Partyflock
 
Forumonderwerp · 14100
­ Nederland
 
kan iemand mij vertellen wie deze Joop is, hij staat ook al gepogammerd op trance energy, kent iemand hem en zijn draaistijl?
het lievelingetje van ID&T is dat en hij draait tjah ik zal het maar progressive noemen
DJ Joop heeft vorig jaar de Twix Talentroom gewonnen..

Dat hield dus ook in dat hij op een (of meerdere) evenement(en) van ID&T geprogrammeerd zou worden dit jaar.

Goed initiatief, dat talent-scouten :) Stuur dus met z'n allen je CD'tje naar Tjeerdo, sta je misschien volgend jaar zelf op zo'n groot evenement ;)
laatste aanpassing
 
en dan maar hopen dat je niet toevallig ooit ergens 'ID&T sux' hebt neergepend, want dat houdt die tjeerdo bij hoor :P
Als het goed komt Joop toch uit Leeuwarden???

Ik hem gehoor tijden TE in Thialf 2001. Draaide errug lekkah!!!!
Joop! Komt inderdaad uit Leeuwarden, ken 'm nog van de tijd dat ik daar woonde en dat hij daar draaide, heel jammer dat ik niet in die Talent Room ben geweest daar om hem te horen, maar goed. Er komen meer kansen aan zoals ik zie. Gewoon goeie kerel en draait inderdaad lekkah.
 
okee dan dus hij draait op zich wel goed, maar wat is zijn stijl precies?
heb gehoord dat ie dikke trance draait, ben wel benieuwd naar zijn draaikunsten:)
 
Werkzaam bij Creative Elements
als je ut mij vraagt heeft ie gewonnen om zijn naam..

zodat mensen gingen praten

Joop ?? jah ??? jah joh joop enz enz...

droge naam maar als ie echt goed is dan moek gewoon me mond houden :P

je kan overal wel wat achter zoeken ...

vind ut wel een lache naam..

TRANCE ENERGY vs. JOOP

whehehehe :D:D:D:D:D:D:D:D
laatste aanpassing
 
nou.. als ie het nou zo schrijft: Iope

ziet er al een stuk beter uit :)
dj Joop draait zelfs op Mystery land
 
Joop is al een poosje bezig... hij stond zelfs dit jaar op de zelfde truck als DJ Jean op de loveparade! Nog nooit ge-joopt maar ik ben zeer benieuwd...
 
wie kent em niet?
DJ Joop is de broer van DJ Jaap...
 
... en hij rijdt in een Jeep. :D Oh, niet leuk? Sorry! :o
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
Peter, droge humor is altijd leuk. kijk, veel mensen zien een simpele link dat humor moet voorstellen, maar het gaat om de achtergrond van de grap.
en jouw grap is leuk, want ik kijk veel verder. :-D
Misschien heeft ie die naam wel genomen, omdat ie door Joop! gesponsord wordt ;)
 
van den Enden!!
Sluit meneer Joop ook niet af op een van de tenten van Mysreyland..
 
Dj JOOP is een echte FRIES :D :D yeah !!

eindelijk ;) wahaha
en hij draait goed..
 
Ze worden idd steeds creatiever met DJ namen...

Vroeger hadden we ook DJ Armani (Real Retro House vinyl, met o.a. Paap's versie "Something for your mind"...)

Wie wordt DJ D&G, DJ Prada, DJ BOSS, etc...;P
Hij draaide op ML na Cosmic Gate ! in de trance tent. Ik vond m best aardig draaien er was goed op te swingen..
 
Nah heb zijn hele set gehoord in de Trance tent maar trance?????????? hehe vond het dus echt geen trance.... was meer een mix tussen de hard trance en hardstyle want ging echt kleppers hard...

Geluid was daar trouwens ook 10x beter dan in de q-dance tent maar dat terzijde....
 
Joop is gewoon zijn echte naam!! Hij blijft tenminste zichzelf!!!wat nou lievelingetje....:-( Hij heeft er lang voor moeten draaien om zo ver te komen!!! En hij draait zeker lekker, ook al is het totaal niet mijn muziekstijl!!
 
hij moet toch zijn naam veranderen omdat dat in spanje niet kan worden uitgesproken. j=g daar.. en dj goop is ook niet alles..
dg goop wordt het dan ;-)
 
haha.. ja je hebt gelijk..
Artiest Spoon
Joop zei zelf inderdaad dat hij zijn naam moest veranderen omdat het in het buitenland wel eens spraakproblemen zou kunnen opleveren. Toch staat ie dit jaar geprogrameerd onder zijn eigen naam, dus misschien blijft dat toch ook wel zo. Verder zal Joop de nieuwe Trance Energy cd gaan mixen!
Artiest {SHOWLIST artist 141318, 1859, 17165}
kmoet er nog effe niet aan denken om voor meer als 1000 mensen te staan :S
ik klap al zowat sicht bij 200 :(
 
2 Discord...

*TIP*

Kijk alleen naar de mensen vooraan...;) (Daar moet je het ook van hebben...;))

Proud aka DJ...
Joop draaide helemaaal niet verkeerd op ML ! was ook erg vet geluid daar inderdaad, erruggggg lekker...............
 
To Discord en Proud 2b indo en natuurlijk ook voor Joop! :

Tip van flap !!

Beschouw het publiek als 1 !!!

Het is tenslotte maar 1 publiek, ook al bestaat dat ene publiek uit 200 of 20.000 mensen het blijft 1 publiek.......Dus denk niet in individueen maar meer in grote lijnen......

(Ken Joop! trouwens wel, heb 2 weken terug nog met hen gedraaid op een boot en heel erg vroeger heb ik weleens mogen draaien in het buurthuis waar hij toen ook draaide 'de frosk', Joop! = Ok)
Hey Flappeke! Als jij vroeger wel eens in de Frosk bent geweest, dan moet ik jou ook ongetwijfeld kennen. Ik draaide daar samen met Joop en toen hij weg ging nog een paar jaartjes.
Er staat vandaag een heel stuk over hem in de Sp!ts op die Dance site (staat niks over ML in trouwens, vaaaag)... Hij sloot af in de ID&T tent op ML.... Schijnt echt een toppertje te zijn... Ik ga niet naar TE maar ben wel benieuwd wat hij ervan bakt... goede dingen over gehoord, vnvnd maar eens ff iemand vragen een setje te zoeken vannum.. Maar t schijnt dat we nog veel vannum gaan horen....
 
DJ Joop stond vanmorgen in de SPITS een stukkie over talent uit het noorden!!
 
he f*cking shite fairy was me net voor, stoute meid :P
Dit is het artikel:


Dj Joop: ontdekking uit het noorden

Het aantal dj's uit het het noorden van Nederland dat zich tot de nationale top mag rekenen, is heel gering. Toch bevindt zich in het noorden van het land wel degelijk talent op dit gebied. Dat bleek vorig jaar wel uit de finale van de Twix Talent Room, waar twee noordelijke dj's met de hoofdprijs aan de haal gingen. Eén daarvan is Joop.


Nadat dj Joop vorig jaar als een van de winnaars van de door ID&T jaarlijks georganiseerde Twix Talent Room uit de bus kwam, is zijn carrière in een stroomversnelling terechtgekomen. Hij sloot met een spetterende set de ID&T tent op Mystery Land af, opent 21 september op Trance Energy en gaat met ID&T radio op tour. Hoe voelt dan nou, ontdekt te worden?

"Ik vind het geweldig", vertelt Joop. "Het is natuurlijk allemaal nieuw voor me en ik kan er eigenlijk alleen maar van genieten. Uiteraard ben ik zenuwachtig voor mijn optredens. Ik ben gewoon een mens zoals ieder ander en dit is het begin van een droom. Ik krijg de mogelijkheid om te laten horen waar ik voor sta en dat wil ik zo goed mogelijk doen. Ik ben niet tevreden als er drieduizend mensen staan te springen en te juichen en er honderd stilstaan. Ik wil ze allemaal aan het dansen krijgen."

De dj heeft een geheel eigen draaistijl en staat er om bekend alleen platen onder de naald te leggen waar hij zelf volledig achter staat. "Trance is in mijn sets de belangrijkste factor, maar ik draai ook wel techhouse en techno. Elf jaar geleden begon ik met oude rave en hardcore, maar vier jaar geleden merkte ik dat mijn interesse ergens anders kwam te liggen. Ik ging meer melodieuze platen kopen, muziek waar ik vrolijk van werd. Die liefde voor trance heb ik nog steeds en dat gevoel vind ik ook belangrijk. Wie zit er tegenwoordig nog te wachten op een chagrijn achter de draaitafels?"

Joop had nooit kunnen dromen dat hij de Twix Talent Room van vorig jaar zou winnen. Maar liefst twee dj's uit het noorden, van wie de tweede Joops collega en goede bekende Orchid is, wonnen. "Ik ken hem goed en hij staat zelfs in mijn toptien van favoriete dj's vanwege zijn techniek en platenkeuze. Wie daar nog meer in staan? Marco V., maar ook Montana, Cor Fijneman, Roog, Paul van Dyk en Carl Cox. Ik vond het wel veelzeggend dat er drie dj's uit het noorden in de Talent Room stonden. Er is echt veel talent, maar dat wordt over het hoofd gezien. Hopelijk komt daar de komende tijd verandering in."
Hey allemaal! Informatie over Joop kan je ook vinden op zijn website hoor! http://www.dj-joop.nl
Tsja jongens, bedankt voor al dat gebabbel, maar de echt dj joop woont gewoon in het mooie heemskerk. Nix te maken met die domme boeren in Fryslan. En STampuh is een stuk lekkerder als dat fucking progressive
hij draait zaterdag in berlikum:) (kent vast niemand) maar das in Friesland ..
Heb een vette plaat van een DJ Joop, of het de zelfde is?? lijkt me wel.
beetje het idee ZOMBI NATION, ...
DJ Joop..vriend van Antiphus, of niet Sjinees?
Antiphus draait toch op Nexus? Moettie Joop maar ff meenenen :)
 
Joop is de winnaar van de idt talent contest van Twix en ken hem persoonlijk en zn draaistijl is redelijk hard, maar hij kan op TE niet volgas gaan zei die mij omdat hij de intro is op het feest en de mensen toch hun hoogtepunt moeten hebben op JH bv. Hij zal waarschijnlijk draaien zoals astrid vaak doet op feesten bij binnenkomst.
Hij was de vaste resident dj van Darby&joan's Leeuwarden en zn eerste feest was ML waar die mocht afsluiten.
laatste aanpassing
DJ Joop! = vriend van Antiphus ja:)
laatste aanpassing
 
Joop heeft vorig jaar de Twix Talent Room gewonnen, da's een goede prestatie, ik gun hem het succes van harte! ;)
 
Joop is mijn lieve neef!!! Alleen jammer dat ie op TE draait, dat is 10x niks!!!!!