Partyflock
 
Forumonderwerp · 13788
­ Nederland
 
nu ik weer wat helderder kan nadenken
zit ik me te bedenken dat die THUNDERDOME bunker op nature 1 ECHT GRUWELIJK was

ECHT GRUWELIJK

ik heb veel rondgelopen en heb in 2 dagen mischien maar of 7 uurtjes in/bij die bunker gehangen

geweldig :-)
 
het was ook de enige bunker waar vanaf het begin van het feest redelijk veel mensen stonden, en gelijk snoeihard gedraaid werd
ThunderDOME:D
zijn daar al mixies van te downen>?
Ouwe tijden herleefden! Perfect gewoon.
was het een beetje groot dan? Op sommige foto's ziet het er wel erg klein uit. (hoeveel mensen??)
de bunker was idd zwaar cool :)
alleen jammer dat zondag nacht toen ik er kwam een groepje mensen met iedereen ruzie stond te zoeken. Gelukkig was de sfeer er de andere keren dat ik er kwam wel goed. Maar goed, dat een kleine groep binnen de scene de sfeer aardig naar de klote kan helpen was al langer bekend :S
Tering hee, wat een geluid was daar!. Ik zat op de bunker er tegenover en ik hoorde t geknal dr bovenuit. En die bunkers zijn groter dan ze lijken op de foto's. Ze lopen nog behoorlijk ver door
De thunderdome bunker was onwijs bruut gewoon!! Niet normaal meer!! Ik ben als ik goed reken 23 uur aanwezig geweest op het festival tering daarvan heb ik zeker 16 uur doorgebracht in de thunderdome bunker!! Was gewoon mega bruut!!!!!!
Ik heb daar ruzie gehad met 1 of ander nazi wijf. Stond mij te duwen en te drukken en dus verplaatste ik haar ook ff een aantal meter. Ik liep weer weg en toen gaf ze mij een trap in me rug, toen ook maar ff uitgehaald en daarna geen last meer gehad.

Gesodemieter ook altijd %-)
Keb helemaal niet last gehad daar van agresieve gasten ofso!! VOnd de sfeer top!! Keb echt met veel lui lopen beuken en lullen in en buiten die bunker, was mega relext gewoon!!!
Ja ben het meerendeel van de tijd ook in de thunderdome bunker geweest, dat geluid...te vet gewoon :) En ook leuk dat je echt van veel mensen, die het vroeger hebben meegemaakt, hoort dat dit wel beetje in de richting was :) Die duitsers gaan eg wel helemaal los gewoon...
Als de thunderdome nie eerder had moeten stoppen wassut op het laatst zeker nog druk geweest....
hehe maybe??

100% :)
 
Artiest Glenn da Men
Als ergens de volume hoog stond, was het daar wel. Er werd mastah hard gebeukt en er hing een redelijk goeie sfeer!!!!
 
O ja en het drinken halen duurde er lang
misschien = nee!!!

moest ook niet naar de thunderome stand drinken halen, gewoon een bunkertje verder waar het klote was met de muziek, perfect!!!

De WEgen van een alcoholist zijn ondoorgrondelijk, het gaat maar door!! (net als sommige aggregaten)
laatste aanpassing door een beheerder
 
Het geluid en licht in de TD bunker waren echt geweldig, helaas niet mijn muziek. De sfeer vond ik ook zeer matig, hoop agressief volk liep er rond. Sfeer in Tresor en Airport was echt 10x beter. Harstikke leuk dat Thunderdome, maar niet voor mij. Zal er niet van wakker liggen als ze dat volgend jaar weg laten.
2 Robske> Jij hebt er toch geen last van? en gun gewoon iedereen zijn eigen ding :D
Als je nie van thunderdome houd zou het zo op je over kunne komen ja, dat zal het wel zijn...

Enne aangezien het zowiezo het drukst was bij de thunderdome aan 1 stuk door (het bier was daar zalfs al 4 uur eerder op als bij de andere bars hehe) willen ze het volgend jaar gaan uitbreide hoorde ik..maar dat kan ook een verhaaltje zijn...
Het is niet verplicht dat je daar naar binnen gaat ofzo hoor.
Ik ben eigenlijk alleen maar bij de thunderdome geweest, af en toe ff rondje gemaakt. Gevolg ik dat me gehoor nu wel ff gehalveerd is, tering wat stond het geluid daar hard!!! Vooral op vrijdag, zaterdag ging nog wel. Van agressie nix gemerkt, maar stond ook voormamelijk op 1 plek met een zooi bekenden... Volgend jaar zeker weer van de partij!
ik heb weer wat gemist hoor ik wel,
nou ja, dan maar wachten tot volgend jaar.
 
thunderdome roeleerde de pan uit maar ik vin het flauw dat ik nog geen partyflockers kende want nou heb ik nog geen leuke foto op m'n profiel staan (terwijl ik nu ineens wel veel pf'ers herken :P)
tunderdome was gewoon VET !!!
ik heb nog steeds piepen in mijn oren
hakken gaat nog steeds.....
 
Whistler:

Tuurlijk gun ik het iedereen van harte, en nee ik HOEF er niet naar binnen nee, maar ik werd naar binnen gelokt door het coole tunneleffect en het bizar harde geluid :)
 
iedereen heeft recht op zijn mening over elke tent/bunker op N1

MAAR WIE BEWEERT DAT HET NIX WAS

die spoort niet (vind ik)

heerlijk gewoon :-)
oE oE :K

ik wil teruugg!!!! ...
maar dan moeten eerst alle dj's op les bij Vinyl Junk :)

en dan alleen maar ragguh 8)
 
Ben niet op N1 geweest, maar kan me voorstellen dat mensen de sfeer in de TD bunker agressief vonden. Die muziek zorgt voor gewoon voor keihard beuken, en dat kan gewoon agressief over komen.
 
WOOOOOOOOW TE VET GEWOOON!!!

Was vooral vrijdag niet weg te slaan uit de TD bunker :) En zaterdag vanaf 2.30 uur ofzo daar rondgehangen met wandel- en technopauzes...echt geweldig gewoon.....

En Robske: de sfeer LEEK misschien agressief omdat er veeeel drukker/wilder gedanst/gestampt werd in de td bunker als in de tresor bunker...die duitsers gingen hun huppeldansje zelfs op hardcore toepassen :S Dat zag er inderdaad wel 's gevaarlijk uit ja :P
 
hakkuh
Supertof, maar...DRUK!!
Ik was nog samen met Dance @ G & Walt in die bunker geweest.Mensen stonden me echt dom aan te kijken zeg.
"Huh een neger in de thunderdome bunker??!!"Die snapte er echt niks meer van.haha.

Was ook weer snel weg.Vond het sfeertje daar voorin maar niks.

GREETZ!!
laatste aanpassing
nog bedankt voor de lekkere lolly 8)
tjah de eerste avond prima vermaakt daaro in die bunker, het geluid stond ook KEIHARD gewoon... ik stond ff vooraan bvij die boxen... jezus wat een geluid :D

De tweede avond niet echt lang daar gestaan... sfeer was veeel minder en de muziek stond zachter (dacht ik in ieder geval)
 
Jeetje gewoon een feest in een bunker, hihihihi
Artiest {SHOWLIST artist 1500, 19678, 46253}
he ray hoe is ie nou?????
Was wel lachuh of niet. Thunderdome vond ik ook supervet maar de sfeer was beter dan op een normale hardcore feest in NEderland. Had toch wel zaterdag weer bijna ruzie met zon skinhead.
kickuh he bellie in dat bunker
fuck die racisten ...
Was idd soms wel een beetje TE druk ja...en de 2e dag was het geluid ook wat minder...

BeLLie-> ik denk dat jij het gewoon zo ervaart, omdat je jezelf verkeert opstelt, je bent zowiezo al bevooroordeelt over een hele massa mensen, die allemaal gewoon puur om te feesten komen...
Ik ken genoeg donkere mensen die op net zoveel hardcore feesten komen als ik...(stampbeessie bijv) en die hebben nooit dat soort dingen...
Ja, bellie tnx voor de lollie's :)

En ja, was zwaaaaaaar raggen :)

Voordal de vrijdag tot 3 uur was gruwelijk. Daarna was het ff minder omdat ze bedachten dat ze langzamen industrial hardcore gingen draaien, maar poeh, wat gruwelijk ;)

Ikke zondag toen ik 's avonds ging slapen nog de muziek in me hoofd. Hoorde gewoon constant hardcore overal :D
fotooz van vooral het hardcore gebeure online op www.partyreports.nl
Nou het geluid ging wel, maar in de FUN FACTORY gaat het toch echt wel iets harder. Weet je wat ook harder kon, dat was die Ach Ach regaat maar door..


Weet jullie het nog die tijd in de CENTRAL STUDIOS in UTRECHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Dat ging ook door met of zonder bezine!
 
ik had gehoort dat catscan in de bunker van het podium is gehaalt omdat hij onder invloed van pillen was??? :S
www.partyreports.nl???? Ik heb geen foto gezien met een Aggregaat!!!!!!!!!!!!11
 
Lazer nou eens op met dat gezever over dat aggregaat!! :@

(of leg mij op zijn minst even uit wat er aan vooraf gegaan is)
dat van aggregaat is beetje irri idd...

en dat van catscan; ik heb geen idee of ie van het podium is gehaald...vorig jaar was dat iig WEL zo, dat heb ik met me eigen ogen gezien..iemand anders nam het over, en hij kon ze bek duidelijk nie stil houden iig, mixen ging ook nergens over...
nu stond ik weer vooraan te kijke en hij bakte er paar keer weer nix van...ik zag aan ze kop dat ie stond te kijken van; ahh wat doe ik nou...toen benk weggegaan..weet nie wat er verder gebeurt is..
Catscan ging gewoon door voor zover ik weet. Niets gemerkt dat hij van het podium af getrokken werd. Misschien ging hij wel door??

Aggregaat verhaal:

Wij vol enthousiasme woensdag alles ingepakt! draaitafels, platen, extra boxen, versterker. Alles om echt door te gaan. Niet dus. Want wij daar aangekomen via de meeting in Utrecht, doet die ach, ach... het maar effe. Want er moest eten koud gezet worden? Drank!!! Dan was het goed. Dus geen muziek, maar gelukkig werd er toch nog nagedacht en huts de muziek aan. Beuken dus. Keihard.

Maar helaas moest de koelkast uiteindelijk weer aan (zonder drank erin) en huts aggregaat zonder benzine.

Dus daar sta je dan met je platen draaitafels en alles. Waardeloos. Dus moesten wij naar duitsers luisteren of in de auot zitten om te beuken. Minder.

Nadat ze benzine gehaald hadden ging die dus meteen naar de klote, liep vast of iets. dus helemaal niks meer. minder voor onze vier auto's vol met zooi. en geen aggregaat.


Maar de rest was echt super.!! Volgend jaar zeker weer met een agh, ach laat maar zitten. Nu weet je het wel.
laatste aanpassing door een beheerder
hehe ja das kut voor je hehehehe ;)

maare je hoeft nie met hoofdletters te tyoe hoor