Partyflock
 
Forumonderwerp · 14255
­ Nederland
 
Wie doet dit? Ik moet eerlijk bekennen dat ik me er de laatste tijd vaker schuldig aan maak. Ik pak weliswaar nooit meer dan 1 pil en 2 buisjes G als ik moet rijden, en stop altijd 3,5 uur voordat het feest afgelopen is, maar toch...
Met een pil op rijden doe ik zelf ook vaak. K vindt het niet zo'n probleem. Alcohol is een ander verhaal, dat doe ik dus niet. Met ghb heb ik geen ervaring maar dat lijkt mij vrij riskant achter het stuur
 
Heb mijn rijbewijs nog nie, maar ik hoef het nie in mijn hoofd te halen te gaan rijden na het gebruik van een pilletje... Kan amper een sms lezen dus...
Als je je laatste pilletje een paar uur laat uit werken en dan gaat rijden is er niets aan de hand. Je moet niet gaan rijden als je echt nog uit je dak bent. Maarja, wie doet dat (lijkt me niet echt zinvol)
zelfs met een tjappie op weet ik van mezelf al dat ik niet meer achter het stuur zou moeten kruipen (als ik een rijbewijs had)
heb dan een reactievermogen van 0,0 !!!

voor mij geen drank of drugs achter het stuur....onverantwoord
Drank/drugs en rijden is simply not done!
 
Ja, idd... helemaal als het uitgewerkt is...
Dan kan ik mijn ogen nie eens meer openhouden dus...
:D
HAha @ NRG MEneertje Rocky,,ik wist wel dat ik jou hier zou vinden !! hahaha haha ;D
 
zelf heb ik ook zat vrienden die zich er schuldig aan maken.
en alhoewel ik het toch onverantwoord vind
stap ik toch in
weet niet of ik het zelf wel of niet zou doen
ik zou in ieder geval heel goed nadenken als er anderen met mij mee reden

je bent hoe je het nou went of keert
toch onder invloed
Ik vind het persoonlijk erg fout moet meestal eerst iets gebeuren voordat mensen ga na denken :S
 
Kheb een x vanaf I Love techno naar huis gereden met 4 vrienden in me auto terwijl ik dus echt nog lang nie nuchter was!! Sjezus dat doe ik echt nooit maar dan ook nooit meer.. die shit moet echt goed uitgewerkt zijn.. kwerd helemaal loko in die auto men!! En dan met 4 vrienden in je auto.. er zou maar wat gebeuren!! Sjezus kwil er nie meer aan denken!! Gelukkig is ut goedgekomen allemaal!!
 
Ik ga er dan toch echt maar eens beter over nadenken, en zeker niet meer rijden als ik G heb gehad, hoewel het nog nooit fout is gegaan (gelukkig).
 
Het is echt niet verantwoord, maar het gebeurt zo veel. Stapte eerder ook zelf vaak bij mensen in die veel hadden gebruikt, en 1 keer was het bijna goed fout gegaan. Als ik moet rijden hou ik er gewoon rekening mee en zogauw het niet gaat meteen auto aan de kant zetten.
 
xtc in het verkeer is niet goed! zat in een auto vannacht en ik had het idee dat we zowat stilstonden! Keek ik op de teller reden we 150!
Ik ben het helemaal met Snackyman eens. Eigenlijk is het al niet slim dat je na een nacht niet slapen de auto instapt.....maar goed dat risico durven we dan allemaal nog wel te nemen. Maar als je dan ook nog eens onder invloed gaat rijden en vaak ook nog eens veel te hard dan ben je echt fout bezig!
ik raad ut niet aan, alhoewel ik het best vaak heb gedaan en altijd goed is gegaan. Maar een keer na shockers had ik meedere pilletjes geslikt en daarna naar huis rijden met de auto alles ging goed totdat ik ging blowen ging zwaar trippen en was gewoon bang om naar huis te rijden, gelukkig ben ik (met 30km/p uur het laatste stukje) heel thuisgekomen....maar ik weet iig NOOIT meer...
moet zeggen dat ryden met xtc not-done is voor mijzelf maar dat als ik pep op heb het wel verdomde goed gaat,maar eigenlijk is alles onverantwoord,ik weet het....
 
Als ik al ga rijden met drugs op, pak ik zoals ik al zei uiterlijk 3,5 uur voordat ik ga rijden nog maximaal een half pilletje of een half buisje.
En voordat ik in de auto stap pak ik 2 stackers om te zorgen dat ik scherp blijf (pep-effect waar E-Waxx het over had). En als ik ff merk dat het niet top meer gaat, die auto langs de kant en rap.
nou gebruik ik de laatste tijd vrij schaars dus sta ik niet te vaak voor dit dilemma! Maar meestal rij ik niet als ik :vaag: ben, doe ik dit wel heb ik er ook geen problemen mee, ik rij zeer verantwoord ;)
 
En ik rijd ook nooit te hard, zoals ik sommigen wel zie doen, dus altijd netjes max. 130. Feesten zijn al duur genoeg en ik heb geen zin om naast al die uitgaven ook nog eens de schatkist te gaan spekken :s
Ga wel vaak rijden na gebruik van pilletje maar rij dan altijd erg relax terug en doe geen gekke dingen in het verkeer maar goed is het natuurlijk niet!!!!
 
Ik heb nog niet geprobeerd een pilletje of de inhoud van zo'n buisje in de tank te gooien. Dus ik weet niet hoe mijn auto rijd met drugs op.

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
 
:D:D:D:D:D:D:D
Da's ook zonde, je auto zal er echt niet van rijden hoor, ken je beter zelluf naar binnen werken!
ola !

ben 3 jaar geleden nadat ik van ML af kwam in slaap gevallen onder het rijden nadat ik 3pils had geslikt was overigens al uitgewerkt hoor(tenminste voor zover)!en heb wel is gereden toen het wel werkte, mn reaktie vermogen was tot 0 gedaald. raad het dus af om te gaan rijden met pil op! g kan je opzich wel gebruiken als het maar helemaal is uitgewerkt als je weer gaat rijden!

ciao
 
Daarom wil ik ook altijd iemand naast me hebben zitten die wakker blijft (me wakker lult) en pak ik voor ik terugrijd 2 van die stackers en af en toe een bakkie koffie of een blikje redbull. En als ik nog hardga of iets dergelijks kruip ik ook echt niet achter het stuur hoor.
 
pillen,speed en wiet gaat rijden easy alleen als ik veel coke op heb wil ik nog wel is para doen....en zuipen doe ik niet ( bijna niet )
Ga altijd met de auto, maar als ik te waus ben gaan de stoelen naar achter en de luikies een paar uutjes dicht.... tegen de tijd dat je wakker wordt gaat het meestal weer helemaal top

Of tjsa... een hele dikke nif coke wil je ook nog wel eens een paar 100 km wakker en scherp houden.