Partyflock
 
Forumonderwerp · 11363
­ Nederland
 
Weet iemand hoe laat vrijdag,I hate trance, nu werkelijk begint?
hier op pf staat namelijk 23.00 maar op de site van I hate trance staat 22.00.

En aangezien het alijd erg druk is voor de deur wil ik het wel ff weten. :)
Kan op zich wel om jullie lachen en ik geef jullie ook zeker gelijk....

Maar aan de andere kant als je kijkt hoeveel mensen hardcore de rug toegekeerd hebben en het zelfs nog probeeerden de grond in te trappen met dingen zoals: 'het is alleen maar herrie etc etc' kan ik de naam van het feest ietsje begrijpen.

Maar neem de naam gewoon niet al te serieus....

HOUSE = HOUSE
Precies The Whister, daar heb je helemaal gelijk in... ook ik vind de naam van het feest beetje lomp trouwens, het had beter 'i love hardcore' ofzo kunnen heten...
wat maakt t nou uit hoe t feesssie heette
t was weer gesellug en daar gaat t om!
Het is inderdaad een kinderachtige naam jah, draagt niet echt bij aan een volwassen geloofwaardigheid (zegt iemand met een transformer als zijn profilpic ;)) van het HArdcore Genre...

Maar ik hoorde van een aantal mensen die wel geweest waren dat het weer aardig Knallen was geweest... en das altijd goed natuurlijk ;)
 
idd i love hardcore zou veel beter geweest zijn
Artiest Vexer
Euhm...over die naam "I Hate Trance", lees de uitleg voor die naam op http://www.ihatetrance.ontheweb.nl
Misschien maak `t dan wat dragerlijker :D
Wist je dat NU NRG in Engeland voor Happy Hardcore staat...jaja...het woordje HARDCORE valt dan toch op je feestje hè...NRGmeneertje :)
Maarja, naam valt op...is niet echt tactvol, maar er zit een reden achter...

Anywayz, Lonsdalegirl kan helemaal NIET zover kotsen :P

Het feest zelf : vond de hardcore zaal qua muziek goed !!! Alleen sfeer minder.
De oldschool zaal (waar later die avond ook gewoon hardcore gedraaid werd) was het meest relaxte, lekkere sfeer !

foto`s van I Hate Trance, als je zin hebt, zijn te zien op http://www.rave-o-lution.tk | http://www.wez.nl/raver
Trance is ook kut muziek, daar val je van in slaap (vind ik)!!
En hardcore gaat echt niet dood hoor geloof mij.
Wat jaartjes geleden was iedereen hardcore en dat zijn allemaal trance nichten geworden op een gegeven moment, maar de muziek word steeds weer harder en hardcore zal echt wel weer terug komen.
Niet dat het mij wat uitmaakt, want het blijft er toch sowieso wel :D
"hardcore will die"
Tjonge jonge zeg wat orgineel. Dat hoor ik ook pas 8 jaar. Iedereen beweert altijd maar weer dat de hardcore wel overwaait en dat gabber uitsterft. Nou ik merk het! Weet bijna niet meer door de vele feestjes waar ik heen moet...De enige muziekstroom van respectabele grootte die uitgestorven is is de Mellow.. En goh, wat vinden we dat erg.. Hardcore is nooit weggeweest. Ja, uit de media, maar dat vind NIEMAND erg volgens mij! Godzijdank geen TMF hakkeh meer en dat soort onzin! Laat ons lekker met rust! Zet een halletje vol boxen met een paar strobo's, lasers, en een paar bakken met H'core en je hebt geen last van ons. En laat het feest nou I hate Trance heten! Dat komt omdat we van Hardcore houden en niet die sippe trance... Volgende feest mag van mij part I hate hardhouse heten. Dat komt pas echt goed me keel uit ondertussen.
ok de pluspunten van i hate trance >

1 goed geluid tijdens het draaien...
draaien ging wel goed naar mijn mening...

2 weer mensen leren kennen enzo ook van pf...

ok dat waren de pluspunten
nu de minpunten?
pffff neej dat zijn er te veel om te typen
NEXTTTTTTTTTT
vanaf nu alleen nog maar terror en metal feesten...
en dan nu de uitleg : (gecopieert van de i hate trance site! :D

Waarom de naam I hate trance??

Ik zal even uitleggen waarom ik de naam i hate trance verzonnen heb. Een paar jaar terug was hardcore enorm populair. Je moest een kale kop hebben, Ausi aan, naar hardcore luisteren, want anders hoorde je er niet bij. Als je toen trance luisterde lachde mensen je uit! Als je nu hardcore luistert hoor je er soms ook niet meer bij. "Dat is oud herrie!", zeggen ze dan. Terwijl ze zelf vroeger wel hardcore luisterde ze, lachen ons nu uit, vervloeken ons, ze zeggen dat we klootzakken, zijn maken ons uit voor nazi`s, we zitten allemaal aan de coke en de pillen, we zoeken altijd ruzie, enz. Dat zeggen degene die zich zelf nu stoer "trance fraek" noemen, terwijl ze zelf vroeger ook gabber waren! Dit verzin ik niet, dit hoor ik wekelijks in de kranten maken ze ons zwart!

Ik ben een keer naar een rustig feest geweest, "Evolution" er was een oldschool zaal hardhouse zaal en trance zaal. Ik ben een keer door de trance zaal gelopen, ik zag daar ook gewoon iedereen aan de pillen! In die korte tijd dat ik er door heen liep heb ik 3 vechtpartijen achter elkaar gezien.

In discotheek "De fun" mochten eerst geen hardcore party,s meer gegeven worden, omdat volgens de burgemeester van Zaandam alle gabbers aan de pillen zitten en wapens bij zich hebben. Net of bij trance party's dat niet zo is. Er mogen gelukkig nu wel weer hardcore party's in de Fun gegeven worden.
Id&t haalt de hardcore tent weg bij Mysteryland met als smoesje "die verplaatsen we naar thunderdome". Dan kan je trance tent ook wel weg halen en verplaatsen naar trance energy! Dan blijft er niks over van mysteryland! Duncan Stutterheim zei in het id&t magazine dat trance altijd de grootste stroming is geweest, donder op dat is pas de laaste 2 jaar! id&t is rijk geworden door de gabbers niet door de trance. Ja de laaste 2 jaar heeft hij wat verdiend aan de trance! Somige vrienden vroegen aan mij of ik mee naar sensation ging! Nee, ik bezoek aleen hardcore feesten. Dan beginen ze te lachen en zeggen je bent ouwerwets, en je hoort er niet bij, terwijl ze vroeger wel naar hardcore feesten gingen als ik dat zeg!

Dan zeggen ze dat iedereen dat toen deed, zo genaamde trance fraeken kunnen meestal niet kiezen voor een eigen mening. Die wordt op gelegd door de massa. Ik bedoel de trance fraeken van na 1999, ik hoop dat ik een duidelijk beeld heb kunnen geven waarom ik die naam heb verzonnen.



B.

Orgasatie iht
 
pfff, snap het niet, ze zitten te zeiken over de naam van het feest, terwijl ze het zelf ook heel erg leuk vinden om een feest in te beelden met een titel als hardcore will die! Dus wat is dan het probleem???? Heeft ieder zijn zin toch?? Mijn zegen hebben jullie.

K wens jullie veel plezier met het organiseren van een feest met een dergelijke titel negatief over hadcore...ieder weet voor zich waar die van houd en hoe het zit. Have fun!!!

(zoals ik het gisteravond naar mijn zin had op i hate trance)
laatste aanpassing
iht begon bijna een uur later, en stopte 3 kwartier eerder, je mocht niet naar buiten tussendoor, ookal betaalde je nog een keer entree...
En er hing weer een lekker sfeertje op utrecht centraal...NOT!! Als mensen t leuk vinden om zonder rede buitenlanders gaan uitschelden.... hoe krijgen anderen een slecht beeld van gabbers?? zo dus!!! En die mensen zien niet het verschil tussen een gabber of een (misschien wel wannabe) neo-gabber, nazi , nationalist of hoe ze zich ook willen noemen.... mensen gedraag je..... hoe triest moet het nog worden
Werkzaam bij Studio T
Artiest Toyax
ik zou het feest noemen: I hate dutch trance, de trance van 1993 tot 1997 was altyd wel lekker snel en een beetje duister , maar sinds de commerciele kut trance uit nederland is ontstaan, is het woord totaal verneukt, altyd die klote nedrelanders, italie en duitsland rulezz, nog altyd veel harcore en rave parties, holland sucks!!
Blij dat ik niet ben geweest, de AXL moet echt snel iets aan kledingregels ofzo doen, want met zo'n publiek jaag je VEEL mensen weg...
 
er waren deze keer wel kledingregels! geen witte veters en bretels enzo...

En het ligt ook een hoop aan jezelf of je het gezellig hebt. Kheb het er altijd prima naar me zin. maja je kunt toch nooit iedereen tevreden stellen he?
wel kledings regels joh?

hmm niks van te merken dan...
Die waren er zeker wel, op een gegeven moment moesten bretels en witte veters af gestaan worden of veters moesten zwart gemaakt worden.
hmm beetje raar dan konden ze beter aan eht begin gelijk doen...

teminste beter plubliek dan ofzo

maarja boeiend voor de rest was het wel lache

alleen ik was aan het draaien wou opeens de organisator 2 newstyle plaatjes aan elkaar mixen maar hij wist geen eens hoe die een plaat op moest starten hmmz lekker vaag weer
 
I HATE TRANCE

was een perfecte naam voor een feest!!naam als i love hardcore kan gewoon niet!! er werd ook hardstyle in de old-style gedraait en dat wil ik NIET met de hardcore vergelijken. hooguit met mislukte happy hardcore.

en doe niet zo zielig van gabber rip enzo want die naam as juist omdat iedereen de gabbers af zit te zeiken.

had me best vemaakt trouwens. was alleen een beetje ver heen:P
gabber rip zeker nie, want in 98 riepen ze al dat gabber dood was. (kweet nog goed mysteryland 98, FUCK THE UPDATE), en kijk het nu. Het is alleen heel erg verander, ook in teveel negatieve dingen maarjah, daar ken je over blijven discussieren....
Btw (19%)

I HATE TRANCE FOTO`s zijn nu ook te zien op

http://www.noizefucker.com
 
heb ze gezien!! gegege vette foto's ook van mij bijv. die dat ik gekilt word:P
jaaaaah er kom een tweede i hate trance
*blij*
ik ga gwoon niet naar HR omdak veel liever daarheen ga
sfeer was super
en denk dat dat deze keer ook wel weer zo zal wese

heb er ech zin in!
 
als ik die foto's ziet van dat feest kan ik me echt niet voorstellen dat iemand liever naar iht wilt dan naar hr
 
Hr is tenminste weer ees een groot feest die kleine feesies zijn er meestal wel vaker
 
Pffffffff *klopt op hoofdjeh van ajax partygirl..*
komt nog wacht maar....
Hehehe mja ga ik tog liever naar hr :)

En op i hate trance was geen sfeer...
 
klopt
meer als de helft zat alleen maar te zitte
vooral bij de terror
vooral bij de terror?

er was maar 40/45 min terror
 
lekker wazig om aan een feest,wat iets zou moeten zijn om stress te vergeten en je gewoon lekker te voelen,een negatief sfeertje aan te geven...

ik hou er van om van te houden en haat het om te haten
laatste aanpassing
 
OH o :S
 
Nou als er net zo'n rij voor de deur staat als bij hardcore vs terror, en dat is waarschijnlijk het geval ga ik niet. Je werd gewoon alle kanten op geslingerd en met die gracht ernaast vind ik dat niet echt een lekker id. Feesjuh is leuk, maar werd gek van die dronken idioten die masaal "holland" gingen schreeuwen en alle kanten op beukten omdat ze snel naar binnen wilden.
 
Das altijd al zo geweest, trouwens eerder was het nog weleens erger bij de ingang van n feest. Met die grote feesten van vroeger dat je met 5000 man voor de deur staat en achterin hoor je 1, 2, 3!! en dat je dan ineens van links achter naar rechts voor word gedrukt.... Gelukkig heb ik mijn lengte mee maar af en toe zijn er mensen die dan echt helemaal vast staan en zich niet eens meer kunnen bewegen laat staan dat ze fatsoenlijk adem kunnen halen. Slaat toch nergens op?? Dan duurt het alleen maar langer en is er ook minder agressie als iedereen gewoon op zn plekkie blijft staan, ofniet dan?
laatste aanpassing
 
En dan van die mensen die zich stiekem door de "mob" heenwurmen en dan zegt er iemand wat van, die ander zegt dan wat terug gevolg=> een rel terwijl je maar 30 vierkant centimeter hebt om op te staan dus dat dan nog een wordt beperkt tot een oppervlakte zo groot als je schoenmaat....
 
I Hate Trance !!!! Hahaha vet coole naam!!!
Zo is de kans groter dat "Joe aka Turntable Joenky" , die op ieder feestje ff komt langs stuiteren (zie zijn 1e reply)niet komt!!! Alleen voor de echte IHateTRANCERS... .
 
ehm ja zoals ik dus met me 1.65 die vervolgens niet meer kan ademen en vervolgens naar de zijkant word getrokken door iemand gelukkig omdat ik anders nokkie zou gaan..beetje jammer is da..
zo ben ik een x bijna out gegaan op masters of hardcore in de fun in de rij bij de jassen:S

gebruik geen drugs dus dat was t niet ff voor de vermelding:D

t was zo druk en iedereen liep te douwen en te trekken tot ik op een gegeven ogenblik alleen maar vage vlekken voor mijn ogen zag en iemand die achter me stond me opving en mij uit de rij stuurde en mijn jas voor me ging halen.

dat schiet niet op:S

dranghekken zouden erg op zijn plaats geweest zijn:D
 
ja idd beetje wel he
 
Ook n keertje gehad in re rij bij De fun! Ook bij de jassen GVD dat was echt niet normaal meer... Zelfs als je je jas das had dan kon je niet eens meer terug! naja alleen met heel wat stamp en beukwerk en je jas boven je hoofd. (alles uit de zakken gehaalt!)
ik ook bij de ingang van de fun, ik hing in de mensen, ik wou een kwartier terug al omvallen, maar dat kon geen eensm dus hing ik daar vet relaxt te hangen op iedereen, was echt achterlijk
 
trance jah het ligt eraan wie het draaid sommige dj's draaien gewoon kut, maar sommige ook niet. verder is het ook niet mijn smaak geef mij maar hadrcore :D
 
Ik geef toe dat ik trance nou niet echt suppa vindt.. maar om ut te haten vindt ik tog weer iets te ver gaan!!
Ach, I Hate Trance is gewoon naampje

En het is gewoon grappig om het te schreeuwen en die clubkutten te pesten ;D

Ik bedoel, haat heeft niemand tegen trance.
I hate Ajax & I hate mensen die haten (behalve mezelf :)) :D

Nogmaals lees de site van I Hate Trance, http://ihatetrance.ontheweb.nl voor de uitleg waarom die knakkers die naam gekozen hebben

Snapt trouwens niet waarom een oude topic als dit weer geopend is...