Partyflock
 
Forumonderwerp · 14499
­ Nederland
 
Er loopt al een poosje een discussie onder wat vrienden. Een maat en ik zeggen namelijk dat er wat veranderd is aan de situatie UDC en Dance Valley. Want alle HQ en Dance Valley cd's werden uitgebracht onder Dance Valley BV en nu ineens staan ze onder UDC Music BV.

Was Dance Valley nou eerst een organisatie opzich of niet?
 
Volgens mij was DV eerst een organistie op zich, maar zijn ze nu samen gegaan met UDC omdat ze het hoofd anders niet boven water kunnen houden..
 
nee DanceValley is een evenement wat van de organisatie UDC is....misschien dat het uitbrengen van een cd onder een andere BV voordeliger is wat betreft kosten die ze moeten gaan betalen..!!Het bedrijf waar ik werk bestaat uit 13 verschillende B.V.'s
Nee volgens mij niet.....
Dancevalley is altijd van UDC geweest. Was eesrt waarschijnlijk onder een andere b.v.!! Kijk maar na ID-T daar wordt bv thunderdome georganiseert onder de naam shockers b.v. en mysteryland weer onder mysteryland b.v. ofso!!! beetja vaag maar klopt wel :-)
 
Owkee... thnx
 
Volgens mij zijn ze begonnen onder de naam Dance Valley omdat dat het enigste feest was dat ze gaven. Toen gingen ze meer concepten hosten en was de naam Dance Valley niet meer toereikend. Vandaar UNITED dance company.

Ik weet niet of het echt zo is, maar klinkt wel logisch:)
 
zou kunnen natuurlijk maar de optie met verschillende bv's lijkt me meer waarschijnlijk dit heeft met allerlei belastingen etc. te maken!!!
Heeft niet alleen met belastingen te maken...ook met zekerheden, aansprakelijkheid bij faillisement ed.
 
daarvoor zei ik ook etc. !!!
 
Tis een pot nat.. wij worden er vast en ckur weer door genaaid!!
 
Werkzaam bij Creative Elements
Dance Valley is van UDC

UDC liet de cd's eerst door anderen verzorgen
sinds kort doen ze dit zelf vandaar de naamsverandering

de cd's werden eerst door purple eye gedaan..

niks met belastingontduiking te maken..

ze houden het nu in eigen hand.

heeft dus ook niets met meer bv's en risico te maken..