Partyflock
 
Forumonderwerp · 13587
­ Nederland
Ik woon alweer 5 jaar in mijn eentje. Ondanks dat ik geen vriend heb en dat waarschijnlijk ook nog wel ff zal duren (omdat het me wel bevalt zo in mijn eentje) weet ik dat er waarschijnlijk ooit een dag komt dat ik mijn boeltje bij elkaar pak en ga samenwonen.

Nu zat ik me het volgende te bedenken; ik heb een aantal gewoontes die voor mij heel normaal zijn maar voor een ander misschien heel vreemd. Ik ben bang dat ik deze gewoontes niet meer kan ‘uitvoeren’ zodra ik samenwoon. Om jullie een beeld te geven wat deze gewoontes dan zijn, zal ik er hieronder een paar beschrijven:

- Ik vind het heerlijk om af en toe weer mijn gabberoutfit aan te doen; aussie, nikes, haar in een strakke staart, bomber aan. Vervolgens zet ik keihard oude hardcore platen op, rol een folder van de Leenbakker op en ga lekker als vanouds HAKKUUUUUH!!!!!!!!! Op die manier komen de ‘good old memories’ weer naar boven;
- ik vind het geweldig om verstoppertje en tikkertje te spelen met mijn poezen, het is alleen zo jammer dat ik niet door het kattenluikje pas;
- ik zet vaak het volgende nummer op: Under control van Masters of Ceremony, ga voor de spiegel staan, en ga keihard meezingen met de tekst: ‘Fuck you i won’t do what you tell me’ terwijl ik naar de stemmetjes in mijn hoofd wijs;
- ik heb laminaat op de grond liggen en soms doe ik alsof de planken een piano zijn en ga piano spelen met mijn voeten door van de ene op de andere plank te springen terwijl ik zelf de geluiden maak.

Nu vraag ik me af of er andere mensen zijn die hier ervaring mee hebben en hoe jullie dit probleem hebben opgelost, kunnen jullie mij adviezen geven? Beoefenen jullie je gewoontes stiekem of hebben jullie deze jezelf afgeleerd bijvoorbeeld? Ook zou ik graag willen weten of jullie dit hele rare gewoontes vinden, dat je hier wel mee zou kunnen leven of dat dit heel normaal is voor jullie. Dit is echt een groot probleem voor mij!!
laatste aanpassing
krankheimer voel jij je op zulke momenten ook weer helemaal in je element? Op zulke momenten heb ik het idee dat ik mijn eigen ik weer terug heb gevonden, heb jij dat ook?
laatste aanpassing
Werkzaam bij Puinzooi
Artiest Cup-a-core
mwah, meestal begin ik me dan een beetje eenzaam te voelen, omdat er niet veel meer zijn whehehehehe. soms wel jammer, dan zie ik die banden van vroeger, en dan mis ik het gewoon heel erg wheheheehehe
Krankheimer praat jij er wel eens met mensen over die dit kunnen begrijpen?

Ik heb het er wel eens met een vriend over gehad en vol enthousiasme ging hij naar huis om vervolgens met zijn aussie weer terug te komen. We hebben toen echt even weer oude herinneringen opgehaald, samen keihard lopen HAKKUUUH en toen deden we net alsof we elkaar niet kenden en deden ook nog als vanouds even de gabbergroet.

Heb jij dat ook weleens gedaan?
mwah, dat niet whehehehe. binnenkort is er als het goed is weer een mokum party. daar zie je ook nog iuedereen in zijn aussie en hakkuh, da wel cewl, :-)
waar? wanneer? hoe laat? hoe duur? welke dj's komen er? Daar wil ik bij zijn!!!!!!!!!!!!

Doe jij dan ook je aussie weer aan?

Dan doe ik de mijne ook aan, ik heb een paarse cavello-broek en dan doe ik die aus erop aan die je aan 2 kanten kon dragen, die eerste in de reeks, ken je die nog?

misschien kunnen we dan ergens afspreken zodat ik je kan ontmoeten!

Gaan we als vanouds keihard HAKKUUUUUUUUH!!!
kweenie, chosenfew kwam er mee, da een vriend van me. ik geloof dat hij dan ook wee moet draaien. ik neem wel alleen een bijl mee. :-P
Ken jij Chosenfew?????????????

Wat cool!! kun jij me dan aan hem voorstellen?
whehe, ik ken ook de paus uit rome, :-P
en sinterklaas uit spanje, de kerstman van de noordpool...
ff serieus, ken je chosenfew wel of niet? ik zou hem echt heel graag eens willen ontmoeten!
ja, whehe, maar weet je, vroeger was het héél wat als je een DJ al een handje had gegeven, tegenwoordig stelt het nix voor.
Waarom stelt het nu niks meer voor? ik zou het nog steeds heel cool vinden om hem een hand te schudden, zou zelfs nog wel een handtekening van hem willen! Of is dat raar?
Nix is raar! Waar kijk je tegenwoordig nog van op? Iedereen is KNETTERGEK, behalve jij ;) Gewoon om die handtekening vragen!
ok, gelukkig....

Dan kan ik hem bij mijn collectie doen!!

Ik heb ook handtekeningen van:

- darkraver
- neophyte
- 3 steps ahaed

wilde eigenlijk altijd heel graag een handtekening van buzz fuzz maar die heb ik helaas nooit te pakken gekregen....... of hebben jullie er misschien heel stiekem toevallig eentje over ofzo?????
ik heb met chosenfew een biertje gedronken en met hem achter de draaitafels gestaan in de item en hem ook nog eens lekker lopen gallen toen die moest draaien :-P
lopen gallen? wat heb je dan gezegd?!! wat cewl!
maargoe, als er een mokumparty is laaat ik het je weten, k? dan krijg je zijn handtekening
ik hing toen steeds aan zijn been en stopnd met een koptelefoon achterhem hem een beetje te treiteren. dat soort gein.
2Partystudent >>> nope, geen handtekeningen helaas. maar daar ken JIJ toch wel aan komen?

Is t toen nog beetje gelukt met draaien, Krank?
soms heh, als ik jeuk in me kontnaad heb haalt hij rustig de naald van de draaitafel af, op een feest, en gaat dan tussen me billen met die naalt schrapen.
ja, heb met me wause kop de laatste plaat gemixt en hij ging nog goed ook. whehehehehe, terwijl ik behoorlijk de weg kwijt was
Hahahahahahahaha, oh, oh, oh, wat een gek is die chosenfew ook he!! Hahahahahahahaha!!
ik zal het je nu nog syterker vertellen. hij leest nu deze hele topic mee. hij is alleen eit lid van PF
Whaaaaaahahahaha! Gewoon gestoorde lui!

Ik ga iets te happen maken met een grote bak caffeïnerijk slootwater dr bij. later!
ik heb net ook een bakkie leut op :-D
 
Zie je nou wel partystudent? Er zijn nog veel meer mensen die dezelfde gevoelens hebben als jij!

Ik vind het ook leuk om te lezen dat wij niet de enige zijn!
hai Chosenfew!

bloos, bloos

Alles cewl???
Leut = goed :D vooral 's morgens, 's middags, 's avonds en 's nachts :p

2 partystudent --> Bij deze heb je Chosenfew persoonlijk om een handtekening gevraagd :bounce:
Ik gaat er nu echt vandoor. Have fun met wat jullie gaan doen. Massol!
hey juut, moet jij niet aan de herren?...:P:O
YEEEEEAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!

Mijn dag is helemaal goed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vanavond maar eens hakkie-klakkie-uit-mijn- dakkie!!
B&B: ja, eigenlijk wel maar ik kan nu echt niet meer leren hoor!! ik ben helemaal in mijn nopjes nu!!

(hehehehehe, lachen hier he ;-))
laatste aanpassing
Heren pas op, als die Partystudent zegt dat ze gekke dingen doet, dan geloof haar maar...;D

:D
ga je ook naar thunderdome Juut?...
heb het kaartje al gekocht, hehehehehe, jij?
jukbeen: ja, ik ben ook heel blij dat wij niet de enige zijn die deze gewoontes hebben......

ik ben erg blij dat ik hier een topic over geopend heb, het lucht op en ik besef nu dat ik helemaal niet zo vreemd ben. Ik schaam me er nu ook veel minder voor!!

Ik denk dat jij je ook niet meer hoeft te schamen, misschien is het goed als jij er ook hier in dit topic over praat.... Echt, het lucht op....
Je ben zoals je ben! Maar ben blij dat we je hebben kunnen laten realiseren dat je niet vreemd ben. Dat was uiteindelijk ook het einddoel, toch?

Moet trouwens ook nog kaartje halen voor Thunderdome. Zal maandag wel worden...
*gaat maandag samen met HouseMusik kaartje halen*...:D
Hehehe :D

Denk wel dat we op moeten schieten, zal wel hard gaan. Maar als we maandag gaan zullen ze er echt nog wel zijn. Dus dat word weer lekker hakkuuuuuuuuuuuuuuuhhhh
:bounce::bounce::bounce:
nemen we allemaal ons dansmatje mee!...AUSSI weer aan, maxi's...as van outs
Geloof dat zo ongeveer iedereen weer in zijn aus komt :D

Maar zitten ff over ander onderwerp te lullen. we kunnen samenWONEN ook f omsmelten naar samenKOMEN (op een houseparty) Lees dan alsjeblieft dat woord ff als 1 geheel, anders krijg ik daar weer reacties op :p
laatste aanpassing
 
hmmm aussies maxxies, ik draag nooit anders op feesten :D

*zit nu lekker me thunderdome2 te luisteren :D*

oh ja en thuis hakkuh is bijna t mooiste wat er is
ja hallo dat telt niet...jij bent een hardcore motherfucker...;)
 
En ik ben er trots op :D
Als je het maar niet doet als mijn ouders op visite komen. Maar die komen toch nooit.

Je zou misschien een flyer kunnen oprollen in plaats van een Leenbakker folder om het nog echter te kunnen laten lijken.

Of vaag in een hoekje gaan liggen en vertellen dat je vogeltjes binnen ziet rondvliegen en er naar wijzen (wel met de gordijnen dicht voordat de buren de deur intrappen).
laatste aanpassing
 
is niks raars aan hoor....ik denk dat iedereen dat wel heeft....en degene waar je ooit..maar gaat samen wonen zal daar toch maar aan moeten wenen...denk ik..!!!

(K)