Partyflock
 
Forumonderwerp · 14475
­ Nederland
Hebben jullie t gehoord of gezien ? Dat er een Euro munt gevonden was met een NL binnenkant en een Duitse buitenkant, de hele Nederlandse bank in rep en roer : "drukfoutje" noemden ze het.
Volgens mij hebben de meeste mensen wel geprobeert op 1 januari om zon muntje te mollen en te passen in een andere . IK wel iig :D.

Zie ik gisteravond t nieuws en zit er zon pannekoek ( kunstenaar ) die beweert dat hij al die munten in omloop heeft gebracht, kunst noemt hij het:D:D Sjezus volop in t nieuws in de krant hahah Nederland stond verbaast dat 1 iemand dit verzonnen heeft..Beetje jammer van die roze bril en oogkleppen weer eens , gents van de overheid en media!!
laatste aanpassing
Dat was minstens een week geleden hoor ;P
ok gister avond was een intervieuw met die "fantastische " kunstenaar ...:)
laatste aanpassing
 
in de volkskrant stond hoe je 't kon doen.. iets met colafles ofzo :)
Ik vind het wel humor!! :D
waarvan Alkmaarder/harrie i/d /warrie ???
 
Vond het idee wel grappig om die munten zo door de war te gooien, maar die filosofie van pannekoek verprutst het hele grappige er aan. Zou die niet vervolgd kunenn worden?
die kunsternaar woont volgens mij bij mij om de hoek
 
vandaar :P
2 MDMAarten : JA als hij nou vervolgt word kunnen de overige doe t zelvers vrolijk door hobbieën met de Eurocoinz :D , ja mr de officier van justitie het was zijn idee hij heb op tv laten zien hoe t moest :D:D..


goeie
 
haha

wij hebben ook ooit zo'n euro veranderd!

harde ondergrong en rubberen hamer :D
heel simpel, en was al voor de euro bekend bij zo'n franse munt, die bestond ook uit 2 delen, en werden daar constant van elkaar gehaald