Partyflock
 
­ Nederland
 
wie heeft het verhaal van anja gevolgt?
ik had het gisteren nog gezien op nederland 1 en ik zit er nu nog mee... ik ben er boos over en ook verdrietig maar ik ken het meisje niet.

wat is jou mening over het verhaal anja en wie kan het hier verwoorden voor de mensen die niet weten wie anja is, zonder emoties die er niet toedoen.
 
Who the FacK is Anja.....
 
iemand die gewoon nog had kunnen leven
 
Nou, dan weet ik ook weer veel, EXPLAIN
Ik weet niet wie anja is, maar als jij net zegt dat ze nog gewoon had kunnen leven dan krijg ik daar meteen kippevel van.
Maar wat is er dan precies met haar gebeurt?
 
ze was ook verbrand maar had al huidtransporten gehad en alles ging gewoon goed en niemand had verwacht dat ze nog zou sterven.
maar ze had die mda bacterie ofzoiets dus nederlandse ziekenhuizen wilde haar niet hier hebben tot het amsterdams ziekenhuis (zitten nog hele verhalen tussen) inzag dat het meisje echt ziek was, daar zijn ze er oa achter gekomen dat een ontstokten hartklep verzwegen was... het meisje is dood gegaan nu en ze was gewoon mooi en jong en het had niet gehoeven en haar ouders schrijven nu brieven maar worden genegeert..

er zit nog een veel groter verhaal aan vast maar dit is voor mij het grote lijntje door het verhaal en ik haat het zo!

het is niet eerlijk, voor haar jonge leven niet, voor haar ouders/broer/zus/vriend en andere familieleden en vrienden ook al niet....
Ziekenhuizen zijn heel bang voor die bacterie. Ik snap best dat ze haar niet meteen in Nederland wilden opnemen. Daar gaat het denk ik ook niet om.
Vlak nadat zij was overleden mochten soortgelijke 'gevallen' wel naar Nederlandse ziekenhuizen. Dat steekt natuurlijk. Bovendien is er een onderzoek gaande met betrekking tot de dood van Anja. Dat onderzoek duurt al een maand of zeven zonder nog enig resultaat. Haar ouders voelen zich hierdoor dubbel benadeeld. Ze worden simpelweg niet serieus genomen.
Ik begrijp het verhaal van de ziekenhuizen dus wel, alleen is er daarna iets fout gegaan. (Ik snap bovendien niet dat ze WEL in Belgie terecht kon! Alsof ze daar niet bang zouden zijn.)

The Jumping Queen says: "Sailing home!"
Jezus, wat een verhaal. Ik kan ook altjid zo slecht tegen die verhalen, als ik het dan ook op tv zie dan zit ik gewoon te janken, het kan me dan helemaal nix schelen

Maar DAMN deze is echt erg!! Ik krijg het er helemaal koud van.
 
Ja, dit is vet ja, brrr denk je dat je het overleefd hebt en dan krijg je dit.

Maar wrom willen die ziekenhuizen haar gvd dan niet helpen. Lijkt wel veel op de Bijlmerramp toen en nu.

Enne gewoon naar de Telegraaf schrijven, die doen wel iets aan zulke zaken
 
idd ik snap ook dat ziekenhuizen die bacterie niet willen maar nu worden andere dus idd wel binnengelaten en ik baal ervan dat iemand eerst het leven moet verlaten... vooral aangezien ze al zo hard had gevochten enzo,,, maar hoe dan ook het blijft oneerlijk lijkt mij.
Ik vindt het toch echt een beetje raar dat ze haar niet wilden opnemen omdat ze bacterien bij zich droeg. Helemaal nu de wetenschap al zover is voor elk kwaaltje een middeltje.
 
uhm deze bacterie staat ook bekend als de ziekenhuisbacterie en is niet echt een leuke bacterie om te hebben in het ziekenhuis en vooral niet in de ok... zal wel eens kijken of ik er ergens info over vandaan kan halen dan snap je het denk ik beter
 
Ja, heb het ook gezien!
Heel ingrijpend verhaal!
Heel erg zonde van zo'n jong meisje!
 
ook een mooi meisje!
 
Artiest Jakuza
Weer een leven voorbij, leven keert terug tot de namaak schone lei, al was ik er niet bij, toch grijpt het gevoel me diep, gelogen herinneringen aan wat ze riep, diep van binnen voel ik me alleen, mijn hart veranderd n versteend, van binnen voel ik me koud en kil, waarom staat de tijd niet stil ?

Mensen moeten leren, anderen te respecteren, niet te confronteren, maar te garanderen, geen zin om te condoleren, zoals de vorige keren.

Een diep gevoel van verlies, gedachtes wanordelijk hectisch, ik kan het niet begrijpen, duistere gedachtes vallen te verdrijven, weer word ik gedwongen te strijden, vermalijden, geleerd om strijd te vermijden, word ik door de dood gedwongen, lucht verdreven uit mijn longen, mijn keel dichtgeknepen, heeft niemand het dan begrepen ?

Mensen moeten leren, anderen te respecteren, niet te confronteren, maar te garanderen, geen zin om te condoleren, zoals de vorige keren.

Een persoon ongekend, onbekend, emoties in mijn hoofd bedelend, gevoel ongewend en toch raakt het me diep van binnen, is deze strijd nog te winnen ?
Ok dat zou ik echt heel cool van je vinden, want ik snap het denk ik inderdaad niet. Maar het is toch raar dat er nu mensen die hetzelfde hebben wel terecht kunnen.

Of zeg ik nu weer iets stoms en sla ik de plank helemaal mis.
 
neehj jardena je hebt gelijk, vind ik ook!
en het ergste vind ik nog wel dat ze nu die ouders niet serieus nemen...
Damn jij bent echt goed Jakuza!!
heb je dat zelf verzonnen?
Dat is het ergste wat er bestaat voor ouders net je kind verloren en dan niet serieus worden genomen.

Je zou die mensen toch &%##@%$&**(&(*%#@@^&*()*
 
psies!
meer heb je eraan om DE manier te vinden om dit nooit meer te laten gebeuren en die ouders te helpen, als die geholpen WILLEN worden.
Daar heb je gelijk in.
Maar mensen helpen die net hun kind zijn verloren zijn moeilijk te helpen, hun verdriet is zo groot.
Maar het valt te proberen natuurlijk!!
 
beter als je kop omdraaien en zwijgen omdat je het al erg genoeg vind, alhoewel sommige mensen dit meer op prijs stellen... het hangt van de personen af.
 
Zelf verzonnen idd. Thanx. (en voor fanz: kga binnenkort on stage met een nieuwe rapformatie, waarin alle 3 de leden DJ n MC tegelijk zijn).

Mensen moeten leren, anderen te respecteren, niet te confronteren, maar te garanderen, geen zin om te condoleren, zoals de vorige keren.

Waar een wil is, is een weg, het leven diep van binnen nep, alleen bij frustratie, komt bij mij de inspiratie, voor een dergelijke creatie, compleet naar boven gedreven, weer een ziel verdwenen, voel me schuldig, terwijl ik eigen talenten huldig, is onschuld gestorven, aspect van het leven bedorven, iets dat ik nu uitbuit, een ongehoord geluid, geen daad maar meerdere woorden, opgedragen aan de ongehoorden, zij die hebben gestreden, onterecht geleden, onterechte bevelen, zal ook dit verhaal vergelen ?

Mensen moeten leren, anderen te respecteren, niet te confronteren, maar te garanderen, geen zin om te condoleren, zoals de vorige keren.

Voel me schuldig over de bron, iets dat ik vroeger niet kon, een bron van inspiratie, zielloze devaluatie, maar misschien kan ik zo voor hen strijden, die alleen ongehoord lijden, rusteloze tijden, zullen ooit nog onze ogen verwijden ?
Toevallig zag ik het net op tv...het is idd erg sneu...en helemaal voor die familie...ze gaan er wel goed mee om enzo...dit is weer 1 van die zinloze rampen die niet eens had hoeven gebeuren
 
Jakuza, geef effe een gil, dan kom ik wel kijken.
Nieuw nederhoptalent wil ik altijd wel zien.

En je style is dope ja, nu nog keuren on da stage
Laten we het er ophouden, dat alles fout is gegaan toen... En dat er fouten gemaakt worden in ziekenhuizen en dingen worden verzwegen gebeuren altijd, Dat is opzich een punt om over te discuseren.
 
dus daar ging t smsje over :)
 
Ik woon zelf in Edam en ik werk in volendam en ik wordt dus wekelijks geconfronteerde met die gasten. Inderdaad vrij triest en helemaal nu het meerdendeel van de victims zijn vlucht zoekt in de drugs. Die lui lopen op zaterdagavond als agressieve zombis rond stijf van de drugs.
 
idd rich... had het ff niet meer
 
Was voor de nieuwjaarsramp niet al een hoog aantal "weekend" drugsgebruikers onder de jeugd in volendam?
Heeeeej emillo ik woon ook in Edam!

Maar goed er zijn superveel drugsgebruikers in de gemeent Edam/volendam... maar ik zie niet waar je dan de link legt met de ramp... explain me
Werkzaam bij Partyflock
'In een aantal landen komen Staphylococcus aureus voor die niet meer gevoelig zijn voor de antibiotica die in ons land gewoonlijk worden voorgeschreven. Dit wil zeggen dat ontstekingen daar niet meer mee behandeld kunnen worden. Dit soort Staphylococcen noemen we: Meticilline- Resistente- Staphylococcus- Aureus (MRSA). Deze MRSA is in feite niets anders dan gewone Staphylococcus aureus, ze levert niet vaker infecties op. Het bijzondere van deze bacteriën is echter dat zij niet goed reageren op de bekende antibiotica. Daarom is een andere behandeling nodig. Gelukkig is dat ook mogelijk; er is een beperkt aantal middelen dat gebruikt kan worden. Uiteraard moet hier wel heel zuinig mee omgesprongen worden om te voorkomen dat de MRSA ook daar ongevoelig voor wordt. Het is dan ook van het grootste belang dat het aantal MRSA's niet kan uitbreiden!' (BRON:http://www.oogziekenhuis.nl/patient/folders/MRSA.htm)

Het ging dus omdeMRSA bacterie.
 
tja dat is het leven he.....
 
OK MARIE

I will explain to you!

Zoals je waarschijnlijk al wist was het drugsgebruik onder volendammers al enorm!
En dit niet alleen om het genot van de drugs!
Nee helemaal niet in tegendeel! Ze usen het alleen maar om meer te kunnen zuipen!
Idioot dus want als je het gebruikt voor de drugs kan ik me er nog iets bij voorstellen.

Sinds de ramp werkt mn vader als vrijwilliger om de slachtoffers te begeleiden, Uit onderzoek van die organisatie via vraaguren enzo is dus gebleken dat het gebruik is toegenomen. Ook zijn er een aantal knokpartijen geweest tussen Volendammers en buitenstaanders ( voornamelijk Edammers) waarbij het duidelijk was dat de volendammers onder invloed van pillen, coke enz.. waren! Zelf ben ik er ook bij betrokken geweest en ik kan je zeggen dat het geen pretje is om tegen over iemand te staan die zware brandlittekens in zn nek heeft. JE vraag je af of je nu moet slaan of medeleven moet hebben! Ook heb ik gehoord dat sommoge Edammers gebeukt zijn door een groep waarbij ook volendammers aan het knokken waren met drukmaskers op! Zeker die mensen die waarschijnlijk lang in het ziekenhuis hebben gelegen zouden eigenlijk beter moeten weten dan zich schuldig te maken aan zinloos geweld!

Welke Marianne ben je dan??? Ik zal je vast wel kennen als je een beetje vaak op housefeestjes bent!! Was je toevallig ook op High jacked op die boot in Adam?

Groeten van Emile
Ja daar was ik ook, Je kent me vast wel... ben 8 jaar vrijwilliger geweest in de Nohol en sta (stond) achter de bar in "de Poort".

Dat soort kleine gevechten wat er tussen jongeren voor doet, gebeurt overal... En kan me niet voorstellen dat dat door drugs of drank veroorzaakt wordt, tuurlijk heeft dat ermee te maken. Maar wat ik altijd meemaak in Edam/Volendam dat de Edamse jeugd net zo hard meebegruikt en gevechten ontstaan overal... Nohol vorige week nog een Errug goed voorbeeld van... (een jongen wordt zinloos in zijn nek met een stuk glas gestoken)Dus heeft dat helemaal niks met die hele ramp of met drugs te maken.. denk ik.

Of wou jij menou gaan vertellen dat Edammers poeslief zijn nooit drugs begruiken en absoluut nooit een volendammer uitdagen????

Want ik kan je wel vertellen dat vorige week in de Nohol 95% aan de drugs zat.... en geweld genoeg en daar hadden niks geen Volendammers iets mee te maken!!!
 
Jij werkt zeker in een kledingszaak in adam in de Kalverstraat??

Ja nohol was een ziek drugshol vorige week. Ik vond het overigens wel een goed feestje hoor!

Idd het meerendeel van de Edamse jeugd slikt ook en dat is toch best vaag als je mannetjes die je van vroeger kent als kleine kotertjes nu ziet rondlopen met grote ogen en trillende kaken.
Zelf ben ik ook niet heilig hoor maar het is toch vaag dat het zo is gelopen. Ach ja zal in andere gemeentes ook wel zo zijn.

Op dit moment is het wel rustig tussen Edam en Volendam maar er was een periode van 2001, rond februari/maart, Dat 4 weken achter mekaar gevechten zijn geweest die 100% te wijten zijn geweest aan volendammers hoor.

Aan de andere kant is het ook wel begrijpelijk dat je meer drugs gaat gebruiken als je zoveel ellende achter de rug hebt!
Ja dat dacht ik dus ook al aan ja ;)

Half Volendam gebruikte al drugs en al heb je dan zoiets meegemaakt is het erg makkelijk om gewoon nog harder door te gebruiken..

Ik werkte idd. in die kledingzaak, maar nu al een jaar niet meer.. hijs opgeheven :(

Maarrrre wie ben jij dan hahaha, ben nou wel nieuwsgierig!!
 
He marie,

Ik kom ook uit edam en emilio is een vriend van me. Volgens mij werk jij ook bij la galera of niet.
 
hey Djax! Zaterdag om 0050 nog ff in de movies en weer die videolandchick strange tegen me doen! :)

Ja Marianne, Ik heet Emile en ik heb je volgens mij ook wel eens in Club Item gezien met I love Hardhouse en ook een x op HQ in juni ofzo. Ik ga vaak met Bas huygen om waar jij altijd wel ff mee praat tenminste als ik de goede voor me heb.
Volgens mij sta ik ook soms wel eens op dezelfde bushalte als jou richting Adam. (Bij deen Edam daar) Kan dit kloppen?? Zo ja spreek ik je binnenkort wel ff aan als ik je tegenkom!

Groeten van Emile
 
SHE WANTS YOU MIEL!!!!!!!!!!

GO FOR IT.
HAHAHAHAHAHAHAHA
 
We dwalen af van het onderwerp,vergeten is dus zo makkelijk.
Ik heb zelf dochters in die leeftijd en ik kan het mij niet voorstellen,die woede,dat verdriet en natuurlijk zo oneerlijk.
Was het Maxima geweest had het niet gebeurd,ook de dochter van de burgemeester was behandeld geworden:s life sucks.
Misschien het idee dat ze zo verwoest was,uiterlijk en innerlijk,is het beter te verhappen.
Haar lijden is voorbij,maar van haar mede slachtoffers die nog dagelijks door hun pijnlijke verwondingen en verminkingen aan die nacht herinnert zullen worden zal het lijden nooit voorbij gaan.
In die nacht zijn zij allemaal gestorven.
Kunnen wij die ouders niet bereiken,een teken van mee-leven?
 
Er is vast wel ergens een site met een gastenboek ofzo, waar je medeleven kwijt kan
waar weet ik niet
probeer de website van de gemeente volendam eens
 
Haahah DJAX!!

Dat wordt gratis films huren binnenkort!!! :)
Wel een lief meisje is het denk ik! :)
 
EMILIO,

IT DEPENDS ON YOU.
http://jongeren.volendam.nl/asp/anjaboek/guestbook.html

Hier is een boek dat je kunt tekenen voor Anja Kok
 
Bedankt zussie,ik was er net geweest en wilde het ook doorgeven.
Heel erg indrukwekkend,voel me depri.

Aanrader voor degene die meer wil weten of ook wat kwijt wil aan nabestaanden.

Ieder slachtoffer heeft ook zijn eigen boek.
vond ik bij de volendam\edam site.
 
'IT DEPENDS ON YOU" waar heb ik dat eerder gehoord :P :)

It definitely does!!!!
 
hehe, Edams onderonsje...maarrehm Marjanne was dat nou Raymond die in zijn nek was gestokken met een kapot geslagen bierfles?

weet jij hoe het nu met hem is?
 
ach ja een vriend van mij is ze broertje verloren in die volendam brand, en zelf is ie ook voor een deel verbrand.
was heel erg vervelend voor hem, maar zoals hij zei het leven gaat door.

greetz oz
Met Raymond is niks aan de hand hoor, die loopt me nog iedere dag te vervelen als ik aant werk ben in de poort. Alleen een litteken in zijn nek, door dat glas idd.

En gabbermama.. las je reply nu pas.. edams onderonsje, betekent niet dat we het vergeten zijn! Maar iedereen moet verder... Ik zie iedere dag wel een verbrandt iemand lopen en dan probeer ik mij te verplaatsen in watvoor hel zij hebben meegemaakt. Tis onvoorstelbaar!!! Maar goed, in dit topic is het idd een beetje cru, sorry :)