Partyflock
 
­ Nederland
 
Ja, ik ben goed gek, en zit hier op zondag te werken. Maar gelukkig ben ik hier niet de enige, zodat ik me niet alleen gestoord voel ;)

Maar daar komt ook nog bij dat onze lieve systheembeheerder al mijn files waar ik mee moet werken gewoon gewist heeft >( , dus zit ik hier maar te improviseren. Want ik ben GVD niet voor niks hierheen gekomen.

Nou maak me maar effe vrolijk, want ze worden hier echt wel gek van me, en waarderen mijn terror niet echt , GRRRR. Nananannanananana :P

:bounce: :bounce: :bounce:

FreaK Me UP...!!!
 
ik vond mn baandje wat ik had op zondag superrrrr, moest om 5 uur beginnen tot sluitingstijd. Dat was in een after afterclub, en t personeel mocht r net zo wappie zijn als de klanten :-D, en ze hadden er ook hele lekkere balonnen en voor t personeel hadden ze personeelsbalonnen, die waren echt supergroot :-)
Dat was voor mij gewoon betaald stappen. Maar je werkt je eigen wel de tering achter de bar, maar omdat t werk zo leuk was boeide dat helemaal niet.

alleen jammer dat die tent afgefikt is en niet meer terug mag komen.
 
2 buzzzz: carpe diem??
 
yeps
daar kon en mocht alles :-) :-)
 
heeee, waar was jij trouwens gisteren, jullie zouden er toch ook zijn??????
 
Ja, dat is wel kicke werken dan, ahum. Toen ik als partyreporter/fotografe steeds moest werken, was het ook 1 groot feest steeds. Ook al is het vaak moeilijk, om goed wappie een verslag te maken, ahum. Dus na anderhalf jaar ging ik toch liever feesten dan werken.

Nu heb ik op dit moment weer kriebels, dus hmmm denk wel dat ik dat weer snel zal gaan doen.....Die foto's maken is dan altijd zwaar kicke, oohja en vooral gratis op een feest komen
 
het viel achter de bar ook niet mee hoor, om al die verschillende bestellingen te onthouden, moest dus ook geregeld vragen wat was de rest ook alweer?????? :-)
 
achjaaaa......zondag is een mooie dag
dan pakke we de draad weer op,en dan flossen
we vrolijk verder :P
 
wehehhehee die JoosT

SmacK Op je ....
 
whehehe ook jij mag een stukkie draad hoor (K)ZuIg Op Je....
Ben ook net trug van me werk...aaaaa...op een tuincentrum de hele dag met bomen sjouwen en klanten helpen die vragen of

"we die ene plant met dat groene blad"

ook hebben :S:S:S:S

Sterf...

kga naar zwolle gegroet
 
2 buzzzz: jah...:-(. we waren vrijdag in de hollywood, en daar hoorde rich dat er niemand van ons groepie naar de atmoz kwam, maar dat ze allemaal naar de matrixx gingen. dus werd het matrixx. want dan is ie ook egg nie mee te krijgen!

nou heeft de atmoz toch wel afgedaan bij mij, maar ik wilde die PFérs wel es meeten! daarvoor wilde ik naar de atmoz! tzja........maybe next time!

qlimax?
 
k werk altyd op zondag van 16:00 tot 22:30.
val regelmatig in slaap :Z :)
Ik heb veel op zondag gewerkt bij de Twentsche Schouwburg, een beetje suf werk garderobe, koffie schenken enzo. Meestal moest ik ongeveer 13:00 uur beginnen. Ondertussen kon je dan een beetje ouwehoeren. Ik vond het altijd wel relaxed.

Als ik niets te doen heb, blijf ik ook meestal te lang in bed liggen en verneuk ik mijn hele dag. Als ik moet werken doe ik tenminste nog iets.
Ik werk al jaren op zondag, afgelopen 1,5 jaar altijd vanaf 13 hr tot een uurtje of 22 hr.
Maar als ik naar een feest ben geweest, neem ik dus echt wel vrij!! Ik zie mezelf al aankomen zeg haha :S
 
werk ook vaak op zondag...soms best wel verrot, maar ja...kom ik altijd wel weer overheen...

je bent dus niet de enige hoor!

:D
 
Ik werk ook elke zondag... Best wel relaxed.. lekker rustig sfeertje enzo.. alleen heb ik vandaag 12 uur gewerkt dus dat was eigenlijk wel een beetje teveel van het goede...:-S
Zondag werken sucks idd...ik heb het ook een tijdje gedaan...elke zondag van 1200 tot 2200 je helemaal naar de klote lopen (ik werk in een restaurant) nou...dat doe ik nooooooit meer!!!
Nu zie ik pas wat ik allemaal gemist heb op de zondag...afterparty's..:D:D:D
ja helaas moet ik ook 1 keer in de maand werken op zondag, hoort er nu eenmaal bij :D