Partyflock
 
Forumonderwerp · 12818
­ Nederland
 
het gerucht gaat in de ronte dan de <<O>> in Arnhem failliet is......sluiten dus....nu alleen nog wachten op de bevestiging...sorry Angelgirl :( was jou tent......groetjes!
 
je tong beweegt :S
 
2 Quinell>> 2 december 1995! WOonde er 10 minuten vanaf. Lopend... Eerste keer dat ik mdma gebruikte... WHAT THE FUCK WAT EEN FEEST!!! zat naast de rijnhal op school. Kon daarna nooit meer gewoon naar school fietsen! :)

2 UK>> Jij leest de krant niet he> Stond een mooi stuk in de telegraaf over vitesse... wacht ik zoek het op en stuur het naar je... :):):)
1995......de rijnhal (zucht)
Discotheek 'O'
mogelijk al weer
in de verkoop


Door onze verslaggever

ARNHEM - De Arnhemse housediscotheek 'O' gaat mogelijk weer in de verkoop. Moederbedrijf O Dance Theatre zegt zijn pijlen vooral te willen richten op Den Haag.

"Onze basis ligt in Den Haag, wij hebben daar twee discotheken", zegt E. Giel van O Dance Theatre. "We zijn momenteel betrokken bij een nieuwbouwproject aan de Spuimarkt in Den Haag. Daar komt een groot nieuw uitgaanscentrum. Als die plannen doorgaan, willen wij onze activiteiten in Den Haag concentreren."

Verkoop van de Arnhemse vestiging van 'O', gevestigd aan de Luthersestraat bij de Korenmarkt, is 'een reële optie', aldus Giel. Hij benadrukt evenwel dat er op dit moment nog niets concreet is.

De Arnhemse variant van 'O' werd pas een jaar geleden geopend. De discotheek stond voorheen beter bekend als The Opera, dat eigendom was van zusterbedrijf City Leisure Investments. Er treden regelmatig bekende dj's op in 'O'. Alhoewel de Arnhemse vestiging van 'O' het ten opzichte van de concurrentie 'heel behoorlijk' zou doen, geeft Giel aan dat er flink de klad in de discothekenbranche zit op dit moment. "Dat is in heel Nederland zo. We draaien een heel slechte periode. Dat heeft vermoedelijk deels te maken met de komst van de euro, de prijsstijgingen en deels met het feit dat er zeker in de zomer steeds meer dancefestivals worden georganiseerd. Dat is directe concurrentie voor ons."


Bron: De Gelderlander
laatste aanpassing
Artiest Holmen
Ten 1ste: Vitesse Rulez!!!!

ten 2de: Opera was leuker dan <O>, in de <O> kwamen wel bekende deejays maar niet de goede, alleen als b2s een avond organiseerde.

ten 3de: Ik weet niet wat ik moet verwachten van Intenze. Vorig jaar liep het (volgens mij) ook al uit de hand met Ra. Maar ik zou blij zijn als er Hardstyle/Hardcore komt. Kan ik er lekker heenfietsen.
uK> Nijmegen kan er ook wat van qua rellen hoor ;) Wat dacht je van de feestjes in Jongerencentrum Staddijk die steevast op rellen uitliepen... of de Revolutie en de Doornroosje waar nooit meer hardcore-feesten zullen komen...
 
Een hardcore feest in Arnhem??? Gezellig lekker kankeren en vechten met zu allen :S. Sorry hoor maar ik woon nou vijf jaar in (naast) Arnhem en de mensen hier zijn over het algemeen te triest om een (hardcore)feest te kunnen geven. Altijd die kutsfeer, en dat vitesse - nec gezeik :kots:

Hrdcr-4-life was ook al bonje en geouwehoer.

Bah bah!

Misschien in de rijnhal nog maar eens proef op de som nemen. Fuck het OOSTEN, leven het WESTEN
laatste aanpassing
Waar woon je dan als je zegt 'naast Arnhem'? Ook in Velp toevallig?

En ben het met je eens over de sfeer op feesten in Arnhem... met 1 grote uitzondering: De Artcore vs. Darkcore feestjes in de Goudvishal in Arnhem in 2000. Die waren alle drie top!
 
nog in velp ja ;)
laatste aanpassing
 
h4l was bonje omdat de portiers niet helemaal lekker waren :S

vitesse gezeik heb ik nog nooit wat van mee gekregen hier op een feest in de buurt!! misschien kom je op de vrkeerde feestjes :)
 
Tja ik vind het gewoon minder. Hoorde altijd al negatieve verhalen over feesten hier in de buurt (speedracer bijv.) Ben hier zelf maar bij een echt hardcorefeest geweest en viel me eigenlijk reuze mee (tis immers wat je er zelf van maakt, ben normaal geen sfeer zeiker of zo) maar was gewoon niet echt super.

Geef mij maar den haag, zoetahmeah, of amsterdam. Daar weten ze tenminste hoe ze echt moeten feesten.
laatste aanpassing
 
den haag is zeker wel gezellig ja...club avenue enzo... jammer genoeg ook nix meer daar :(
laatste aanpassing
 
2 lonsdalegirl: volgens mij zag ik je trouwens vorige week lopen op de v.donderdagen. Weet niet zeker, leek er wel een beetje op iig. Als het klopt liep je met een vriendin en iemands ouders(???)
laatste aanpassing
Ik ga over 10 minuten ook naar de Verlepte Donderdag :P
 
Avenue was wel leuk ja. Vet aant lachgassssssssssssssssssssssssss :S
 
ik was er vorig week wel ja!! met een vriendin en me ouders :( hehe...
was echt vet weer not!!

ma dan moet ik je toch een x hebben gezien als je in de buurt woont en ook nog na avenue ging altijd :S

Ma die foto van je hier op pf is ook niet echt duidelijk he? ;)
 
Nope klopt. Maar ik ben ook maar 1x in de avenue geweest hoah! Ik ging vroeger wel altijd, maar dan ook echt altijd, naar laatste vrijdag in loco. Maar das alweer een tijdje terug.
 
ja daar kwam ik ook altijd: in loco, nu ook nog wel! vrijdag is het voor het laatst :(

en ik kan er niet heen :(
 
Sinds ze in loco boven niet meer opengooide ben ik msschien nog maar een paar keer geweest, daarna nooit meer eigenlijk. MAar ik las hier laatst op pf dat ze nu betere en grotere feesten gingen geven ipv hakkuhnacht. Loco wordt ook vet groot, fietste er laatst nog langs. Tegen die tijd ga ik zeker wel weer ff knallen daar. 9 aug organiseerd een vriend van me trouwens een feesie in rijswijk.......das ook wel ff lekkah flink knallen.......en....FREE ENTRANCE :)
laatste aanpassing
 
hmmm 9 augustus?? dan zit ik nog lekker in lloret!!

in rijswijk? waar ergens dan? :)
 
Kweenie ben niet echt bekend daar. Op een of ander industrie-terein. Ik weet alleen het voormalige ministerie te vinden, en me zusjes ouwe kindercreche ;p
 
kindercreche? ach ja het is weer wat anders he :P
 
ja echt helemaal te gek joh. Kindercreches ruleren echt zwaar!! Waar vind je nog meer zo'n gigantische verzameling blokken en vingerverf. God daar kan ik me wel weken vermaken ;)

ohhhhhhhh...pfffffffff....nostalgie...tword me nu echt ff te veel :S
laatste aanpassing
 
hehe ja jij wel ja, je kwam al een beetje kinds over hehe :P

ma vingerverven is zeker wel leuk ja :)
 
Ik ben blij dat jullie zelf Arnhem afzeiken, dat scheelt mij weer en hoop typwerk. :p

Gold > De feestjes op de Staddijk, de Revo etc. zijn bijna allemaal verboden in verband met de drugs en de overlast. De vechtpartijen waren (nog) geen reden tot verbanning van hardcore uit Nijmegen.

Elise > Ha meis, leef je ook nog? (k) voor jou !
laatste aanpassing
 
Toch durf ik te wedden dat ik groter ben dan jij ;p
 
nou ik durf te wedden,dat je daar best nog wel eens gelijk in kan hebben :)
Het was weer heel boeiend op de Velleper Donderdag :P
 
zeker boeiend ja!! hee wel ff reclame maken voor ons dorp he gold??

zo schik je alle mensen af :P
Haha, het dorp is wel mooi, alleen dorpsfeesten daar kunnen we hier niks van... zowel de kermis als de Velleper Donderdag trekt 's avonds bijna geen jongeren, terwijl dat soort feesten in bijvoorbeeld Spankeren, Eerbeek of Dieren altijd heel gezellig zijn...

En ik ben vanavond zowaar nog even teruggegaan naar de Velleper Donderdag :P
Artiest Vexer
En toch vind ik wereldstad Velp toch eng :D
 
2 mastermorky

ik zelf werk in de <<O>> den haag en ik ken de eigenaar van de <<O>>
(same owner of the <<O>> arnhem)

die man bulkt van het geld mede als de andere (mede) eigenaren

de <<O>> laten ze niet failliet gaan
ik vroeg het aan hem namelijk

puur een roddel
die gast kan wel bulken in het geld, maar als een bepaald filiaal geen winst boekt gaat er echt wel een slot op
Hehe, niks 'zusterorganisatie', de Opera was ook gewoon van dezelfde mensen als de «O».. De naamsverandering van Opera naar «O» was puur marketing-strategisch.. Verder ben ik ook redelijk bekend met het managment van de «O» maar heb ik nog nooit van meneer Giel gehoord? Nou ja, zou kunnen hoor, ken niet iedereen daar..
to pedro: zeg ff tegen de baas dat die die uitsmeiters met meer anabolen dan hersens moet ontslaan in arnhem wat een tering lui zijn dat zeg alleen door dat soort figuren heb ik al geen zin meer om naar de <<O>> te gaan
2 Workey: Bedoel jij nu precies het zelfde soort uitsmeiter als in de <<O>> Den haag ? ;)
He Holmen.. i totally agree with you..the <O> was/is toch ook een fluttent, willen graag mee doen met de grote jongens maar lukt ze niet als ze al dat volk wat net tieten krijgt, steeds maar binnenlaten ;)
De uitsmijters zijn, ondanks dat ze Hagenezen zijn, wel tof (tenminste...tegen mij zijn ze altijd aardig)
En sja... Lloyds is nog steeds een stuk gezelliger hoor!

Duiven rulezzzzzzzz (Forza Vitesse)
2 NightFly:

Als ik zo naar je profielpic kijk wil ik best geloven dat ze tegen jou wel aardig zijn ;). Maar tegen de gemiddelde man zijn ze toch een stuk minder vriendelijk...
Vond de O in arnhem toch al niet zo'n mooie tent.
Die in den Haag is veel mooier.
De kotslucht bij de bar in Arnhem, ranzig :(
to NIGHTFLY: ja lloyds is echt beter en gezelliger dan de kut <<O>> als je een tijdje niet geweest ben gaan ze altijd een gezellig praatje met je maken zo van waar was je nou de laatste tijd weer naar feesten geweest echt beter
2 MoKuJin500:

Sja.. dat is het voordeel van het vrouw.. ook qua fouilleren ensooow ghehe!!

Grtzzz
 
de << O >> gaat helemaal niet dicht man!!! En by the way het is daar alleen leuk als er een house feesie is dussssss!!
2Workey:

Giesbeek?? Goh...en ik dacht dat Duiven al errug was hahaha naja..check je meel ff
 
2 KREKBEK
==================================================
Discotheek 'O'
mogelijk al weer
in de verkoop

Door onze verslaggever


ARNHEM - De Arnhemse housediscotheek 'O' gaat mogelijk weer in de verkoop. Moederbedrijf O Dance Theatre zegt zijn pijlen vooral te willen richten op Den Haag.



"Onze basis ligt in Den Haag, wij hebben daar twee discotheken", zegt E. Giel van O Dance Theatre. "We zijn momenteel betrokken bij een nieuwbouwproject aan de Spuimarkt in Den Haag. Daar komt een groot nieuw uitgaanscentrum. Als die plannen doorgaan, willen wij onze activiteiten in Den Haag concentreren."

Verkoop van de Arnhemse vestiging van 'O', gevestigd aan de Luthersestraat bij de Korenmarkt, is 'een reële optie', aldus Giel. Hij benadrukt evenwel dat er op dit moment nog niets concreet is.

De Arnhemse variant van 'O' werd pas een jaar geleden geopend. De discotheek stond voorheen beter bekend als The Opera, dat eigendom was van zusterbedrijf City Leisure Investments. Er treden regelmatig bekende dj's op in 'O'. Alhoewel de Arnhemse vestiging van 'O' het ten opzichte van de concurrentie 'heel behoorlijk' zou doen, geeft Giel aan dat er flink de klad in de discothekenbranche zit op dit moment. "Dat is in heel Nederland zo. We draaien een heel slechte periode. Dat heeft vermoedelijk deels te maken met de komst van de euro, de prijsstijgingen en deels met het feit dat er zeker in de zomer steeds meer dancefestivals worden georganiseerd. Dat is directe concurrentie voor ons."

==================================================

'Verkoop ' O' pas over 3 jaar aan de orde'

Door onze verslaggever


ARNHEM - De verkoop van de Arnhemse housediscotheek 'O' is wel aan de orde, maar pas over een jaar of drie. Dat stelt woordvoerder E. Giel in aanvulling op een bericht in de krant van afgelopen maandag.



Daarin werd gemeld dat O Dance Theatre, eigenaar van 'O', overweegt om de aan de Luthersestraat gevestigde discotheek in de etalage te zetten omdat het zich wil richten op nieuwbouwplannen in thuishaven Den Haag.

Volgens Giel is het Haagse nieuwbouwproject pas in 2005 gereed.
Stickleback klopt wat je zegt het is allemaaal van Combined Forces als ik me niet vergis en daar zit heeeeeeeel veel geld dus failliet gaan ze niet so snel ! zware verliezen draaien daarintegen :(. Maar goed heel Arnhem is klote dus het kan me allemaal geen ruk schelen ;)
hahahaha ja laat maar lekker dicht gaan wat een balluh tent is dat zeg geven ze er een hakkuh feestje word je er uit gegooit! h4live.
De «O» gaat dus echt niet failliet he
en wat jullie ook zeggen, kom er bijna elke week en vind 't nog steeds gezellig!
Vooral om de muziek.
Kom er wel elke week dezelfde mensen tegen hoor,
maar da's juist wel leuk

Helaas ga ik er nu een jaartje tussenuit, dus een jaar geen O....:(
 
2 MORKY: LB!!
 
2 KREKBEK IDD :D