Partyflock
 
Forumonderwerp · 13771
­ Nederland
 
Artiest Glenn da Men
Hoe komt het in hemelsnaam nou dat Duitsers niet kunnen dansen!!!!!!!!
Jacky! Waar bleef je nou?!! Kreeg het al benouwd!:P
Idd Jacky. Ik heb vooral zaterdag heel lang in m'n eentje rondgelopen en heb me prima vermaakt. En het kon daar ook!! In Nederland wordt je altijd lastig gevallen als meisje zijnde. Ik heb maar een keer een opmerking gehoord en dat was op de camping verder heb ik niks op ze aan te merken behalve dat ze me omverlopen dan... vind het juist heerlijk om tussen ze ze te staan. Ze denken gelukkig niet zo bekrompen en laten zich lekker gaan:D En vind het echt leuk om te kijken hoe ze eruit zien en dansen.

In Nederland denken we de meeste mensen veel te bekrompen...

En ik vind het wel beter dansen hoor!! Zo zonder al die rotzooi om de grond:D Ik vind het een heel goed systeem... en ik heb idd ook nog lekker kunnen drinken van de troep op de grond:D
laatste aanpassing
2 Jacky:

Wat voor tenten bezoek jij dan in Deutschland?..

Kunnen ze daar een beetje normaal doen tegen (licht) gekleurde mensen?..

Was op de Loveparade & daar heb ik ook veel relaxte Duitsers leren kennen, ben zelfs de week daarna naar Köln gegaan, naar mensen die ik op de Loveparade had leren kennen..

Ze praten alleen een beetje raar;p
jacky helmaal mee eens, ik heb ook wel een paar flesjes opgeraapt eerlijk gezegd :)

verder vond ik het ook een hele belevenis om eens en party in een ander land mee te maken.
van de week maar eens gaan oefenen op dat duitse dansje :) leuk om hier in nederland uit te voeren ;)

stond verder ook niet bij de PFers op de camping gestaan dus niks gemerkt van enige vervelende gebeurtenissen, was gewoon top weekend :)
Die rare praat is Duits:P

En Nikita ik ben nog steeds erg benieuwd hoe je kan weten dat 't een Duitser is als die tegen je aanstoot en niet om kijkt....:)


Ik had die 'zeik mode' toch uitgezet??:P
JA die duitsers gaan wel door!!!!!!!

Die weten hoe het moet, zowel met de parties (en aggregaten) als met dansen!!!!!!!!!!
laatste aanpassing
Hooo spiewak:D Oke ik heb misschien gewoon gauw een conclusie getrokken dat het Duitsers zijn:bloos: Maar ik heb ze toch gezien als ze aan kwamen lopen;) Oke dan weet je het nog niet 100% zeker:S maar je kan echt wel een beetje zien of het een Duitser of een Nederlander is:D T is gewoon opvallend dat het in Nederland minder gebeurt. Of ik trof net alle onbeschofde Nederlanders in Duitsland;p En sommige zeiden ook wel sorry hoor. Ze hoeven ook niet gelijk voor m'n voeten op de grond gaan liggen ofzow.

Zo tevreden en heb je zeik mode nu echt uit:D
Nou... ik had eigenlijk nog 1 vraagje aan je..
Geintje.....:D


Wel eerlijk toegegeven van je(y)
Jij bent echt gek ofzoooo...... :-S
Die duitsers die dansen echt ZUPER!!!!!!!! Ik ben echt zwaar verliefd geworden op dat danswerk van hun! Niet normaal meer!!!!!! Wow superstoer man!
Elmer en intrix dansen beetje zoals duitsers.
Ikke heeeeeel snel weer naar zo'n soort feest gaan, dit weekend was gewoon helemaal kicke man!
I TOTALLY AGREE!!

Toen op Fusion eind juni hadden ze t zo geregeld dat iedereen zijn glazen terugbracht, dmv statiegeld. Natuurlijk brengt iemand wel eens zijn flesje niet weg, maar t meeste komt toch niet op de grond terecht. En WAT er op de grond lag, lag allemaal netjes op hoopjes, zodat je niet je benen brak over de flesjes, blikjes enz. En dat was in Duitsland dus. Vind t daar allemaal veel beter geregeld. Veel verschillende soorten eten en drinken, absoluut niet duur, in vergelijking met Nederland. Ik heb de volle respect voor de manier waarop ze daar de feesten organiseren. Van de mensen die ik ken die naar Duitse festivals zijn geweest hoor ik dat ze liever naar Duitsland gaan om te feesten.

En de Duitsers zijn vriendelijk, als je je openstelt..

En ze kunnen nog steeds heel erg goed :bounce:

:D
To R-52: ik ga vaker op stap met een grote groep Duiste vrienden en echt bekende discotheken zoals Tresor ofzo heb ik nog niet bezocht, alleen wat onbekendere discotheken en voornamelijk door henzelf georganiseerde feesten.

Heb er nooit echt op gelet hoe er daar tegen gekleurde mensen word gedaan omadt ik simpelweg zelf totaal geen onderscheid maak en het me niet eens opvalt of ik met een Surinamer, Turk of Duister sta je dansen. Wat mij wel overduidelijk was, was dat er juist bij die Thunderdome-bunker een vet nationalistisch sfeertje hing en dat dat idd van de Nederlandse bezoekers afkwam. Terwijl ik juist in die House of House wel merkte dat er een heel relaxed sfeertje hing en daar heb ik toch ook met een stel "kleurlingen" (sjezus, het staat ook zo stom, wil helemaal geen onderscheid maken, maar dat maakt het anwtwoord op je vraag misschien wat duidelijker!) geklept die het zwaar naar hun zin hadden.

Ik denk dat het ook te maken heeft met het soort feest waar je naartoe gaat. Op feesten waar veel funky, groovy muziek wordt gedraaid is men veel meer open-minded dan op hardcorefeesten...en voor ik weer alle gabbers over me heen krijg, ik kom notabene al 8 jaar op hardcorefeesten en het is gewoon een feit dat deze muziek op de een of andere manier veel meer haatdragende mensen aantrekt dan een andere scene. geldt ook voor andere hardere muziekvarianten als metal en snoeiende techno oofoz, je ziet gewoon dat daar minder variatie in huiskleur is. Jammer eigenlijk !!!!
wanneer ze niet om de 2min om pillen en sigaretten komen vragen of midden in een LSD trip zitten, zijn ze echt vet relaxed :D

Erg sociaal volk, en dat dansje van ze is echt super. Ik snap alleen niet, dat ze niet over hun eigen benen heen stuikelen :P
precies 't zelfde als Jacky die nooit over haar woorden struikelt... kwestie van nadenken en dan pas doen:D
Is iedereen nu zo hard aan 't typen?
Of denkt iedereen nu wel na voor dat hij/zij wat post?

Als ik zo alle meningen op een weegschaal leg dan is wel duidelijk dat die Duitsers echt wel kunnen dansen... Dat de èèn er nu om lacht of er juist met bewondering naar staat te kijken... Maakt het nog niet stom:)
Wees niet zo nationalistisch en zeg gewoon dat wij minder dansen:D:D
 
Ik vind het er juist altijd gaaf uitzien dan dansen van die duitsers.

Vind het zoiezo leuk om verschillende dansstylen van landen te zien.

In Duitsland dansen ze bv heel veel met hun benen, maar de engelsen doen weer de vreemdste manouvres met hun handen en armen.
laatste aanpassing
Ik vond sommige van die gasten wel een UBER-cool dansje uitvoeren joh. Alleen vond ik t wel minder dat die duitsers echt een heel andere instelling hebben dan de meeste nederlanders. Heel vaak als je tegen iemand aanliep of iemand tegen jou (mij in dit geval) kreeg je of een arrogante blik of keken ze niet eens om. Hier in Nederland is dat toch anders en krijg je bijna 99 vd 100 keer een schouderklopje, handje of wat dan ook.
Ons stamp-dansje ziet er voor anderen ook niet uit en daarom werden we ook zo raar door die duitsers aangekeken... Wij zijn dat 'rare' hip-hop-break-beat dansje van die duiters ook niet gewend dus lachen wij hun ook uit :)


2 JACKY, je zegt wel dat sommige mensen alleen maar bij pf-ers bleven staan en met nederlandse mensen omgingen. Wat nou als je net 25 zinnen duits kan? Ik kan dus echt geen normaal gesprek voeren met een duitser hoor. Sorry kep me nou eenmaal nooit geinterreseerd in dat vak en vind t ook een irritante taal. Tja dus wat doe je dan? Juist nederlanders opzoeken en die waren er ook genoeg. Vind je dit zo vreemd dan? Dit is trouwens geen boze reply ofzo, ben volkomen rustig en vreedzaam (zover ik dat kan zijn dan;)) maareh het is gewoon effies om te weten te komen wat je reactie hierop is. (K)je
laatste aanpassing
Ha ha, spiewak ik ben niet de enige hoor. Lees maar:D Goed he, dat eerlijk ben. Ik hou eigenlijk helemaal niet van mensen die iedereen over een kam scheert, maar zelf doe ik het ook:S En ongewtijfeld heb jij dat ook wel eens gedaan:D
To h@rdhou$efreak: hihi, zo snel voel ik me ook niet aangevallen hoor, begrijp wel wat je bedoelt. Maar ja, met Engels en een hoop handen-en-voetnwerk kun je toch ook aaridg uit de voeten? Ik vind naar Nederlandse cafe's gaan als je op vakantie bent ook zoiets. Zo kom je toch nooit iets te weten over de cultuur van dat land? Duitsres hebben een totaal andere dansscene als in Nederland, het draait allemaal cveel minder om mooi en knap, hoe gekker hoe beter juist! Het is idd erg onhandig als je de taal niet spreekt, maar ik begreep er op zondagochtend ook niet echt veel meer van hoor, na twee dagen weinig slaap en piepende oren van al die muziek, hehe! Het is toch juist leuk om op een feest dat in een ander land is eens niet steeds dezelfde luitjes om je heen te hebben? Die zie je toch elke week, aangezien je in 2 uurtjes rijden heel ons kikkerlandje hebt doorkruist en er elke weke zoveel parties zijn. Is toch een beetje jammer dat je dan nu eindelijkde kans krijgt op een soort van housevakantie te gaan naar een compleet andere danscultuur, en dan terug te komen en topics te moeten iopenen over hoe raar duitsers zijn en dat ze maf dansen? Dat is meer wat ik bedoelde! Enne je talen spreken, da's alleen maar handig hoor, ook al vind je ze irritant ofzxo, het berngt je wel met heel wat meer van de wereld in aanraking en je doet gewoon onwijs veel toffe nieuwe contacten op!!! (k) terug!
Enne tegen iemand aanlopen en dan boze blikken krijgen? Totaal geen last van gehad. Het is overigens ook zo dat op een muzieksoort als techno het veel vervelender is als je net lekker staat te dansen en je wordt uit je "trance" gehaalsd, ik kijk dan ook automatisch een beetje bozer opzij, maar da's meer een reactie. Had dat met die Duitsers ook, ik kan bijv. niet tegen strobo's en val dan steeds tegen mensen aan, maar geen boze reacties, maakte nix uit. Vond het volk juist heel gastrvij, veel meer bekommerd om het milieu, veel minder troep, vriendelijke bediening, babbeltjes gemaakt met die oude mannetjes die daar standjes hadden staan, onwijs gezellig! En VOORAL niet lastig gevallen door te geile oversexte kutventjes die aan je moeten zitten, believe me, da's in Nederland echt zwaar irri!!!
Heb nog nooit gezeik gehad met Duitsers, eerder rare blikken van Nederlanders.. maarrr

daar staat ook weer tegenover dat ik het met Nederlanders wel meer naar mijn zin heb. Die vind ik over het algemeen wat minder stug als Duitsers.
2 Jacky : Nou gelukkig dat je je niet meteen aangevallen voelt. Kep t er ook maar effe duidelijk bijgezet want ja je weet nooit hierzo he ;).
Met engels kan ik aardig goed uit de voeten (toch ida (miss!) maar tot mijn grote verbazing kunnen die duitsers echt slecht engels. Heb aan een aantal van die gasten wat dingen gevraagd en moest echt 3x de zin herhalen en heel dom engels gaan praten met een hoop aanwijzingen. Anders snapten ze er geen zak van. En dan wat ze zeiden was vaak ook zo van ehh ja ik geloof zoiets als......
Beetje jammer dus anders had ik best wat gesprekken kunnen houden. Heb ook gehoord dat ze bijna geen engels leren op school en dat is toch best stom. Duits is dan wel een wereldtaal, maar alleen je eigen taal leren en verder engels helemaal links laten liggen :S:S hmmm..

Vond t overigens wel een SUPERTOF feest mede door een aantal mensen die me verjaardag zo leuk hebben gemaakt :) Ga volgend jaar uiteraard weer!

(K)ie
nah zoals ik het wel eens heb meegemaakt von ik de duitsers lauw ze kleedden zich voor geen meter en dat dansen wiew dat ziet er toch niet uit en ze gaan al om 3.00 uur naar huis!! mss niet alle duitsers maar het gros zeer wel!
 
ze kunnen echt wel goed dansen maar ik wil geen huppelkutje met een rugzakje die de hele tijd tegen je aan stoot in de td-bunker voor mu hebben staan want dan kunnen de beentjes toch nooit recht voor uit?
je kunt dan ook ergens anders gaan staan...val je niet aan hoor :D
2 kobuzz666> dat was op N1 wel anders en het is onzin want in nederland kan het gros ook niet dansen, kleed zich stom en gaat om 3 uur ketszat naar huis...
Duitsers dansen gewoon anders als ons dat hoeft het er nog niet kut uit te zien. Ik vond sommige echt vet dansen hoor!! Soms echt ff staan kijken ofso, sommige bakte er ook niks van ofso maja dat heb je bij ons ook. Zelfs ik heb ut ff geprobeerd maja ik pleurde bijna op me smoel dus ik stopte gelijk!!
 
2 Jacky: Duits bloed? :P
 
ik heb ze weleens zien dansen op televisie, ik moest wel heel erg lachen maar het was wel leuk om te zien hoor!
 
2 housemusik> die huppeltutjes stonden overal :p
Waarschijnlijk lachen de meeste Duitser jouw uit. En weet je waarom????? Die gasten kunnen partien en jij lag a; op je bedje, te dromen hoe je volgend jaar een AGGGGGGregaat mee zal nemen.
Hahahaha Ray, niet dat ik weet, maar you never knwo, misschien was die melkboer wel een duitser idd!!!
2knettergek >>> Dat was dan mooi kut! Kon je ze niet van hun plaats hakkuh? :p
duiters kunnen dansen op de muziek. nederlanders kunnen alleen maar op en neer stampen op een bass.
Waar heb jij last van bob-patges hardstyle????
Doe ff een beetje normaal man....:S
Kan je dat niet op een andere manier duidelijk maken??
Heb je je geboortejaar wel goed ingevuld?
BiSSt du Krank im 'Kopf'?!
vaak wel ja:S.... jij?
Nicht du!:) Die oder arSSloch:)!
ow die ander....:D

He wacht eens...dus ik ben er ook 1??>(

Just kidding:D
 
Duitsers dansen juist supergoed!! Doe het ze maar eens na.. haha!! Ik moest er eerst wat aan wennen maar vind het nu echt gaaf... . Ik vond ons volkje er juist een beetje sneutjes tussen dansen / Hakkuh!.. . Denk maar eens hoe zij over ons denken... .
 
Amen
 
het leek of die duitsers geen respect voor n ander hebben want z stoten vaak tegen j aan en keken nie eens om (wat n nederlander wel zou ).... maar moest wel d hele nacht om z lachen
Artiest Dummy
Een duitser gaat 3 uur voor de spiegel staan oefenen op z'n beenmoves.. beetje lef erbij en er komt ook nog een hupje door.. respect hoor.. maar je wordt er zo moe van (kheb ook met een duitser een uurtje geoefend) dan kun je beter oer hollands huppelen, dat kun je de hele nacht doorblijven doen! Maar duitser kunnen technisch gezien heel goed dansen (mits de beat niet te snel gaat dan) :)
 
dummy die gasten luisteren naar de highhat en niet naar de beats
duitsers dansen idd wel funny! and I agree with kim*, tus juist leuk om t verschil tussen verschillende landen en/of planeten met dansen te zien! belgen springen, duitsers dansen met hun benen, amerikanen doen aan mime, maar de engelsen winnen..... liquid rulez!
vind de Duitsers het meest relaxte partyvolkje wat er bestaat!
Vriendelijk, beleefd, gezellig, dansend, vrij. en minder op 'stoerheid' en 'mooiheid' gericht. Een verademing in vergelijking met Nederland soms!
2 hardhouser: tis echt niet zo dat er in nederland niet vervelend gereageerd wordt als je iemand aanstoot. gebeurt hier ook, alleen valt het in een ander land meer op?
ik heb er in Dld nog nooit last van gehad, en ga elk jaar wel ergens in Dld feesten.