH weer beïnvloed. Er is nu een groot vierde rijk op komst door middel van het dragen van kleding door gabbers, een kleine house-subcultuur in het o zo grote Nederland. Duidelijk?
Zo is het maar net
ze hebben al hun kleding ingespoten met een stof die bedoelt is om de mensen die die kleding dragen te beïnvloeden

zodra je een fred perry of lonsdale kledingstuk aanraakt wordt je gehersenspoeld en loop je de rest van je leven de hitlergroet te brengen
Artiest {SHOWLIST artist 61069, 10100, 62386}
Lonsdale zegt niks maar er word simpelweg misbruik vangemaakt tja hoef van mij dus niet geen lonsdale :S terwijl ik het best mooie kleding vind maar ja :(
 
Artiest Elcol
kansloos is het soms op PF....behoefte aan zeuren en nuttelooze topics...dit hoort bij onzin enz
 
Als ik een leuk kledingstuk zie die me qua uiterlijk bevalt, dan boeit het me geen ene fuck of er nu Lonsdale, Fred Perry, Nike, Puma, Hoer of PF op staat.

Simpel toch ?

Een kledingstuk maakt je geen racist, facist, hooligan, gabber of iets anders. Je mening en gedrag maakt dat. PUNT UIT.
ben het er absoluut NIET mee eens ik draag veel lonsdale deed ik vroeger ook al voordat die nep neonazi's er mee gingen lopen en omdat die er zo bij gaan lopen ga ik absoluut niet mijn kledingstijl aanpassen mensen die mij kennen die weten hoe ik ben en daar gaat het om de buitenwereld kan me dan gestolen worden ben 33 jaar zeg liep er al in toen die neppers er nog niet eens mee liepen DUH!!!!!
Lonsdale is gewoon een merk voor boxerskleding!!
En het is helemaal niet lelijk die kleding. Alleen zijn er mensen die er een nazimerk van hebben gemaakt. Maar ik draag ook fred perry en hooligan, maar ik ben geen nazi. Het is wat je er zelf bij voelt.
fred perry word gedragen door skins, omdat t kleding is voor "the working class", of tewel de keihard werkende mensen!! En al dat gelul van NSDA, dat is weer heel diep zoeken naar kenmerken enzo!! als ze t echt zo wilden laten lijken hadden ze dr ook wel een p achter gezet hoor!! Dat is geowon toeval!
 
lonsdale is GEEN nazi merk!!!
wat een bullshit!
ik snap niet waar jullie een probleem van maken!
al was het een nazi merk, iedereen heeft tog zijn/haar eigen mening!
als het je niet aanstaat kijk je tog lekker de andere kant op!
 
je bepaalt zelf wel hoe je ermee wilt lopen.PUNT
 
lonsdale un nazi merk!!wheheheh laat me nie lachen

omda ze erin lopen issut gelijk het nazi merk

"normale" mensen lopen erauk in en negers enzo ook
Lonsdale is sponsor van die Engelse boxer geloof, hoe heet ie nou??? Ow ja, Lennox Lewis.
En die gast is ook zo zwart als t maar kan :-S, dus beetje onzinnig als t dan een nazi merk zou zijn he ....
ook mohammed ali heeft er in geboxt, dat is toch ook een soort van martin luther jking voor de zwarte mens!! en ook mike tyson heeft erin geboxt, niet echt bepaald nazis
en by the way, de vorige editie van Racism beat it werd gesponsort door lonsdale!!!
 
punt
 
dubbele punt
 
GwáH
http://www.lonsdalelondon.com :S
KutLonsdale:P zou t zelf noooooooooooit aantrekken whoehaha, nee kheb t aan omdat ik boks...
FLieRP
Ik ben een Jood, loop in Lonsdale, FP en Hooligan... En t maakt me allemaal geen flikker uit wat andere mensen denken... dat zegt meer over hun as over mij!
 
De engelse boxfederatie gaf vroeger een "belt" aan de overwinnaar van een titelgevecht genaamt "Lonsdale", het was echter zo dat een gekleurd iemand deze titel nooit mocht bezitten en dus ook niet mocht vechten tegen blanke boxers. Vandaar de link...
je hoort zoveel van dat soort verhaaltjes, de meeste daarvan zijn dus gewoon fabeltjes!!!
 
Jullie geloven me niet?
Wat denk je, dat ik zo'n verhaal uit m'n duim zuig :)

Het was ff zoeken maar hiero:

"The National Sporting Club in Britain, which awarded Lonsdale belts, did not allow black and white boxers to compete with each other for these trophies.This ban, according to the Daily Worker, had been in force since the days of Jack Johnson, the pre war black American heavyweight."

http://www.myspace.co.uk/cp-of-britain/Pages/cpgb%20and%20race.html
mij hoor je niet zegge dat t NIET zo is, maar als er veel MEER redenen worden verteld, moeten er gewoon een heleboel bullshit zijn!! Hoeft niet perse deze rede te zijn hoor. gheghe
zooo, daar staat t in in die lange text?? whehe, ga ik nie leze, dat trek ik niet!
lonsdale natiemerk, voor mij zeker niet, ik ben gewoon een proud hardcorefreakje.
kleding maakt van niemand een natie .....
maar helaas word het wel soms zo gezien
en wat dachten jullie van tommy hilfinger?.... zijn kledinglijn zou alleen voor de blanken zijn. ooit eens gelezen of gehoort. weet net meer presies, was een hele tijd terug.
 
he volgens mij stond hier een dubbele punt + een uitroepteken in dit forum kan het ook mis hebben.
 
EEEEEEEEEEEUWIGE DSICUSSIE!! koop wat je lekker vind zitten en mooi vind en let niet op wat andere dragen,smaken verschillen.
ik heb zelfs gehoord dat de ontwerpers van tommie hillfiger in de wo2 de SS uniformen hadden ontworpen.