Partyflock
 
Forumonderwerp · 13638
­ Nederland
 
Als ik pillen heb geslikt ben ik echt 2 dagen helemaal brak!!
Meestal ga ik op zaterdag stappen dus ga ik zondagmorgen naar bed, slaap ik de halve middag maar ik heb echt geen puf om iets te doen meer.
Vaak moet ik op maandag werken dus dan moet ik iets doen maar ik loop er als een zombie bij, bij elk beetje wat ik doe krijg ik zweetaanvallen.
Nou gebruik ik de laatste tijd niet meer iedere keer als ik ga stappen omdat ik er gewoon 2 dagen brak van ben maar soms heb ik er wel zin in en doe ik het dus ook met de consequenties (goed geschreven?? hehehe)
Hebben daar meer mensen last van en wat doen jullie daartegen??
Ik slik helemaal nix, dus kan hier niet op reageren. Wilde alleen ff zeggen dat je consequenties goed geschreven hebt. (y)
1. goed eten op zondag én maandag. De hele dag door in kleine beetjes. Niet roken en geen koffie.
2. geen pillen maar ephedra of stackers
 
2 Esthertje-->
Ik kan meestal wel eten dus dat doe ik dan ook wel en roken vind ik ook 2 dagen vies en koffie lust ik zowiezo niet dus dat is allemaal goed.
En ja.. ik denk dat ik dat toch maar eens moet proberen... die ephedra.
Maar hoeveel moet je daar dan van nemen??
melk drinken! dat neutraliseert alles meen ik ooit te hebben gehoord. Gewoon als je net thuis bent een liter melk erin en dan ben je wel minder brak dan normaal:)
 
kzou eens wat 5htp slikken na gebruik.. als je de zoekfunctie gebruikt kan je hier een boel over vinden
Ik weet niet hoeveel jij slikt op een feest , als ik er 1 of 2 neem heb ik er nooit zo'n last van.Als ik 4 pillen wegvreet , of er er bij ga zuipen wil ik ook nog wel eens verrot zijn.
 
Maakt niet uit hoeveel ik slik, 1,2,3 of nog meer... Ben altijd brak.
Maar meestal hou ik het bij 2 pilletjes en ik drink daar nooit bij.
Ja, dat van die melk heb ik ook wel eens gehoord, zal het eens proberen.
Artiest {SHOWLIST artist 159051, 141693}
ik ben wel is 6 dagen brak geweest
ontstoken bek enzo
 
Oh... nou, zo erg is het gelukkig niet!!
Goed eten..voor en na.
 
gewoon niet slikken.whahaha:XTC:
Vet eten wild hier wel werken hoor. Zodra je je brak voelt weer een lepel boter (das gelul natuurlijk)

Gebruik nu geen pilletjes meer. 9 jaar geslikt en nu 3 maanden gestopt (2 keer gesmokkeld :$)en ga nu op ephedra. Neem er vier op een nachtje. Daarbij moet ik wel zeggen dat mijn lichaam niet snel op iets reageert. Voor ieder persoon verschillend dus. Je wordt er ook niet zo waus van, maar danst écht de hele nacht door. Dat is toch super of niet?
 
Je moet gewoon nie over de grens van 2 ptjes komen. Als ik daarover kom voel ik me vaak wel "down". Maar kmoet zegge dat ik er steeds betur tegen ken!!!
 
ik ben de dag er na altyd zo duf als een konijn ken echt me nest nie uit komen lig gewoon de hele dag in me nest en doe nix anders dan slapen
 
Ik weet precies wat je bedoeld! Was zaterdag naar DV geweest en ook gesnoept hehe. Maar gister had ik ook van die zweetaanvallen. Irri is dat.
 
Lees maar de topics over Ephedra eerst :) Er zijn zat mensen die er, om wat voor een reden dan ook, niets van moeten hebben.

Ikzelf heb ook last van die brakheid, en daarom doe ik niets meer :) Alcohol veroorzaakt maar 1 dag brakheid :D
Ik ga meestal of meteen (niet latere dan 10 uur) of niet slapen, je kunt beter om 8 uur 's avonds naar bed gaan dan dat je tot 4 uur in je nest ligt te ronken.

Het gaat er ook om dat je weer in je dag/nachtritme komt en dat kom je weer eerder door vroeg naar bed te gaan dan om laat op te staan.

Zorg dat je goed van te voren hebt gegeten, maar niet te kort voor dat je gaat slikken.

Let op de pitamientjes e.d.

5htp schijnt ook te helpen.

Melkproducten zijn goed. Eieren ook.

Zorg dat je niet te vaak achter elkaar gebruikt (zoals ik doe :p) anders komt er steeds een zwaardere dip na het weekend omdat je het nog niet van het weekend daarvoor verwerkt hebt.
 
Ik krijg de indruk dat iedereen maar slikt en dat niemand ooit de moeite heeft genomen wat ie nu precies slikt en wat het met je lichaam doet. Ga eens kijken bij http://www.jellinek.nl en doorzoek daar de vragenlijsten over xtc, dan weet je precies waarom je je brak voelt nadat je gebruikt hebt. Ook een aantal oplossingen om je niet zo brak te voelen worden besproken en idd 5HTP is er daar 1 van.

Als je medicijnen van een dokter krijgt lees je toch ook eerst de bijsluiter voordat je die pillen slikt? Of is een dokter minder betouwbaar dan een dealer? Lijkt er soms wel op...
Tuurlijk lees ik de bijsluiter, hoe weet ik anders hoeveel 2x de voorgeschreven dosis is? :p
 
"Ostrin" werkt daar ook heel goed tegen zie topic: http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=11900
laatste aanpassing
wat bij mij wil helpen is gewoon de dag erna blowen dan krijg je vanzelf wel honger en krijg je het wat makkelijker door je strot heen. wat je ook kunt doen is after-E'tjes nemen. die kun je bij de smartshop halen en helpen echt heel goed.

pe@ce
 
Ik heb er zelf ook last van en elke keer wordt het weer erger en erger. Voor mij begint nu ook langzaam het punt te komen om te nokken met xtc. En dat om de volgende redens

1) De voordelen wegen niet meer op tegen de nadelen
2) De gesstelijke werking van 1 pil is er bijna niet meer waardoor ik dus veel meer wil nemen dan me lief is.
2) Ephedra is ook best lekker.
AnMO--> ik begin er ook steeds meer zo over te denken :)
 
heb het ook.. mijn gebruik kreeg steeds meer nadelen en steeds minder voordelen. Ben daarom een beetje genokt. Mocht ik nog slikken, dan zorg ik dat ik iig op zondag veel vruchtensappen drink, en normaal eet (krentenbollen, mueslirepen.. dat soort dingen) Op zondag rook ik niet en probeer ook nog effies naar buiten te gaan.. Het gaat niet van harte maar je voelt je wel beter als je ff 15 minuutjes in de frisse lucht bent!
 
BLowuh en weer op je bed gaan liggen ;-)
Lees en huiver...


http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=13645
laatste aanpassing