Partyflock
 
Forumonderwerp · 14218
­ Nederland
 
Werkzaam bij Creative Elements
ik zit hier nog niet zo lang en dit is vast al eens geweest maar ik zou graag willen weten waarom jullie nu eigenlijk drugs gebruiken.

wanneer ben je er mee begonnen ?

hoe lang en hoe vaak gebruik je ?

ging er wel ees iets mis ?
laatste aanpassing
ging er wel ees iets mis ?

Dat kan je wel zeggen ja :s

Het kon erger, maar was behoorlijk schaamverwekkend.
Sinds die laatste keer ook nooit meer gedaan, en ik hou t maar zo .
laatste aanpassing
Ben nog maar een groentje, ben 3 jaar gelden begonnen.
Toen nog weinig maar werd langzaamaan steeds meer en vaker.
Maar het valt (vind ik zelf) nog seeds erg mee hoor....

Er is gelukkig nooit iets fout gegaan.
*klop klop klop*
Ik ken ut met en ik ken ut zonder doen :D
 
neem aan dat je feesten bedoeld :)

het lijkt me alleen heel erg als je het wilt om beter te kunnen feesten maar er dan helemaal aan verslaafd raakt en ineens je hele leven op zijn kop staat.

wat ooit begon als experiment is nu een nachtmerrie..

dat bedoelde ik een beetje met "ging er wel eens iets mis"
Ik heb wel een tijdje gehad dat het iedere week raak was jah, maar toen hebben vrienden me op een harde manier verteld :-) dat ik rustiger aan moest doen. en dat doe ik nu ook wel.
laatste aanpassing
Naja, begonnen als klein mannetje met blowen natuurlijk
Ben begonnen met ephedra (smartdrugs) toen ik 18 was

Toen 1,5 maand later begonnen met Paddo's

En 1,5 maand daarna begonnen met XTC. En dat was op 29 september vorig jaar.


en blowen doe ik nu elke dag eigenlijk

XTC beslis ik per feest. Soms 2 maanden niet, soms 2 maanden elke week. Maar ik denk gemiddeld om de 2/3 weken.
En wat der wel is mis ging. Ja, met XTC niet echt wat mis, alleen dat je misschien te hard gaat en dat je gewoon te waus ben om wat te doen.

Van blowen eerste paar keer flink misselijk geworden

En van paddo's 1 keer half fout gegaan 1 keer redelijk erg fout gegaan.
laatste aanpassing
 
Begonnen toen ik 16 was met XTC. De eerste maanden ging ik helemaal los. Elke week, alleen maar slikken. was een gekke tijd, maar toen de nadelen zwaarder begonnen te wegen dan de voordelen, heb ik een pauze ingelast. Heb geen XTC meer aangeraakt sinds 6 april :-)
Vorige week wel nog een half portie paddo's. Die dingen blijven leuk :-) Maar ook die moet je niet te vaak eten. Verder voor mij geen drugs. Geen GHB, geen wiet of hasj, geen coke of speed. Just XTC :bounce: :bounce:
Ben er wel een paar keer mee op mijn bek gegaan, maar dan meer in de zin van ziek worden of té waus zijn. Drugs zijn leuk, mist met mate. Maar dat kan soms nog wel s moeilijk zijn.. maat houden.
wij zijn ook nog niet zo heel errug lang in de running maar wij zijn wel tja hoe zeg je dat verstandig.
veel om ons heen zien gebeuren wat een slechte afloop had en daardoor houden wij het per feest waar we expres maar eens per 2 a 3 maanden heen gaan ook heel heilig op 1 snoepje en verder helemaal niets.
Voor ons is het leven naast het feesten nog iets belangrijker en het is zo fucking verslavend en de feestjes en de drugs.
Het belangrijkste vind ik persoonlijk dat je weet waar je mee bezig bent en de volgende dag kan zeggen jaaaa dat was weer super met een brede glimlach op je gezigt.
eenieder bepaald natuurlijk zelf in hoeverre ze drugs gebruiken en dat te ere laten.
 
Gebruik nou ongeveer een jaar, en alleen op feesten. Voorheen ook wel eens wit, maar nu nog maximaal 2 p's en een beetje g. En gelukkig is het bij mij nog nooit fout gegaan, het enige wat me overkomt zijn enorme lulkicks :D
lulkicks zijn dope..!
 
???
 
ik zit hier nog niet zo lang en dit is vast al eens geweest maar ik zou graag willen weten waarom jullie nu eigenlijk drugs gebruiken.

wanneer ben je er mee begonnen ? Toen ik 14 was dus ongeveer 8 jaar geleden...

hoe lang en hoe vaak gebruik je ? 8 jaar ,hele lange tijd elke weekend gebruikt, laatste tijd iets minder..

ging er wel eens iets mis ? 2x,1x had ik een soort van hyperventilatie na veel wit.en 1x een foute kletser waardoor ik alleen maar moest nekken de hele fokking nacht..voor de rest heb ik denk ik na die hoeveelheid die ik naar binnen heb gewerkt 'geluk' dat ik 'bijna' altijd goeie handel heb geahd.
 
Denken jullie dan niet aan stoppen als er iets mis gaat ??

het lijkt me dat je daar dan toch van moet schrikken :S

of weerhoud jullie dat niet ??
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
ik gebruikte voor het eersrt op mysteryland indoor april '99. pep en pillen, whehehe, en ben nu ong. het is bij mij nog nooit verkeerd gevallen. heb een jaar veel pep gebruikt waarvan een half jaar extreem veel elk weekend. maar ben er mee gestopt om de wereld buiten mijn hoofd te leren kennen :-)en nu leef ik weer gezond en breng ik mijn lichaam weer in zijn oorspronkelijke staat.
laatste aanpassing
Werkzaam bij Klub Tilt
Artiest {SHOWLIST artist 7273, 36976}
bij mij is het nog nooit verkeerd gegaan:) dat wil ik ook zo houden
 
wat ik hier neerzet zijn dingen uit het verleden dus niet van de huidige situatie:P

waarom gebruik ik drugs??
omdat ik het lekker vind!! ff zonder gein ik zou het eigenlijk niet echt weten ik ben ooit begonnen uit nieuwsgierigheid en vanaf de eerste keer dat ik een pilletje nam gebruikte ik elk weekend best wel veel eigenlijk alleen heb ik er zelf niet echt een beweegrede toe

Hoe lang en vaak ik gebruik???
ik gebruik al 3 jaar nu en ik kan gerust zeggen 3jaar elk weekend ik was wat je noemde een combi gebruiker ik mixte alles op een avond pillen Ghb coke xtc(mdma poeder het liefst) speed en soms drank ipv Ghb de hoeveelheid noem ik ff niet want sommige zullen stijl achteroverslaan bij het lezen ervan

Ging het wel eens fout????
ja het is 2 keer fout gegaan

1e keer: Qlimax 6 april heb ik de halve nacht op de EHBO gezeten omdat iemand zo leuk was geweest Special K door mijn drinken te gooien en dat ging niet helemaal lekker met de combi die ik zelf al had genomen (5 pillen , 2 gram speed , en een hoop drank)

2e keer: Velserbroek, ik zou wat mensen gaan ontmoeten daar voor de eerste keer een maat van mij kwam s,morgens langs om ook mee te gaan(hij had net een halve liter G opgehaald) dus voor dat we heen gingen waren we al helemaal van de kaart ik had al iets van 4 buisjes in mijn mik zitten en op het station had ik een pak appelsap gekocht om daar nog wat in te gooien alleen was mijn maat ff vergeten te vertellen dat ie er al iets van 9 buisjes in had gegooit dus ik lekker het pak Gappelsap drinken in een tempo waarop je bier drinkt en ja je kan het al raden ik had dus iets van 12 buisjes door mijn bloed heenstromen dus ben ik zwaar outgegaan voor de videotheek daar in de velsenbroek ik heb liggen schudden en :bah: en geen hond die naar je omkijkt als je daar ligt ik heb toen zoon beetje een bijna doods-ervaring gehad ik was blij dat mijn maat bij me was op dat moment

Gebruik je nu nog zoveel????
nope ik ben gelukkig na de boven genoemde ervaring(en omdat een maat van me op het intensive care belande ook door drugs) een beetje na gaan denken over waar ik mee bezig was en stukken minder gaan gebruiken daardoor, pillen en Ghb doe ik bijna niet meer ik zeg bijna omdat het eens in de 2 maanden nog wel voorkomt dat ik een pil slik.
ik snuif eigenlijk alleen nog maar en dat ook met mate.
ik kan zo 3 dagen doen met 1 gram pep dat heb ik met N1 gedaan :D:D

drugs moet de slagroom op je toetje zijn(het extraatje) en niet het toetje zelf

feesten kan je ook zonder maar laat het niet gebeuren dat je het nodig hebt om te kunnen feesten en losgaan
drugs moet de slagroom op je toetje zijn(het extraatje) en niet het toetje zelf

feesten kan je ook zonder maar laat het niet gebeuren dat je het nodig hebt om te kunnen feesten en losgaan
_____________________________________________

Er is altijd nog alcohol:)

't is trouwens mij mij nog nooit echt mis gegaan (en gebruik nu zo omgeveer 5 jaar af en toe :xtc: en soms iets anders. Denk ook dat je op een gegeven moment wel een beetje doorkrijgt hoeveel je kan hebben en niet. Heb trouwens ook een hele tijd gehad dat ik al bijna moest kotsen als ik aan :xtc: dacht. Denk op dat moment gewoon ff genoeg gehad en toen ook best lang gestopt! Maar toen kwamen de feesten......
laatste aanpassing
>>>>>JosSa Mr. TechnoBeesT >>>>>ik vind het een hele mooie uitspraak van je

" drugs moet de slagroom op je toetje zijn(het extraatje) en niet het toetje zelf "

ben ik het volledig mee eens
Ik ben begonnen met drugs toen ik 16 was toen deed ik het elke week speed pillen coke maakte me niet uit:(

Nu doe ik het alleen nog op feesten en dan is het 1 of 2 pillen of rook ik wel is een plofje:)

Maar het is gelukkig nog nooit fout gegaan en dat wil ik zo houden.

En inderdaad jossa dat heb je mooi gezegd :D
Ben op m'n 15e ofzo begonnen met blowen. Heb heel lang elke dag geblowed maar daar ben ik gelukkig mee gestopt, nu alleen nog in het weekend. Op m'n 21e geloof ik m'n eerst pil genomen en m'n eerste lijn coke, en op m'n 22e m'n 1e keer pep.
Heb een tijdje redelijk veel geslikt (althans voor mijn doen, voor velen zal het ook wel meevallen), 3 weekenden wel en dan dwong ik mezelf tot een weekend niet.
De laatste tijd doe ik stukke rustiger aan, eens in de maand ofzo.
En ik ben gelukkig nooit fout gegaan, wel een keer veel te hard van lachgas (kwam opeens in een totaal andere wereld terecht), maar dat duurde hooguit een minuut.