Partyflock
 
Forumonderwerp · 15014
­ Nederland
Toch een van de acts waar ik naar uitkeek op Mysteryland. Mauro Picotto die samen met zijn producer Ricky Effe een live optreden zou verzorgen als afsluiter op de main stage buiten.
En oh my god wat heb ik weer ouderwets staan genieten van die man. Sensation was gewoon een foutje maar hij heeft weer credits gescoord bij mij hoor. Echt weer van die bekende Picotto beuk techno en dan ter plekke werden die platen verbouwd door Ricky Effe. Klonk zeer vetjes en van mij mogen ze voortaan als duo optreden hoor!
Op N1 was ie ook erg goed bezig, Picotto @ sensation was picotto ook helemaal niet net zoals Chris liebing die was ook niet zich zelf
Sow hey!!!:bounce:
Picotto was weer vanouds.Heb weer genoten van hem. :p
Ricky Effe was ook zwaar aan het knallen zeg.Jammer dat het publiek zo saai was tijdens zijn set.Allemaal zo stil....

GREETZ!!
Ik had `m`n twijfels over mauro na sensation, maar wat ik gisteren van hem gehoord was echt lekker. Jammer dat ik iets eerder weg was gegaan, en dus niet de hele set heb gehoord
moet je nu dus luisteren via forum mystery land via stream!

Daar is het nu bezig. Wat dachten jullie van djJean dan. Ik snap er geen reet van dat die gast zo populair is, echt zwaar KL***!!! Van mij mag die echt stoppen met draaien, althans, draaien dat heeft 'ie nog nooit gedaan! Een hel aan bassen naast elkaar. Irritant waardeloos figuur die DJjan!!!

Zou bijna een front beginnen: laat DjJan stoppen met proberen en echte Dj's het werk doen!
2 Bellie: Inderdaad wat was dat een bout publiek tijdens Picotto. Iedereen stond stil terwijl ik dat dus echt niet kon he. Ok misschien omdat hij moest afsluiten dat iedereen brak was na zo'n hete vermoeiende dag maar ga dan niet stilstaan en in de weg lopen!!!!!
To Bellie: dacht dat dat kwam omdat we redelijk achteraan stonden, was het voorin ook zo duf dan? Heb me dr geen ruk van aangetrokken en heb heerlijk staan stuiteren samen met een stel bejaarde hippies, echt zwaar relaxed!
2 dj the Bandit --> Als die DJ Jean zijn eigen style draait (club) dan is het echt een top dj!
Picotto was (Y)!!!!
2WJ: Ik stond vooraan en daar was t ook zo dus denk gewoon dat het kwam omdat het feest tegen het einde aanliep Ik persoonlijk heb dan altijd van nou ga ik nog harder door met beuken want t is bijna afgelopen maar goed jammer dat niet iedereen zo denkt en dus stil gaat staan bij zo'n wereldtopper!!!
laatste aanpassing
2 Cabalios-->

Dat klopt maar hij mixed gewoon echt zwaar klote, dus op fuc*en met die gast! Als je niet kan draaien, dan moet je stoppen of meer oefenen, of minder kort gaan!!!

Want meestal zal hij namelijk wel te kort zijn!

Dus dat bedoel ik. Er zijn zoveel meer DJ's die het veel beter doen, maar die minder bekend zijn en dat is gewoon jammer!
2 dj the Bandit --> Als ie andere stylen dan club draait lijkt het inderdaat nergens op! Als Jean zou draaien op een puur club feest zou ik er denk ik wel heen gaan voor hem!
2 cabalios en DJ the Bandit: Maar over wie gaat dit topic nou??? Over hoe goed Picotto was en niet over hoe Kut DJ Jean draait.
JA EN. Picotto is wel oke. Maar effe een afspinseltje, moet kunnen. En als het je irriteert, niet lezen dan.
FF een afspinseltje over iets waar ik geen link tussen kan leggen. Als je je ergert aan DJ Jean begin daar dan het 396438714e topic over!
laatste aanpassing
DJ JAN is een waardeloze dj!!! heb hem 10 keer gezien en elke keer was het platen over laten slaan eerder kappe en sletjes versieren!!!!!! wat een super mngie

een leuk aftreksel van een derde klas dj!!!!! kun je beter afzeiken dan ophemelen!!!
Kan niemand lezen waar het nu uiteindelijk over gaat!!!! MAURO PICOTTO & RICKY EFFE!!!!
op een gegeven moment draaide hij Verdi met een lagere toonhoogte ofzow...? Of misschien een remix? Klonk echt vaag, na 2 minuten pas had ik door dat t Verdi was:D
Ja dat klopte ja. was wel vaag ik wist dat ik die plaat kende maar wist het op dat moment niet zeker of het wel Verdi was.
al met al vond ik het zeer strak wat die 2 hebben laten horen. zeker een vervolg waard (y)
He Cono, hoe was het in lloret vorig jaar???
hmmm wie bent u??? ik stuur wel een PB anders wordt het weer zo Off topic.
Picotto draaide goed.. maar Vath beter
Ik heb ook de laatste 45 min gehoord van Mauro en Ricky, het was echt super lekker(ook al hou ik meer van wat harder), ik ging helemaal uit m`n dak toen dat vuurwerk kwam 8ter main en aan de andere kant.Iedereen draaide zich om en ging vuurwerk kijken, maar ik keek ff en ging gewoon verder staan dansen.Dat was echt super relaxt!!!
 
Stampuh op Picotto? Hoe wou je dat doen?
Vond hem trouwens beetje soft draaien op ML, alleen laatste 20 min begon ie wat tempo te maken, maar de base kon altijd nog harder!
Maar was tog wel ff relaxt om een beetje te chillen :D
Tuurlijk goldstrike gabba......
VOlgens mij heb je een heel andere set gehoord.Vanaf het begin (samen met Ricky Effe) werdt er juist flink geklapt.Aan het eind bouwde hij het juist af.

Ennuh die Verdi remix was idd erg vet.

GREETZ!!
 
Kheb alleen laatste 3 kwartier gehoord dan ook ;)
Misschien deed ie ff rustig omdat er vuurwerk was bij die andere tent
 
sjahh het is geen hardstyle he :z :z

ik werd helemaal gek toen ie umek - benozal draaide! echt kippevel

he's still got it, thank GOD!!!
ik wil dat Picotto weer een keer in de hemkade komt man en dan moet ie zn maatje maar meenemen.
 
Die live-act van mauro en ricky duurde maar 25 minuten... dus de laaste 45 minuten was picotto alleen !
 
Ooh ik vond Picotto ook Super inderdaad jammer dat het publiek een beetje duf was.
Maar was zelf helemaal uit me dak
 
ja zeker toen ik hem voor het eerst op een line up zag staan toen dacht nee he maar dat was op gate 48 en dat heeft mijn menig doen veranderen
2 Youri: gate 48 ja dat was ook de 1e keer dat ik Picotto hoorde. en inderdaad veel mensne moet n lachen als ze Picotto op n line up zien staan vanwege zn top 40 hitjes maar juist DIE mensen lach ik 4kant uit want die snappen er dus geen bal van. Sinds Gate 48 en Innercity kijk ik telkens uit naar Picotto ben zelfs blij dak niet op Sens Black ben geweest. heb dus alleen maar goede herinneringen aan die gozer. ff zn website checken wanneer die weer in Nederland is.
2 kimSt*r> dan had je ff bij mij moeten gaan staan!
Werkzaam bij Klub Tilt
Artiest {SHOWLIST artist 7273, 36976}
ja Picotto was zeker een mooie afsluiting, super genoten van zijn setje zeg! en die lasers. top hoor!
 
2 cono. sinds gate 48 weet ik dat hij masterlijk is dus maar hij draait gewoon goed wat ik niet verwachte!!
 
Picotto - bangkok.......oe
lekka!
en Freetown........oe

:p
 
album awesome!!!............oe?
:D
 
picotto.......oe!
Heb ook alleen de liveset van Picotto en Effe gehoord, toen Picotto alleen verder draaide zijn we vast vertrokken richting auto. En nogmaals, van begin tot einde blazen!!! Echt een eigen sound, heel vet!!!
 
cyberfood....... WOEHOE!!!!!