Partyflock
 
­ Nederland
En wat is jouw mening qua het verkeer in Hilversum ?


Ik ...
Ik begin nu een beetje te kotsen van dat Ter .. Hilversum.

Nu hebben ze weer een belangrijke doorgaandeweg 1 richting gemaakt. De zoveelste.

Toen ik hier gisteren reed en met verwondering om me heen keek, begon ik echt te twijfelen of ik hier nou nog wel wil wonen.

ALs ik nou zou willen verhuizen, kan iemand mij een tip geven , waar het een beetje leuk is om te wonen !???
uuuuh kan ik je niet aan helpen, sorry - maar ik denk dat elke woonplaats zijn voor's en tegen's heeft
 
Hilversum is gewoon een kut dorp, met kut mensen en dat verkeer dat mochten ze echt wel eens een keer iets aan gaan doen. Als je daar ooit geweest ben, nooouuu...
Eh... wtf... ik heb het over mijn eigen woonplaats, Hengelo... eh sorry!
Hilversum is een graf stad woon er nu al mijn hele leven (19jaar)maar wordt steeds slechter, vooral de verkeers situatie in Hilversum alles 1 richtngs verkeer.
 
hilversum zuigt big time!
heb er 3 jaar op school gezeten en volgens mij is alles 1 richtingsverkeer daar!!
En dan die spoorovergang bij het cs, die is 45 van de 60 minuten dicht!!! Ik kon dr haast nooit overheen met mn brommertje! :(
ook zo iets ja. 2 dre het is 50 van de 60 minuten dicht
Ik heb er ook op school gezeten.. Op het Dudok College.. Maar Hilversum zuigt vind ik..
To Saiwin>>>>> Maar geld is er wel!!!!
Whahahaha...
Ik zit nu op het Dudok, ik vindt het wel lachuh hoor, vooral onze afdeling, en onze klas, allemaal stampers en BeuQers :D. En tjah natuurlijk wel veel allochtonen, waar ik soms scheit en scheit ziek van wordt, maar jah dat hou je. En verkeer, weet ik veel, de treinen wordt ik soms alleen een beetje doodziek van.
greetzz
Wat doe je op het dudok?
Ik heb daar ICT gedaan..
En de treinen zijn overal een probleem geloof ik..
Maar op Hilversum Sportpark is het inderdaad heel vaak dat er treinen uitvallen of heel erg vertraging hebben.. Ik ken het probleem en ik ken het gevoel als je daar zit op dat station in de winter terwijl je het zo koud hebt en je zo graag naar huis wilt.. Gelukkig zit ik daar niet meer op school.. Ik hoorde geruchten dat het Dudok falliet aan het gaan is?.. Is dat waar?.. Vast niet..
Heej das toevallig ik doe nu ICT 2e jaars hoor eigenlijk 3e jaars te zijn, maar jah dat doet er niet toe. Euh het Dudok is al falliet :D en is nu samen met ROC Amsterdam, dus alles blijft alleen zoals het is, dus er verandert nix voor de leerlingen alleen boven wel, daar vliegen een aantal mensen eruit. Tjah ik heb 2 optie's qua openbaar vervoer, bus of Trein, dus hoef meestal niet zolang te wachten ;)
greetz
het verkeer zuigt idd big time trouwens het uitganan eigenlijk ook bestwel...

Sinds ze het 1 richting hebben gemaakt doe je er minstens een half uur over om van de ene kant van het centrum naar de andere kant te komen...

En dat ze de gijsbrecht 1 richting hebben gemaakt las ik vandaag ... Welke kant op is de rij richting eigenlijk nu ??? Moet er zaterdag zijn en heb geen zin om kilometers om te rijden !!
heb er vorig jaar stage moeten lopen! DRAMA

Moest aan de Gijsbrecht van Amstel straat zijn! Kon ik of gaan lopen (25 minuten) of ik moest 25 minuten op de bus wachten die er 5 minuten overdeed!!! Dat laaste dus ;)
Tja...ik zei toch dat Hilversum niet leuk was Sai...je moet gewoon in Huizen komen wonen:P

Maareh...ik vind het verkeer in H'sum ook niet echt alles...helemaal die weg voor het CS...elke keer kijk ik weer naar links of er auto aankomen om dan vervolgens van rechts bijna aangereden te worden:( maar voor de rest vinnik Hilversum wel ok:)
Ik ben ook blij dat ik daar weg ben.Nu hebben ze de Gijsbrecht afgesloten en hoorde ik van me moeder dat er maandag meteen ziekenauto's af en aan reden.
Als je met een taxi door hilversum moet ben je kapitalen kwijt
2 L.Pino.
Geld , waar? niet op mijn rekening in ieder geval.
Ik woon vanaf mijn 10e in Hilversum en vond het prachtig. gezellig en ga zo maar door. Heb daar op vele scholen gezeten en kreeg de kans om op het dudok te gaan, echt niet !! wat een hel. Dan maar met de trein een half uur naar Utrecht. Ben blij dat ik deze beslissing heb genomen. Zie nu. Dudok is falliet en is overgenomen door Roc Amsterdam. Heb in Hilversum ook 4 jaar taxi gereden. Het was nog te doen , maar nu is het echt erg voor klanten, die moeten echt veel betalen. Taxichauffeurs worden nu ook noodgedwongen straten in te rijden die je eigenlijk niet in mag rijden. Laatst kom ik op de Gijsbrecht v Amstelstraat en dat is nu 1 richting geworden. Dat niet alleen, maar de kruisende straten zijn voorrangswegen geworden. Dus je staat gewoon stil op de gijsbrecht.
Gisteren is voor de grap weggereden vanaf het station naar de havenstraat. Vroeger reed je hup, hup binnendoor , maar gisteren heb ik echt alles gezien. Ben nu aan het twijfelen of ik daar wel wil blijven wonen.
Ik weet hoe erg het is in H'sum!!! Ik ben er meerdere malen wezen stappen,(tagrijn, club gooilandt, bacerra, de flater) Je heb volkomen gelijk.... met de auto is het allemaal niet meer te doen!!!!!Maar het weer houd er niet van dat H'sum niet gezellig is!!!!
Of ligt dat aan mij?

Groeten L.
weet niet heb het niet zo op het gooi!!
Ik zou voor Amstelveen gaan....

naast de stad.. en het schijnt de beste gemeente te zijn!!

oja er is zelf een discotheek die (schijnt) elke week een techno avond te hebben maar dit hoorde ik ook pas sinskort dus of dit waar is weet ik niet..

oja en ik woon er dus perfect om te wonen!!
Almstelveen is ook wel chil om te wonen maar heb je die huizenprijzen daar gezien echt prijzig
ik kom wel vaak in H'sum....
beetje naar de kikker gaan enzo , vrienden meeten
2 stampertje: De kikker ken ik wel kom er nooit ben je wel eens in de vollebregt geweeest??
Enige ervaring die ik heb met Hilversum was met 't OV en een taxi naar de 3FM studio's, maar vond dat niet slecht ofzo.... had dan ook compleet geen haast want was mega op tijd, maar goed ;)
station - mediapark (3fm studio's)

is ongeveer 5 minuten rijden nu 8 minuten rijden.

Meterprijs in guldens= F 11,15

Dan heb je ook veel van Hilversum gezien jah !!

Volgende keer vragen om een rondje zuid !

ik schat de taximeter op F 23,55
 
ik ben ook 1 van de uitverkorene die Dudok heeft mogen doen. Eerste jaar zaten we nog relaxt op de larenseweg (Handel) toen kwam dat nieuwe gebouw. Echt prachtig om te zien hoe er door mensen dingen worden besloten over zaken waar ze geen verstand van hebben. Bijvoorbeeld dat het licht nooit uit kon (licht gaat automatisch aan dmv bewegingsdetector) Erg handig als bijna alle leraren op handel gebruik maken van sheets, die je dus lekker goed ziet dan!

2 reakie: ik weet niet vanaf welke kant nu 1 richtingsverkeer is. las ook ergens inderdaad dat het chaos is, omdat de eerste dagen iedereen gewoon tegen het verkeer in bleef rijden enzo :D
Meterprijs voor die taXi? Was gewoon een trein-taxi, dus 7.50

Was toen me eerste keer daar en had geen zin om met m'n zware platentas ver te lopen kutten naar die studio's, nu dus lekker voor de deur afgezet