Partyflock
 
­ Nederland
Ok wat moet ik nu, mijn vrienden gebruiken allemaal icl. mijn eigen vriendje en als bij ons iedereen de weg kwijt is gaan we allemaal apart ronddwalen maar ik heb daar geen zin in als ik nuchter blijf en wat als we thuiskomen, moet ik dan naast iemand gaan liggen die helemaal van de planeet en super chemisch gelukkig is terwijl ik dat zelf ook heel graag wil? Want ik vind dat ik niet kan vragen aan mijn vriend en beste vriendin om nuchter te blijven voor mij....

Mijn beste vriendin heeft me wel aangeboden en dat vin ik heel lief van d'r, maar mijn vriendje dan? Tenslotte lig ik daarnaast in bed!

Wat vinden jullie van de situatie?

(K)
Meissie... ik zeg t nog een keer..... je moet t egt niet doen, en als je vriendje voor jou niet nuchter wil blijven dan vinnik dat egt slecht!!!!!

As het hem zou overkomen dan zou je dat tog ook voor hem doen?? ik bedoel, je hoort bijmekaar en je moet voor elkaar zorgen! en dan blijft hij maar eens een keer nuchter, jammer dan, wat is nou belangerijker, jij of een paar stomme :XTC:??

Nou, ik weet t wel, en nogmaals als hij het niet doet, issut niet een lieffie meer!! Dan blijf ik nuchter ok? zowiezo als we naar Dana gaan, en in de Hem als hij nie wil, dan doe ik t, maar blijf sowieso bij je in de buurt om op je te passen!!

(K)ie

enne...zeg ff wat jullie vinden, dan kan ze dat aan d'r vriendje late leze!!
 
nou zo heel belangrijk vind ik die p'tjes niet op een feest...
ut is maar drugs...

maar ik vind het wel leuk juist om te zien hoe iedereen dibiel doet.!!ik zou als ik jouw was wel zuipen bij het leven..!!
sterkte.!!


( en idd dat moet je vriend wel voor je over hebben.!!)
Je bent toch niet verslaafd of wel ?
Ik bedoel als het je leven zou kunnen kosten lijkt mij de keuze niet zo moeilijk...
kom op he!
meisje denk alsjeblieft om je gezondheid. En ik vind best dat je het aan je vrienden kan vragen om je te steunen.

Maar hoeveel slikken die mensen om jou heen wel niet dat ze allemaal super vaag enzo zijn. Als ik 1 of 2 p's slik kan ik nog heel normaal funcitoneren en ben ik niet super vaag helemaal van de wereld.

Heb ook vrienden die altijd nuchter gaan, hoog uit ephedra. En die heb ik eik nooit horen zeggen dat ze me niet trokken ofzo.
 
echt waar...je moet alleeeen maar aan jezelf denken!! Als 't je niet lekker zit, dat je drugs gaat gebruiken (en ik neem aan dat dat je niet lekker zit, want het gaat wel om je gezondheid!!), dan moet je het eeeg niet doen! Wat je vriendje ook doet.....
Je gezondheid is het allerbelangrijkste....stel je voor dat je echt ernstige hartklachten hebt....dan kun je strakkies nooooooit meer stampuh, met of zonder drugs!!!! Dat wil je toch niet? Gezondheid komt bij mij echt op de 1e plaats....
En je hebt altijd nog alcohol als je je niet al te nuchter wilt voelen...en dan hoef je je natuurlijk niet helemaal lazarus te zuipen, maar 'n paar glaasjes zijn misschien al genoeg....
Sterkte!!
ok thanx... maar t blijft moeilijk....als je altijd gewend bent met...
Ik heb pillen op moeten geven voor me meisje. Eerst had ik zoiets van, neem me maar zoals ik ben. Maar ik snap ook wel dat als ik lekker van de wap ben, dat niet leuk is voor haar. Ik vind het niet waard om me relatie op het spel te zetten voor een een p-tje.
Ik heb er een leuke tijd meegehad, en ik kan met een redelijk goed gevoel terug kijken op een vage tijd, maar van mij hoeft het niet meer. Ik hou teveel van me meisje om dat op het spel te zetten.
Ik ben nog niet helemaal "clean", want een blowtje roken en pilletjes van de smartshop vind ze niet erg, maar ook zonder dat kan ik feest vieren.
The music is the drug for me...
goed punt van je want ik denk als het andersom was geweest ik het ook had opgegeven!
Hey Mixie... Ik ben een van die vrienden ennuh je moet nu niet denken dat we ze per tien naar binnen werken hoor!! we zijn niet als anderen en we doen best easy, maar op de een of andere manier hebben we zulke vet lekkere dat we altijd zwaar vaag lopen te doen!!! dus... geen verkeerde dingen denken en wij steunen ons meissie egt wel!!!!!!!!
MIjn vriendje gaat me nu helpen door ook nuchter te blijven! Misschien bevalt het wel....Lief hé?
Ik heb dit ook allemaal gelezen en ik kan je zeggen dat ik precies hetzelfde heb. Ook inderdaad op de wc zitten en je hartslag buiten je lichaam horen tegen de tegels aan en shit. en natuurlijk tijdens druggebruik ook.

Maar je bent naar de dokter (en ziekenhuis) geweest. Is daar iets uitgekomen dan dat er iets mis met je is. behalve stress dan.
Want bij mij was het echt een hele opluchting dat de dokter zei dat er lichamelijk nix met me aan de hand was en dat die hartkloppingen door stress kwamen enzo.
Dat heeft mij iig veel goed gedaan, zo goed dat ik niet meer op me hart let als ik drugs gebruik en dat gaat dus gewoon goed.
Blowen kan ik alleen niet meer, dan word ik paranoia of me hart het niet begeeft.

tzit volgens mij bij mij in me kop. misschien bij jou ook. dan moet je contact nemen met een andere instantie. (zeg niet dat het moet, maar het heeft mij goed gedaan)
Ja, ik heb ook wel last van hartkloppingen gehad, eerst was het schrikken in bed enzo, maar later ben ik er aan gaan wennen, en op een gegeven moment let je er niet eens meer op als je waus bent. Maar zo extreem als jullie het hebben, heb ik het gelukkig nog nooit gehad.
Vind dat je vriendje dan ook maar eens een x nuchter moet zijn....tenminste zo denk ik er over.
Maar ik zou als ik jou was zeker niks pakken en laat je dat ook door niemand aanpraten. Want wat is belangrijker een pilletje of je gezondheid.

Hoop dat je er wat aan hebt.

Groetjes Misha