Partyflock
 
­ Nederland
Zo das eruit hehehe :p
Zow da was wel een lang verhaal zeg, heb het ook nog gelezen, en ben het er helemaal mee eens.
 
ik ben het een beetje met amsterduivel eens
ze moeten de parasieten eruit gooien(dus ook de nederlandse parasieten)
en de mensen die willen werken en hun best doen extra belonen voor hun inzet.
ik bedoel het zo te zeggen ik betaal me helemaal scheel aan die kutbelasting en waar gaat het heen?
naar een uitkering trekker die zegt last van zijn knie te hebben maar toch zie ik hem elke dag voetballen met zijn zoontje 3 uur lang, dan kan je mij niet vertellen dat ie nie kan werken hoor.

mijn stem is dus ook voor pimmetje
groetjes een hardwerkende belasting betaler
Ben het met Marie en Bernd eens!! Vooral Marie belicht het van een kant waar niet veel mensen over na denken....
Nou maar "hopen" dat al die partydrugs de hersentjes niet tot een erwtje reduceren op de lange termijn, want dat is volgens mij moeilijk uit te leggen als een werk related ziekte-tje...

Ja ik had op hem gestemd omdat hij iets an het buitenlanders probleem ging doen %-)

Dat is maar een deeltje van ze bizarre gedachtegang, maar daarom stemmen een hoop, "niet verder kijkend dan hun ponypackie diep is" wel op die zak hooi.

alvast voordat iedereen over me heen pleurt, ik ben ook niet vies van de gezelligheden ;-)

maar als ik zo alles goed bekijk, mag je hopen dat je een goed betaald baantje krijgt, en houdt want anders ben je de LUL
Nederland wordt Amerika, hebbie geld, top, hebbie minder, jammer johh..
En dat geldt voor scholing, zorg enzz..

"at HIS service"

:Zie
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
de meeste nederlanders stemmen op pim om alleen aan de overheid te laten zien waar ze voor staan. de meeste stemmen maar 1 keer op pim om het kabinet of weet ik veel, die spagettieballen ff te laten schrikken. niet omdat die zo uber geweldig is. hij heeft waanzinnig goede iedeeën, maar daarentegen ook eem paar hele slechte.
 
Ey man jullie zullen wel denken die gozer het ook een kleurtje maar ben wel effe een ras echte nederlander en pimmetje heeft wel gelijk ja nederland is vol helemaal vol...
greetz cootje
Jazeker, probleemloos, en zonder enige twijfel, Pim is de man die alles zegt, wat in de huiskamers en in de cafe's besproke wordt.
Mijn stem hebbie ook PIM. Voor het vaderland.
En vrienden: bedankt voor die geweldige weddeschap van 2 keer 100,- HAHAHAHAHA dat is snel verdient!! wanteee... de 5 zetels haaltie zeker wel!! hahaha
wat kunne sommige mensen tog dom zijn he?? ;D
inderdaad .... wat kan je jezelf goed belichten in je laatste zin zeg... Zoals al 1000 keer gezegd is, hij bralt wel van alles .. maar hoe het het aanpakt weet ie nog niet... jah zo kan ik het ook ...
pim krijgt ook mijn stem...wil wel eens zien wat deze praatjesmaker werkelijk gedaan krijgt...
eerst zien dan geloven...
en je hoeft niet bang te zijn dat het een tweede adolf wordt want die heeft alle andere partijen uitgeschakeld en toen was hij alleen nog aan de macht..en had je niks meer te kiezen.
en als deze man het niet waarmaakt wat hij zegt, is het zo weer gebeurt met hem....dus...
en wat hij zegt klinkt goed.....eerst zien dan geloven...
en een racist? nee dat is hij niet....ik ook niet en zal ik ook nooit worden..
maar wat hij gewoon wil zeggen als je iets zegt over buitenlanders en het is een FEIT mag je dat niet eens zeggen omdat je anders discrimineerd, nou das belachelijk natuurlijk en in dat opzicht mag die grondwet best iets worden aangepast.
Je kunt zeggen wat je wilt, maar voor Pim bekend werd, konden de meesten onder ons het woord politiek nog niet eens spellen en nu houdt ineens iedereen zich er mee bezig...heeft ie toch vooruitgang geboekt.
 
@ manke>> wil verder geen zeikert zijn, maar als je iemand voor dom uitmaakt, kan dat beter zonder een overduidelijke spelfout

"dat staad ein bietje domm" :P:P

overigens heb je verder wel gelijk, wat een sukkels dat ze die weddenschap doen:)
lieve ozzi>>>whahaha erg lache dit en 99% nog allochtoon ook....waar haal je het getal 99 vandaan? Dit klopt namelijk totaal niet het zijn ronduit veel nederlanders die in de bajes zitte en er zitte ook wel allochtonen bij.

dat is niet waar...

80% van de nederlandse gevangenissen is buitenlands. en daarmee bedoelen ze alles en iedereen die geen volbloed nederlands is..
die info heb ik gekregen toen ik een excursie heb gemaakt naar een gevangenis.....;)
OK, beetje laat met op posts te reageren die aan het begin van de discussie zijn aangevoerd (leeft deze discussie eigenlijk nog??? :P), maar toch; Wat me een beetje opvalt is dat buitenlanders vooral een naam hebben dat ze crimineler zijn dan de gemiddelde autochtoon. Vaak wordt er nog netjes bij gezet dat het niet om ALLE buitenlanders gaat, maar maar een gedeelte ervan. Het feit dat dit soort opmerkingen uberhaupt worden gemaakt maakt al duidelijk dat er al vanuit wordt gegaan dat buitenlanders op de een of andere manier "crimineler" zijn dan Nederlanders. Buitenlanders bevinden zich vaak in sociaal lagere klassen(beetje cru, maar eigenlijk al algemene kennis). Als je binnen de lagere sociale klassen gaat vergelijken, bewijst een heel mooi sociologisch onderzoekje (van het CBS) dat er onder buitenlanders zelfs MINDER criminaliteit is Nederlandse mensen in diezelfde sociale klasse. Trek je eigen conclusies.
kijk Dat is information controlart :)
 
hmmm, goeie opmerking, nog nooit zo bekeken... CTRL-art-DEL
Nee sorry hij rules nog niet want dat is op dit moment Wim Kok, maar ehh mijn stem krijgt die wel die professor pim
 
hijs geen proffesor toch.....
 
nee klopt, dat zegt hij wel, maar hij is het niet...
 
ff 200ste reply
2 GodFather: Dom, volgens mij begrijp jij de werking van de politiek niej zo goed. Niet alles komt van 1 partij. In de kamer zelf stemmen ze ook over plannen, en worden ze aangepast naar ieder zijn tevredenheid. Hij is goed voor--> Z'n grote mond. Beter dan je mond dicht houden over de dagelijkse problemen toch? want tja dan verandert er al helemaal Nix
 
Het lijkt wel alsof jullie allemaal maar 1 ding zien van Pim. Dat Nederland vol is, maar vergeet niet dat hij ook de ziektenkosten en al die shit wil afschaffen, dus voor mij geen Pim.

Geen WAO, WW en alle andere zorg meer, moet ik binnekort zelf me ziekttekosten gaan betalen :S
Eerst von ik m wel goed, hij zegt wat veel mensen denken maar niet durven te zeggen, omdat ze dan meteen als rascist bestemplet worden. Maar nu z'n gehele partijprogramma bekent is.......
dach ut niet!!!
 
:P
 
:D
Ik vind gewoon het gewoon beter dat er eindelijk iemand is die zegt wat iedereen denkt maar eigenlijk niet durft te zeggen..

PIM FOR PRESIDENT!!
 
pcies wat Partyganger zegt: "hij zegt wat veel mensen denken maar niet durven te zeggen, omdat ze dan meteen als rascist bestemplet worden. " Dusc ker PIMMETJUH!!!!
Goede dingen van Pim:
Hij heeft een aantal taboes doorbroken
Hij heeft de hele politiek wakker geschud
Door hem denken weer veel mensen na over politiek

Slechte dingen van Pim:
Hij heeft geen echt programma, alleen een boek (of heeft hij inmiddels wel een programma in elkaar gedraait?).
Hij kaart wel problemen aan, maar bedenkt en weet zelf geen oplossingen. Makkelijk schreeuwen zo van de zijlijn. De beste stuurlui staan al wal.
Hij heeft geen regeer-ervaring
Er staan een paar nono's op zijn lijst

Conclusie: Misschien wel goed dat hij even wat rond heeft geschreeuwd, maar nu is het tijd dat hij weer opzout want regeren kan hij niet.


Ik moet trouwens zeggen dat ik het eerst alleen maar een irritante domme schreeuwlelijk vond, en nu vind ik dat er ook een paar dingen niet slecht aan hem zijn.

Maar ja, das maar mijn mening:)
he koenie tot op zekere hoogte heb je gelijk !! maar als hij nu al weer moet opzouten wat gebeurt er dan in de politiek ? niks want dan is er niemand die tegengas geeft of die z'n bek opentrekt dus kunnen de heren weer gewoon hun gang gaan.

Ik denk dat het beste is een regering waarin Pim mag meewerken maar waarin hij het niet alleen voor het zeggen krijgt.
dit is wat mij gebeurde op K-dag:
ik zat in de metro, terug naar huis.
Daar zat een of andere vent uit verweggistan te zingen.
Er komen mensen naast hem zitten, en hij begint een praatje met ze. In het engels. Wij zitten met een half oor mee te luisteren.
Deze man vertelde dat hij al 8 jaar in nederland woonde! Waarom hij geen nederlands sprak?? Daar had hij geen zin in. Waarom woonde hij hier dan?? hij hield van de nederlanders!!
Werkte hij??
NEE, NATUURLIJK NIET!! Hij kijkt wel uit, hij krijgt toch wel geld!!
en dat zei hij letterlijk!!!

En daarom stem ik op Pim!
2 fons: Ik denk dat de politiek voorlopig wel weer wakker genoeg is. Als er bij de verkiezingen over 4 jaar weer iemand met een grote bek opstaat is dat denk ik wel weer op tijd genoeg. Er natuurlijk nog zat andere partijen die ook tegengas geven in de regering. Dat zijn namelijk alle partijen die niet samen de regeringscoalitie vormen.

Maar verder is het natuurlijk een utopie van mij dat hij gewoon weer van het toneel verdwijnt. Ik verwacht dat hij gewoon met zijn partij in de regering komt, maar alleen niet als minister president. De andere partijen moeten hier wel op aan sturen. Als ze hem nog langer langs de zijlijn laten schreeuwen lukt het hem waarschijnlijk om nog veel meer kiezers te trekken en wordt hij veel te machtig. Als hij in de regering komt moet hij bijwijzen dat hij zijn geschreeuw waar kan maken en zal hij (gedeeltelijk) op zijn bek gaan.

2 M@r;)ke: Andere partijen zijn ook wel bezig met deze problematiek, heel Nederland baalt ervan als mensen niet werken voor hun geld. Ik denk dat je niet alleen naar dit onderwerp moet kijken bij het stemmen, maar naar een heel partij-programma. Er zijn nog genoeg andere belangrijke dingen, waar ook veel aandacht aan moet worden besteed. Daarnaast heeft Pim een paar hele rare ideeen, zoals over de dienstplicht en de WAO.
2 koenie: de andere partijen zijn er nu pas mee bezig, pas nu pim er wat van heeft gezegd!
En ik irriteer me gewoon dood aan die kutbuitenlanders die geen enkele moeite doen zich ook maar enigsins aan te passen aan onze cultuur en onze normen en waarden!
En van de WAO... Daar zitten toch ook veel te veel mensen in??
veel te veel mensen die er niet horen. En voor de kankerpatienten en zo, die horen daar ook nie, daar moet een ANDERE regeling voor worden getroffen, maar ze krijgen wel geld!!!

En die diensplicht, is een sociale dienstplicht, en dat kan absoluut geen kwaad als elke jongere leert was sociaal zijn is. Wat het is om voor iemand te zorgen.
Maar dit is inderdaad een punt wat ik betwijfel, omdat iemand zonder enige motivatie, geen goed werk levert!
 
ben ut compleet met M@r;ke eens......
het enige kutte aan die buitenlanders vind ik dat ze je altijd uiklden met hun ogen. als je alleen als meissie bent en je loop langs krijg je altijd van dat ranzige geile gedoe, niks mis met geil.....maar van hun ken ik dat gewoon niet hebben. het is altijd van: he schatje!!! lekker ding en het liefst zitten ze nog aan je ook...ik begrijp echt niet waar sommige het lef vandaan halen weet je! dat hun vrouwen ondergeschikt zijn oke !!


oh nog een tip voor degene die zin heeft:
op stemwijzer.nl kun je ee test doen en dan komt eruit op wie je het beste kunt stemmen
xzie
die heb ik gedaan, en daar kwam ook Lijst fortuyn uit.
2 koenie: dat is ook wel zo maar het probleem met onze regering, en waar ter wereld ook, is dat op het moment dat het tegen de verkiezingen aanloopt ze van alles beloven maar als ze er eenmaal zitten komt er niks van terrecht. Ik weet ook wel dat Pim op zijn bek zal gaan maar ik denk altijd dat als er 2 meningen zijn er uiteindelijk een gulden middenweg genomen gaat worden. De ideeen van Pim zijn me soms wat "te" erg, die van de regering "te" soft. Maar als ze er nu ergens tussen in gaat zitten ......

We zullen het dit jaar nog wel meemaken want dat Pim een groot aantal zetels zal krijgen daar kun je van op aan !!!
 
zag gister op tv een engelsman die hem wilde interviewen. Heb je pim zijn engels al gehoord, niet om aan te horen. Zie je het al voor je, hij als president die met blair of bush moet praten, hahaha.
net zo lachwekkend als z'n verkiezingsprogramma.
 
ALSSIEJ wil lagge om pim moet je naar deze site gaan -> http://www.heinekennightlive.com/dancing/fortuyn.html

ik heb gelachuh! hehehe :D :P
Pim Zegt niet in de extreem rechtse hoek geplaatst te willen worden, maar daar maakt hij het zelf naar. Hij is mij echt TE rechts! Veel van zijn ideeen zijn absurd, de ideeen die enigszins redelijk en vooral HAALBAAR zijn vind je ook terug op verkiezingsprogramma's van bijv. de VVD of andere min of meer rechtste partijen. Als hij met een paar zetels in de tweede kamer komt is dat geen ramp, maar als hij de grootste partij van Nederland krijgt dan is het einde echt goed zoek... Ik weet nog niet precies waar ik op ga stemmen maar hij krijgt in geen geval mijn stem!!!!
Pim is zeker heel erg rechts. Mij is hij veel te rechts, ik ga zelf namelijk denk ik PvdA stemmen.

Hij is alleen niet extreem rechts. Extreem rechts zijn volgens mij mensen die ideeën hebben die vergelijkbaar zijn met wat de nazi's dachten. En zo is ie ook weer niet.
 
PIM RULZ Mijn stem heeft ie, pvda? Melkert? Die vent kan geen gesprek aan wordt over overal er uitgelult. Als pimmetje zn ideeen zo slecht waren had ie in debatten afgemaakt geworden maar volgens mij is wint ie toch altijd.....!
Mensen zeggen dat ie nazi ideeen hebben moeten zich eerst eens verdiepen in zn uitspraken, ze zeggen dat hij maar wat schreeuwt maar wat doen die linkse rakkers?Eerst over hem oordelen voordat ze zn inhoud bekijken....
 
to tha master <quote> PIM RULZ Mijn stem heeft ie, pvda? Melkert? Die vent kan geen gesprek aan wordt over overal er uitgelult. Als pimmetje zn ideeen zo slecht waren had ie in debatten afgemaakt geworden maar volgens mij is wint ie toch altijd.....!
Mensen zeggen dat ie nazi ideeen hebben moeten zich eerst eens verdiepen in zn uitspraken, ze zeggen dat hij maar wat schreeuwt maar wat doen die linkse rakkers?Eerst over hem oordelen voordat ze zn inhoud bekijken....


---------------------------------

wat een goed doortimmert en geweldig onderbouwt verhaal..... jij lult mij eruit :D (dus) jij hebt de beste ideeën :D (misschien) wil jij geen president worden ?? :S:S:S:S:s
2 Tha Master: Goede ideeen hebben is heel wat anders dan goed kunnen debateren. Ik vind dat Pim geen goede ideeen heeft, maar dat hij ze goed kan verkopen staat als een paal boven water.

Dat ie geen nazi is, daar heb je gelijk in.
pim is een autoverkoper waarvan je niet wilt dat ie je helpt...Hij laat je de mooiste auto's zien...en je hoeft NIETS bij te betalen als je je oude inleverd...Maar ondertussen heb je geen idee wat je nu precies koopt...

hij moet gewoon op de markt gaan staan en zijn fantastische ideeen :S proberen te verkopen...ik zie t m ook nog doen ook, das dan WEL weer knap...
Dat vind ik nou nog eens een mooie omschrijving. Zo zie ik hem ook:)
ach ja, stemmen de meeste hier maar PIm, dan ga ik lekker de andere kant op :Groen Links :D

Volgens mij ben ik een van de weinige hier, maar lekker belangerijk :D
Ik wil voorstellen om de naam van dit forum te veranderen in PIM FORTUYN RULED

May he rest in peace......
 
nee hoor maar is gewoon te gek voor woorden dit
ABSOLUUUT..........PIMMETJU RULEZZZZZz
voor altijd!

R.I.P