Partyflock
 
­ Nederland
Ja, Ik vind ze gewoon koel omdat ze ook "Anders" zijn dan alle meelopers, en ik ken er veel die respect hebben voor Onze muziek style en ik ken ook veel "Meelopers" die alleen maar zeggen dat het KLOTE-muziek is

Dus daarom: Alto's En Gotic's Zijn Koel!!
 
OMG!!!


;)
 
traawes, Koenie... jouw profielplaatje... is dat dat vrouwtje van tiktak?? :)
Ik heb geen flauw idee. Dit plaatje zag ik op een cu2-pagina staan en ik vond hem wel geinig. Ik ken geen vrouwtje van tiktak:)
Robske: lekker bijdehand, zelf heb je nix te melden.. doei
 
een aantal mensen hier hebben al goed opgeschreven wat ik vind/vond.

een flink aantal van mn vrienden en kennissen zijn alto of semi-alto. 'die mensen' zijn vaak toch wel wat intellectueler, maar het stereotiep dat ze vaak (extreem)links zijn klopt eigenlijk wel. al mn alto-kennissen zijn van nature links, komen ze gewoon voor uit. overigens is dat niet echt een probleem, moet je zelf weten dat je links bent:)

@ stampbeessie>> so true, bij altos kun je meer jezelf zijn dan bij de 'housers'. ik wou dat het niet zo was, maar het is nu eenmaal zo. tis wat minder oppervlakkig.

@ gekhous>> viel jou dat ook al op? hlave publiek zou in NL een die hard skater zijn:D en jong ook overigens, het dieptepunt was dat ik meisjes van een jaar of 11 zag lopen...
Ik vind alto's helemaal niet zo tof, tuurlijk, ierdereen zijn eigen muziek keuze. Heb wel een paar vrienden die punker/alto zijn. Toen ik 16 was, zat ik op de MAVO in een kutdorp. Ik was op skool de enige gabber tussen allemaal van die kut-alto's. Dat is nu 7 jaar geleden. Daarom vind ik alto's nog steeds niet tof, die lui sporen niet. Gaan ze cola flessen aan hun truien hangen om deze wijder te maken, met merkstiften teksten op hun jassen schrijven over Kurt Cobain.....
 
ja dat vind ik ook minder. maar ja 16 jaar he, dan doen mensen dat...
 
Ze gaan wel...ik vind het zo irritant dat ze altijd zitten af te geven op de maatschappij dat we kuddedieren zijn en dat we alleen maar commmerciele kleren dragen...

verder vind ik spikes een commerciele manier van alternatief zijn...
 
miech: @ stampbeessie>> so true, bij altos kun je meer jezelf zijn dan bij de 'housers'. ik wou dat het niet zo was, maar het is nu eenmaal zo. tis wat minder oppervlakkig.

ik ben bij "housers" ook altijd helemaal mezelf, maar die vinden me soms weer 'n vaag wijf :D
(jij niet toch he? :P)
 
nee tuurlijk niet, gewoon prettig gestoord:)

ik heb het 'volledig mezelf zijn' opgegeven bij housers. sorry voor de mensen die denken dat ik iets te zelfgenoegzaam (das het woord wat ik zocht;)) klink
goed topic. geloof het of niet maar ik ben alto. :-p
 
Hackwizzard:

Kom op zeg... je post was van het niveau 'alle gabbers zijn kaal, speedverslaafd en racist'. Wat voor reacties zouden er komen als je zoiets zou posten denk je?

Grenzeloze bekrompenheid, als je dat niet inziet dan ben je echt te sneu voor woorden.
 
2 Robske: hoe vaak denk je dat ik in me leven wel niet voor speed-snuivende racistische kankah-gabba ben uitgemaakt door diezelfde alto's?? Niet dat zoiets me ook maar ene reet kan interesseren, het bewijst alleen dat ze toch niet zo verdraagzaam en tollerant zijn als ze zelf willen doen geloven. Er blijken ineens wel heel erg veel van die slome alto's stoer te zijn als ze in de meerderheid zijn. Neem ut nou maar van mij aan ik spreek uit ervaring. Jaren geleden verhuisd, ben toen op alto-school terecht gekomen. Heb meer dan een jaar het gek#nk#r aan moeten horen van "kut gabber", vuile "racist", "junky" noem ut maah op. Wie is er hier nou een racist??? :@ En uit verveling de hele dag maar lopen te k#nk#r#n (zij he niet ik ;)). Totdat je een beetje ingeburgerd bent en al wat mensen kent, dan worden ze bang en houden ze hun bek ineens :devil:. Ik heb absoluut geen hekel aan ze, ik vind ze eerder gewoon zielig, ze kijken altijd of ze moeten huilen en alsof je ze gaat slaan of zo. Zouden ze vroeger thuis allemaal mishandeld zijn o.i.d.?? Soomige zijn zo van de wereld vervreemd dat ze maar lopen te zeiken op alles en iedereen die nog niet uitgekost is door de maatschappij, BAH BAH en nog eens BAH!

Punkers en skaters kan ik daarentegen een stuk beter mee opschieten. Dat zijn vaak echt vet relaxte gastuh waar je echt mee kan lachuh. Die zijn een stuk verdraagzamer, slimmer, hebben minder vooroordelen, zijn niet sociaal gestoord en staan ook open voor andere scenes en culturen, zoals bijv. de gabba-scene.

Ik heb heus wel genoeg vrienden / kennissen die wel alto, punker, skater, gothic of wat dan ook zijn (of zijn geweest). Ik probeer dan ook absoluut niet te beweren dat alle alto's zo zijn......ik wil hun slechte voorbeeld immers niet volgen. Kijk eerst eens naar jezelf voor je naar een andah kijkt, maakt het leven een stuk aangenamer.

NEE, LAAT MIJ MAAR LEKKAH :bounce:-en
 
gothic babes zijn kewl !!
Het woord alto is toch een afkorting van alternatief?! Alternatief betekend toch anders dan anders, anders dan gewoon?!
In mijn ogen zijn er weinig echte alternativelingen. Als je er allemaal 'min of meer' hetzelfde uitziet en naar de zelfde muziek luisterd is dat toch niet meer anders? Mensen die echt ANDERS zijn en skit hebben die zijn zeker o.k.! Gothics vind ik trouwens scary-noya, bah!
 
zijn inderdaad veel lekkere vrouwtjes te vinden daar ja
 
To Pino:

Ik ben het een groot deel met je eens hoor, maar hackwizzard gaf wel zo'n debiele reactie, daar moest ik even tegen in gaan. Het grappige met 'alto's' (ik haat die term) is dat ze echt alles behalve alternatief zijn. Het is de jeugdcultuur met de meeste regeltjes en verplichtingen qua kleding enz. Op mijn middelbare school liepen ook bijna alleen maar van zulke types rond. Ik was toen nog 100% deathmetal bikkel, samen met nog een man op 5. Het grappige was, de metalmannen gingen altijd het liefst om met de paar gabbers die er rondliepen, en vice versa.
vin alto's vaak beetje vreemde figuren
en ook vaak juist meelopers
van hey zulle we s met ze alle alternatief gana wese
beetje vreemd
mah van die gothic-meisjes vink wel supermooi
ff offtopic;
hey Pino, ik zag dat je in Arnhem woont, maar het valt mij op dat er in Arnhem nou eenmaal vet veel alto's rondlopen en kaktrutjes en weet ik allemaal niet voor meelopers.. Dus dat school akkefietje vind ik ook niet zo heel erg gek, bij mij op school ook ontzettend veel alto's. Ik heb nix tegen ze, integendeel, allemaal relaxde lui hoor.

Ontopic ff ;):
Zoals in elke grote groep heb je wel een paar rotte appels die gelijk een stereotiep vormen.. ze verschillen nou eenmaal. Er zitten altijd wel neppe tussen.. doe je nix aan he.
Je moet maar net de goeie treffen ofzo :)
 
Hee wil je ff ophouden met iedereen over 1 kam te scheren..:-P
 
Alto's En Gotic's Zijn Koel!!

Hoe bedoel je GENERALISEREN???????
Over 1 Hanekam scheren bedoel je zeker? :p
hoezo hokjes stoppen .
ik neem iemand zo als ie is .
 
NAH!!!!!!!
k was paar maande gelede in Club U60311 in Frankfurt nahw k had et gevoel alsof ik de enigste NIET-alto was daar maar die duitsers kenne beestuh!!! duz uiterlijk zegt niks!!!
suzuki alto??????????????:S
 
Die gothic meisjes zien dr mooi uit vinnik, gothic jongens totaal niet, maar dat is mijn smaak. Die zien er vaak onverzorgd uit , de meeste die ik gezien heb wel iig. Vind jongens met lang haar totaal niet aantrekkelijk. Helemaal niet als het zwart geverfd is. Kisten vind ik lelijk, lange zwarte jassen, gescheurde kleding. En de muziek vind ik kut. Maar ja smaken verschillen.

En dat gezeik van wij zijn anders, jullie zijn meelopers. TUURLIJK!

Verder heb er nix op tegen, ieder zijn ding he.

:d
wazig topic, nou mijn broer is dus het tegenovergestelde van mij en een duister soort van gothic figuur en luisterd ook wazige muziek,
en er zijn echt vage figuren over de vloer geweest, ze mogen er dan wel wazig uitzien maar
WazIgHeid heerst ook !
ik weet niet hoe de gotic wereld in elkaar zit en kan dus ook totaal geen onderscheidt maken tussen de echte en de neppe om het zo maar te noemen,.........

maar ik vind het wel onwijs mooi die shokerende kleren van die mensen, de reacties van de "gewone" mensen op de gotics........ja tis dat ik geen vrienden heb die mij in dat wereldjuh hebben meegetrokken ofsow, of op de middelbare school geen alto was,maar zou me wel thuis voelen bij de mensen denk ik..........*shokking people is the most funniest on earth*
alto`s en gothics zijn wel ok mensen!

en de meeste vinden en gaan meer op terror dan ik de meeste gabbers zien gaan erop (no offence)
die duistere stijl van sommige die bevalt me wel enzo en tja liefst loop ik ook altijd alleen maar in het zwart maarja...

maarja 6 juli feesten in belgie!
dan is graspop!
veel deathmetal bands komen!
das heel mooi
PRIMA volk! Zijn heel veel hippies, alto's en gothics die ook naar housefeesten gaan, alleen dan meer de underground. op housefestival in duitsland waren er bijna alleen maar dat soort mensen, maar hebben we ons prima mee vermaakt. ik heb er dus nix op tegen. vind dat iedereen lekker zelf moet weten wat ie aantrekt of wat voor make-up ze opdoen. soms word vergeten dat we hier in een land wonen waar we vrijheid van meningsuiting hebben..
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

27 sptember cannibal corpse in de kade in zaandam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Artiest Elcol
:kots:

:D
 
Ga jij ff ouwe koeien uit de sloot halen :P
Meeste punks/altos die ik hier in Nederland zie zijn van van die Hardcore-loving (punk, niet house :-P), hanekam-dragende, luidruchtige, aggressieve gasten, jammer genoeg. Van die types die "Kill the cops" schreeuwen en kijken alsof ze je ieder moment in elkaar kunnen meppen.

Vind ik erg jammer, want ben zelf "into" die scene, alleen kan ik de scene niet echt vinden hier in Holland :-/

Heb wel veel punk/metal vrienden in Curacao.

En ik vind iedereen die (zoal TheRealBitch zei) anderen weet te schokken, super cool. Ik zie het als een manier van mensen anders laten denken en hoop dat op een dag "vreemde" kleren niet meer bestaan, dat mensen je niet raar aankijken als je lelijk haar/kleren/whatever hebt of naakt rondloopt of wat dan ook. :-D
 
Als ik ooit om een of andere vage reden een ander leven zou moeten opbouwen zou ik ook gothic worden...
Lekker vaag zijn...
Dus ik vind ze ook cool!!
laatste aanpassing
ik ken veel gothics/alto's maarja (het zal dan missschien zo wezen in w'veen) altijd depri (geen gelul) iig met skaters kan ik zelf heel goed mee opschieten..
Mmm, ik gebruik de term alto eigenlijk als afkorting van alternatief: anders dan de norm/ standaard....

En dat vind ik cool, jezelf durven zijn op een andere manier dan de spijkerbroek met t-shirt standaard.......

Ik heb een voorkeur voor hippy-kleren... en Nirvana smells like teen spirit krijg ik ook nog steeds kippevel van....
dus ben ik dan ook alto?
Ik heb een oud-gabber, heb mijn hoofd half gescoren gehad dus ben ik dan ook gabber...
Ik studeer HBO dus ben ik dan ook een stuudje?
Hokjes plaatsen blijft lastig :P

Ik heb persoonlijk nooit problemen gehad met de bovengenoemde alto's als gabber zijnde....
en in 1996 heel gezellig met skaters in de trein gezeten toen dynamo (die was het geloof ik ) tegelijk met mysteryland was :)

Ook Gothics vind ik cool, een oud-huisgenoot van mij zat in die scene, en ook zijn vriendin...
alleen zwarte panties met 30 graden, no way, dat gaat toch iets te ver...
laatste aanpassing
 
@ ilsje>> waarom doe je dat dan niet gewoon, als je dat zo graag wilt?
mijn kleding stijl en alles gaat binnenkort in die stijl over!

geen "gabber" outfit meer maar vage kleding dat neigt naar :

hardrock/alto/skater/gothic
Ach.... Skabber moest toch ergens vandaan komen? :p
 
mm, ik ken die muziek niet maar ik ga het zeker een keertje luisteren!