Partyflock
 
Forumonderwerp · 14099
­ Nederland
 
ID&T waar zijn we nou in godsnaam mee bezig zeg, bijna alle dj's hebben goed en wel een uur en een kwartier de tijd om hun kunstjes te vertonen, dit is toch niet leuk meer een dj heeft nauwelijks de mogelijkheid om een set op te bouwen, hierdoor gaat deze bekende hitjes draaien die je 5x vaker zult horen in andere sets..
Een dj krijgt bij jullie gewoon geen mogelijkheid om een fatsoenlijk, technisch goed opgebouwde set neer te zetten.
Ik hoor liever 5 dj's die 2.5 uur draaien, maar ja er moeten 40.000 mensen gelokt worden dus veel namen en weinig tijd..
Voor de mensen die gaan veel plezier....
Check www.id-t.com

daar staat het wel op!!!!!
 
Ja, en ik word er niet vrolijker van. Francois moet openen in de ID&T tent, meteen daarna Marcel Woods. Maar ja, is niet zo errug, op dat moment wordt er toch nog maar slapjes (Bas & Ram) gedraaid in de Q-dancetent. Francois zou een ideale afsluiter zijn voor zo'n feest.
En Kai Tracid had ik graag wat later gezien.
 
Wel jammer idd, maar dat weet je met festivals:(
Het is concepthosting Groovyloco. Dat betekent dat elke organisatie zoveel mogelijk eigen DJ's aan het publiek wil voorstellen. Bovendien is het een festival waar over het algemeen mensen toch meer rondlopen dan dat ze de hele dag op één plaats willen zijn. Op Shockers en Innercity (onze artiestgerichte evenementen) krijgt de DJ's wel voldoende tijd. Trouwens, de meeste DJ's hebben gewoon 1,5 uur hoor. Je bekijkt het misschien te selectief...
 
heb nu de timetable voor me.
Zie net dat Sven en Seb wel gewoon 2 uur draaien, en laat ik daar nou net voor gaan. Johannes Heil live is ook wel gaaf (en best lang aangezien het live is:D:D)
 
Okee Tjeerdo van dat cocept hosting begrijp ik, maar eis dat van die organisaties dat ze maximaal zoveel dj's progammeren..
Selectief, ik denk dat zeker wel de helft maar een uur en 15 minuten de tijd heeft..
Tsja en dat Francois en Marcel woods openen dat is vast ook concept hosting en laat dat nou net de ID&T tent zijn, ik had liever een armin van buuren en ferry corsten zien beginnen..
Laat Armin zowieso maar thuis in zijn studio plaatjes produceren want die gozer kan echt niet draaien, is ook de mening van bijna elke dj.
Werkzaam bij Klub Tilt
Artiest {SHOWLIST artist 7273, 36976}
ff mijn dagje inplannen... wordt heen en weer lopen. zal ook wel ff meeten:)