Partyflock
 
­ Nederland
Kwam ik ineens tegen toen ik aan het rondbrowsen was... bellen via steeffie.com .. %)

Steeffie
Hehe, Start2dance biedt hetzelfde aan.. :S
 
Zo zie je maar dat het allemaal een stelletje stakkers zijn..
Commerciele shit zooooooooooooi
whaha eddie!!! maar idd wtf bellen via een site? IS behoorlijk gay zal wel weer een leuke tool zijn die ze eindelijk uitgevonden hebben. Btw de nieuwe site van s2d : whahah eerste wat je dnekt als je die start2date pic ziet serieus gay of niet? die kleuren , wow weinig gevoel voor contrast zeg
muff je lijkt op SHE..
nee she is een wannabe muff
 
het zijn inderdaad stakkers jah s2d en steeffie en nog een zooi van de commercieele leiers!!!!!!!!!!!
partyflock = door feesters voor feesters
mzz .. respect 2 steeffie .. die gozer is gewoon handig bezig ..

zou ik ook doen .. ik bedoel die gozer gaat van donderdag tot zondag stappen .. en dan moet ie ook nog ff ze site-je up to datum houden

ok paul & the others helpen ook wel .. maar eh .. nee ik kan het wel begrijpen

en s2d doet vrolijk mee .. ze werken niet voor nix samen .. wat ook logisch is .. want eh .. steeffie doet het ook voor de hits ..

ik heb op intrix.nl de laatste tijd ook maar weinig hits (tevens ook weinig foto's) maar eh .. daar wordt je niet vrolijk van je word graag druk bezocht ..

nee hoor respect 2 steef .. en s2d .. ach joh kijk maar ff .. ik vin het leuk om daar een beetje te lullen .. en de meetings zijn ook altijd kickuh ..

dus eh .. mij hoor je niet klagen .. s2d heeft z'n voor en tegens .. af en toe vind ik een moderator wel handy .. ik bedoel .. personen als een "lotje" zijn gewoon dood vervelend ..
 
jongens voor de s2d-ers onders ons het is niet bedoeld voor de leden wat ik zei maar voor de organisatoren ervan om ff alle onduidelijk heden weg te halen
 
Wat een gezeur over commercieel whahaha.. damn zeg. Ik denk dat diegene die hierover zeuren maar thuis kunnen blijven tijdens feestjes want weet je wat DJ's verdienen? Ow, vergeet ik bijna het commerciele bedrag voor het entree kaartje, het commerciele bedrag voor de plee, parkeren en garderobe .. Dat is me toch een partij commericeel, daar word je akelig van ..

Stakkers... of is het de leeftijd die jullie dwars zit .. de hele wereld is commercieel anders kun je geen brood kopen! snapte? :-D .. haha
 
boelsjit! je mag best commercieel ingesteld zijn, maar als echt alles om geld gaat draaien (zelfs een partysite voor liefhebbers) dan is er helemaal geen fuck meer aan...
geld verdienen is oke, maar overal geld aan proberen te verdienen niet...
 
Weet je hoeveel uren er in zo'n site gestoken word? Die zullen toch een keer knaken op moeten leveren, of wil je dat zo'n site er maar opeens mee stopt omdat ze het wel gehad hebben om er zoveel werk in te steken? Dan is ook weer iedereen over de jank.

Daarnaast zie ik slechts 1 banner.. als je je daaraan al dood irriteert.. dan kun je ook niet op straat lopen want daar word je helemaal doodgegooid met allerlei reclame crap.

Maar uh .. als het bullshit is .. kom dan eens met een alternatief.. ken jij zoveel vrijwillergs die gratis zoveel tijd in een site willen steken? En dit jaren zullen volhouden..?

Ik vind het een beetje een overdreven reactie van mensen. Jullie lijken wel Osdorp Posse aanhangers die bij elke CD weer beginnen te janken hoeveel commercieler het wel niet is ... wil je nieuwe en betere Osdorp Posse cds? Dat kost geld, nieuwe apparatuur enz. Dus kosten die CD's duurder, maar de muziek is beter.

Wil je een betere site? Dat kost geld en dus is er commercieel het een en ander nodig.

1 banner... damn wat erg!
fockin Olaf nu moet je nokken hehehe. Ben het wederom volkomen met je eens.

Binnekort S2d op Breedbeeld :D
 
ik heb misschien een beetje te hard geschreeuwd, 't gaat inderdaad maar om een banner. maar ik blijf erbij: een partysite heeft geen fuck van doen met goedkoper bellen, en al helemaal niet met steeffie.com-gas, -water, en -licht (wat de bedoeling is vanaf 2004). net zo goed als ik een hekel heb aan ajax-bankrekeningen (sowieso aan ajax ;), maar dat terzijde), gesponsorde flügel-avondjes in discotheken en het feit dat de laatste jaren zo'n beetje alles wat maar populair is besprongen wordt door marketingmannetjes die met hun kruideniersmentalieteit overal geld aan willen verdienen.....
 
en om nog ff te reageren op je stelling: niet alles wordt beter door commercie. kijk naar het voetbal van de laatste jaren, wat toch behoorlijk verpest is door de commercie. en naar deze site, een van de betere partysites, ondanks dat er geen geld mee verdiend wordt.....
Ja maar niet iedereen heeft het voordeel op een campus netwerk te zitten :)

Maar reclame is irri jah, maakt geen flikker uit of er verzachtende omstandigheden zijn, reclame is irri...
 
he Olaf is partyflock soms commercieel?????

ik dacht het niet he de site admins doen het op vrijwillige basis en verdienen er geen kloot aan.

dat wou ik nog ff kwijt.

tuurlijk is er een hoop commercieel daar is ook niks op tegen maar om nou zo commercieel te worden dat mensen kunnen bellen via een internet site vind ik ff geldklopperig worden hoor sorry dak het zeg maar ze zijn een partysite en geen telefoon maatschappij weet je.
 
Hey JosSa mr. FeestBeest, als Tommie zijn files bij een hosting als widexs moest plaatsen was die 50 euro per 100 mb lichter per maand... dan zou ook Tommie het wel snel gehad gehad hebben met geld investeren in zijn site waarschijnlijk.
 
Ik heb er nu trouwens wel genoeg over gezegd, ik zit iets te verdedigen dat niet eens op mij slaat :-D ..
Niemand moet olaf gaan zitten aanvallen

Want eeh, heel veel respect voor olaf en http://www.superfeest.nl
 
ik val niemand aan hoor ik dicuseer met die jongen als ik heb aanviel had ik me gun wel gepakt hoor!!!;D
als we nou allemaal gewoon genieten van de sites waar we van willen genieten en iedereen in zijn waarde late...... lijkt me een veel beter plan.... owkeej? hier schiet je tog ook niks mee op?