Partyflock
 
Forumonderwerp · 13503
­ Nederland
Er komt dus wel een afterparty op die boot vlakbij DV

ze hebben al een vergunning gekregen

welke partyflockers gaan er ook heen?
jij! :)

ps: stuur es een berichhie terug! :O
laatste aanpassing
ja maar .............dat moet je toch een kaartje voor hebben, anders ga ik wel mee :-D
 
He jongens.. ik wil niet lullig doen maar dat gaat niet door.. de gemeente heeft bezwaar gemaakt en het is geannuleerd.. wegens die bullshit problemen van vorig jaar.. laterzz
als ik gastenlijstplaatsen win wel:p
hij weer met z'n gastenlijst ;)
Nope denk dat het de Hemkade wordt ;-)
Moet ik wel geld verdien :-D
Stampers UTD. Gusu 1 augustus 2002 23:22
He jongens.. ik wil niet lullig doen maar dat gaat niet door.. de gemeente heeft bezwaar gemaakt en het is geannuleerd.. wegens die bullshit problemen van vorig jaar.. laterzz
--------------------------------------------

bullshit, ik hoor 10 minuten geleden dat het doorgaat omdat Dancevalley al weken een vergunning heeft van rijkswaterstaat en daar kan de gemeente geen fuck aan doen

het gaat door
dan wil ik wel heen :-D
 
Beste nutero ik wil niet irri doen.. maar ik hoor een uur geleden op de radio dat zojuist besloten is dat het niet doorgaat.. ga anders ff op teletext kijken.. daar zal het vast ook staan.. laterzz..
hmmmm... wie zal ik geloven????

yep, Nutero liegt niet tegen mij... of wel Rudy;)
Ik geloof rudy........anders gaat hij wel naar q-base.............
ik wil ergens heen na dance valley waar ik tot 6 a7 a 8 uur door kan feesten, heb nog geen idee eigenlijk, denk dan toch maar hemkade
Het stond hierzo ook in de krant vanochtend dat die after op boot niet doorgaat
Gaat de hip boot niet door?????

Ik heb net 5 kaarten gekocht :(
Hoor net dat de gemeente idd moeilijk doet. Die hebben ongevraagd een persbericht uitgegeven.

Dit is dus een onjuist persbericht. hip heeft nog wat wat moeite met de vergunningen maar heeft volgens mij officieel alles voor elkaar. Nu doet de gemeente alleen moeilijk en dat is waarschijnlijk omdat het vorig jaar zo'n teringzooi was.

HIP is en blijft gewoon personenvervoer ;)
Ze willen niet dat al die mensen de Amsterdamseweg over moeten steken naar die boot,daar rijden nl. ook de pendelbussen
Dat kan de gemeente wel niet willen, maar volgens mij kan de gemeente daar weinig tegen doen als DTF een vergunning heeft.
VELSEN (ANP) - De gemeente Velsen heeft een boottocht verboden die zaterdag zou worden gehouden na het dansfeest Dance Valley. Dat heeft de organisator van de boottocht, DTF Productions, donderdag bekendgemaakt.
Op de boot, die van het festivalterrein naar Amsterdam zou varen, zou nog een afterparty worden georganiseerd. De burgemeester van Velsen heeft DTF verboden het schip, waarop achthonderd mensen kunnen, aan te meren bij het terrein van Dance Valley. Feestgangers zouden een provinciale weg moeten oversteken om het vaartuig te bereiken. Die weg is dan afgesloten voor het reguliere verkeer. Alleen bussen die feestgangers afvoeren, mogen er dan gebruik van maken.

Het is te gevaarlijk om de feestgangers tussen de bussen door over te laten steken. Bovendien had DTF geen vergunning. Mensen die al een kaartje hadden gekocht, krijgen hun geld terug.

DTF wil ondanks het verbod het feest toch door laten gaan. Volgens een woordvoerder moet een aanlegvergunning niet door de gemeente, maar door Rijkswaterstaat worden afgegeven. Dat zou enige tijd geleden al zijn gebeurd. DTF hoopt vrijdagochtend tot een gesprek met de gemeente Velsen te komen om een oplossing te vinden voor het conflict. Dance Valley is geheel uitverkocht.

Er komen zaterdag 40.000 mensen op af.

Bron: Planet Internet Nieuws
 
ALS het allemaal wel doorgaat ga ik ook wel heen
Goed, HIP gaat door maar met enige wijzigingen.

Ten eerste, de boot ligt niet bij Spaarnwoude maar bij Amsterdam CS. Je moet dus wel vervoer hebben naar Amsterdam CS waar de boot ligt tussen 22:00 - 05:00

Ten tweede, er zal waarschijnlijk een kleine boottocht gehouden worden om 2 uur s'nachts zodat er nog wel gevaard wordt.

Dus als mensen willen komen zullen ze naar A'dam CS moeten komen.

Ik ben er in ieder geval bij.

Greetz Gert
als dat echt zo is, waarom zeiken ze dan dat iedereen de Amsterdamse weg moet oversteken?

trouwens als dat feest echt bij A´Dam cs gehouden wordt is het hele dancevalley-after idee eraf
2 nutero: gemeente liep te zeiken over de weg over steken. Hierdoor zou dus het feest niet door kunnen gaan. Daarom heb dtf besloten (wat ik dus gehoord heb van iemand bij dtf) dat ze de boot dus aanmeren bij A'dam cs. Hierdoor kan de afterparty gewoon doorgaan.

Tuurlijk is het jammer dat je niet bij spaarnwoude op kan stappen. Best lullig voor dtf, hadden ze alles geregeld met vergunningen etc. komt de gemeente een dag van tevoren met zoiets.
 
Kost dat nog wat?
lijkt me wel
hoorde net iemand die kaarten heeft

heeft dat dtf nog een site Gert-jan?
laatste aanpassing
doe mij Latido maar....duurt tot 11h00.
http://www.dtf-productions.com/
en 20 euro voor een kaarjte
ooooohhh ik wil ook mee naar Q-base techno:'(

waarom moet ik zondag nou werkennnn :/