Partyflock
 
Forumonderwerp · 14370
­ Nederland
 
http://www.volkskrant.nl/nieuws/nederland/1029056464005.html

Stond vandaag ook nog een artikel over lovefields in, maar dat is niet op de site te vinden.
gaat meer over buitenlanders dan over de FFWD.

"Allerlei minderheden zijn hier in de minderheid. Flamboyante homo's, hippe Marokkanen, overdadig versierde Kaapverdianen, Surinamers en Antillianen; ze zijn op de vingers van een hand te tellen. Als ze voorbijkomen, staan ze vaak bij elkaar op een kar. Zoals op die van Nighttown, nota bene de gelegenheid die twee jaar geleden nog een klacht wegens discriminerend deurbeleid aan de broek kreeg."

Het zijn toch niet voor niets minderheden. Dus blanke mensen mogen niet meer naar Rotterdam omdat de minderheden dan in de minderheid zijn??
 
Dan verschijnt een wagen die in camouflagekleuren is opgetuigd. Breakbeats spurten uit de speakers. De wagen en zijn alternatief ogende passagiers lijken uit een andere wereld. De afstand tussen beide wagens symboliseert de afstand tussen twee culturen.

Dit gaat over de MATIKA (teKno) kar, was ook echt de beste, vetste kar van de hele FFWD met allemaal "vage" mensen :)
Neej je moet beter lezen Haakie...

Daarvoor stond dat de Minderheden in Nederland juist de meerderheid is in Rotterdam %)

Maar wat een bullshit verhaal zeg:S Wat wil die kerel nou... Als hij goed om zich heen kijkt dan zie je gewoon in verhouding weinig allochtonen op dancefeesten... Die houden waarschijnlijk van andere muziek enz..

En net alsof de danceparade alleen voor de Rotterdammers is :S... dat dit soort onzin in de krant word gezet.
laatste aanpassing
Wat nou beter lezen.

Daarvoor stond idd dat de minderheden in Nederland juist de meerderheid hebben in Rotterdam alleen door de FFWD werden ze daar weer de minderheid. Dat staat er toch???
 
volgens mij gaat 't artikel meer erover dat DE PROVINCIE naar rotterdam komt, dus "jan en alleman" zeg maar, niet alleen de echte partypeople. En dat merkte hij ook in de Now & Wow op de afterparty, het publiek is te "normaal" en hij trekt dus mensen aan die hij eigenlijk niet zou willen zien op zijn feestje....
Ja dat staat er ook:)... Maar heb denk ik je laatste zin verkeerd Geïnterpreteerd..

Boeiend het is gewoon onzin wat er in dat stukje staat, daar zijn we het iig over eens:)

2 sTaMpBeeSsiE >> Volgens mij weet hij niet eens wat de echte partypeople zijn....
laatste aanpassing
Dan moet ie ze niet binnenlaten, maar hij zag denk ik $$$$$
>> sTaMpBeeSsiE

Is die camouflage kar niet die van Triple Vision geweest? Die had ook allemaal van die Jungle decoraties aan de kar, mensjes in van die army-kleren en er kwam Drum'n'Bass vanaf...
De kar van nighttown had ook zoiets... zag er echt niet uit... echt lelijk
 
Skabber: ow whehehe dat kan ook....matika kwam geloof ik na armin van buuren...owja shit je hebt vast en zeker gelijk :)

Qoen: naar mijn mening zijn de mensen in de now & wow in ieder geval niet de party people waarmee ik 'n feestje kan bouwen ;-)
 
Wat een kut bericht !!

Drie jaar geleden wilde iedereen dit soort evenementen toegankelijk maken voor Jan en Alleman. Nu is het zover en u is het weer niet goed ?

Dus volgens meneer Langenbach kan ik me het beste zwart schminken, en een rood-geel-groene hanekam zetten, en naakt over straat gaan lopen ?

Nee, een normale spijkerbroek en shirt is voor mij goed genoeg ! Daar kan ik ook in feesten.

Beste meneer Langebach, ik stel voor dat u ergens anders gaat proberen de clown, of beter misschien hofnar (clown is waarschijnlijk te gewoontjes in uw ogen!), uit te hangen !

:kots:
 
Die camouflage kar waar het over gaat was de kar van triple vision inderdaad...daar stond Bas M (van Exposure of Sound) toen op te draaien ..
Ach, dat heb je toch ook als je kijkt naar muziek? Er begint een nieuwe muziekstroming, lekker underground tot en met, dikke hype, iedereen wil dat horen, iedereen wil z'n graantje meepakken, iedereen maakt dan ineens van die tunes, hip tot en met natuurlijk, maar uiteindelijk komt het er op neer dat de hele boel mainstream is geworden en de mensen die er vanaf het begin bijwaren de boel als commercieel af gaan doen en zich mogelijk richten op of de echte underground van die stroming of iets totaal anders oppakken.

FFWD is nu een aantal jaren gewoon goed bezig, steeds meer mensen kennen het, 't komt meer in de media en daardoor komen er ook steeds meer mensen op af die er in eerste instantie niet kwamen. 't Hoort er gewoon bij, ik vond het, ondanks mijn korte aanwezigheid, best wel gezellig en tof.
 
whahhaha wat een kneuzen stukje. Is het er dan zo eentje die het alleen voor de Rotterdammers wil houden. als dat zo is moet je het dan natuurlijk ook niet gaan promoten door het hele land. En wat is er mis dat er alleen maar blanken waren. Of moet dit dan onder het kopje positieve discriminatie vallen:S:S:@.

Verder de mensen aan wie ze het gevraagd hebben zijn van het type die zich alles willen toeeigenen en waarschijnlijk maar blijven zeiken dat het vroeger beter was bla bla bla
 
Wat vond de hoofdsponsor HEINEKEN eigenlijk van het feit dat er niet gedronken mag worden op straat ?

Beetje jammer. Maar goed, eenieder vind hier natuurlijk zn eigen oplossing voor :)
neeeeeeeeeeeeee verdomme.....wat een K*Tjournalist. Als ik die debiel ooit op mijn school tegenkom zal ik hem de eerste les uit de journalistiek hardhandig bijbrengen:

HOOR EN WEDERHOOR

Hij heeft alleen maar de negatieve meningen eruit gehaald...hij wilde een invalshoek en heeft maar voor deze gekozen..

ps. ik denk ook vanwege het weer, dat veel 'niet-provinciale' mensen makkelijker en minder uitbundig gekleed zijn gegaan. Maar wat boeit die kleding ook eigenlijk....fuck it, ik zie liever 10 boeren in een voetbalshirt uit hun dak gaan dan 10 gasten die in hun trendy kleding stilstaan...
Denk dat 295.000 van de 300.000 bezoekers positief is over deze parade..en precies pakken ze weer de mensen eruit die vertellen wat ze willen horen!! GRRR ...kan hier echt niet tegen...
laatste aanpassing
Mja, ik vond het ook een zeikstukje.
Dancevalley werd ook beetje snerend over geschreven.
Beetje jammer van de Volkskrant.

quote: 'Al die siliconenbimbo's, wat een platheid

In dat stukje over Dancevalley hadden ze het ook over 'siliconenbimbo's'. Wat is daar dan mis mee??
Ik vind het altijd wel leuk om van die dames rond te zien huppelen. Maakt het feest toch iets leuker..
ps...de non uit het stukje:

 
En hier in actie : :)

Whehehe dat was de lelijke truck van nighttown volgens mij:)
 
Dat dancevalley-artikel heb ik ook gelezen inderdaad. Over het algemeen heel goed, maar een paar van die snerende opmerkingen inderdaad.

Het jammere is dat het enige artikel over FFWD vandaag het bovenstaande artikel is. Tja..

Lovefields-artikel was wel aardig. Er wordt alleen een beetje negatief gedaan over de eenkennigheid die tegenwoordig bij veel mensen zou bestaan. Mensen die niet open staan voor een nieuwe muzikale ervaring zeg maar. Tja.. misschien heeft die journalist daar wel een pietsie gelijk mee..
Iedere keer wordt er weer het accent gelegd op de vechtpartijtjes die zowat onvermijdelijk ontstaan. Als daar nou eens een keertje mee wordt genokt dan verdwijnt het negativisme eromheen wellicht een keertje.

Ik heb zelf echt helemaal niks gezien van opstootjes. Net als voorgaande jaren overigens. Wat ik wel heb gezien waren volop feestende mensen op de Binnenweg. Ik ston gezellig met al mijn maten bij de Vagabond, een cafeetje.

Op het eindfeestje waren inderdaad wel een set mongolentjes aanwezig. Maar ook echt weer niet bizar veel meer dan op pak m beet de loveparade. Daar heb ik wel griommige dingen met eigen ogen mogen aanschouwen. Dat terwijl ik de twee keer dat ik was op een truck stond.

Ik word echt doodziek van alle negatieve berichtjes. Niet de berichtjes van de bezoekers maar meer die van de pers.



1. Tv Rijnmond vond het nodig dezelfde dag een item uit te zenden met een Nellie van 80 die opmerkte de dag ertvoor van 2 tot 3 uur snachts niet te kunnen hebben geslapen vanwege werkzaamheden. Geloof me maar, van 2 tot 3 uur snachts werken ze niet voor de Dance Parade. Waarom dit dan uitzenden in een item over de Dance Parade???

2. Rotterdams dagblad vond het nodig in de culturele uitgaanseditie een item te plaatsen dat louter gebaseerd was over de geluidsoverlast. Kan je nu echt niks anders verzinnen??? Is er dan jniks anders over te vertellen?? Geluidsoverlast lijkt me inherent aan een dance event.

3. Na afloop, op zondag, een item op Stads TV. Hier komt Ted L. uitleggen dat er teveel provincialn komen in sloeberkledij. What de neuk?? De weersvoorspelling stonden op oorlog!! Moet je er dan bij gaan lopen als een hippe homo?? Bovendien is Teds publiek ook weer niet zaligmakend. Mensen die komen om te zien en gezien te worden. Nee, daar zakt mijn broekje dan weer vanaf. Op Awakenings zien de mensen er vaak ook qua kleding niet uit. Maakt dit het feest minder? Lijkt me niet aangezien Awakenings er juist bekend om staat dat er voornamelijk echte party people op af komen.

4. Een item in de volkskrabnt waar je broek echt bruut ver vanaf zakt. Ti Ta Ted komt even uitleggen dat er te weinig glimnegers op de Parade aanwezig zijn. Rotterdam is een multiculturele stad. Waar de neuk gaat dit nu weer over. Hebben we niet 2 weekjes geleden 1 grote glimneger en queens parade gehad? Het zomercarnaval... Is het dan niet wellicht zo dat verschillende mensen, verschillende doelgroepen, mensen met een verschillende culturele achtergrond van andere dingen houden? Waar gaat dit precies over? Tedje had graag gezien dat er een area was met 2Step, R&B en weet ik veel wat voor shit. Altijd maar trance en techno is namelijk zo afgezaagd. Ted, eikel wake up! Slechts een handjevol mensen treekt die 2step-shit. Die komen naar de Nauw En Wow. In hun strakke glimshirt en fancy shit omdat ze anders gewijgerd worden aan de poort. Ze hebben dus geen echte keuze. Dig it, slik it or beat it is het devies in Now & Lauw.



Dat is wat mij nogal irriteert. Tuurlijk komen er idioten op af. Mensen die tot de wat lagere sociale klassen behoren. Maar meer dan op bijvoorbeeld Mysteryland??? Nou zeg, dat lijkt me niet. Wat ik daar vorig jaar allemaal voor mongooltjes heb gezien. Zakt mijn broekje minstens zoveel vanaf. Alleen heeft ID&T de mogelijkheid te kiezen welke media binnen worden gelaten tijdens huin feestjes. VErslaggevers die gepaaid worden met free tickets zullen niet zo snel een negatief stukje schrijven voor hun blaadje. Ze zouden het eens moeten proberen. Dan krijgen ze echt geen free tickets meer voor het volgende feestje. Dance Parade is gratis toegangkelijk en heeft deze mogelijkheden dus niet. Het lijkt me dus de taak van de media eens een positieve sfeer hieromheen te creeeren. Positivisme schept positivisme. Laat de negatieve lulletjes liever over de nieuwe tuin- en keukenbeurs schrijven.



Persoonlijk heb ik weer erg genoten van de Dance Parade. Ondanks de idiootjes die je overal wel tegenkomt. Ook in de Now en Wow van de van zijn troon gevallen beroepsmongool Ted.
laatste aanpassing
bravo!!!bravo!!

we want more!! we want more!!

dit is nou nog eens de waarheid..
 
Mooi stukkie (waarheid) !
 
Tja en Ted is sowieso nogal $$$-geil want in z'n (overigens mooie) Now en Wow wordt binnenkort de... SALOU reunie party gehouden!

Platter dan dat kan het toch niet worden? Wel? En dat allemaal in Ted's Now en Wow...
Tja...tis een beetje vreemd dat Ted "neerkijkt" op het publiek wat bij de FFWD aanwezig is, terwijl hij wel breeduit zijn deuren opengooid voor de afterparty na 23.00 uur, waar 98% van het FFWD publiek van die zaterdag dan aanwezig is...

Lekker dubbel Tedje...:-S
Hey R-Man, zo kleurrijk als je het voorschildert is het niet hoor. Voor een plaatsje op de perslijst garandeert Volkskrant, Telegraaf of NRC je echt geen mooi stukje. No way!! Dat krijg je pas als je iets moois neerzet in de ogen van de journalist.
Hmmmzzz,

Daarom snap ik dat jullie geen journalisten van de Volkskrant, Telegraaf of NRC toelaten. Maargoed, dat had je zelf al eens aangegeven.
In tegendeel, die laten we juist wel toe. Alleen Nieuwe Revu blijft voorlopig maar mooi even thuis na hun spread van dat meisje dat uit haar plaat is na afloop van Sensation.

Om iemand zo voor lul te zetten! Alsof dat het mooiste en meest indrukwekkende beeld was van Sensation White.

Ik heb hen dan ook geweigerd voor Mystery Land.
Quote spierbal:Tja...tis een beetje vreemd dat Ted "neerkijkt" op het publiek wat bij de FFWD aanwezig is, terwijl hij wel breeduit zijn deuren opengooid voor de afterparty na 23.00 uur, waar 98% van het FFWD publiek van die zaterdag dan aanwezig is...

Lekker dubbel Tedje...



Ik heb je overigens niet gezien in de N & W...

Hoe kun je dan weten dat de N & W gevuld was met mensen van de FFWD..??
Dat was dus niet zo.... De N & W was gevuld met mensen die juist niet naar de Ffwd waren geweest..

Het was niet eens vol....60 % werd geweigerd...
over de media: wat is er nou ook leuker dan negatief nieuws brengen. Vrolijk nieuws? Daar smullen de lezers niet van. DUH... heb het nogal gehad met de media. Doe er dan ook tegenwoordig niet meer zo veel mee ;) bevalt me stukken beter :)
Tis eigenlijk nooit goed. Waarom moeten die mensen op zo'n mannier over zo'n goede ontwikkeling in de samenleving uiten.

Laten we tien jaar terug gaan in de tijd. De dance staat op het punt te ontploffen en iedereen doet zijn best om zijn feest te promoten. mogelijke liefhebbers moeten overgehaald worden om zich te geven voor een nieuwe stroom... house. Nu tien jaar later hebben we een nieuw probleem. We houden van de muziek, we houden van de mensen die er ook van houden... of ze nog groen geel of zwart zijn. Dat niet iedereen van housemuziek houd is logies, ik houd immers ook niet van 2step of RMB. Maar gelukkig hebben de mensen die daar wel van houden hun eigen feest. Kwaku in Bijlemer is daar een mooi voorbeeld van. Moet je als rechtgeaarde Nederlander voor de grap daar eens gaan kijken. Cultuur all over the place, en helemaal voor hun.... sfeer is daar goed, maar ja niet mijn muziek.

En dat is nou net zo met FFDP, je kunt niet altijd iedereen behagen. LoveParade doet het al jaren zo, en lees je daar dat het niet toegankelijk genoeg is. Er komen zo'n slordige 1.000.000 mensen op af, vanuit heel Europa.... toegankelijk genoeg?????

Profiteren, shockeren, en vooral slijmen. Ted is niet dom, en hij ziet een nieuwe markt... Dance heeft ie uitgezogen, nu maar RMB 2Step, en Bubbling, nieuwe markt nieuwe centjes, wij worden uitgekakt, de nieuwe markt aangeboord. Hij mag sterven, de commerciele lul HIMSELF.


Ik zou er nog een uur over door kunnen gaan, maar genoeg is genoeg....

Whit Luv and see ya all next Year on FFDP

MC says SMILE
laatste aanpassing
leuk verhaal....

...........not..........
 
Wat mij nogal tegen de borst stuit zijn die opmerkingen over provincialen die naar de stad komen. Youp van 't Hek heeft daar ooit een leuk stuk over gedaan, maar dat terzijde. Omdat ik niet in een stad woon mag ik dus per definitie niet naar zo'n stad komen voor een feestje?? Ik nodig de heer Langenbach uit om eens die stad van hem uit te komen en te zien hoe wij "provinciaaltjes" leven. Ook wij hebben warm stromend water, TV en radio en jaja, zelfs WIJ kopen genotsmiddelen en ook WIJ hebben Homo's en Potten en allerlei extravagante figuren rondlopen. Wij hebben alleen een tuin en hij niet (of hij moet in burgerlijk Kralingen wonen).
2 DIM: Ik ben ook niet in de N&W geweest dit jaar na de FFWD...ik was doorweekt en ben om 23.00 uur naar huis gegaan...

Maar ik doelde eigenlijk op een paar jaar geleden. Toen was dat dus wel het geval dat iedereen naar de N&W ging na de FFWD, mede omdat Tiesto toen draaide. Er stond een rij van 6 km buiten en ik ben toen maar weggegaan naar een ander feestje...
 
mag ik misschien een héle domme vraag stellen??? (ik ben immers ook maa een provinciaaltje..)
"Wat is er nou zo bijzonder aan de Now & WoW?"...
 
Op de B2S kar was trouwens een veelvuldigheid aan kleur te bekennen. Enerzijds een paar bloedmooie voluptueuze danseressen met een licht mediteraan kleurtje en Steve Sweet is nou ook niet echt wat je zegt blank. Daar komt bij dat het rondom deze kar erg (gezellig) druk was met allerlei mensen; blank maar ook veel marokaantjes die tezamen de oude nummers herkenden en uit volle borst meezongen. Het gaat er puur om of je van de muziek houdt. Ikzelf heb ook een kleurtje maar dat weerhoudt mij er niet van alle feesten af te lopen, ook al krijg ik nog weleens een beuk of een schouderduwtje van zo'n puber met kisten, opgerolde broekspijpen, geblokt overhemdje en nou, je kent ze wel...
ik kan maar 1 ding zeggen ted

we wachten al jaren op iets nieuws !

shows us then !
Juist Mad´R...ik ben het zowaar eens een keer met je eens ;-)

Maar Ted loopt te gillen dat de dance-scene tegenwoordig zo blassé en banaal is geworden, terwijl hij al jaren hetzelfde kunstje vertoond op zijn feesten. Elke keer maar weer die harige kutten en jaren 70 pornofilms hebben we nou ook wel gezien...

Ik zou dus zeggen Ted "begin eens bij jezelf"...
ted zal het aan zijn reet roesten !

dergelijke uitspraken zijn prima voor zijn pr.
Wat een loze opmerkingen van die Ted zeg... en al helemaal over 'provincialen' en 'voetbalfans'... Zo 'exclusief' als hij de dance-scene wil hebben wordt deze toch nooit, en al helemaal niet bij evenementen als de Dance Parade!