Partyflock
 
Forumonderwerp · 14413
­ Nederland
VONDST VAN 101 TUINKABOUTERS (telegraaf 12_08_2002): Van onze correspondent uit BORDEAUX, maandag. De Franse politie onderzoekt wie 101 tuinkabouters heeft gestolen en ze in een bos ten zuiden van Bordeaux heeft achtergelaten. Een paddestoelenzoeker ontdekte de beelden die keurig in een cirkel stonden opgesteld.

Hoewel de politie aan het begin van het onderzoek nog geen commentaar wil geven, wijst de verdenking in de richting van het tuinkaboutersbevrijdingsfront.
Dit 'Front de Liberation des Nains de Jarding' vecht al sinds 1997 in Frankrijk tegen de slavernij van de puntmutsmannetjes. Sindsdien verdwijnen met regelmaat tientallen stenen figuurtjes om op te duiken in een bosrijke omgeving waar ze zich, volgens het FLNJ, gelukkiger voelen.
Dit voorjaar nog kondigde het Front, dat inmiddels ook vertakkingen heeft in onder meer Nederland en Duitsland, een nieuwe campagne aan tegen de onderdrukkers van tuinkabouters.


nog meer bewijs dat ik niet gek ben....
 
whehehe :devil:
hahaha...vind dit ZOO geweldig...dit is gewoon pure humor.

Net als die vn-soldaten die een kabouter hadden meegejat uit een tuin. Ze hebben die mensen 4 jaar lang foto's van de kabouter opgestuurd van plekken waar hij zogenaamd allemaal is geweest. Heel de wereld heeft hij gezien. Die soldaten hadden er een heel verhaal bij verzonnen. Echt geweldig..
2 isois... heb je daar ook een link van toevallig?
nee, dat was een jaar terug bij 'heb ik dat' op televisie...

herinner me dat verhaal gewoon bij het zien van je post.. :-D
Kabouters hebben meer intelligentie dan mensen
2 damien > vergelijk niet ieders intelligentie met de jouwe...

en voor geintresseerde heb ik de site gevonden

http://www.flnjfrance.fr.st/
 
Dit is echt humor, we hadden t er zaterdag nog over, maar dan ben je echt gek, maar wel cool hoor.
probeer nu al een bevrijdingsfront via msn op te richten voor een x na het stappen ofzo..

Zaterdag ontsprongen er ook wat ideeën zoals kentekenplaten verwisselen of huisnummers maar deze komt wel op nr 1 dan denk ik... Ik kan immers pas lid worden van het front op het moment dat ik er een paar 'bevrijd' heb en er foto's + verslag van stuur naar het bevrijdingsfront.

Of wat dacht je van het MelkbussenBevrijdingsFront?? Vroeger zat ik hier rond oud&nieuw telkens bij :devil:
 
ik ben lid van het officiele kaboutervernietigingsclubje... ontstaan in nijmegen tijden het introkamp van de HAN... zeer leuk! kill them all!
2 insane. Ik denk dat die arme groene+grijze afvalbakken ook bevrijd willen worden ;-) hehe...

we hebben er een keer 45 van op een grasveld verzameld...al die mensen de volgende dag hun eigen vuilnisbak ertussen uit vissen... :-D

gna gna..
ps. was met luilak overigens...( voor die mensen die dat niet kennen: het was 'vroeger' een feest elke 3e zaterdag van juni om s'nachts mensen wakker te houden (weet niet meer waarom) , maar het wordt nu door vooral jongeren gebruikt om rotgeintjes uit te halen (en ook om dingen te vernielen :( )
laatste aanpassing
 
waar kan ik me aanmelden? ;D
:D

Roels!
misschien een x wat om een meeting voor te organiseren na een feest..?

het APTBPFMF

of voor de mensen die het nog niet weten -->


het
het After-PartyTuinkaboutersBevrijdingsPartyFlockMembersFront


:devil: :devil:
laatste aanpassing
tja het is dat je het zegt.ik zag er nog een rond lopen bij N1.ecolaars heette hij,als ik dat zo zag was hij aardig de weg kwijt.en dat blijk maar weer.
laatste aanpassing
Werkzaam bij JP dance events
Artiest {SHOWLIST artist 40343, 66932}
die gasten hadden ook voetbaltuinkabouters gejat en bij fc bordeaux ofzo in het stadion op het veld neer gezet. UIteraard wel in de juiste opstelling
super, op vakantie ben ik ook op vakantie geweest met een paar TBF'ers, echt heel erg grappig die hadden om hun tent en camping heen overal kabouters,.......echt super gezellig :P
wow!!echt humor dit!ik wil me wel aanmelden voor het melkbussen bevrijdingsfront!:d

dat vind ik wel een goeie!!:vaag:
 
:S............:xtc: