Partyflock
 
Forumonderwerp · 14905
­ Nederland
 
Aloha,

kvroeg me af of er ook mensen zijn die de hele dag lopen of een feest.
Ik zelf verken bij ut begin altijd het terrein om daarna zorgvuldig met een zooi mensen de hele dag op dezelfde plek te blijven!!

Relaxte hieraan vindt ik dat je gewoon altijd weet waar je vrienden staan... en je nie druk hoeft te maken of je ze nog wel trug vindt nadat je naar de wc bent geweest ofsow!!

Tell me, wat doen jullie..?

L@terzz

gRuLeZ
 
2 robske... zo denk ik er dus ook over.. morgen ben ik met een man of 15.. dat wordt ut echt kut om te gaan slenteren!!
ik ben altijd heel vervelend voor een groep. ga namelijk ALTIJD op een gegeven moment in me eentje aan de wandel:) Bijv Impulz was ik 3 uur lang weggeweest, op DV ging ik in me eentje naar de andere kant van het terrein in me eentje:D Om dan pas na een uur of 2/3 weer trug bij het groepje weer te voegen... die vind ik altijd (gek genoeg) wel terug. de meesten met wie ik ga weten dat wel. Alleen de mensen die met mij voor t eerst meegaan vinden dat best irritant:D
Ik hou dr niet van om de hele dag maar op 1 plek te staan.Bijna al mn vrienden doen dat wel.Ik ga dan altijd alleen rondjes lopen.vind ik veel relaxeder en je leert zo ook veel mensen kennen.
Meestal kom ik ze wel weer na een paar uurtjes tegen.

GREETZ!!
 
ja,ik ken ook niet op een vaste plek blijven staan
ik ga gewoon stampuh en de rest kom je vanzelf wel weer tegen,meestal raak ik ze toch wel kwijt als er 1 naar de wc gaat ofzo dus...ik vermaak me wel hoor.
en als ik ze aan het eind kwijt ben bel ik gewoon ff naar eentje.


(K)jes!!!!!
ik :bounce; door de hele zaal :9
maar we hebben meestal wel een vaste plek jaah,wel zo makkelijk als je iemand kwijt bent :)
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
ik loop ook altijd rond
btje mensen kijken is altijd wel geinig
en dan als ik een leuke tent heb gevonden
blijf ik daar tot ik het weer gezien heb
meestal lopen we ff rond tot we ee rielekst plekkie hebben gevonden, dat wordt dan het meeting point. Op grote feesten dolen we meestal een paar uur later weer wat verder tot het volgende rielekst plekkie c.q. meeting point.
Wij gaan meestal eerst op zoek naar een plek...Een soort ontmoetingsplek, en dan gaat ieder op zich (we gaan meestal met een grote groep,sommige lui ken ik niet eens!!!) En dan spreek ik met mijn bekenden om de zoveel tijd weer af op die plek....Op Impulz was het 2 uur steeds ertussen, want dat was best groot, en daar bleef ik zo weer anderhalf uur ergens anders hangen...Maar indoor feessies, gewoon om het uur...en anders kom je elkaar toch wel tegen...Of het moet echt Supergroot zijn...
 
ja, ik heb dus iets heeel wazigs vraag me af of jullie het herkennen (vast niet maar ok):

als ik snoepjes op heb en vind ik het zeg maar op de ene plek heel lekker om te staan en dan sta ik op een gegeven moment op een andere plek en dan word ik chagerijnig en krijg ik een soort klein dipje en moet ik per se terug naar die andere plek (jaja ik ben vaag weet t hahaha)
 
Ik heb dus ook elk feest dat ik wel 2 uur in mijn eentje rondloop/dans omdat ik de grope per ongelluk weer ben kwijtgeraakt :D
Grrrrr wat jij zei over die plek, heb ik ook altijd, is heel raar, sta je opeens op andere plek, dan gaan die mensen om je heen weer irriteren, en ga ik ook altijd weer terug..........en meestal blijf ik op dat plekjuh hanguh de avond met me vrienden
Dus kortom wij houden ook zelfde plek aan, en gaan zeker niet de hele tijd lopuh, want dan raak ik uit me doen, en kan ik niet meer JUMPUH
hehe
 
Ik sta ook meestal op rond hetzelfde plekje te :bounce: op een ander plekje voelt het niet goed. Raar he!
En ik loop ook wel veel rondjes, maar beland altijd weer op dat ene plekje, wat trouwens al jaren hetzelfde plekje is.:)
Vooraan bij het podium of aan de zijkant ervan. Standaard, op elk feest bijna.
laatste aanpassing
Na ik sta altijd over al en nergens. Eerst altijd ff kijken waar iedereen is en welke plekjes ze staan (meerdere plekken)
Ff rondje lopen, meestal ben ik de gene al snel kwijt waarmee ik heen ben. Dat komt omdat we altijd onze eigen gang gaan, voordeel daar van : Geen gezijk, ik wil daar heen, nee we gaan daar heen :D
 
Ik sta altijd met mijn vrienden, overal en nergens. Vooral Maikel houdt ervan om altijd maar weer ergens anders heen te gaan, vincent maakt het niet zoveel uit (denk ik). Maar ik houd ervan om in het begin even rond te lopen kijken wie er nog meer zijn en daarna lekker blijven hangen waar andere mensen ook zijn gezellig en je kan dan goed stampen. In de hemkade en HMH kan je gewoon in je eentje lopen je komt elkaar bijna altijd weer tegen. Dat is wat ik ervan vindt. Nou de mazzels en ga lekker feesten zo lang het kan.
 
Ik presteer het altijd om mn vrienden kwijt te raken binnen een uur! Hoor ik even een lekker nummertje als de anderen doorlopen en dan ben ik weer alleen! Maakt me ook eerlijk gezegt niet zoveel uit! :)

Het leuke vind ik vaak als je elkaar tegen het einde van het feest om een uur of 6 weer ziet en je ziet dan hoe iederen er aan toe is! Er is er altijd wel weer 1 die wat teveel heeft gesnoept! ;P
laatste aanpassing
wij staan meestal in t begin altijd rechtsvooraan met de rest uit houten met wie we hebbe afgesproke...daarna ga ik altijd wandele met n vriendin ofzo... je komp elkaar altijd wel tegen...

centrale plek voor ons is dan die rechtsvooraan in elke zaal..
loop altijd beetje rond maar en als het leuk is blijf ik hangen, met p'tjes moet ik ook niet gaan lopen want dan raak ik uit me ritme en kan ik de rest van het feest alleen nog in de chillout liggen ;)

2 robske> uhhmm blijf jij staan? niet na :xtc: hoor :p of weet je dat zelf niet meer? ;)
laatste aanpassing
 
Artiest Elcol
centraal plekskuh....met :xtc:...hummm wandel marathon :D hehe
laatste aanpassing
 
Kilometers maken op een feesie heerst.

rondspacen op een groot feest is echt gewoon gaaf.
 
ik ga eerst met de groep een plekkie opzoeken waar we de hele avond staan.. en dan gan ik rond spacen... en kom telkens weer op dat zelfde plekkie terug.. zo kom je er en dan staat er zo niemand meer maar als je dan ffies wacht dan zie je er weer een paar die ook weer terug komen van het rond spacen!!
het is super rielexx..
loop vaak in me eentje rond te dwazen super gewoon
en ik kan ook totaal niet stil staan.. als ik de bass hoor dan vlieg ik al bijna weer...
 
de eerste 5 minuten op een plek, en daarna dor die hele tent heen kilometers maken :D

ik zie me vrienden wel om het uur of helemaal niet, kom altijd zat bekende tegen, en nog veel meer onbekenden, beetje vaag lullen enzo, en maar weer verder raggen
 
:bounce: door de hele zaal heen maar kom steeds weer terug op de plek waar bekenden zijn
Ik vind het ook nooit erg om alleen te lopen...
 
lekker de zooi verkennen met me vage kop en ach ja ik kom altijd wel weer bekende tegen!!!!
dus hele avond lekker snuffelen en ff relaxe op sommige plekken ligt aan de muziek en de mensen hoelang ik ergens blijf hangen
laatste aanpassing
 
met onbekende mensen praten.

ook altijd geweldig op feessies.
dat praten is idd helemaal te gek, vind het altijd erg gezellig met een :xtc: er bij.
lul nooit zoveel als op een feest :D ( :bounce: doe ik ook nog op een feest dus eigenlijk is zon feestje best vermoeiend :p )
laatste aanpassing
wij zoeken altijd eerst de zaal (tent) op met de lekkerste muziek en dan altijd bij de boxen ( het liefst er tegenaan) en dan gaan we lekker rondspacen en als het te lang duurd dat we iemand zien of horen ff smsen... je weet maar nooit he maar echt lekker rondsjouwen en regegeld weer terug komen die muziek is immers toch het lekkerst.
Guppie ??? :Vaag: jho gast verander je naam :S :S
 
Licht er maar net aan hoe ik me voel. De ene keer loop ik 30 rondjes en loop ik met iederen te ouwehoeren. De andere keer sta ik constant op dezelfde plek te dansen.
 
ik loop graag het hele terein af en ga overal ff kijken en spacen en hoor ik goeie muziek dan ga ik daar ff stampen en daarna ga ik ff verder kijken ik blijf nooit echt op de zefde plek staan.
en mijn vrienden vind ik wel weer door mijn mobiel.
of ze gaan mee.
Ik ga altijd met mijn beste feest maatje aan de wandel om overal ff te stampen de rest vind ik altijd wel weer terug. Heb nl. iets handigs:
EEN MOBIEL, kan je iemand opbellen als je iemand kwijt bent of sms-en, hahaha :):):)

Edit

je was me net voor wacky-witch.
laatste aanpassing
 
Ik ben altijd overal en nergens.. en da's echt vet relaxed...
Ik ben t eerste half uur meestal wel bij me maten maar dan ga ik dr toch echt vandoor. Spring dan meestal de hele toko door. Dan weer hier, dan weer daar, 'op zoek' naar een plek waar de meeste ruimte is. Veel lopen doe ik niet. Als ik me al voortbeweeg dan is dat meestal stuiterend. Zo kom ik nog eens bekenden tegen en ga je vanzelf wel naar andere mensen toe die je niet kent. Ben al helemaal niet bang dat ik me maten kwijtraak, hoe groot t feest ook is, want kom ze altijd wel eens ff tegen. Maar blijf dus zelden op dezelfde plek knallen

En mocht t een groot feest zijn dan spreken we t altijd zo af dat we op een bepaalde tijd op een bepaalde plaats moeten zijn. Maarja, dat vergeet je ook 9 van de 10 keer..
laatste aanpassing
 
Kvoel me dan meestal ook overal en nergens...
 
Op een feest ga ik gewaun me eigen weg. De mensen met wie ik ben kom ik vanzelf wel weer tegen. Als ik de hele avond erop zou moeten letten of iedereen nog bij elkaar is, zou ik me gaan irriteren. Ik ga naar een feest om feest te vieren, om te springen en om te fratsen; NIET om voor oppas te spelen.
 
Haha Harry vat 'm. En al die smsjes dan! Waar ben je??? :S Weet ik veel waar ik ben, net of ik dat nog snap...
 
gewoon standaard antwoord.... Hier !
Ik ben een echte loper op feesten, al helemaal op outdoor feesten of feesten met meerdere zalen, ik sta eigenlijk nooit langer dan een uur achtereen op dezelfde plek!
laatste aanpassing
 
ik loop af en toe een beetje, naar de plee, bar of zomaar ff om te zitten spacen :P

verder sms ik mezelf kapot om weet ik veel wie allemaal te meeten, moet daar echt eens mee nokken want ik krijg een telefoonrekening van hier tot sexbierum
 
waar ?
 
Stuur ff een smsje om te vragen waar Colin...
Ik ben ook een loper op feesten, Bamb kon het weten zaterdag op ML ;)

en dan verder gewoon af en toe neerploffen op willekeurige plekken om even te chillen, wat te eten en te drinken, prima.... :d
laatste aanpassing
 
lopen??? ik stamp en dan kom ik van zelf overal :D:D:d
 
whehe :D:D:D
 
2 MDMAarten: Neem bijna nooit m'n telefoon mee. En als mensen willen weten waar ik ben vinden ze me toch wel. Ik heb me ooit eens in de Fun met een dame waar ik mee had achter de boxen 'verstopt'; uiteindelijk hebben ze me dus toch nog gevonden.

Maar het rondspringen en je eigen weg gaan op feesten ruleert dus bij mij.
Ik ga altijd eerst het terrein verkennen en dan naar de plek waar ik graag heen wil. Ik heb nogal vaak een trekje om een soort schema in mijn hoofd te maken met welke djs ik wil zien. dus ik loop vrij veel. als ik bijvoorbeeld een zaal heel cool vind, zoals de techno bij innercity. Blijven we wel de hele tijd op dezelfde plek ja...
 
ik ga meestal lope lope lope.... das zo erg dat de meeste na de 4 de x dan zegguh nou k blijf hier nu ff zittuh!:s heb een vriendin die net gek gek op lopen s als mij! hahahaha! maar soms heb k wel s een avond dat k juist gewoon ga zittuh en dan ga opserveren! vind k soms ook wel leuk ligt aan me bui!;) ml heb k alleen maar gelope! jammer dat ik niemand ben tegen gekomen! niemand mij gezien?? hahaha met rode bikini aan??? hahaha maar heb idd ook altijd me mob bij me ! duzz vind ze meestal wel were terug!
 
sexbierum...kennen jullie dat niet eens? :P